Jump to content

Επιτραπέζια DVD Recorders με σκληρό δίσκο (HD)

gag
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

dimitrisgr ευχαριστω φιλε μου και για την δικη σου απαντηση :)

οντως προλαβαμε των Φωτων :D

αληθεια το καθαριστικο που θα το βρω ? Πλαισιο μερια ? δεν θα το βλαψει το DVD εννοω η χρηση του καθαριστικου ετσι !!

ευχαριστω παιδες για ολα παντως και καλη χρονια σε ολους σας ;)

• Απαντήσεις 304
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Στα χαρακτηριστικά του 950 αλλά και του 1070 λέει ότι αναπαραγωγή DivX γίνεται μονο από CD/DVD.

Οταν λες οτι παίζει κανονικά αρχεία DivX εννοείς ότι τα παίζει και από το σκληρό?

Απο τον σκληρο του Sony εννοεις και οχι απο εξωτερικο. Avi & divX εχω παιξει στο 750 απο a) usb, b) DVD-RW. Το μανουαλ γραφει οτι δεχεται και usb flash drive με τετοια αρχεια.

Για να παιξει .avi,divX απο τον σκληρο πρεπει πρωτα να τα κανεις αντιγραφη απο καποιο αλλο αποθηκευτικο μεσο στον σκληρο το οποιο ΔΕΝ εχω δοκιμασει.

Δεν το εχω δοκιμασει απο τον σκληρο του Sony, ομως με τα 2 αυτα μέσα συνεργαζεται καλα για τους συγκεκριμενους τυπους αρχειων και εχει περισσοτερες δυνατοτητες κυριως στο Playback να προχωρας γρηγορα την ταινια κλπ απο οτι ειχε το παλιο μου LG.

Στα χαρακτηριστικα μπορει να το λεει ομως λογικα γινεται εγγραφη απο DVD σε HDD αρχειων. ΔΕΝ ειμαι και σιγουρος αν παιζει απο τον σκληρο (καθως δεν το χρειαστηκα ακομα) αλλα απο dvd+-r/rw kai usb παιζει & συνεργαζεται σιγουρα τα συγκεκριμενα.

Για την αγορα σου εγγραψα πριν 2 μερες την γνωμη μου. Αν συγκρινεις θα δεις οτι δεν υπαρχει διαφορα (περα απο τον σκληρο δισκο χωριτικοτητα) στα ακριβα μοντελα (βλεπε 950 συγκριτικα με 650 ή 750) απο οτι στα πιο οικονομικα.

dimitrisgr ευχαριστω φιλε μου και για την δικη σου απαντηση :)

οντως προλαβαμε των Φωτων :D

αληθεια το καθαριστικο που θα το βρω ? Πλαισιο μερια ? δεν θα το βλαψει το DVD εννοω η χρηση του καθαριστικου ετσι !!

ευχαριστω παιδες για ολα παντως και καλη χρονια σε ολους σας ;)

Πλαισιο, Mulrirama ακομη και σε καταστηματα με μουσικα cd/dvd. Ομως ΜΗΝ κανεις καταχρηση, κοινως ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ χρηση αρκει 1-2 φορες. Δεν καθαριζει παντα οπως εγραψα τις προαλλες, αλλα τις περισσοτερες φορες η κεφαλή του εκαστοτε μηχ/τος καθαριζεται αποτελεσματικα. Επισης για αντιγραφη δοκιμασε διαφορετικες μαρκες αδειων δισκων και οχι 1 τυπο ή μια συγκεκριμενη για να σιγουρευτεις οτι εχεις ή οτι δεν εχεις προβλημα τελικα.

Αν εχεις βλαβη, οπως ηδη σου εγραψα και εισαι και σε εγγυηση τοτε εχεις 1 λογο παραπανω να το πας για καθαρισμο ή αντικατασταση οτι σου προτεινουνε....

Καλη Χρονια να εχουμε ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ένας θείος μου θέλει να πάρει ένα DVD recorder με σκληρό δίσκο.

Θέλει:

-να είναι εύκολο στη χρήση

-να έχει ελληνικό μενού

Τι προτείνετε μέχρι 300-350Ε;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

dimitrisgr αλλα και ολοι οι λοιποι φιλοι του θεματος

μηπως εχετε εμπειρια η ακουσει ποιο απο τα service center της LG θεωρειται καλυτερο για τα DVD ??

ξερω οτι ειναι ενα Πλατεια Αττικης , ενα Αιγαλεω και ενα Ηλιουπολη..

