dgeorge4 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, έχω βάλει με τα 18,1€ το πακέτο με τα 24 gb και 700 λεπτά, και αναφέρει ότι αν βάλω πακέτο πριν τη λήξη του μήνα, ότι υπόλοιπο υπάρχει θα προστεθεί στο νέο, η ερώτηση είναι αν περισσέψουν πχ 5gb αλλά βάλω το πακέτο με τα 11.8€ που έχει 14gb και 200’, θα μου τα προσθέσει; Ή πρέπει να βάλω ακριβώς το ίδιο πακέτο; Edited 23 Οκτωβρίου by dgeorge4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, dgeorge4 said: Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, έχω βάλει με τα 18,1€ το πακέτο με τα 24 gb και 700 λεπτά, και αναφέρει ότι αν βάλω πακέτο πριν τη λήξη του μήνα, ότι υπόλοιπο υπάρχει θα προστεθεί στο νέο, η ερώτηση είναι αν περισσέψουν πχ 5gb αλλά βάλω το πακέτο με τα 11.8€ που έχει 14gb και 200’, θα μου τα προσθέσει; Ή πρέπει να βάλω ακριβώς το ίδιο πακέτο; Ακριβώς το ίδιο. 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon3 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Παιδια ερχομενος απο f2go με 13 ευρω το μηνα (η χρηση μου ειναι 20 κλησεις συνολο 60-70 λεπτα τον μηνα) θα μπορω με μια 10ευρη καρτα το μηνα να βαζω δυο τριευρα πακετα national? καλα τα καταλαβα; σμς και gb δεν χρειαζομαι- κατοικος εξωτερικου απλα καλω οικογενεια.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 46 minutes ago, mertaghon3 said: Παιδια ερχομενος απο f2go με 13 ευρω το μηνα (η χρηση μου ειναι 20 κλησεις συνολο 60-70 λεπτα τον μηνα) θα μπορω με μια 10ευρη καρτα το μηνα να βαζω δυο τριευρα πακετα national? καλα τα καταλαβα; σμς και gb δεν χρειαζομαι- κατοικος εξωτερικου απλα καλω οικογενεια.. Μετά την πρώτη ανανέωση θα παίρνεις 120' το μήνα (για 1 χρόνο) χωρίς κάποια προϋπόθεση. Οπότε πιθανόν να μη χρειαστεί να ενεργοποιήσεις πακέτο. Θα πρέπει να κάνεις μια ανανέωση κάθε 2 μήνες για να μη χαθεί το υπόλοιπό σου. Ανανεώσεις κάτω των 13 ευρώ (πχ 8, ή 10 ευρώ) γίνονται μόνο σε κατάστημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 1 hour ago, mertaghon3 said: Παιδια ερχομενος απο f2go με 13 ευρω το μηνα (η χρηση μου ειναι 20 κλησεις συνολο 60-70 λεπτα τον μηνα) θα μπορω με μια 10ευρη καρτα το μηνα να βαζω δυο τριευρα πακετα national? καλα τα καταλαβα; σμς και gb δεν χρειαζομαι- κατοικος εξωτερικου απλα καλω οικογενεια.. Και αν η οικογένεια έχει σταθερό cosmote μπορείς να μπεις στο cosmote one με δωρεάν 1000 λεπτά το μήνα. Ψάξε το λίγο... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, mertaghon3 said: σμς και gb δεν χρειαζομαι- κατοικος εξωτερικου απλα καλω οικογενεια.. Μήπως να πάρεις αριθμό σταθερού στην omnivoice ώστε να σε καλούν μέσω διαδικτύου και να καλεις μέσω VoIP με χρέωση 0,005€/min? Αν είναι μόνιμα εξωτερικό ο αριθμός, υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Ψαξτο λίγο. Edited 23 Οκτωβρίου by dimitroula10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) 23 minutes ago, dimitroula10 said: Αν είναι μόνιμα εξωτερικό ο αριθμός, υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Ακριβώς, για τον εξής λόγο: 33 minutes ago, geotzia said: Και αν η οικογένεια έχει σταθερό cosmote μπορείς να μπεις στο cosmote one με δωρεάν 1000 λεπτά το μήνα. Ψάξε το λίγο... Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του Cosmote One νομίζω δεν ισχύουν για Roaming αφού είναι κάτοικος εξωτερικού. Edited 23 Οκτωβρίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) Το νέο σχήμα cosmote one δε δίνει 1000' προς σταθερό. Edited 23 Οκτωβρίου by oregon 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 42 minutes ago, oregon said: Το νέο σχήμα cosmote one δε δίνει 1000' προς σταθερό. Τι δίνει δηλαδή? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) 49 minutes ago, oregon said: Το νέο σχήμα cosmote one δε δίνει 1000' προς σταθερό. Δίνει κανονικά πασά μου Edited 23 Οκτωβρίου by sou_d 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) 22 minutes ago, sou_d said: Δίνει κανονικά πασά μου Ok. Η απάντησή μου βασίστηκε σε αυτά που γράφει το site της cosmote και στο ότι εγώ που έχω ένα σταθερό και ένα κινητό, οι 2 αυτές συνδέσεις δε μιλούν δωρεάν μεταξύ τους. Edited 23 Οκτωβρίου by oregon 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 1 hour ago, oregon said: Ok. Η απάντησή μου βασίστηκε σε αυτά που γράφει το site της cosmote και στο ότι εγώ που έχω ένα σταθερό και ένα κινητό, οι 2 αυτές συνδέσεις δε μιλούν δωρεάν μεταξύ τους. Είναι και τα 2 στο δικό σου αφμ; Δοκίμασες να το προσθέσεις από το cosmote app; Εάν όχι, επικοινώνησε με εξυπηρέτηση και θα διορθωθεί πιστεύω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, sou_d said: Είναι και τα 2 στο δικό σου αφμ; Δοκίμασες να το προσθέσεις από το cosmote app; Εάν όχι, επικοινώνησε με εξυπηρέτηση και θα διορθωθεί πιστεύω Και να μην είναι στο ίδιο αφμ, αν μένουν στο ίδιο σπίτι πχ φιλοξενούμενος (όπως η περίπτωση μου) ισχύει... Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και θα το λύσουν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, sou_d said: Είναι και τα 2 στο δικό σου αφμ; Δοκίμασες να το προσθέσεις από το cosmote app; Εάν όχι, επικοινώνησε με εξυπηρέτηση και θα διορθωθεί πιστεύω Νομίζω ότι έχεις διατηρησει το εν λόγω προνόμιο ως παλαιός κάτοχος cosmote one και όσοι εντάσσονται τώρα στο σχήμα λαμβάνουν τα 1000' μόνο για να μιλάνε τα κινητά μεταξύ τους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, sou_d said: Δίνει κανονικά πασά μου Και μένα ακριβώς έτσι Συγνώμη που δεν τράβηξα screenshot, δεν έχω περάσει στο άλλο κινητό το account του myphone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 8 minutes ago, elkons said: Και μένα ακριβώς έτσι Συγνώμη που δεν τράβηξα screenshot, δεν έχω περάσει στο άλλο κινητό το account του myphone Γιατί ζητάς συγνώμη πασά μου; Από την εφορία είμαστε; 😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, elkons said: Και μένα ακριβώς έτσι Συγνώμη που δεν τράβηξα screenshot, δεν έχω περάσει στο άλλο κινητό το account του myphone Συγνώμη ποια είναι εδώ η συνθήκη που ισχύει και έχεις απεριοριστα λεπτά προς όλα τα κινητά; Εχεις σταθερη σύνδεση cosmote και συμβόλαιο στο κινητό cosmote; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 37 minutes ago, opmgls said: Συγνώμη ποια είναι εδώ η συνθήκη που ισχύει και έχεις απεριοριστα λεπτά προς όλα τα κινητά; Εχεις σταθερη σύνδεση cosmote και συμβόλαιο στο κινητό cosmote; Προφανώς είναι σταθερό με απεριοριστες κλήσεις προς κινητά. Υπάρχουν πολλά τέτοια πακέτα διαθέσιμα ακόμα και στα 50mbps. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 10 minutes ago, oregon said: Προφανώς είναι σταθερό με απεριοριστες κλήσεις προς κινητά. Υπάρχουν πολλά τέτοια πακέτα διαθέσιμα ακόμα και στα 50mbps. 49 minutes ago, opmgls said: Συγνώμη ποια είναι εδώ η συνθήκη που ισχύει και έχεις απεριοριστα λεπτά προς όλα τα κινητά; Εχεις σταθερη σύνδεση cosmote και συμβόλαιο στο κινητό cosmote; Ναι έχω το Double play unlimited advanced 33,66€ [ανέβηκε από 32 και κάτι ] 50αρα με απεριόριστα σταθερά και κινητά, αλλά δίνει και one λεπτά βέβαια είναι άχρηστα. Δεν πρόκειται να ξανά βάλω στο σταθερό απεριόριστα δεν το χρησιμοποιώ. Αλλά κάκιστη τιμή για 3 καρτοκινητά και 2 συμβόλαια στο ίδιο σχήμα απλά είναι τα καρτοκινητά κ το 1 συμβόλαιο στο όνομα της συζύγου ενώ το συμβόλαιο μου με σταθερό στο όνομα μου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, elkons said: Ναι έχω το Double play unlimited advanced 33,66€ [ανέβηκε από 32 και κάτι ] 50αρα με απεριόριστα σταθερά και κινητά, αλλά δίνει και one λεπτά βέβαια είναι άχρηστα. Δεν πρόκειται να ξανά βάλω στο σταθερό απεριόριστα δεν το χρησιμοποιώ. Αλλά κάκιστη τιμή για 3 καρτοκινητά και 2 συμβόλαια στο ίδιο σχήμα απλά είναι τα καρτοκινητά κ το 1 συμβόλαιο στο όνομα της συζύγου ενώ το συμβόλαιο μου με σταθερό στο όνομα μου. OK, εγώ δεν κατάλαβα καλά και νόμιιζα ότι τα απεριόριστα λεπτά προς κινητά αφορούν σύνδεση καρτοκινητού frog.(επειδή εδώ γιράφουμε για frog). Πράγματι και έγω όταν έιχα σταθερό παλιότερα, δεν χρησιμοποιούσα τα δωρεάν 300 λεπτά προς κινητά που είχε η σύνδεση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darios Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) Εάν θελήσω να βάλω στο frog μου 14 ευρώ ή άλλο (π.χ. 12) εκτός από 13 ή 15 (του frog app) θα μπορέσω , αν πάω στον Γερμανό? Ευχαριστώ Άκυρον. Είχε απαντήσει ήδη ο motoboots στην σελίδα 800 . Ευχαριστώ μότο. Edited 25 Οκτωβρίου by darios 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, elkons said: Αλλά κάκιστη τιμή για 3 καρτοκινητά και 2 συμβόλαια στο ίδιο σχήμα απλά είναι τα καρτοκινητά κ το 1 συμβόλαιο στο όνομα της συζύγου ενώ το συμβόλαιο μου με σταθερό στο όνομα μου. Ναί, είναι αρκετά τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ότι βλέπουν συνδέσεις ανά ΑΦΜ και όχι ανά οικογένεια, οπότε στην περίπτωσή σου υπάρχει διάσπαση. Το ίδιο πρόβλημα είχαμε κι εμείς παλιότερα σε άλλο πάροχο, αλλά το μαζέψαμε λίγο. Sorry για το off-topic. 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Παιδιά μια βοήθεια. Έχω υπόλοιπο στο καρτοκινητό Frog της μάνας μου (ηλικιωμένη) 99€. Τι μπορώ να τα κάνω αυτά τα λεφτά να μη χαθούν αν μου ξεφύγει καμια ανανέωση ? Δεν το πολυχρησιμοποιεί. Κυρίως να τη βρίσκουν και αν... Μεταφέρονται σε άλλο καρτοκινητό ? Καμιά ιδέα ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 35 minutes ago, Tsino said: Παιδιά μια βοήθεια. Έχω υπόλοιπο στο καρτοκινητό Frog της μάνας μου (ηλικιωμένη) 99€. Τι μπορώ να τα κάνω αυτά τα λεφτά να μη χαθούν αν μου ξεφύγει καμια ανανέωση ? Δεν το πολυχρησιμοποιεί. Κυρίως να τη βρίσκουν και αν... Μεταφέρονται σε άλλο καρτοκινητό ? Καμιά ιδέα ? Μετατροπή σε what up η cosmokarta και easy transfer 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) δεν υποστηριζει easy transfer το frog ; https://www.frogmobile.gr/sites/default/files/easy_transfer_anakoinosi_prepaid.pdf Edited 25 Οκτωβρίου by petrost8 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts