agid Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πιστευω εχω παρει τα δωρεαν 500ΜΒ από την τελευταια ανανεωση των 5 ε που εκανα. Ερωτήσεις: - Πως τσεκαρω ποσα ΜΒ εχω ακομα διαθέσιμα και ποτε ληγουν; - Μπορω να πιασω 4G με αυτην την προσφορα αν εχω την καταλληλη συσκευη; Αυτην την στιγμη το εχω το frog σε ένα παλιο τηλεφωνο αλλα σκέφτομαι να το αναβαθμισω σε καποιο smartphone. Νομιζω όμως δεν εχει εφαρμογή για παρακολουθηση του λογαριασμου... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παρατήρησα οτι η χρέωση γίνετε ανα λεπτό και οχι ανα δευτερόλεπτο, είχα ενεργοποιήσει πακετάκι μιας ώρας + δώρο αλλη μία, σημειωτέων ότι το πακέτο μου είναι αυτό με το διπλασιασμό. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παρατήρησα οτι η χρέωση γίνετε ανα λεπτό και οχι ανα δευτερόλεπτο, είχα ενεργοποιήσει πακετάκι μιας ώρας + δώρο αλλη μία, σημειωτέων ότι το πακέτο μου είναι αυτό με το διπλασιασμό. Για το πακέτο των 60' γράφει στο site: "Τα λεπτά του πακέτου καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης το δευτερόλεπτο" Ενημέρωση για τα δευτερόλεπτα δεν κάνει η κοσμοτε. Την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα το πακέτο, η χρέωση γινόταν ανά δευτερόλεπτο. Αν άλλαζε, θα το είχαν ανακοινώσει. Οπότε μάλλον λάθος τα έχεις υπολογίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παρατήρησα οτι η χρέωση γίνετε ανα λεπτό και οχι ανα δευτερόλεπτο, είχα ενεργοποιήσει πακετάκι μιας ώρας + δώρο αλλη μία, σημειωτέων ότι το πακέτο μου είναι αυτό με το διπλασιασμό. Κανεις καποιο λαθος στον υπολογισμο. Το δοκιμασα και σημερα και χρεωνει ανα δευτερολεπτο και οχι ανα λεπτο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κανεις καποιο λαθος στον υπολογισμο. Το δοκιμασα και σημερα και χρεωνει ανα δευτερολεπτο και οχι ανα λεπτο. Μιλάμε για την περίπτωση της προσφορας 60+60min οτι το τσεκαρες? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μιλάμε για την περίπτωση της προσφορας 60+60min οτι το τσεκαρες? Όλοι όσοι ενεργοποιούν το πακέτο 60', παίρνουν και τα άλλα 60. Αφορά όλους η προσφορά οπότε για αυτή την "περίπτωση" σου λέει. Δεν υπάρχει άλλη προσφορά για τον ένα και άλλη για τον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μιλάμε για την περίπτωση της προσφορας 60+60min οτι το τσεκαρες? Ναι, οπως εξηγησε και ο kostas_v. ;) Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλα, κανενας δεν ξερει πως ελεγχουμε το υπολοιπο των δωρεαν MBs? Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλα, κανενας δεν ξερει πως ελεγχουμε το υπολοιπο των δωρεαν MBs? Στειλε sms γραφοντας Υ στο 1330. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ο φίλος που λέει ότι του τα αφαιρεί ανά λεπτό, καλό είναι να ενημερώσει την εξυπηρέτηση πάντως γιατί αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Μπορεί να είναι λάθος του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν παω σε frog από κόσμοκάρτα. Τι χάνω από χρήματα. Χρόνο. ΜΒ. Μυνήματα. Που εχω; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Τα λεφτά σου θα μεινουν κανονικά. Ομως ολα τα ενεργοποιημένα πακετα που θα έχεις η χρονου η mb θα χαθούν.οποτε κοιτα να λήξουν πριν κανεις την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Χάνεις απλά 3 ευρώ από το υπόλοιπο σου ( κόστος μεταφοράς) εκτός αν είναι η πρώτη μεταφορά όπου δεν πληρώνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Τα λεφτά σου θα μεινουν κανονικά. Ομως ολα τα ενεργοποιημένα πακετα που θα έχεις η χρονου η mb θα χαθούν.οποτε κοιτα να λήξουν πριν κανεις την αλλαγή Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Ακόμα κι αν το κάνει μόνος του; Με μήνυμα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Ακόμα κι αν το κάνει μόνος του; Με μήνυμα; Ναι είναι σίγουρο. Τι εννοείς αν το κάνει μόνος του; Μα μόνο έτσι γίνεται αλλαγή πακέτου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ναι είναι σίγουρο. Τι εννοείς αν το κάνει μόνος του; Μα μόνο έτσι γίνεται αλλαγή πακέτου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ειμαι σίγουρος ότι θα γίνεται και στα καταστήματα. Γιατί, τον τρόπο με το μήνυμα, εδώ τον έμαθα. Όπου και να είχα πάει, κανείς δε μου είχε αναφέρει κάτι σχετικό και δε με παραξένεψε καθόλου... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ειμαι σίγουρος ότι θα γίνεται και στα καταστήματα. Γιατί, τον τρόπο με το μήνυμα, εδώ τον έμαθα. Όπου και να είχα πάει, κανείς δε μου είχε αναφέρει κάτι σχετικό και δε με παραξένεψε καθόλου... Όταν δεν είμαστε σίγουροι (πίστεψέ με δεν είσαι), προσπαθούμε απλά να ακούμε τους άλλους και να μην επιμένουμε γιατί θα καταλήξουμε οι άλλοι να γελάνε με αυτά που διαβάζουν. :) Και για να σου το κάνω πιο σαφές σε περίπτωση που ακόμα επιμένεις, δεν γίνεται από κατάστημα και μόνος τρόπος είναι το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Όταν δεν είμαστε σίγουροι (πίστεψέ με δεν είσαι), προσπαθούμε απλά να ακούμε τους άλλους και να μην επιμένουμε γιατί θα καταλήξουμε οι άλλοι να γελάνε με αυτά που διαβάζουν. :) Και για να σου το κάνω πιο σαφές σε περίπτωση που ακόμα επιμένεις, δεν γίνεται από κατάστημα και μόνος τρόπος είναι το μήνυμα. Παραβλέπω την ειρωνεία... Άρα, έκανα λάθος κι εσύ που ήξερες καλύτερα με ενημέρωσες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπέρα,έχω what's up ,όταν αλλάξω σε frog πρέπει να πηγαίνω σε κατάστημα να βάζω μονάδες και να παίρνω την προσφορά 10€ 1500' προς frog και 1gb internet ή μπορώ να παίρνω μια κάρτα από περίπτερο και βάζοντας την περνάει αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Ok ευχαριστώ πολύ φίλε haki. A και κάρτα cosmote η έχει η frog δική της που πρέπει να πάρω? Edited March 15, 2015 by cfotis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δεν υπάρχει πλέον κάρτα ανανέωσης FROG , μόνο cosmote πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Τελικά μόνο εγώ δεν πείρα χαμπάρι και τσάμπα την είχα τόσο καιρό την whats up σε αχρηστία.Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Προς ενημέρωση, με το what's up app (ANDROID)μου δείχνει υπόλοιπο για data τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Προς ενημέρωση, με το what's up app (ANDROID)μου δείχνει υπόλοιπο για data τουλάχιστον. Λογικα στο δειχνει γιατι παλιοτερα ηταν what's up. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest zidaspan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θελω να κανω frog οταν με παιρνουν απο συμβολαιο cosmote θα χρεωνονται σαν να παιρνουν κινητο cosmote η αλλου δικτυου? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts