Geokat2829 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 4 minutes ago, Jimakos43 said: Καλησπέρα να ρωτήσω επειδή ενδιαφέρομαι για το frog με 144€. Κάτι αναφέρθηκε πάνω ότι για φορητότητα πρέπει να πάω δύο φορές στο κατάστημα. Αυτό ισχύει ; Επειδή δεν είμαι από Αθήνα και τυχαίνει να πάω και το βρήκα ευκαιρία αλλά θα βρίσκομαι αυθημερόν εκεί. Τελικά γνωρίζει κανείς ;; Εγώ είμαι στη νόβα τώρα Μεχρι και το 2025 για φορητοτητα σε FROG επρεπε να πας 2 φορες στο καταστημα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι φετος. Προτεινω να παρεις τηλεφωνο στο καταστημα της θεσσαλονικης να σε ενημερωσουν διοτι στης Αθηνας δεν το σηκωνουν ποτε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Jimakos43 said: Καλησπέρα να ρωτήσω επειδή ενδιαφέρομαι για το frog με 144€. Κάτι αναφέρθηκε πάνω ότι για φορητότητα πρέπει να πάω δύο φορές στο κατάστημα. Αυτό ισχύει ; Επειδή δεν είμαι από Αθήνα και τυχαίνει να πάω και το βρήκα ευκαιρία αλλά θα βρίσκομαι αυθημερόν εκεί. Τελικά γνωρίζει κανείς ;; Εγώ είμαι στη νόβα τώρα Πάρε τηλέφωνο, λογικά θα σου πούνε να κάνεις αίτηση φορητότητας από την εφαρμογή και μόλις ενεργοποιηθεί η καινούργια σιμ να πας στο κατάστημα να σου περάσουν την προσφορά. Αυτό γινόταν μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον όπως έχει γραφτεί εδώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Geokat2829 said: Μεχρι και το 2025 για φορητοτητα σε FROG επρεπε να πας 2 φορες στο καταστημα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι φετος. Προτεινω να παρεις τηλεφωνο στο καταστημα της θεσσαλονικης να σε ενημερωσουν διοτι στης Αθηνας δεν το σηκωνουν ποτε. Πάντως εγώ που έκανα φορητότητα τον Φεβρουάριο από Βόντα.... δύο φορές πήγα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης... δεν θυμάμαι για ποιο λόγο....αλλά δυο φορές ήταν. 2 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Την πρώτη φορά κάνεις την αίτηση φορητότητας, η οποία δεν ενεργοποιείται αμέσως αλλά μετά από 1-2 μέρες (αν θυμάμαι καλά). Μόλις ενεργοποιηθεί ξαναπηγαίνεις για να πληρώσεις το πακέτο των 144€. Ίσως να μπορείς να αποφύγεις την πρώτη φορά κάνοντας την αίτηση από την εφαρμογή, όπως αναφέρθηκε (αλλά δεν ξέρω γιατί εγώ πήγα δύο φορές). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, επικοινώνησε πρώτα τηλεφωνικώς με το κατάστημα και πες τους ότι θέλεις φορητότητα και μένεις μακριά και δεν μπορείς να έρχεσαι 2 φορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Jimakos43 said: Καλησπέρα να ρωτήσω επειδή ενδιαφέρομαι για το frog με 144€. Κάτι αναφέρθηκε πάνω ότι για φορητότητα πρέπει να πάω δύο φορές στο κατάστημα. Αυτό ισχύει ; Επειδή δεν είμαι από Αθήνα και τυχαίνει να πάω και το βρήκα ευκαιρία αλλά θα βρίσκομαι αυθημερόν εκεί. Τελικά γνωρίζει κανείς ;; Εγώ είμαι στη νόβα τώρα Πας μια φορα για τη φορητότητα, και μολις γινει το νούμερο σου cosmote ξαναπας για να ενεργοποιησεις το πακετο με τα 144€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Προσοχή στα national combo. Είχα αγοράσει το μεγάλο πακέτο και είχα κάμποσα gb διαθέσιμα. Πήγα εξωτερικό αλλά επειδή καταναλώνονται πρώτα τα λίγα αγορασμενα, τα πολλά gb του δώρου είναι άχρηστα στο εξωτερικό...σε επικοινωνία με την υποστήριξη μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Το πακέτο σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση "national" ότι θα είσαι καλυμμένος στο εξωτερικό. Προσοχή... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου (edited) Αν και θα έπρεπε να διευκρινίζεται γιατί δεν ξέρουν όλοι τους κανονισμούς της εεττ/εε, οντως στο εξωτερικό τρωει πάντα απο τα αγορασμενα (τα "κανονικά" του πακετου) , οποιοδήποτε μπονους δεν υπάρχει εξω. Για όλες τις εταιρείες ισχύει αυτό. *National σημαίνει εθνικό, για ποιο λόγο από αυτό να θεωρείς οτι ισχύει εξω? Αν ήταν inter-national να το καταλάβω Edited 22 Ιουλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules999 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Πήρα μια προσφορά της cosmote στο κινητό μου το οποίο έβαλαν 60€ υπόλοιπο και θα έχω κάθε μήνα 1000 λεπτά προς όλους και 3GB data για τα επόμενα 2 χρόνια. Έχω τώρα 85€ (25€ από ανανεώσεις frog που έκανα + τα 60€ δώρο) τα οποία λένε οτι λήγουν 20/09/26. Αυτά λογικά θα τα χάσω μιας και δεν υπάρχει πλέον λόγος να βάζω κάρτα για τα επόμενα 2 χρόνια σωστά; Το θέμα είναι που μπορώ να τα ξοδέψω αυτά για να μην πάνε άκλαφτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Αν είναι φρογκ δεν μπορεις δυστυχώς. Αν το αλλάξεις σε whats up δεν ξέρω εάν μπορείς να έχεις την ίδια προσφορά (μήπως τυχόν ακυρωθεί). Θα πρέπει να το ρωτήσεις αυτό. Αν γινεται whatsup χωρίς να χάσεις την προσφορά, μπορείς μετα να μεταφέρεις σε αλλο whatsup ή κοσμοκαρτα. Ή να παιρνεις πακετα με επιπλεον ίντερνετ , ακομα και cosmote tv. Αλλιώς αναγκαστικά για να τα διατηρήσεις, βαζεις 13-14€ online το δίμηνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules999 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 21 minutes ago, kmpatra said: Αν είναι φρογκ δεν μπορεις δυστυχώς. Αν το αλλάξεις σε whats up δεν ξέρω εάν μπορείς να έχεις την ίδια προσφορά (μήπως τυχόν ακυρωθεί). Θα πρέπει να το ρωτήσεις αυτό. Αν γινεται whatsup χωρίς να χάσεις την προσφορά, μπορείς μετα να μεταφέρεις σε αλλο whatsup ή κοσμοκαρτα. Ή να παιρνεις πακετα με επιπλεον ίντερνετ , ακομα και cosmote tv. Αλλιώς αναγκαστικά για να τα διατηρήσεις, βαζεις 13-14€ online το δίμηνο. Cosmote TV πως ; Από που ; Έχει τέτοια επιλογή μέσα από το frog; Να βάζω 13€ κάθε 2μηνο δεν παίζει.Θα έχω μαζέψει στο τέλος 13x6=156+85=241€ τα οποία δεν θα ξέρω πως να τα ξοδέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Το whatsup το έχει, εφόσον μπορείς ξαναλεω να το αλλαξεις απο φρογκ χωρίς να χαθεί η προφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 1 hour ago, tarantules999 said: Πήρα μια προσφορά της cosmote στο κινητό μου το οποίο έβαλαν 60€ υπόλοιπο και θα έχω κάθε μήνα 1000 λεπτά προς όλους και 3GB data για τα επόμενα 2 χρόνια. Έχω τώρα 85€ (25€ από ανανεώσεις frog που έκανα + τα 60€ δώρο) τα οποία λένε οτι λήγουν 20/09/26. Αυτά λογικά θα τα χάσω μιας και δεν υπάρχει πλέον λόγος να βάζω κάρτα για τα επόμενα 2 χρόνια σωστά; Το θέμα είναι που μπορώ να τα ξοδέψω αυτά για να μην πάνε άκλαφτα; Δε νομίζω ότι θα τα χάσεις!Κάθε φορά που δίνεται η προσφορά των 1000'+3gb θα παρατείνεται κατά δύο μήνες και το υπόλοιπο σου!Έτσι γινόταν και γίνεται σε μένα!Αυτά που υπήρχαν θα διατηρηθούν και δεν χρειάζεται να ανανεώνεις για 2 χρόνια... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules999 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 1 minute ago, Raskonikas13 said: Δε νομίζω ότι θα τα χάσεις!