Jump to content

Ζώδια - Αστρολογία


swiffer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

speed_fire08 απλα θα της πεις οτι εισαι αλλου και οτι θα το εκτιμουσες αν δεν σε ξαναενοχλουσε. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο, εκτος αν τη βρισκεις με αυτη την κατασταση, χαχαχαχα

 

plaka exei:p. alla exei katantisei bareto se kapoio simeio...tis to exw e3igisei polles fores alla den leei na to katalabei...:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 652
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα γενέθλια επηρεάζουν σημαντικά τη πορεία της ζωής. Η ημερομηνία γέννησης, μας χαρίζει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Επιλέξτε την ημερομηνία γέννησής σας:

 

1 Ο αριθμός 1 σας δίνει περισσότερες εκτελεστικές ιδιότητες και δυνατότητες, ηγετικό πνεύμα και δυναμικότητα στη καθοδήγηση της πορείας της ζωής σας καθώς επίσης και αυτοπεποίθηση. Όμως με δυσκολία θα λύσετε μικροπροβλήματα και λεπτομέρειες που σας ανησυχούν. Ευαισθησία, με τον καιρό τα συναισθήματα σας εξασθενούν.

 

http://kleopatrakleo.wordpress.com/2008/03/11/%CE%A4%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CF%80/

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

2

Η γέννησή σας τη 2η ημέρα του μήνα προσθέτει έναν βαθμό συγκίνησης, ευαισθησίας, και διαίσθησης. Το 2 είναι ένας πολύ κοινωνικός αριθμός που σας επιτρέπει να κάνετε νέους φίλους εύκολα και γρήγορα. Νευρικότητα στο εργασιακό περιβάλλον. Καλόκαρδοι και επιδιώκετε συνεχώς την αγάπη. Είστε πιο επιρρεπείς από άλλους στο να γίνετε καταθλιπτικοί, δεδομένου ότι οι συγκινήσεις μπορούν να γίνουν εσωτερικές και να προκαλέσουν την ανησυχία και τη διανοητική σας αναταραχή. Φαντάζει δύσκολο να αλλάξετε τη διάθεσή σας όταν βρίσκεστε σε κατάθλιψη.

 

22Η γέννηση την 22η ημέρα του μήνα σας κάνει να υιοθετήσετε ανορθόδοξες προσεγγίσεις, είστε ικανοί να διαχειριστείτε μεγάλες επιχειρήσεις, να επωμιστείτε μεγάλες ευθύνες και να εργαστείτε σκληρά για την ολοκλήρωση των στόχων σας. Ιδεαλιστές έχετε εσωτερική δύναμη και χάρισματα. Ένας εξαιρετικά ικανός διοργανωτής. Είστε πολύ διαισθητικοί αλλά και νευρικοί.

 

 

... και ειμαι στις 22 γεν/νος!... ωραια βρε! (ps: κοιτα να δεις που ισχυουν τελικα!)

Link to comment
Share on other sites

Γαμπροί & Ζώδια

Η μεγάλη μέρα φτάνει. Βαδίζετε χέρι - χέρι προς το ναό (ή το δημαρχείο) με το ταίρι της ζωής σας. Από δω κι εμπρός, σίγουρα, η μεγαλύτερη επιθυμία σας είναι η ευτυχία και η γαλήνη στο σπιτικό σας. Καθώς όμως η μεγαλύτερη υπόσχεση για ευτυχία είναι η αγάπη, όσο περισσότερες προσπάθειες κάνετε για να πετύχουν οι προσωπικές σχέσεις σας, τόσο πιο πολλά θα πάρετε. Η αγάπη ασφαλώς είναι εκεί που την αναζητάτε, αλλά πιο σημαντικό είναι αυτό που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε. Η κατανόηση προς το πρόσωπο που έχετε επιλέξει βοηθά να διατηρηθεί η αρμονία στο σπίτι, γι’ αυτό συμβουλευτείτε τον παρακάτω αστρο-οδηγό!

 

 

Ο κ. ΚΡΙΟΣ Άγριος και αδάμαστος

Η γοητεία του αναβλύζει αναμφισβήτητα λόγω της γενικής αίσθησης του άγριου και του αδάμαστου που τον διακρίνουν. Αν και λαχταρά την οικογενειακή ζωή, το σπίτι και τη θαλπωρή, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικά ο τύπος που βολεύεται, παχαίνει και ζει για πάντα ήρεμος σε ένα μέρος. Αρκετές φορές νιώθει την ανάγκη να σπάσει τις αλυσίδες του και να κάνει ένα δικό του ιδιαίτερο χώρο. Αυτό δεν θα πει αναγκαστικά ότι η σχέση σας θα υποφέρει, αλλά συχνά θα νιώσετε ότι παραείναι ανεξάρτητος! Είναι από τη φύση του ένας περιπλανητής και χρειάζεται όλες τις συγκινήσεις. Συχνά, ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύει την ενεργητικότητα του είναι τα σπορ. Για δώρο γάμου γράψτε τον σε ένα γυμναστήριο μπόντι-μπίλντερ, αγοράστε του μια ρακέτα του τένις ή πληρώστε την εγγραφή του στον ορειβατικό σύλλογο. Επίσης, βεβαιώνεστε πάντα ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου του είναι πληρωμένη!

 

 

Ο κ. ΤΑΥΡΟΣ Αλίμονο σε όποιον απειλήσει την όμορφη σύζυγο του!

Να ένας «χρυσός» γάμος, αν και μπορεί να γίνει πληκτικός όταν αρχίσουν οι μονότονες, χωρίς νόημα συζητήσεις. Οι Ταύροι προτιμούν να λένε όσο πιο λίγα γίνεται. Αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια και αλίμονο σε όποιον απειλήσει αυτά ή την όμορφη σύζυγο τους! Η ασφάλεια είναι το παν για έναν Ταύρο, που εμπιστεύεται μόνο τις σχέσεις όπου προτίθεται να μείνει. Για καλό και για κακό, έχετε την αλήθεια πάντα στο στόμα σας όταν πρόκειται για έναν Ταύρο. Σε περίπτωση όπου έχει ερωμένη, δεν θα της επιτρέψει με κανέναν τρόπο να θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του. Να το ξέρετε: κανένας Ταύρος δεν χωρίζει για την ερωμένη του. Αυτή θα είναι μόνο για διασκέδαση και, παρόλο που μπορεί να έχει μια σχέση μαζί της για πολλά χρόνια, σίγουρα δεν θα τη συγκρίνει ποτέ με τη γυναίκα του. Τον Ταύρο μπορείτε να τον κατακτήσετε με το καλό φαγητό, τον αισθησιακό έρωτα και, αν του λέτε συχνά πόσο υπέροχος είναι, θα σας γεμίσει, διαμάντια και γουναρικά! Για δώρο γάμου οι προτάσεις είναι: καφάσια από εκείνο το καλό κρασί, ένα CD ή ένα πολύ καλό DVD.

Ο κ. ΔΙΔΥΜΟΣ Η διασκέδαση και οι εκπλήξεις τον εξιτάρουν.

Συγχαρητήρια! Αυτός ο άνδρας δυσκολεύεται πολύ να αράξει. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι έχετε και δεν έχετε πως εκεί όπου εσείς πετύχατε εκατοντάδες άλλες έχουν αποτύχει! Ο κ. Δίδυμος, με την ιδιότητα του να δραπετεύει από την αιχμαλωσία, βρίσκεται ψηλά στα όνειρα των κοριτσιών. Μπορεί όμως να μπει στον πειρασμό να παντρευτεί για ένα σωρό λόγους (π.χ. αν είστε κόρη του εργοδότη του), αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι, αν σας αφήσει, θα σας αρπάξει άλλος αμέσως. Μην τον αφήσετε ποτέ να σκεφτεί ότι ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί θα το μετανιώσετε! Μόνο αν τον έχετε στην ανασφάλεια θα τον κρατήσετε. Βαριέται εύκολα, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι και οι δύο έχετε πλήθος δραστηριότητες εκτός σπιτιού και μη βιαστείτε να κάνετε παιδιά αμέσως. Του αρέσει πολύ να βγαίνει έξω όσο πιο συχνά γίνεται. Για γαμήλιο δώρο αγοράστε του μια συνδρομή στο αγαπημένο του περιοδικό (προφανώς, το PLAYBOY) ή πληρώστε την είσοδο του σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κλαμπ για ένα χρόνο. Θα σας λατρέψει!

 

Ο κ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ιδανικός πατέρας

Πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση της ιδανικής γυναίκας. Μόλις τη βρει, ο κ. Καρκίνος, δεν κοιμάται νύχτες ολόκληρες, μέχρι η αγαπημένη του να κουρνιάσει δίπλα του σε μια διαρκή γαμήλια βάση. Ακόμη κι όταν παριστάνει το δύσκολο και σας αναγκάζει να λύνετε αινίγματα, βαθιά μέσα σας πρέπει να νιώσετε ότι θέλει τη ζεστασιά και τη συνεχή μοιρασιά και φροντίδα μιας μακρόχρονης σχέσης ακριβώς όπως κι εσείς! Ο κ. Καρκίνος γίνεται ιδανικός πατέρας, μιας και ο ίδιος είναι ένα μικρό αγόρι. Έτσι, η ενασχόληση του με τα παιδιά τού δίνει την ελευθερία να εκφράσει μια πλευρά του εαυτού του, που συνήθως είναι κρυμμένη πίσω από ένα φουσκωμένο ψευτοπαλικαρισμό. Όταν παντρευτεί, το σπίτι γίνεται το κάστρο του. Βάζει άφθονη ενέργεια και αφιερώνει σε αυτό πολύ χρόνο. Δεν είναι πιθανό να τριγυρίζει εκτός στέγης, όπως τα άλλα ζώδια, απλά επειδή μάλλον δεν έχει πολλές ευκαιρίες. Για γαμήλιο δώρο αγοράστε του κάτι φανταχτερό και ακριβό, από γαλλική σαμπάνια μέχρι χρυσή ταυτότητα, κι αυτό γιατί ο κ. Καρκίνος αξίζει το καλύτερο!

 

 

Ο κ. ΛΕΩΝ Καπετάνιος στο δικό του πλοίο

Πιστεύει στην πίστη και την αφοσίωση για πάντα, αλλά δυσκολεύεται να ζήσει με αυτά τα «πιστεύω»! Δίνει πάντως τόση αγάπη, που κοντεύει να εξαντλήσει τα απωθημένα του. Όσο είναι δυνατό, προσπαθήστε να επεκτείνετε την αφοσίωση του για χρόνια αντί για ώρες! Προσέξτε το, γιατί, μόλις αναλώσει το πάθος του, πιθανόν να ψάξει αλλού για νέα ερεθίσματα και διέξοδα. Η δουλειά του είναι σημαντική και ευτυχέστερος είναι όταν μπορεί να δουλεύει για τον εαυτό του. Πρέπει να είναι ο καπετάνιος στο δικό του πλοίο και, εκεί όπου η εργασία του δεν του επιτρέπει να παίξει αυτόν το ρόλο, ο γάμος γίνεται θαυμάσιο μέσο έκφρασης του. Από τη στιγμή όμως που θα νοικοκυρευτεί, γίνεται σίγουρα ο «βασιλιάς των συζύγων». Το ιδανικό γαμήλιο δώρο είναι μια μεταξωτή ρόμπα με το μονόγραμμα του ή ένα... καθαρόαιμο άλογο!

 

Ο κ. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Όταν παίζει τον εργένη είναι αμίμητος!

Υποσυνείδητα, ο κ. Παρθένος λαχταρά απεγνωσμένα να βρει το ταίρι του και να του γεμίσει τη ζωή, αλλά συχνά επισκιάζεται από άλλους ανταγωνιστές επειδή, απλά, όταν παίζει τον εργένη το κάνει με αμίμητο στιλ! Όταν όμως τον κάνετε σύζυγο σας πρέπει να προσέχετε. Όχι εσώρουχα να κρέμονται στο μπάνιο, όχι υπολείμματα καφέ στα φλιτζάνια και οπωσδήποτε όχι κηλίδες από το σαμπουάν σας στην μπανιέρα του, για να μην πω τίποτε χειρότερο... Ο κ. Παρθένος είναι κάπως στρυφνός αλλά, όταν συμβαδίσετε με τον φιλόπονο τρόπο της ζωής του, θα μάθετε πολλά, συνήθως εξαιρετικά ωφέλιμα, όπως για την υγιεινή διατροφή. Γίνεται θαυμάσιος πατέρας, ακόμη κι όταν λιποθυμά στη θέα μιας λερωμένης παιδικής πάνας. Θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικός και να έχετε κατά νου ότι θα βιώσετε απρόσμενες εκπλήξεις μαζί του. Για γαμήλιο δώρο, καλή ιδέα είναι ένας καινούριος ανεμιστήρας ή όμορφα δερματόδετα βιβλία για τη συλλογή του.

 

 

Ο κ. ΖΥΓΟΣ Όταν στριμωχτεί, την κάνει «αλλά γαλλικά».

Σίγουρα θα δοκιμάσει την υπομονή σας στη διάρκεια του γάμου, αλλά, καθώς παιδί της Αφροδίτης, θα σας αποζημιώσει για κάθε στραβοτιμονιά με το να είναι φανταστικός ανάμεσα στα... σεντόνια σας! Δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση. Όταν στριμωχτεί την κάνει... αλλά γαλλικά, αν και είναι τρυφερός και ευαίσθητος. Εξαιτίας της επιρροής της Αφροδίτης μπορεί να είναι εγωιστής στις ανάγκες του. Όταν πάρει μια απόφαση μην αφήσετε να περάσει πολύς καιρός για να την πραγματοποιήσει. Είναι το ότι αλλάζει γνώμη συχνά. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η ευαισθησία του, γι’ αυτό ποτέ μη θίξετε την περηφάνια του. Ποτέ δεν θα το ξεχάσει. Είναι ο άνδρας της ματαιοδοξίας και τη χρειάζεται για να τον θρέφει μέρα - νύχτα. Αν παραλείψετε αυτή την ανάγκη, είναι ικανός να βρει αμέσως άλλη κυρία! Για γαμήλιο δώρο πάρτε του ένα όμορφο δερμάτινο χαρτοφύλακα ή ένα χρυσό ρολόι, κατά προτίμηση ρόλεξ (ενδιαφέρεται μόνο για την ποιότητα, οπότε η επιλογή εσάς ως συντρόφου του σας τιμά ιδιαίτερα!).

 

Ο κ. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Δεν θα έχετε το πάνω χέρι

Με το να παντρευτείτε τον κ. Σκορπιό κάνετε πολύ περισσότερα από το να υπογράψετε ένα συμβόλαιο γάμου. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο με την ίδια σας την ψυχή, για όλη τη ζωή σας, ότι κι αν συμβεί! Ο κ. Σκορπιός δεν είναι συνηθισμένη ψυχή, είναι η ίδια η δύναμη. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι κάποτε θα έχετε το «πάνω χέρι», μιας και θα γίνετε το θύμα των ιδιοτροπιών, των επιθυμιών, των διαθέσεων και των πόθων του, που θα σας οδηγήσουν σε έναν περιπετειώδη, ερωτικό δρόμο όλη σας τη ζωή. Μη λογομαχείτε με το Σκορπιό σας. Χειριστείτε τον μαλακά, δείξτε υπομονή και οδηγήστε τον με λεπτότητα εκεί που θέλετε. Έτσι κι αλλιώς, είναι ο κύριος όλων των καταστάσεων και, αν είστε πλήρης γυναίκα που ψάχνει για τον άνδρα-σύντροφο και προστάτη, στο Σκορπιό βρήκατε τον καλύτερο! Οικογένεια, δεσμά και ευθύνες δεν είναι καθόλου βαριά στους ώμους του. Όταν τον παντρευτείτε ξεχάστε όλους τους άλλους άνδρες, ακόμη και αυτούς που φαντασιώνεστε, γιατί μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Για δώρο γάμου, αισθησιακές βιντεοταινίες και βιβλία με θέματα μυστικιστικά και παραψυχολογίας θα του αρέσουν πολύ.

 

Ο κ. ΤΟΞΟΤΗΣ Κατάλληλος για εργένικη ζωή

Είναι ιδανικός για έναν ευχάριστο γάμο γεμάτο γέλια και τραγούδια, χαρές και πάρτι. Φυσικά, θα υπάρχουν κάθε τόσο λίγα σπαραξικάρδια δάκρυα, απλά για να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον. Μόλις εγκατασταθούν η γαλήνη και η ηρεμία στη σχέση σας, πιθανόν να βγαίνει έξω και να επιστρέφει ύστερα από μια-δυο βδομάδες. Αν σκοπεύετε να τον παγιδέψετε στα δεσμά του γάμου, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Τοξότης είναι μάλλον ένας χαρούμενος περιπλανητής, κατάλληλος για εργένικη ζωή. Όταν όμως συναντήσει το μαγικό ταίρι του, δένεται, φρονιμεύει και ανυπομονεί να τα βγάλει πέρα με τη γαμήλια ζωή. Με τα παιδιά κυριολεκτικά ξεμωραίνεται, ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάζει πάνες και να κάνει τη μπέιμπι σίτερ τα βράδια. Ως σύζυγος είναι πάντα μισό παιδί - μισό άνδρας (το σύνδρομο του Πίτερ Παν στο αποκορύφωμα του), αλλά αυτό αποτελεί μέρος της πιο γλυκιάς γοητείας του. Φυσικά, είναι επίσης θαυμάσιος εραστής. Τα δώρα που του ταιριάζουν είναι φανταχτερά επιτραπέζια παιχνίδια ή μια σκηνή τέλεια εξοπλισμένη!

 

Ο κ. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του.

Εδώ έχουμε ένα άριστο υλικό για γάμο, καθώς ο κ. Αιγόκερως παρέχει ασφάλεια και αγάπη και είναι αφοσιωμένος στην αγαπημένη του. Ωστόσο, στις ακεφιές του μπορεί να γίνει αδιάφορος και απόμακρος (ο παράδεισος δεν είναι ποτέ τέλειος), πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό για μια ευαίσθητη και ευσυγκίνητη σύζυγο. Η απόσπαση του μπορεί να πηγάζει από τη συγκέντρωση του σε άλλα πράγματα. Είναι ένας κουβαλητής και δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του. Το να εξουσιάζει το δικό του σπίτι είναι γι' αυτόν πρωταρχικό και θα περιμένει να νιώθετε κι εσείς το ίδιο. Βλέπει το γάμο ως μια συνεργασία, παράλληλα με την προοπτική για μακρόχρονη ευτυχία. Δεν θα σας απογοητεύσει ούτε στο σεξουαλικό τομέα• είναι ένα άτομο πολύ ισχυρό από φυσικής άποψης. Συχνά φιλόδοξος, πετυχαίνει στην καριέρα του. Για γαμήλιο δώρο προσφέρετε του δυο εισιτήρια πρώτης θέσης σε ένα ξεχωριστό μέρος ή δερμάτινα καθίσματα για το αμάξι του!

 

Ο κ. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γι’ αυτόν, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.

Ο μυστηριώδης άνδρας του ζωδιακού θα σας κάνει τη ζωή μια τέλεια περιπέτεια μόλις μπει στο χορό του γάμου. Καθώς δεν είναι ιδιαίτερα φλύαρος, νιώθει πως οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά απ’ τα λόγια. Αν απαιτείτε ολοκληρωτική φροντίδα όλη την ώρα, πιθανόν να οδηγήσετε αυτόν ή εσάς στον καναπέ του ψυχίατρου! Είναι πιστός και τρυφερός και, παρόλο που μπορεί να είναι λίγο απόμακρος, είναι κοντά σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Τα συναισθήματα του είναι βαθύτερα απ’ όσο των περισσοτέρων, απλά δεν είναι ικανός να μιλά πολύ για τέτοια πράγματα. Όταν λέει «σ’ αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ», το εννοεί. Σπάνια απογοητεύει τη σύντροφο του, εκτός κι αν έχουν αφήσει το γάμο τους να ναυαγήσει από ανόητες παρεξηγήσεις. Μπορεί να γίνει ψυχρός και υπολογιστής όταν του κάνουν κακό. Τα παιδιά του γίνονται φίλοι του παρά αντικείμενα προστατευτικής σχέσης. Κατάλληλα γαμήλια δώρα είναι ένα μεγάλο παζλ ή σκύλος ράτσας.

 

Ο κ. ΙΧΘΥΕΣ Αθεράπευτα ρομαντικός!

Ένας ονειροπόλος, που από την παιδική ηλικία του ονειρεύεται την πριγκίπισσα που θα αποσπάσει τελικά με το σπαθί του από τον φιλντισένιο πύργο της. Φυσικά, στη φαντασία του ζουν ευτυχισμένοι για πάντα. Είναι ο αθεράπευτος ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, ως σύζυγος, σύντροφος και εραστής, θα εκπληρώσει τα όνειρα σας ξανά και ξανά. Δεν είναι βέβαια καθόλου αξιόπιστος, καθώς λοξοδρομεί πολύ εύκολα, αλλά από τη στιγμή που παντρεύεται αφοσιώνεται απόλυτα στην αγαπημένη του και τα παιδιά αυτής της ένωσης θα γίνουν η κόρη οφθαλμού του. Έχει και κάποιες ανασφάλειες και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει μπορεί να δημιουργήσει σκιές και σύννεφα σε μια σχέση. Αλλά, όπως λέμε «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη», τελικά το σπίτι είναι το μέρος όπου καταλήγει και είναι ευτυχισμένος. Μερικές φορές είναι πιο σοφό εκ μέρους σας, να του επιτρέψετε να λοξοδρομεί και να αφήνετε τα φτερά του να καούν λίγο, έτσι ώστε να εκτιμήσει τη ζεστασιά της σπιτικής φωτιάς που φωτίζει το παράθυρο της ζωής του. Για γαμήλιο δώρο καλό είναι ένα νέο ηχοσύστημα, αγαπημένα CDs ή μερικά από τα καλύτερα ποτά.

 

 

 

(για να προλαβω τυχον σχολια,οχι δεν πιστευω στα ζωδια...απλα τα διαβαζω για να περασει η ωρα):O

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Ο κ. ΤΟΞΟΤΗΣ Κατάλληλος για εργένικη ζωή

Είναι ιδανικός για έναν ευχάριστο γάμο γεμάτο γέλια και τραγούδια, χαρές και πάρτι. Φυσικά, θα υπάρχουν κάθε τόσο λίγα σπαραξικάρδια δάκρυα, απλά για να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον. Μόλις εγκατασταθούν η γαλήνη και η ηρεμία στη σχέση σας, πιθανόν να βγαίνει έξω και να επιστρέφει ύστερα από μια-δυο βδομάδες. Αν σκοπεύετε να τον παγιδέψετε στα δεσμά του γάμου, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Τοξότης είναι μάλλον ένας χαρούμενος περιπλανητής, κατάλληλος για εργένικη ζωή. Όταν όμως συναντήσει το μαγικό ταίρι του, δένεται, φρονιμεύει και ανυπομονεί να τα βγάλει πέρα με τη γαμήλια ζωή. Με τα παιδιά κυριολεκτικά ξεμωραίνεται, ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάζει πάνες και να κάνει τη μπέιμπι σίτερ τα βράδια. Ως σύζυγος είναι πάντα μισό παιδί - μισό άνδρας (το σύνδρομο του Πίτερ Παν στο αποκορύφωμα του), αλλά αυτό αποτελεί μέρος της πιο γλυκιάς γοητείας του. Φυσικά, είναι επίσης θαυμάσιος εραστής. Τα δώρα που του ταιριάζουν είναι φανταχτερά επιτραπέζια παιχνίδια ή μια σκηνή τέλεια εξοπλισμένη!

 

 

Aκριβως ετσι ειναι και ο δικος μου!!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

μπιανκα μου...αν παρει η μαμα μου(σκορπινα σαν εμενα) επιτραπεζιο στον μπαμπα μου(τοξοτης) τοτε μαλλον θα της το φερει στο κεφαλι...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Χαχαχαχαχα, ειναι μάλλον τοξοτες και τοξοτες!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

Ο κ. ΙΧΘΥΕΣ Αθεράπευτα ρομαντικός!

Ένας ονειροπόλος, που από την παιδική ηλικία του ονειρεύεται την πριγκίπισσα που θα αποσπάσει τελικά με το σπαθί του από τον φιλντισένιο πύργο της. Φυσικά, στη φαντασία του ζουν ευτυχισμένοι για πάντα. Είναι ο αθεράπευτος ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, ως σύζυγος, σύντροφος και εραστής, θα εκπληρώσει τα όνειρα σας ξανά και ξανά. Δεν είναι βέβαια καθόλου αξιόπιστος, καθώς λοξοδρομεί πολύ εύκολα, αλλά από τη στιγμή που παντρεύεται αφοσιώνεται απόλυτα στην αγαπημένη του και τα παιδιά αυτής της ένωσης θα γίνουν η κόρη οφθαλμού του. Έχει και κάποιες ανασφάλειες και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει μπορεί να δημιουργήσει σκιές και σύννεφα σε μια σχέση. Αλλά, όπως λέμε «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη», τελικά το σπίτι είναι το μέρος όπου καταλήγει και είναι ευτυχισμένος. Μερικές φορές είναι πιο σοφό εκ μέρους σας, να του επιτρέψετε να λοξοδρομεί και να αφήνετε τα φτερά του να καούν λίγο, έτσι ώστε να εκτιμήσει τη ζεστασιά της σπιτικής φωτιάς που φωτίζει το παράθυρο της ζωής του. Για γαμήλιο δώρο καλό είναι ένα νέο ηχοσύστημα, αγαπημένα CDs ή μερικά από τα καλύτερα ποτά.

 

 

 

Ωχ και γω ετσι ειμαι:O

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Βασικα δεν ξερω ποιο σεξομανη ανθρωπο απο εμενα.

Παρολες τις ευαισθησιες μου.

Τωρα αν παιζει ρολο το οτι ειμαι σκορπιος δεν το ξερω.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.
Link to comment
Share on other sites

Ο κ. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Δεν θα έχετε το πάνω χέρι

Με το να παντρευτείτε τον κ. Σκορπιό κάνετε πολύ περισσότερα από το να υπογράψετε ένα συμβόλαιο γάμου. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο με την ίδια σας την ψυχή, για όλη τη ζωή σας, ότι κι αν συμβεί! Ο κ. Σκορπιός δεν είναι συνηθισμένη ψυχή, είναι η ίδια η δύναμη. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι κάποτε θα έχετε το «πάνω χέρι», μιας και θα γίνετε το θύμα των ιδιοτροπιών, των επιθυμιών, των διαθέσεων και των πόθων του, που θα σας οδηγήσουν σε έναν περιπετειώδη, ερωτικό δρόμο όλη σας τη ζωή. Μη λογομαχείτε με το Σκορπιό σας. Χειριστείτε τον μαλακά, δείξτε υπομονή και οδηγήστε τον με λεπτότητα εκεί που θέλετε. Έτσι κι αλλιώς, είναι ο κύριος όλων των καταστάσεων και, αν είστε πλήρης γυναίκα που ψάχνει για τον άνδρα-σύντροφο και προστάτη, στο Σκορπιό βρήκατε τον καλύτερο! Οικογένεια, δεσμά και ευθύνες δεν είναι καθόλου βαριά στους ώμους του. Όταν τον παντρευτείτε ξεχάστε όλους τους άλλους άνδρες, ακόμη και αυτούς που φαντασιώνεστε, γιατί μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας. Για δώρο γάμου, αισθησιακές βιντεοταινίες και βιβλία με θέματα μυστικιστικά και παραψυχολογίας θα του αρέσουν πολύ

 

την εκατσα τη βαρκα δηλαδη?! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ο κ. ΛΕΩΝ Καπετάνιος στο δικό του πλοίο

Πιστεύει στην πίστη και την αφοσίωση για πάντα, αλλά δυσκολεύεται να ζήσει με αυτά τα «πιστεύω»! Δίνει πάντως τόση αγάπη, που κοντεύει να εξαντλήσει τα απωθημένα του. Όσο είναι δυνατό, προσπαθήστε να επεκτείνετε την αφοσίωση του για χρόνια αντί για ώρες! Προσέξτε το, γιατί, μόλις αναλώσει το πάθος του, πιθανόν να ψάξει αλλού για νέα ερεθίσματα και διέξοδα. Η δουλειά του είναι σημαντική και ευτυχέστερος είναι όταν μπορεί να δουλεύει για τον εαυτό του. Πρέπει να είναι ο καπετάνιος στο δικό του πλοίο και, εκεί όπου η εργασία του δεν του επιτρέπει να παίξει αυτόν το ρόλο, ο γάμος γίνεται θαυμάσιο μέσο έκφρασης του. Από τη στιγμή όμως που θα νοικοκυρευτεί, γίνεται σίγουρα ο «βασιλιάς των συζύγων». Το ιδανικό γαμήλιο δώρο είναι μια μεταξωτή ρόμπα με το μονόγραμμα του ή ένα... καθαρόαιμο άλογο!

 

Τυχερη αυτη που θα με παρει!:lol::whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Τυχερη αυτη που θα με παρει!:lol::whistle:

+1 :lol::lol::D:D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Link to comment
Share on other sites

:) :) Ας πειστώ και ας δεχτώ οτί τα ζώδια λένε αλήθεια στις σχέσεις,στα ερωτικά κλπ .Στα οικονομικά από το 1999-2003 και από Δεκ.2007 ως αρχές Μαρτίου λογικά (δε διαβάζω) σε κάποια ζώδια θα έλεγαν ότι τα οικονομικά τους θα πήγαιναν καλά . Με τόση χασούρα στο ΧΑΑ μάλλον να πιστεύω στους ανθρώπους και όχι στα ζώδια :lol::lol:

 

just kidding

Link to comment
Share on other sites

 

Ο κ. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γι’ αυτόν, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.

Ο μυστηριώδης άνδρας του ζωδιακού θα σας κάνει τη ζωή μια τέλεια περιπέτεια μόλις μπει στο χορό του γάμου. Καθώς δεν είναι ιδιαίτερα φλύαρος, νιώθει πως οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά απ’ τα λόγια. Αν απαιτείτε ολοκληρωτική φροντίδα όλη την ώρα, πιθανόν να οδηγήσετε αυτόν ή εσάς στον καναπέ του ψυχίατρου! Είναι πιστός και τρυφερός και, παρόλο που μπορεί να είναι λίγο απόμακρος, είναι κοντά σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Τα συναισθήματα του είναι βαθύτερα απ’ όσο των περισσοτέρων, απλά δεν είναι ικανός να μιλά πολύ για τέτοια πράγματα. Όταν λέει «σ’ αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ», το εννοεί. Σπάνια απογοητεύει τη σύντροφο του, εκτός κι αν έχουν αφήσει το γάμο τους να ναυαγήσει από ανόητες παρεξηγήσεις. Μπορεί να γίνει ψυχρός και υπολογιστής όταν του κάνουν κακό. Τα παιδιά του γίνονται φίλοι του παρά αντικείμενα προστατευτικής σχέσης. Κατάλληλα γαμήλια δώρα είναι ένα μεγάλο παζλ ή σκύλος ράτσας.

 

 

Η αληθεια ειναι οτι καπως ετσι ειναι... Δηλαδη αν μου κανει προταση γαμου ποτε να μην τολμησω να το παιξω δυσκολη γιατι δεν προκειται να το ξανακουσω ποτε;;; :lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κανένα γιατί όσοι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, δεν είναι απαραίτητο να είναι και ίδιοι..

Παίζει σημαντικό ρόλο από που έχεις τα περισσότερα στοιχεία, π.χ από ωροσκόπο ή κάποιο άλλο ζώδιο στο οποί έχεις πλανήτες...

Link to comment
Share on other sites

προσωπική μου εμπειρία η γυναίκα Παρθένος

http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Link to comment
Share on other sites

γυναικες τοξοτες....

η ιδια η παγομαρα

 

Πράγματι, δεν λες τίποτα. Οι πιο ψυχρές γυναίκες είναι. Τουλάχιστον αυτές που εγω προσωπικά γνώρισα από πάθος και αισθησιασμό μηδέν.

Ο σοφός γνωρίζει ότι καμία επιτυχία, όπως και καμία αποτυχία, δεν είναι οριστική.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ΚΡΙΟΣ - Πέσιμο: Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό. "Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος."

Ατάκα χωρισμού: "Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις."

 

 

ΤΑΥΡΟΣ- Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.

Ατάκα χωρισμού: "Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;"

 

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πέσιμο: "Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου."

Ατάκα χωρισμού: "'Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση."

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Πέσιμο: "Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα. Άμα θες πήγαινε εσύ."

Ατάκα χωρισμού: "Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;

 

ΛΕΩΝ- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει "πάρει" ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.

Ατάκα χωρισμού: "Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε."

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.

Ατάκα χωρισμού: "Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια."

 

ΖΥΓΟΣ - Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.

Ατάκα χωρισμού: "Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου."

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Πέσιμο:Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα "δηλητηριάζει" τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.

Ατάκα χωρισμού: "Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ."

 

ΤΟΞΟΤΗΣ - Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει -μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.

Ατάκα χωρισμού: "Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε."

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: "Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει."

Ατάκα χωρισμού: "Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;"

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.

Ατάκα χωρισμού: Μήνυμα στον τηλεφωνητή: "Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε."

 

ΙΧΘΕΙΣ - Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.

Ατάκα χωρισμού: "Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ζώδιό σου τι χορό προβλέπει;

 

Κριός (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

 

 

 

Τους Κριούς τους χαρακτηρίζει η περισσή ενέργεια και ο έντονος ερωτισμός που εκπέμπουν. Το αργεντίνικο τάνγκο, αλλά και το ευρωπαϊκό, είναι ιδανικό για τους άνδρες και τις γυναίκες κριούς.

Είναι ιδιαίτερα διεκδικητικοί, αποφασιστικοί και έχουν πάθος στο ο,τιδήποτε κάνουν και τους αρέσει. Η rumba και το oriental είναι δυο χοροί που ταιριάζουν στον αισθησιασμό και το πάθος τους.

 

 

Ταύρος (21 Απριλίου - 20 Μαΐου)

 

 

 

Οι Ταύροι είναι πολύ δημιουργικοί, εκφραστικοί και με θεατρικότητα στις κινήσεις τους. Γι' αυτό και θα τους ταίριαζαν ανάλογοι χοροί, όπως το foxtrot και το quickstep.

Η ελευθερία στις κινήσεις τους κάνει καλούς στο jazz. Το ότι είναι λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες τους βοηθά να βγάλουν το πάθος που χρειάζεται ένα tango. Γενικά, πάντως, οι Ταύροι φημίζονται για τις χορευτικές τους ικανότητες.

 

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

 

 

 

Με κυβερνήτη τον Ερμή, οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικοί και ομιλητικοί. Σαν "ψυχή της παρέας", οι χοροί που ταιριάζουν σε ένα Δίδυμο είναι η salsa και η samba. Σε ένα πάρτι χορού να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουν να χορέψουν με τους περισσότερους καλεσμένους!

Είναι άμεσοι και λίγο κτητικοί γι' αυτό δε θα ήταν περίεργο να τους δείτε να χορεύουν ένα φλογερό paso doble.

 

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

 

 

 

Οι "ευαίσθητοι" του ζωδιακού κύκλου έχουν το συναισθηματισμό που χρειάζεται για να χορέψουν πολύ καλά σύγχρονο χορό και να αποδώσουν άριστα.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι το νεύρο και η ενεργητικότητα που τους κάνει να συμπαθούν ιδιαίτερα χορούς, όπως το jive, το swing και το r 'n' b. Τέτοιοι χοροί ταιριάζουν με την προσωπικότητά τους, γιατί τα καρκινάκια χαρακτηρίζονται από δυναμισμό και ανάγκη για εκτόνωση.

 

 

Λέων (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

 

 

 

Χαρακτηριστικό των λιονταριών είναι η υπερηφάνεια και η γενναιοψυχία. Δυο χοροί διαφορετικοί μεταξύ τους, όπως το breakdance και το tango τους ταιριάζουν πάρα πολύ.

Το μπαλέτο ταιριάζει στην περηφάνεια, αλλά και τη ματαιοδοξία τους. Γενικά, τους αρέσουν οι χοροί που τονίζουν το εγώ τους και ικανοποιούν την ανάγκη τους για προβολή.

 

 

Παρθένος (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

 

 

 

Οι Παρθένοι είναι πολύ καλοί στην τεχνική τους όταν χορεύουν, διότι περνούν πολλές ώρες δουλεύοντας μπροστά στον καθρέφτη. Παρά τη μεθοδικότητά τους, όμως, ξέρουν πώς να χαλαρώνουν και να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Επομένως, είναι το ίδιο καλοί σε χορούς, όπως το mambo και το merengue, γιατί εκφράζονται κοινωνικά, αλλά και σε χορούς, όπως το μπαλέτο και ο σύγχρονος χορός, διότι έχουν την υπομονή να δουλέψουν πάνω στην τεχνική.

 

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

 

 

 

Θα τύχει να δείτε πολλούς Ζυγούς να ασχολούνται με το χορό και σ' αυτό φταίει η καλλιτεχνική τους φύση. Πολλοί Ζυγοί προτιμούν "ευγενικούς" χορούς, όπως είναι το μπαλέτο και το βαλς και τα καταφέρνουν και πολύ καλά.

Δε σημαίνει, όμως, ότι δεν είναι ξέγνοιαστοι και παιγνιδιάρηδες. Το cha cha είναι ένας χορός που δηλώνει τη διάθεσή τους για φλερτ και παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

 

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

 

 

 

Οι Σκορπιοί είναι λίγο παρεξηγημένα ζώδια. Μπορεί να φαίνονται λίγο εκδικητικοί, αλλά όλο και κάτι τους έχουν κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν πολλή φαντασία που τους βοηθά να χορέψουν εκπληκτικά ένα αργεντίνικο tango, ένα πονεμένο flamenco ή disco.

Είναι ευρηματικοί και αρκετά σεξουαλικοί, επομένως οι latin χοροί είναι το φόρτε τους. Εκμεταλλευτείτε το ως ντάμες ή καβαλιέροι!

 

 

 

 

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

 

 

 

Ζώδια εύθυμα και πληθωρικά, οι Τοξότες είναι ιδανικά για να χορέψουν ένα quickstep ή ένα καλό oriental.

Μην ξεχνάμε ότι είναι επίμονοι πολύ και όταν βάζουν ένα στόχο θα κάνουν τα πάντα για να τον κατακτήσουν. Τους ταιριάζει, λοιπόν, ένα paso doble και το jazz, ειδικά το street jazz.

 

 

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

 

 

 

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ οργανωτικοί, δημιουργικοί, σταθεροί και επιβλητικοί με την παρουσία τους στο χώρο. Χοροί standard, όπως το tango και το waltz είναι ιδανικοί, καθώς εκφράζουν την πειθαρχία που έχουν σαν χαρακτήρες.

Ο χορός βοηθά πολύ τους Αιγόκερους να εκτονώνονται συναισθηματικά, διότι καταπιέζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους για χάρη των φιλοδοξιών τους. Δοκιμάστε το flamenco, το hip-hop και όλους τους latin και θα ανακαλύψετε κάτι καινούριο στην προσωπικότητά σας!

 

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

 

 

 

Οι Υδροχόοι είναι ιδεαλιστές και τους ενδιαφέρει πολύ να περνά καλά η υπόλοιπη παρέα. Χαίρονται μια disco, μια merengue, γενικά χορούς που τους φέρνουν κοντά με τους φίλους τους και έχουν χαβαλέ.

Η salsa τους ταιριάζει πολύ, είναι στην ιδιοσυγκρασία τους, και θα τους δείτε, μάλιστα, να τη χορεύουν με τη σαγκρία στο χέρι! Σαν αέρινο ζώδιο θα προτιμήσουν και χορούς, όπως το μπαλέτο ή το quickstep.

 

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

 

 

 

Οι Ιχθείς εκφράζονται καλλιτεχνικά μέσα από το συναίσθημα, αλλά και την αποφασιστικότητά τους. Θα προτιμήσουν χορούς που βγάζουν ένταση και κέφι, όπως το rock 'n' roll και το hip-hop, αλλά δε θα πουν και όχι σε μια πρόσκληση για tango.Είναι ονειροπόλοι, γι' αυτό θα χορέψουν με καλή διάθεση ένα waltz ή θα εκτελέσουν άψογα μια χορογραφία σύγχρονου χορού. Η κίνησή τους θα έχει χάρη και συναίσθημα.

 

 

 

 

 

αντε να αρχισω τα ταγκο και τα λατιν

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

FREAK_OF_NATURE όπως πάντα είσαι καταπληκτική!!!

 

ΖΥΓΟΣ - Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.

Ατάκα χωρισμού: "Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου."

 

Επειδή είμαι Ζυγός... έλιωσα με αυτό :D

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...