egpap Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Καλησπέρα σας! Με αφορμή τα γραφόμενα του "sotoss", πήρα τελικά την απόφαση και το παρήγγειλα από το megamarket. To περιμένω μάλλον τη Δευτέρα. Μάλιστα στο chat support της megamarket, με εξυπηρέτησαν αμέσως, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις μου, γρήγορα, απλά και κατανοητά. Με ενημερώνουν κιόλας μέσω sms για την πορεία της παραγγελίας μου και απ' ότι φαίνεται είμαστε στο στάδιο, όπου αναμένουμε το μοντέλο να φύγει από την αποθήκη και να πάει στην courier. Διαθεσιμότητα υπάρχει πάντως και από αύριο Παρασκευή (20 Απριλίου) ξεκινά η διάθεσή του. Ελληνικό μενού δε θα έχει, αλλά στο κάτω-κάτω ποιος νοιάζεται; Κάποια στιγμή θα το βάλουμε, μέσω Alpha Copy. Τί τα μαθαίναμε τα αγγλικά τόσα χρόνια; Ευκαιρία να τα ξεσκουριάσουμε... Εγώ πάντως ήδη στο κινητό μου γύρισα το μενού στα αγγλικά, για να εγκλιματιστώ. Αν και πιστός κάτοχος τηλεφώνου Siemens με τα S45, S55, SX1, S65 και EF81 (της BenQ Siemens πια), αποφάσισα να επιστρέψω στη Nokia, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Με την ευχή ότι θα βρω την ησυχία μου, έχοντας ένα πολυεργαλείο και θα ξεφορτωθώ τα υπερβολικά πολλά bugs του EF81! Στην αναμονή κι εγώ λοιπόν, αλλά για λίγες ώρες ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Επιτέλους το κρατάω στα χέρια μου :D . Η κατασκευή του είναι πολυτελέστατη και ποιοτικότατη.Η οθόνη του είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο της σειράς 60.Η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι πανεύκολη και πολύ ευχάριστη. Περισσότερα σε λίγο... Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αλλάξω ακόμα το product code της συσκευής.Πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα της Νόκια έκδοση λογισμικού συμβατή με το Ν95. Έχω την έκδοση V10.0.018 15-03-07 RM-159 Μεγεια,επιτέλους το πήρες:) Πόσο το πηρες τελικά? Περιμένουμε photos και video ε:D Να δουμε επιτέλους τι γίνεται με την κάμερα,γιατι μέχρι τώρα δεν εχουμε δει κατι εμπιστο. Ο ήχος απο τα ηχεία ειναι δυνατος?επειδη ειναι πιο μικρα τα ηχεια του απο το ν73 γι αυτο ρωτάω. Και το σημαντικότερο,περιμένουμε να μας πεις τι παιζει επιτέλους με την αυτονομια της συσκευης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Mε γειά!!!:):) και περιμένουμε review;) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Loipon na'mai pali ki egw, estw ki arga!!!! Metrisa ta data pou katevazei to Maps se diafores diadromes kai paratirisa ta eksis: - syndeetai kat'arxin gia na vrei mia nea dieythynsi pou tou dineis (an exeis kopsei tin syndesi vgazei 'no result') - se arketes, diaforetikes, diadromes ta data pou katevase itan apo 1.4-2 kb (amelitea posotita) - den fainetai na katevase alla data kata ti diarkeia tou navigation mias kai eite ekana to navigation eite oxi ta data itan ta idia (ase pou xwris syndesi den paraponethike pote) Ayta!!!! CiaoΣε ευχαριστω φιλε μου τα νεα ειναι ευχαριστα,σε ευχαριστω για τον κοπο σου Επιτέλους το κρατάω στα χέρια μου :D . Η κατασκευή του είναι πολυτελέστατη και ποιοτικότατη.Η οθόνη του είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο της σειράς 60.Η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι πανεύκολη και πολύ ευχάριστη. Περισσότερα σε λίγο... Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αλλάξω ακόμα το product code της συσκευής.Πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα της Νόκια έκδοση λογισμικού συμβατή με το Ν95. Έχω την έκδοση V10.0.018 15-03-07 RM-159Με γεια σου φιλε περιμενουμε εντυπωσεις καθως και υλικο Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Επιτέλους το κρατάω στα χέρια μου :D . Η κατασκευή του είναι πολυτελέστατη και ποιοτικότατη.Η οθόνη του είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο της σειράς 60.Η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι πανεύκολη και πολύ ευχάριστη. Περισσότερα σε λίγο... Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αλλάξω ακόμα το product code της συσκευής.Πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα της Νόκια έκδοση λογισμικού συμβατή με το Ν95. Έχω την έκδοση V10.0.018 15-03-07 RM-159 φιλε μου καλοριζικο,επιτελους ετσι?:) καταλαβαινω την χαρα σου,περιμενουμε εντυπωσεις αργοτερα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridy Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Να ρίξω τη "βόμβα" σε όσου ςθέλουν να το πάρουν απο το ηλεκτρονικό κατάστημα και μένουν αθήνα? χεχε Απ'όσο ξέρω, μπορείτε να πάτε κι απο κει να το παραλάβετε εφόσον το έχουν αύριο όπως διατείνονται! Για τους Αθηναίους, είναι στη Λ. Αθηνών, το ξέρω γιατί έχω αγοράσει απο αυτούς το ΜΙΟ Ρ350 μου, και το παρέλαβα απο αυτούς εκεί (χρεώνουν 3 ευρώ αποστολή για παραγγελίες κάτω των 300 ευρώ!!! οπότε αφού πέρναγα που πέρναγα, το πήρα μόνος μου!) Εν κατακλείδι, όποιος το θέλει, και δεν θέλει να περιμένει το ΣΚ χωρίς να το έχει στα χέρια του, ας περάσει απο εκεί αν μπορεί. Εγώ πάντως να είμαι ειλικρινής, δε θα έδινα τόσα λεφτά για ένα μη ελληνικό τηλέφωνο μιας και θα το μεταπωλήσω πιο χαμηλά μετά αφού τα πλήκτρα δεν θα έχουν τυπωμένα τα ελληνικά γράμματα! Πόσο μάλλον δε αν το έχω αγοράσει και ακριβότερα απ'όσο θα διατίθεται το "ελληνικό"... Αλλά αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα για κάποιον (όπως κι εγώ είναι η αλήθεια) που ανυπομονεί ν απιάσερι στα χέρια του ενα καινούριο παιχνιδάκι που περιμένει καιρό για να βγει! :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Nai kai mia foto dipla sto P990 mou... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Καλοριζικο παιδια να το χαιρεστε!!!!! ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ!! Αποστολος AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Nai kai mia foto dipla sto P990 mou... Φιλε nMIK-3 τελικα καταφερες να περασεις Ελληνικα ? Exei kanenas to product code gia to Elliniko N95?? Den exei ellinika to diko mou (to pira apo ekso) kai thelo na tou ta foreso... Na sai kala re file, tha to peraso me tin proti eukairia :respect: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 DENIOR, μεγεια σου :) πες μας απο τα ακουστικα πως ειναι, με καιει :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 DENIOR, μεγεια σου :) πες μας απο τα ακουστικα πως ειναι, με καιει :p Ένα είναι σίγουρο,οτι σαν το ν91 σου δεν θα είναι με τίποτα:p ,οπως διαβασα σε κατι review περίπου σαν το ν73. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ένα είναι σίγουρο,οτι σαν το ν91 σου δεν θα είναι με τίποτα:p ,οπως διαβασα σε κατι review περίπου σαν το ν73. ειναι λιγο καλυτερο απο το Ν73 με τα ακουστικα.το Ν91 παραμενει το κορυφαιο με τα ακουστικα. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Επιτέλους το κρατάω στα χέρια μου :D . Η κατασκευή του είναι πολυτελέστατη και ποιοτικότατη.Η οθόνη του είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο της σειράς 60.Η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι πανεύκολη και πολύ ευχάριστη. Περισσότερα σε λίγο... Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αλλάξω ακόμα το product code της συσκευής.Πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα της Νόκια έκδοση λογισμικού συμβατή με το Ν95. Έχω την έκδοση V10.0.018 15-03-07 RM-159 καλοριζικο φιλε denior.αυτο που εχεις εσυ απο καρτα μνημης τι λεει?:D "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Καλοριζικο σε οσους το πηραν και γερο να βγει!!! Nokia N95 - The Conclusion http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N95-The_Conclusion.php GSMArena:Nokia N95 camera review: High five http://www.gsmarena.com/nokia_n95_camera-review-139.php Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 TΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ στην τιμη 749 κανονικα προς πωληση περασα και το ειδα εγω αλλα δεν ρωτησα αλλα γιατι ειχα δουλεια και βιαζομουν Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 εχει δλδ διαθεσιμα κομματια? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 oloi anamoni,den to ehei kaneis etoimoparadoto akoma..min vlepete ta dummies kai pistevete oti yparhei Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΛΕΜΕ......:p εχω ηδη πουλησει το ν73 μου και δεν το εχω δωσει ακομη επειδη περιμενω το ν95.....:lol: (χαχα) παντως για μενα μεγαλο ρολο παιζει και το χαμηλο σαρ της συσκευής........ βασικα θα ελεγα οτι ειναι απο τους σημαντικότερους λογους που "φευγω" απο το ν73 και παω στο ν95(μαζι με ολα τα αλλα φυσικα....).... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 oloi anamoni,den to ehei kaneis etoimoparadoto akoma..min vlepete ta dummies kai pistevete oti yparheiΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΧΕΙ το dummie αναμεσα στα αλλα[τα οποια και αυτα τα πιο πολλα ειναι dummies] κανονικα με τιμη κλπ τι να πω ...... Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Φιλε nMIK-3 τελικα καταφερες να περασεις Ελληνικα ? Oxi file nervous den ixa katholou ora... To sabatokyriako malon... Basika exo megalo problima na peraso ta contacts mou apo to P990 sto N95. Den ta kano synchronize me to outlook giati exo polles epafes pou periexoun pano apo ena kinito, kai to outlook den ta ypostirizei... Kamia protasi pos na ta metafero?? To vcf ekserxomeno apo to P990 pou periexei oles tis epafes den diabazete apo to N95, blepei mono tin proti epafi...Oute to Nokia PC suite to blepei... Exo peripou 1000 epafes kai den thelo na katalikso na tis metafero me bluetooth mia mia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Basika exo megalo problima na peraso ta contacts mou apo to P990 sto N95. Den ta kano synchronize me to outlook giati exo polles epafes pou periexoun pano apo ena kinito, kai to outlook den ta ypostirizei... Kamia protasi pos na ta metafero?? To vcf ekserxomeno apo to P990 pou periexei oles tis epafes den diabazete apo to N95, blepei mono tin proti epafi...Oute to Nokia PC suite to blepei... Exo peripou 1000 epafes kai den thelo na katalikso na tis metafero me bluetooth mia mia... Επειδή το χρησιμοποιώ το Outlook χωράει όλα τα τηλέφωνα που βάζεις απλά όταν μπείς στην καταχώρηση μέσα στο Outlook βλέπεις μέχρι 3 τηλεφωνα και 2 email..........Απλά πρόσεχε με το επώνυμο και όνομα (όσον αφορά την αλφαβητική σειρά)..........ελπιζω να βοήθησα [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Oxi file nervous den ixa katholou ora... To sabatokyriako malon... Basika exo megalo problima na peraso ta contacts mou apo to P990 sto N95. Den ta kano synchronize me to outlook giati exo polles epafes pou periexoun pano apo ena kinito, kai to outlook den ta ypostirizei... Kamia protasi pos na ta metafero?? To vcf ekserxomeno apo to P990 pou periexei oles tis epafes den diabazete apo to N95, blepei mono tin proti epafi...Oute to Nokia PC suite to blepei... Exo peripou 1000 epafes kai den thelo na katalikso na tis metafero me bluetooth mia mia... Ωχ ωχ βλεπω να εχω το ιδιο προβλημα. Ενημερωσε με αν το λυσεις το προβλημα. Κατεβαζοντας προγραμματα και παιχνιδια απο τα διαφορα μερη ειδα οτι πολλα απο αυτα ειναι unsigned. Τι σημαινει αυτο για το κινητο? Οτι δεν τα εγκαθιστα? Βρηκα και προγραμμα που τα κανει signed (δεν το εχω δοκιμασει). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδιά, με τρώει το χέρι μου. Το Expansys μείωσε τη τιμή του (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=141581) και επειδή έχω εταιρικό ΑΦΜ μπορώ να το πάρω στα €668 (!) συν τα μεταφορικά. Βέβαια, αφού ήδη έχει κάνει 2 μειώσεις σε διάστημα 10 ημερών, μάλλον συμφέρει να περιμένω κι άλλο. Α, έρχεται και δεύτερο χρώμα (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=147557), πιο ακριβό, που κάτι μου λέει ότι θα είναι και εμφανισιακά καλύτερο (και πιο σοβαρό). Και βέβαια υπάρχει και αυτό (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=146793) που επίσης με τρώει (και ας είναι κιτς). Μόνο και μόνο για το ότι είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18Κ και λευκόχρυσο, δεν πρόκειται να χάσει την αξία του, χώρια που μπορεί να γίνει και συλλεκτικό, όπότε μάλλον θα ανέβει, παρά θα πέσει... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridy Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 το megamarket τελικά λέει οτι θα είναι διαθέσιμο απο Τρίτη 24 του μήνα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Νομιζω το sand ειναι αυτο που θα κυκλοφορησει εδω. Μηπως αυτο σημαινει οτι σε 10 μερες θα κυκλοφορησει? Αυτο περιμενε η αλφα κοπυ? Το χρωμα?:P:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts