Jump to content

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης 2006


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων γιορτάζει το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, η οποία κορυφώνεται την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο».

 

Η μουσική «εισβάλει» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με συναυλίες σε σταθμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Προαστιακού, σε αφετηρίες Λεωφορείων και Τρόλεϊ, και σε στάσεις του Τραμ. Οι εκδηλώσεις αυτές μάλιστα θα κορυφωθούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με μια μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον πεζόδρομο της οδού Ερμού (κοντά στο Σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο). Στόχος του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι να δημιουργηθεί μια νέα κουλτούρα μετακίνησης η οποία να είναι περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον και να σέβεται την ποιότητα ζωής των πολιτών.

 

Μήνυμα του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη για την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο».

 

Η μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην πόλη είναι μια συνειδητή επιλογή πολιτισμού και καλύτερης ποιότητας ζωής

 

Φίλες και φίλοι,

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο είναι μια αφορμή για όλους μας να αναλογισθούμε πώς μπορεί να γίνει η ζωή μας στην πόλη με λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους. Να διαπιστώσουμε πόσο πιο φιλική μπορεί να είναι η πόλη προς τους πολίτες της. Πόσο πιο ήσυχη, καθαρή και πολιτισμένη.

 

Εδώ και δύο χρόνια το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, εφαρμόζει στην Αθήνα το Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη ενισχύοντας σημαντικά η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ως εναλλακτική αντί του ΙΧ.

Οι Αστικές Συγκοινωνίες έχουν αλλάξει πλέον λογική λειτουργίας. Έχουν προσαρμοσθεί περισσότερο στις ανάγκες των επιβατών κι έχουν αναπτυχθεί ως ένα αλληλοτροφοδοτούμενο δίκτυο που επεκτείνεται διαρκώς σε περισσότερες περιοχές της πρωτεύουσας. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη, ασφαλή, γρήγορη, οικονομική και οικολογική επιλογή για τη μετακίνηση στην πόλη.

 

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι αστικές συγκοινωνίες θα καλύψουν ακόμη καλύτερα τις ανάγκες των επιβατών. Χρειάζεται όμως η ευαισθητοποίηση όλων μας και η αλλαγή της παραδοσιακής νοοτροπίας υπέρ της χρήσης του ΙΧ στην πόλη, η οποία μας έχει οδηγήσει σε περιβαλλοντικά αδιέξοδα.

 

Γι αυτό σας καλώ να συμμετάσχετε κι εσείς σ' αυτή την πανευρωπαϊκή προσπάθεια για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής μας στο αστικό περιβάλλον με λιγότερο κυκλοφοριακό, μόλυνση της ατμόσφαιρας και ηχορύπανση.

 

Χρειάζεται και η δική σας ενεργός συμμετοχή για να γίνει η πόλη μας πιο ανθρώπινη.

Εσείς κρατάτε το κλειδί. Είναι καλύτερα να το αφήσετε στο σπίτι και να χρησιμοποιήσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 

 

Σύνδεσμοι

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εβδομάδα Μετακίνησης μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://www.mobilityweek-europe.org

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Το ΙΝΚΑ καλεί τους κατόχους Ι. Χ. όλων των πόλεων της χώρας μας, να μην τα κινήσουν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, τιμώντας την Ευρωπαϊκή «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στην πόλη». Παράλληλα «προτείνει» να παραμείνει κλειστό το ιστορικό κέντρο της Αθήνας για τα αυτοκίνητα, καθώς και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου τόσο η Αθήνα όσο και όλοι οι Δήμοι της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας να δώσουν προτεραιότητα στους δρόμους να δοθεί στους πεζούς και τα ποδήλατα.

 

Στόχος της «Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο στην πόλη», είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα μέσα από την ευαισθητοποίηση του ίδιου του πολίτη καθώς και η δυνατότητα στους κατοίκους των πόλεων να ανακαλύψουν άλλους τρόπους μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και οι αστικές συγκοινωνίες.

 

Το ΙΝΚΑ επιδοκιμάζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών να ενημερώσει τους πολίτες – καταναλωτές για τον εορτασμό της εν λόγω ημέρας καθώς και να γιορτάσει την «Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στην πόλη» με μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με συναυλίες σε σταθμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Προαστιακού, σε αφετηρίες Λεωφορείων και Τρόλεϊ και σε στάσεις του Τραμ.

 

Άξιον απορίας πάντως αποτελεί το γεγονός ότι η Αθήνα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δεν συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού θεσμού ( http://www.mobilityweek-europe.org ) «Στην Πόλη χωρίς αυτοκίνητο». Πάντως στον θεσμό συμμετέχει ο Δήμος Βούλας και η Πόλη της Τριπόλεως, όπου το ΙΝΚΑ συγχαίρει την πρωτοβουλία συμμετοχής τους στον Ευρωπαϊκό Θεσμό.

 

Το ΙΝΚΑ επισημαίνει τα ακόλουθα ερωτήματα, θέτοντας τον προβληματισμό σε όλους μας:

  • Δεν υπάρχει αναγκαιότητα μείωσης των ρυπογόνων ουσιών που συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας και των άλλων πόλεων;
  • Δεν επιθυμούμε την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στους δρόμους έστω και για μια ημέρα;
  • Δεν απαιτείται ευαισθητοποίηση και αλλαγή της οδηγικής μας συμπεριφοράς;
  • Δεν επιθυμούμε την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας στα μεγάλα αστικά κέντρα;

 

Ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Τσέκερης Κωνσταντίνος, καλεί τους πολίτες – καταναλωτές να κάνουν συμμετοχική χρήση των αυτοκινήτων τους με τον ίδιο προορισμό, για την άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος, την εξοικονόμηση ενέργειας, την μείωση της ρύπανσης και της ηχορύπανσης και βεβαίως την εξοικονόμηση χρημάτων (καύσιμα, parking, κ. α.) από την καθημερινή μετακίνησή μας.

 

Μην ζητάμε μόνο από τους άλλους να κάνουν κάτι για εμάς.

Ας κάνουμε και εμείς κάτι για τον εαυτό μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών και επικοινωνιών την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», οι αστικές μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα είναι δωρεάν (μεσάνυχτα Πέμπτης έως μεσάνυχτα Παρασκευής).

 

Με αφορμή τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης», το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών θέτει επίσης υπό την αιγίδα του το πρόγραμμα «Οικολογική Μετακίνηση, Συνεισφορά στο Περιβάλλον».

Ομάδες μαθητών απ΄ όλη τη χώρα, θα ερευνήσουν σε τοπικό επίπεδο τα περιβαλλοντικά προβλήματα που προέρχονται από την αλόγιστη χρήση των αυτοκινήτων και τα οφέλη της υιοθέτησης φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων μετακίνησης. Μέσα από την εργασία τους θα μελετήσουν και θα προτείνουν λύσεις για την περιοχή τους, τις οποίες θα παρουσιάσουν σε ειδικές εκδηλώσεις.

 

Το πρόγραμμα, το οποίο διοργανώνεται από την Αστική Εταιρία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Ecocity», θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2007 με την Τελετή Βράβευσης στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

"Γιορτάστηκε" και στη χώρα μας η Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.:confused: Με ένα από τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα των τελευταίων ετών στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.:lol: Κανείς δεν έδωσε σημασία στις υποδείξεις και την ενημέρωση που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες από τα Μ.Μ.Ε. και από ανάλογο έντυπο υλικό που διανεμήθηκε -χαραμίστηκε είναι η σωστή έκφραση!- καθώς κανένας δεν τα έλαβε σοβαρά υπ' όψη του.:X Λες και κάποιος έδωσε το σύνθημα: "μπείτε στα τετρατροχά" σας και παγώστε κάθε έννοια κίνησης. Το νόημα της ημέρας, δηλαδή αφήστε το αυτοκίνητό σας και χρησιμοποιήστε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, χάθηκε κάπου στην κίνηση...:wacko:
Link to comment
Share on other sites

αυτο για να γίνει πραγματικότητα θα περάσουν μερικά χρονάκια και λίγα λεω...

Όταν στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ποδηλατοδρόμια,το εισιτήριο του λεωφορίου είναι πολύ ακριβό(απο 100δρχ πήγε 340δρχ αν ξέρω καλά),άλλε ΜΜΜ σε πόλεις εκτος πρωτεύουσας είναι απώντα(μετρό,τραμ)τι περιμένετε?Προκοπή?Ου καλά...Και του χρόνου και χειρότερα

Link to comment
Share on other sites

"Γιορτάστηκε" και στη χώρα μας η Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.:confused: Με ένα από τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα των τελευταίων ετών στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.:lol: Κανείς δεν έδωσε σημασία στις υποδείξεις και την ενημέρωση που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες από τα Μ.Μ.Ε. και από ανάλογο έντυπο υλικό που διανεμήθηκε -χαραμίστηκε είναι η σωστή έκφραση!- καθώς κανένας δεν τα έλαβε σοβαρά υπ' όψη του.:X Λες και κάποιος έδωσε το σύνθημα: "μπείτε στα τετρατροχά" σας και παγώστε κάθε έννοια κίνησης. Το νόημα της ημέρας, δηλαδή αφήστε το αυτοκίνητό σας και χρησιμοποιήστε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, χάθηκε κάπου στην κίνηση...:wacko:

 

Tα ίδια και στη θεσσαλονίκη.

Μποτιλιάρισμα χωρίς προηγούμενο. Στην έξοδο της Τριανδρίας του περιφερειακού δεν είχα ξαναδεί τέτοιο μποτιλιάρισμα. Ουρά χιλιομέτρων τα αυτοκίνητα. Κέντρο δεν τόμησα καθόλου να πάω, αλλά έμαθα οτι η κατάσταση ήταν τραγική.

Αν κάποιοι δε μπορούνε να αποχωριστούνε το αυτοκίνητο ούτε για μια μέρα τότε έχουμε πολυ σοβαρό πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Den ine thema apoxorismou.

O pateras mou proxthes ithele na pai cinema ke perimene stin stasi tou leoforiou 20lepta perimenontas to pio sixno dromologio tou Peiraia, telika to leoforio den irthe.

Thimamai otan pigena sxoleio perimena os ke mia ora na fani to bus me sixnotita dromologiou ta 10lepta.

Pantos ta teleutea xronia exoun beltiothi poli ta dromologia alla ta leoforia sinexizoun na bromane ke na mpenoun periergi ke ligderi anthropi...

Link to comment
Share on other sites

Αν κάποιος έχει δουλειά δε νομίζω να κοιτάει τους γύρω του αν είναι βρώμικοι ή όχι.

Εγώ στη θεσ/νίκη όταν κατεβαίνω κέντρο σχεδόν πάντα πηγαίνω με λεωφορείο, τουλάχιστον τη μέρα που κυκλοφορούν, και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ίσως στην περιοχή που μένω δεν κυκλοφορούν τέτοια άτομα. :confused:

Τα παρουσιάζεις πολύ τραγικά όμως. Ειδικά στη ΑΘήνα που έχετε και μετρό είναι πολύ καλά. Ο χώρος πολύ καθαρός αλλά και τα βαγόνια. Μακάρι να ήταν παντού έτσι οι αστικές συγκοινωνίες.

Link to comment
Share on other sites

Ke oxi mono sti perioxi pou ise alla genika stin Thessaloniki den exi tetious antrhopous.

Sixenese na piasis ta xeroulia giati glistrane apo tin sisoreumeni idrotila ke tin pakistanila.

Sta trolei antithetos ta pragmata ine poli kalitera ke pio kathara giati exipireti dromologia entos polis me ligotero kosmo.

 

Gia to metro ine opos ta les alla distixos auto to pronomio mono i Athina to exi.

Link to comment
Share on other sites

Ήταν πραγματικά τραγικό φέτος, οι καθόλου ευαισθητοποιημένοι Αθηναίοι δε μπορούν όντως να αποχωριστούν το αυτοκίνητο ούτε για μία μέρα, έστω για το τυπικό. Όταν δε βολεύει η συγκοινωνία για τον προορισμό κάποιον ή υπάρχει σοβαρός λόγος πχ υγείας, το καταλαβαίνω.

Τα τελευταία χρόνια όμως το επίπεδο των ΜΜΜ έχει ανέβει πάρα πολύ και υπάρχουν πολλά λεωφορεία που λειτουργούν χρονικά ακριβώς με το πρόγραμμα που λέει στο site ή τις στάσεις. Κατά κύριο λόγο υπάρχει καθαριότητα και στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει, ευθύνονται μόνο οι επιβάτες.

Στις 22/9 χρησιμοποιήσα το μετρό (σταθμός Μοναστηράκι) για ψώνια στη Ερμού και τελείωσα σε λιγότερο από 1 ώρα ενώ με το αυτοκίνητο θα έψαχνα πολλή ώρα για θέση, κατά πάσα πιθανότητα μακριά από τον προορισμό μου, ρυπαίνοντας το περιβάλλον και συμβάλλοντας στο κυκλοφοριακό. Είναι θέμα συνήθειας λοιπόν κατά τη γνώμη μου και τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες...

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Xthes meta ton agona (dld meta apo kamia ora) perimename stin stasi giro sta 40 atoma kana misaoro to bus, telika katalixame na girisoume me tin alli methodo blepontas na pernane apo dipla mas autokinita me xaroumenes fatsoules mesa stin zestasia tous ke fisika stegni.

As katsoun i epanastates ton MMM na perimenoun akoma to bus ke afou erthi kapia stigmi to bus na min kani stasi giati tha ine gemato.

Meta den ftaiei o Ellinas pou protima to car ke den to apoxorizete, 20 xronia xrisimopio ta MMM ke ta exo fai arketa sti mapa ke giauto otan paro car tha po ke ego ANTE GEIAAAA!!!

 

Min xehniomaste "Europaiki ebdomada metakinisis" :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Για να μη μπερδευόμαστε, εγώ μιλάω για τα ΜΜΜ του δήμου Αθηναίων. Για το δήμο Πειραιά έχω ελάχιστες εμπειρίες με μόνη του 040 που είναι άψογη.

Οπως λένε ότι η κάθε κοινωνία έχει την τέχνη που της αξίζει, έτσι έχει και άλλα όπως της αξίζουν. Φυσικά οι Αμστερνταμέζοι είναι πιο χαζοί από μας που βλέπεις 100 ποδήλατα και 1 αμάξι. Και μην πούμε ότι δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους και γι'αυτό δεν έχουμε ποδήλατα. Εδώ ο Αθηναίος δεν παίρνει τα πόδια του να πάει μέχρι τη στάση, θα πάρει το ποδήλατο; Εγώ προσωπικά είμαι περήφανη που δεν έχω αυτοκίνητο και θα συνεχίσω έτσι μέχρι τη στιγμή που θα μετακομίσω στο Αμστερνταμ :D

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Xaxaxaxaxaaxa siga min afisi o Ellinas to amaxi tou gia na pai me to bus, gia ilithio ton pernane!!!

 

Όχι απλά τον περνάνε για οικολογικά συνειδητοποιημένο.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Link to comment
Share on other sites

Στις 22/9 χρησιμοποιήσα το μετρό (σταθμός Μοναστηράκι) για ψώνια στη Ερμού και τελείωσα σε λιγότερο από 1 ώρα ενώ με το αυτοκίνητο θα έψαχνα πολλή ώρα για θέση, κατά πάσα πιθανότητα μακριά από τον προορισμό μου, ρυπαίνοντας το περιβάλλον και συμβάλλοντας στο κυκλοφοριακό. Είναι θέμα συνήθειας λοιπόν κατά τη γνώμη μου και τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες...

Μια ώρα τουλάχιστον θα ήθελες για να βρείς να παρκάρεις (αν βρεις) και να πας στο σημείο που σε ενδιαφέρει, γιατί εννοείται θα παρακάρεις πολύ μακριά από αυτό!:p

Εγώ δεν έχω την υπομονή να πάρω το αυτοκίνητο και να αρχίσω να κάνω κύκλους μήπως και βρω ποτέ ελεύθερο parking. Eίχε τύχει να το κάνω 2-3 φορές παλιότερα και βαρέθηκα και γύρισα σπίτι τελικά!:D

Αντιθέτως το λεωφορείο με αφήνει τις περισσότερες φορές ακριβώς εκεί που θέλω χωρίς κούραση και χωρίς άγχος!:cool:

Link to comment
Share on other sites

Για να μη μπερδευόμαστε, εγώ μιλάω για τα ΜΜΜ του δήμου Αθηναίων. Για το δήμο Πειραιά έχω ελάχιστες εμπειρίες με μόνη του 040 που είναι άψογη.

Οπως λένε ότι η κάθε κοινωνία έχει την τέχνη που της αξίζει, έτσι έχει και άλλα όπως της αξίζουν. Φυσικά οι Αμστερνταμέζοι είναι πιο χαζοί από μας που βλέπεις 100 ποδήλατα και 1 αμάξι. Και μην πούμε ότι δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους και γι'αυτό δεν έχουμε ποδήλατα. Εδώ ο Αθηναίος δεν παίρνει τα πόδια του να πάει μέχρι τη στάση, θα πάρει το ποδήλατο; Εγώ προσωπικά είμαι περήφανη που δεν έχω αυτοκίνητο και θα συνεχίσω έτσι μέχρι τη στιγμή που θα μετακομίσω στο Αμστερνταμ :D

Στην ελλαδα αν βγεις με το ποδηλατο σε βαζουν σημαδι με το σημα της mercedes

Στο Βερολινο κυκλοφορουσα με το ποδηλατακι κι οταν ηθελα να κανω μακρινες διαδρομες επαιρνα το μετρο (το οποιο φυσικα εχει θεση για ποδηλατο)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

Στην Ελλαδα αν βγεις με το ποδηλατο σε βαζουν σημαδι με το σημα της mercedes

Στο βερολινο κυκλοφορουσα με το ποδηλατακι κι οταν ηθελα να κανω μακρινες διαδρομες επαιρνα το μετρο (το οποιο φυσικα εχει θεση για ποδηλατο)

 

Να μη σχολιάσω την επιλογή μικρού-κεφαλαίου ε;:p

 

Τελοσπάντων η μια λύση είναι να μετακομίσουμε εγώ στο Αμστερνταμ και εσύ στο Βερολίνο :D

Η άλλη να ακολουθούμε τον τρόπο ζωής που θέλουμε, χωρίς να μας αποθαρρύνουν οι στάσεις των άλλων που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά με τον εαυτό τους. Επίσης - αυτό που κάνω εγώ - να δείχνουμε στους γύρω μας τη σωστή κατεύθυνση και από κει και πέρα αυτοί επιλέγουν (και εγώ τους γύρω μου ;) )

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Μια ώρα τουλάχιστον θα ήθελες για να βρείς να παρκάρεις (αν βρεις) και να πας στο σημείο που σε ενδιαφέρει, γιατί εννοείται θα παρακάρεις πολύ μακριά από αυτό!:p

Εγώ δεν έχω την υπομονή να πάρω το αυτοκίνητο και να αρχίσω να κάνω κύκλους μήπως και βρω ποτέ ελεύθερο parking. Eίχε τύχει να το κάνω 2-3 φορές παλιότερα και βαρέθηκα και γύρισα σπίτι τελικά!:D

Αντιθέτως το λεωφορείο με αφήνει τις περισσότερες φορές ακριβώς εκεί που θέλω χωρίς κούραση και χωρίς άγχος!:cool:

Τι λες βρε γκαζοφονια, απο ποτε παιρνεις εσυ λεωφορειο,παλι σου χαλασε το αμαξι?

Να μη σχολιάσω την επιλογή μικρού-κεφαλαίου ε;:p

 

Τελοσπάντων η μια λύση είναι να μετακομίσουμε εγώ στο Αμστερνταμ και εσύ στο Βερολίνο :D

Η άλλη να ακολουθούμε τον τρόπο ζωής που θέλουμε, χωρίς να μας αποθαρρύνουν οι στάσεις των άλλων που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά με τον εαυτό τους. Επίσης - αυτό που κάνω εγώ - να δείχνουμε στους γύρω μας τη σωστή κατεύθυνση και από κει και πέρα αυτοί επιλέγουν (και εγώ τους γύρω μου ;) )

Κοιτα, εγω να ακολουθησω τον τροπο ζωης που θελω. Αν παρω το ποδηλατο και βγω στον περιφερειακο ποσα nanoseconds ζωης μου δινεις:confused:?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...