καμμια προταση η συσταση :(

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όποιον έχει το SONY 750 ... μπορεί να παίξει ελληνικούς υπότιτλους σε DivX και εννοώ όταν βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα με το .avi μόνο με extension .srt και αν το έχει δοκιμάσει κάποιος το έχει κάνει από το σκληρό ή DVD ή USB

Ρωτάω γιατί εγώ έχω το 920 και δεν μπορώ να παίξω υπότιτλους με τίποτα (λιγη βοήθεια σε αυτό το θέμα θα ήταν πολύ καλη) και το 750 λέει ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους ..

Ευχαριστώ!!

dimitrisgr αλλα και ολοι οι λοιποι φιλοι του θεματος

μηπως εχετε εμπειρια η ακουσει ποιο απο τα service center της LG θεωρειται καλυτερο για τα DVD ??

ξερω οτι ειναι ενα Πλατεια Αττικης , ενα Αιγαλεω και ενα Ηλιουπολη..

καμμια προταση η συσταση :(

Καλημέρα,

Για το service center του Αιγαλέου, έχοντας προσωπική εμπειρία σου λέω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν ευγενικοί και μου παρέδωσαν το DVD στην ημερομηνία που είπαν, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς να πληρώσω τίποτα, αφου η συσκευή ήταν στην εγγύηση. Όλα αυτά το 2005. Έκτοτε το DVD παίζει απροβλημάτιστα και ανελέητα...!:D

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όποιον έχει το SONY 750 ... μπορεί να παίξει ελληνικούς υπότιτλους σε DivX και εννοώ όταν βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα με το .avi μόνο με extension .srt και αν το έχει δοκιμάσει κάποιος το έχει κάνει από το σκληρό ή DVD ή USB

Ρωτάω γιατί εγώ έχω το 920 και δεν μπορώ να παίξω υπότιτλους με τίποτα (λιγη βοήθεια σε αυτό το θέμα θα ήταν πολύ καλη) και το 750 λέει ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους ..

Ευχαριστώ!!

Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Λίγο υπομονή μόνο γιατί δεν μπορώ άμεσα. ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Καλημέρα,

Για το service center του Αιγαλέου, έχοντας προσωπική εμπειρία σου λέω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν ευγενικοί και μου παρέδωσαν το DVD στην ημερομηνία που είπαν, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς να πληρώσω τίποτα, αφου η συσκευή ήταν στην εγγύηση. Όλα αυτά το 2005. Έκτοτε το DVD παίζει απροβλημάτιστα και ανελέητα...!:D

metalmonster ευχαριστω πολυ φιλε :)

κανεις αλλος με εμπειρια Πλ Αττικης ?

metalmonster ευχαριστω πολυ φιλε :)

κανεις αλλος με εμπειρια Πλ Αττικης ?

Το ειχα παει και εγω καποτε στην Πλ.Αττικης.

Ηρθανε το πηρανε απο το σπιτι και το φερανε με 1 βδομαδα και κατι μετα.

Ομοια με το αιγαλεω τοτε αλλα πλεον το εχω σαν 2ο μηχ/μα και το χρησιμοποιω ελαχιστα.

Ευχαριστώ!!

ναι ειχα δοκιμασει (το 750 εχω αγορασει) την ταινια invasion (εισβολη με Νικολ Κιντμαν) και εδειχνε κανονικα ιδιο filename ειχα βαλει.Τα αρχεια τα ειχα "χυμα" χωρις φακελλο σε επανεγραψιμο DVD-RW αφου προχειρα ηθελα να την δω.

Το 920 ειναι παλιοτερη σειρα της Sony και λογικα ισως διαφοροποιειται σε αυτο και δεν τους δειχνει.

Καλου-κακου ας κανει μια δοκιμη και ο aimilios να μας πει αν του βγαζει τους υποτιτλους ή οχι γιατι και εγω μπορει να μην θυμαμαι απολυτα σωστα !!

Το ειχα παει και εγω καποτε στην Πλ.Αττικης.

Ηρθανε το πηρανε απο το σπιτι και το φερανε με 1 βδομαδα και κατι μετα.

Ομοια με το αιγαλεω τοτε αλλα πλεον το εχω σαν 2ο μηχ/μα και το χρησιμοποιω ελαχιστα.

dimitrisgr ευχαριστω πολυ φιλε

αρα και οι δυο εξ ισου καλοι :rolleyes:

Καλημέρα,

Μόλις αγόρασα το LG DVD RECORDER RH-278H και έχω μία απορία. Μπορώ να γράψω dvd (κυρίως νοικιασμένα :X) στον σκληρό δίσκο και από τον σκληρό να τα αντιγράψω ξανά σε άδεια dvd? Αν γίνεται, πως θα το κάνω?

Επειδή είμαι λίγο άσχετη, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα όποια βοήθεια.:rolleyes:

Thanks

Joe

osa exoun prostasia eggrafhs de ginetai na kaneis kati tetoio.

exw kai egw to LG7800 (prohgoumeno montelo apo to diko sou)

kai de ginetai se prostateymena.

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Παιδιά θέλω τη βοήθεια και την πολύτιμη εμπειρία σας.

Εχω καταλήξει στα εξής 2 μοντέλα:

1) LG RH177 (80GB HD) &

2) LG RH266 (160GB HD) (15-20Εuro ακριβότερο από το 1ο)

Τι λέτε, τί με συμβουλεύετε?

Όπως καταλαβαίνετε διαθέτω μέχρι 260Εuro, οπότε δεκτή και οπιαδήποτε άλλη πρόταση εκτός των 2 παραπάνω.

Σας ευχαριστώ πολύ

Παιδιά καλησπέρα, έκαψα ένα dvd σε dvd recorder από την tv και ενώ στο dvd recorder το παίζει, σε άλλα dvd players και στο pc δεν το παίζει...

και στο Pc μου λέει οτι το δισκάκι είναι άδειο...δηλαδή να υποθέσω οτι το recorder δεν έκλεισε το δισκάκι? και από το pc δεν μπορώ να το κλείσω ε???

τι να κάνω? το dvd recorder το έχει ένας φίλος μου...πρέπει να δώ αν έχει επιλογή να κλείσει απο κεί ε?

kalispera sas.vasika i8ela na ma8o an boro na sindeso ena exoteriko skliro disko i stin tv i sto dvd player me ena adaptor usb to rca gia anaparagogi tenion,euharisto prokatavolika gia ka8e apadisi

οχι δεν μπορεις

ειναι usb για εισοδο οχι εξοδο

Παιδιά θέλω τη βοήθεια και την πολύτιμη εμπειρία σας.

Εχω καταλήξει στα εξής 2 μοντέλα:

1) LG RH177 (80GB HD) &

2) LG RH266 (160GB HD) (15-20Εuro ακριβότερο από το 1ο)

Τι λέτε, τί με συμβουλεύετε?

Όπως καταλαβαίνετε διαθέτω μέχρι 260Εuro, οπότε δεκτή και οπιαδήποτε άλλη πρόταση εκτός των 2 παραπάνω.

Σας ευχαριστώ πολύ

Κανείς; :!:

κοιτα, αν σε καλυπτει σε χαρακτηριστικα το 266 σαφεστατα θα πρεπει να το προτιμησεις. Εγω εχω με 250γβ κ μου φαινεται κ λιγο :)

Ένας θείος μου θέλει να πάρει ένα DVD recorder με σκληρό δίσκο.

Θέλει:

-να είναι εύκολο στη χρήση

-να έχει ελληνικό μενού

Τι προτείνετε μέχρι 300-350Ε;

Καμία γνώμη;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

οχι δεν μπορεις

ειναι usb για εισοδο οχι εξοδο

se euharisto poli gia tin apadisi su,mipos iparhi kapoios tropos na sindesis enan exoteriko skliro se dvdplayer?an agoraso ena dvdplayer me usb exodo 8a ine dinaton na sindeso enan exoteriko skliro k na kano anaparagogi tenion apo eki?8a itan euharisti ka8e apadisi

Παιδιά καλησπέρα, έκαψα ένα dvd σε dvd recorder από την tv και ενώ στο dvd recorder το παίζει, σε άλλα dvd players και στο pc δεν το παίζει...

και στο Pc μου λέει οτι το δισκάκι είναι άδειο...δηλαδή να υποθέσω οτι το recorder δεν έκλεισε το δισκάκι? και από το pc δεν μπορώ να το κλείσω ε???

τι να κάνω? το dvd recorder το έχει ένας φίλος μου...πρέπει να δώ αν έχει επιλογή να κλείσει απο κεί ε?

Καλημερα καλη εβδομαδα.

Αυτο που αναφερεις ειναι ενα κλασσικο συνηθες σφαλμα/λαθος που ξεχνανε αρκετοι να κανουν.

Ειτε

α) δεν εχεις ολοκληρωσει τον δισκο μετα την εγγραφη σου. Καθε τετοιου ειδους συσκευη υποστηριζει finalization (ολοκληρωσει δισκου μετα απο εγγραφες κλπ)

β) ειτε το εχεις ολοκληρωσει αλλα το εχεις γραψει σε VR mode και οχι Video mode. Tο VR δεν υποστηριζεται απο πολλες συσκευες ενω το video mode είναι συμβατο με τις περισσοτερες 80 %

Hope this helps :)