Κάθε φορά που δίνεται η προσφορά των 1000'+3gb θα παρατείνεται κατά δύο μήνες και το υπόλοιπο σου!Έτσι γινόταν και γίνεται σε μένα!Αυτά που υπήρχαν θα διατηρηθούν και δεν χρειάζεται να ανανεώνεις για 2 χρόνια... Μακάρι να γίνει αυτό που λες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 1 ώρα πριν, tarantules999 said: Μακάρι να γίνει αυτό που λες. Πρόσεξε όταν μπει η προσφορά για δεύτερη φορά -συνήθως την 1η του μήνα- το υπόλοιπό σου!Λογικά θα έχει πάρει δίμηνη παράταση! 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Γνωρίζετε αν σε φρογκ παίζει το twin sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 10 minutes ago, DITS said: Γνωρίζετε αν σε φρογκ παίζει το twin sim; Παίζει. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Twin sim , ίδιο νούμερο σε δύο κάρτες. Εχει τιμή 15,6€ βλέπω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 3 ώρες πριν, hercoulis said: Twin sim , ίδιο νούμερο σε δύο κάρτες. Εχει τιμή 15,6€ βλέπω Ναι εφαπαξ ειναι. 2 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Να ρωτήσω κάτι. Ολοκληρώθηκε η φορητότητά μου σε frog σήμερα. Πήρα μια bundle κάρτα 13€ μου έδωσε διάφορα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στο frog app τα data μου τα έχει γκρι και αν πατήσω λέει διαθέσιμα για χρήση προς εξωτερικό. Πάντως έχω internet αν βάλω data. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Έχεις επιλέξει κάποια τρίτη χώρα φιλική? Αν επιλέξεις τα δεδομένα, δεν γράφει εξηγήσεις? Μπορείς να κατεβάσεις και την εφαρμογή της cosmote/mageda/telekom, ίσως έχει πληροφορίες εκεί. @Lurker 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου (edited) 14 ώρες πριν, hercoulis said: Έχεις επιλέξει κάποια τρίτη χώρα φιλική? Αν επιλέξεις τα δεδομένα, δεν γράφει εξηγήσεις? Μπορείς να κατεβάσεις και την εφαρμογή της cosmote/mageda/telekom, ίσως έχει πληροφορίες εκεί. @Lurker Το AI του Twitter μου είπε ότι μάλλον είναι γκρί γιατί είναι πακέτα που δεν μεταφέρονται σε ανανέωση τους τα GB. Στην εφαρμογή της. Cosmote τα δείχνει κανονικά. Όχι δεν έχω επιλέξει φιλική χώρα. Edited 1 Αυγούστου by Lurker Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου 20 ώρες πριν, Lurker said: Να ρωτήσω κάτι. Ολοκληρώθηκε η φορητότητά μου σε frog σήμερα. Πήρα μια bundle κάρτα 13€ μου έδωσε διάφορα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στο frog app τα data μου τα έχει γκρι και αν πατήσω λέει διαθέσιμα για χρήση προς εξωτερικό. Πάντως έχω internet αν βάλω data. Το νούμερο για τα δεδομένα που δείχνει η φωτογραφία που παρέθεσες (73.672) είναι το σύνολο των δεδομένων που έχεις διαθέσιμα για 30 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου (edited) 5 minutes ago, opmgls said: Το νούμερο για τα δεδομένα που δείχνει η φωτογραφία που παρέθεσες (73.672) είναι το σύνολο των δεδομένων που έχεις διαθέσιμα για 30 μέρες; Ναι. Αναλυτικά: Edit: δεν ξέρω αν έχει σημασία, έβαλα την bundle των 13€ μόλις ενεργοποιήθηκε το νούμερο (φορητότητα). Edited 1 Αυγούστου by Lurker Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου 11 minutes ago, Lurker said: Ναι. Αναλυτικά: Edit: δεν ξέρω αν έχει σημασία, έβαλα την bundle των 13€ μόλις ενεργοποιήθηκε το νούμερο (φορητότητα). Δεν αναφέρει κάπου πόσα δεδομένα έχεις διαθέσιμα για χρήση στο εσωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts