cu2goup Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 13 minutes ago, arxioannis said: Καλησπέρα Τι ταχύτητα πρέπει να πιάνει η cosmote ? 5g? Το ίδιο είναι και για την frog? Γιατί έχω 2 νούμερα και πιάνουν 4g+. Και ένας φίλος μου είπε ότι έπρεπε να πιάνει 5g και μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάρτα sim Είναι 5g το κινητό σου; Γενικώς ναι, είναι 5g η Cosmote. Και η frog Cosmote είναι. Το ίδιο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxioannis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Τελικά διάβασα και έστειλα μήνυμα στο 1333 με τη λέξη 5g, για να δω εάν υποστηρίζει η cosmote την συσκευή μου, γιατί μόνο αν την υποστηρίζει έχεις 5g, αλλιώς δεν έχεις και ας η συσκευή είναι 5g, όπως είναι η δική μου. Έχω ένα OnePlus 12r το οποίο είναι 5g αλλά επειδή δεν το έχουν στον κατάλογο με τις υποστηριζόμενες συσκευές δεν δουλεύει 5g, ενώ έχουν περάσει κάποιες πιο παλιές συσκευές όπως το oneplus 8, 11, Οπότε είμαστε στην αναμονή για να περάσουν κάποια στιγμή και άλλες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Μίλα με το chat και θα στο φτιάξουν σε 5 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 ώρες πριν, arxioannis said: Τελικά διάβασα και έστειλα μήνυμα στο 1333 με τη λέξη 5g, για να δω εάν υποστηρίζει η cosmote την συσκευή μου, γιατί μόνο αν την υποστηρίζει έχεις 5g, αλλιώς δεν έχεις και ας η συσκευή είναι 5g, όπως είναι η δική μου. Έχω ένα OnePlus 12r το οποίο είναι 5g αλλά επειδή δεν το έχουν στον κατάλογο με τις υποστηριζόμενες συσκευές δεν δουλεύει 5g, ενώ έχουν περάσει κάποιες πιο παλιές συσκευές όπως το oneplus 8, 11, Οπότε είμαστε στην αναμονή για να περάσουν κάποια στιγμή και άλλες συσκευές Αν βάλεις τη σιμ σου σε μία συσκευή που υποστηρίζεται και ενεργοποιήσεις το 5g, μετά θα έχεις και στη δικιά σου συσκευή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts