opmgls Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 2 ώρες πριν, akalos said: EYXAPIΣTOYME ΓIA TO MHNYMA ΣAΣ. AYTH TH ΣTIΓMH ΔEN YΠAPXEI KAΠOIA ΠPOΣΦOPA ΔIAΘEΣIMH ΓIA TH ΣYNΔEΣH ΣAΣ. Εμένα μου είχε έρθει sms και σήμερα στις 6μμ έστειλα μήνυμα και ενεργοποιήθηκε, όχι αμέσως, μετά από κάνα 15λειπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 21 ώρες πριν, bedazzled said: 1) Όταν λες Nova εννοείς την Q ή κάτι άλλο; Έχω Nova σταθερή πάντως. 2) https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ Αυτή εδώ δεν μετράει ως ανανέωση; Εγώ επειδή έχω αρκετό υπόλοιπο χρημάτων, αυτήν βάζω κάθε 2 μήνες. Ανανεώνεται ο χρόνος για 2 μήνες και έχεις και 6GB για 25 μέρες. Εννοείται ότι για χρόνο ομιλίας 3,02€ ή data μετά τις 25 μέρες 5,35€, βάζω από το υπόλοιπο χρημάτων που έχω, που έχει μαζευτεί πάνω από 50€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Επειδη δεν το κατεχω με τις προπληρωμενες.... Εχω μια καρτα frog με 0 ευρω υπολοιπο εδω και πολυ καιρο. Στο frog app μου γραφει "Φραγη Λογαριασμου" Προσπαθησα να ενεργοποιησω το πακετο απεριοριστα GB για 1 μηνα με 13,50 ευρω (ληγει αυριο η προσφορα) αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι κατι δεν πηγε καλα.... Ποιος ειναι ο τροπος? Πρεπει πρωτα να βαλω π.χ. 15 ευρω στην καρτα και μετα να το ενεργοποιησω? Παιζει ρολο που εχω "Φραγη Λογαριασμου"...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 3 minutes ago, zoid70 said: Επειδη δεν το κατεχω με τις προπληρωμενες.... Εχω μια καρτα frog με 0 ευρω υπολοιπο εδω και πολυ καιρο. Στο frog app μου γραφει "Φραγη Λογαριασμου" Προσπαθησα να ενεργοποιησω το πακετο απεριοριστα GB για 1 μηνα με 13,50 ευρω (ληγει αυριο η προσφορα) αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι κατι δεν πηγε καλα.... Ποιος ειναι ο τροπος? Πρεπει πρωτα να βαλω π.χ. 15 ευρω στην καρτα και μετα να το ενεργοποιησω? Παιζει ρολο που εχω "Φραγη Λογαριασμου"...? Πρέπει πρώτα να βάλεις τα 15€ στον λογαριασμό σου, για να ενεργοποιηθεί, και από αυτά τα χρήματα μετά να βάλεις όποιο πακέτο θέλεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 (edited) 4 minutes ago, johnnykap1 said: Πρέπει πρώτα να βάλεις τα 15€ στον λογαριασμό σου, για να ενεργοποιηθεί, και από αυτά τα χρήματα μετά να βάλεις όποιο πακέτο θέλεις. Ευχαριστω για την απαντηση! Κι εγω αυτο σκεφθηκα αλλα ηθελα να ημουν σιγουρος. edit να τα βαλω απο το cosmote app που εχω συνδεσει και το φρογκ ή κατευθειαν απο το φρογκ app? Edited March 26, 2025 by zoid70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 3 minutes ago, zoid70 said: Επειδη δεν το κατεχω με τις προπληρωμενες.... Εχω μια καρτα frog με 0 ευρω υπολοιπο εδω και πολυ καιρο. Στο frog app μου γραφει "Φραγη Λογαριασμου" Προσπαθησα να ενεργοποιησω το πακετο απεριοριστα GB για 1 μηνα με 13,50 ευρω (ληγει αυριο η προσφορα) αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι κατι δεν πηγε καλα.... Ποιος ειναι ο τροπος? Πρεπει πρωτα να βαλω π.χ. 15 ευρω στην καρτα και μετα να το ενεργοποιησω? Παιζει ρολο που εχω "Φραγη Λογαριασμου"...? Για να ενεργοποιήσεις πακέτο από την εφαρμογή πρέπιε πρώτα να κάνεις ανανέωση υπολοιπου (πχ 15€). Πληρώνεις με debit card στην εφαρμογή και αφού πιστωθούν τα χρήματα τότε ενεργοποιεις το πακέτο. Επειδή έχεις φραγή αν είναι ενεργή για πολύ καιρό πάνω από 10 μήνες πάρε και ένα τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατώ cosmote (όχι frog) και ρώτησε αν θα γίνει αυτόματα η άρση φραγής ή πρέπει σου το κάνουν αυτοί. Προπληρωμένη κάρτα είναι άλλο πράγμα. Αγοράζεις μια κάρτα με ένα ποσό που έχει ένα κωδικό επάνω η κάρτα και αυτόν τον κωδικό τον περνας στην εφαρμογή και αυτόματα ενεργοποιείται συγκεκριμένο πακέτο. Υπάρχουν και κάρτες ανανέωσης υπολοίπου και είναι για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν την εφαρμογή να βάλουν χρήματα και μετά να αγοράσουν πακέτο. Aυτά γίνονται μέσω sms. Αν έχεις smartphone με την εφαρμογή δεν έχει νόημα να μπεις σε τέτοια διαδικασία για ανανέωση υπολοίπου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 1 hour ago, zoid70 said: Ευχαριστω για την απαντηση! Κι εγω αυτο σκεφθηκα αλλα ηθελα να ημουν σιγουρος. edit να τα βαλω απο το cosmote app που εχω συνδεσει και το φρογκ ή κατευθειαν απο το φρογκ app? Άρση φραγής έγινε σε φίλο (που είναι στο εξωτερικό) προχτές και με κάρτα 6€ από buypoint. Από εφαρμογή κοσμοτε δε γινόταν (δε δέχεται 12ψήφιες κάρτες). Δεν μπορούσε να στείλει σμσ (λόγω φραγής) και επίσης δεν μπορούσε να μπει στην εφαρμογή frog επειδή δε λάμβανε sms. Τελικά ανακάλυψε πως δε χρειάζεται να κάνεις sign in στην εφαρμογή frog για να βάλεις την κάρτα. Φεύγεις από την οθόνη που ζητάει νουμερο μου και κάπου έχει επιλογή για bundle card (12ψηφια καρτα) οπότε την ενεργοποιείς στο νουμερό σου. Σου δίνει το πρόγραμμα με τα γίγα + 0,09€ υπόλοιπο. Στο chat και τηλ κοσμοτέ και frog, δεν ξέρανε τίποτα από αυτά. Σε περίπτωση που έχει σημασία, αυτουνού δεν είχε λήξει πολύ καιρό. Κάπου 2-3 μήνες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 Οπως ειπα ειχα φραγη...λογικα κανενα διμηνο...καθως δεν το χρησιμοποιω και το θελω μονο για καποιες φορες να εχω ιντερνετ με ενα 5G router Τελικα εβαλα τα 15 ευρω και στη συνεχεια αγορασα την προσφορα με 13,5 unlimited για ενα μηνα. Ολα κομπλε! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkoukos Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 16 ώρες πριν, talos_2002 said: Ζω πια στο εξωτερικό και από 11 Μαρτίου έχω χρεώσεις για εισερχόμενες, εξερχόμενες και δεδομένα. Σήμερα, μου έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα: Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ https://myinternet.cosmote.gr ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. Έχω πληρωμένο πακέτο που λήγει αύριο, αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, ενώ το myinternet δεν είναι προσβάσιμο ούτε από υπολογιστή μέσω WiFi. Τί στο καλό; Παντού και σε όλες τις χώρες της ΕΕ ισχύει αυτό από το 2022. Η περιαγωγή ανέκαθεν ήταν για περιστασιακή χρήση με μέγιστο χρονικό διάστημα (4 μήνες) και όχι για μόνιμη χρήση. Απλά συχνά έκαναν τα στραβά μάτια αλλά προσφάτως φαίνεται ότι αλλάζουν στάση οι πάροχοι. Στην αρχή ήταν πανάκριβη, μετά παρουσιάσθηκαν διάφορα σχετικά πακέτα ανάλογα την χώρα που ταξίδευες (και αυτά ακριβά) έως ότου πριν 2 χρόνια η ΕΕ έβγαλε το νέο κανονιστικό πλαίσιο. Τώρα απλά φορτίζεις με χρήματα το νούμερο και εκτελείς και δέχεσαι κλήσεις. Για 4 μήνες ωστόσο μπορείς να χρησιμοποιείς τις "δωρεάν" μονάδες κάποιου πακέτου και μετά ξεκινά η στάνταρτ χρέωση. Οι χρεώσεις είναι σαφώς φθηνότερες από αυτές που θα χρεωνόσουν αν ήσουν Ελλάδα και έκανες κλήση εντός της χώρας χωρίς να έχεις κάποιο πακέτο προπληρωμένου χρόνου ομιλίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2025 6 ώρες πριν, jkoukos said: Παντού και σε όλες τις χώρες της ΕΕ ισχύει αυτό από το 2022. Η περιαγωγή ανέκαθεν ήταν για περιστασιακή χρήση με μέγιστο χρονικό διάστημα (4 μήνες) και όχι για μόνιμη χρήση. Απλά συχνά έκαναν τα στραβά μάτια αλλά προσφάτως φαίνεται ότι αλλάζουν στάση οι πάροχοι. Στην αρχή ήταν πανάκριβη, μετά παρουσιάσθηκαν διάφορα σχετικά πακέτα ανάλογα την χώρα που ταξίδευες (και αυτά ακριβά) έως ότου πριν 2 χρόνια η ΕΕ έβγαλε το νέο κανονιστικό πλαίσιο. Τώρα απλά φορτίζεις με χρήματα το νούμερο και εκτελείς και δέχεσαι κλήσεις. Για 4 μήνες ωστόσο μπορείς να χρησιμοποιείς τις "δωρεάν" μονάδες κάποιου πακέτου και μετά ξεκινά η στάνταρτ χρέωση. Οι χρεώσεις είναι σαφώς φθηνότερες από αυτές που θα χρεωνόσουν αν ήσουν Ελλάδα και έκανες κλήση εντός της χώρας χωρίς να έχεις κάποιο πακέτο προπληρωμένου χρόνου ομιλίας. Εγώ έχω παράδειγμα που ζει στη Δανία με φοιτητικό what's up και εδώ και τρία χρόνια συνεχίζει κανονικά. Και δεν έρχεται ιδιαίτερα στην Ελλάδα.. 2-3 φορές το χρόνο για 15 μέρες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkoukos Δημ. March 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2025 Δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό των εταιρειών. Απλά αναφέρω τα ισχύοντα. Πιθανόν (εικάζω) να σχετίζεται με την χρήση εκάστου πελάτη ή για άλλους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2025 Το μήνυμα της Cosmote αφορά διακοπή πρόσβασης, όχι χρεώσεις. Γιατί σταμάτησε η πρόσβαση, ακόμη και με τις χρεώσεις; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2025 Πράγματι έχουν αλλάξει τον τρόπο υπολογισμού. Και στα συμβόλαια ξαφνικά φάγαμε πόρτα ενώ δεν είμαστε πάνω από 4 μήνες. Η πρόσβαση διακόπτεται και πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω MyCosmote μια υπηρεσία που εμφανίζεται στο Shop, λέγεται μόνιμη περιαγωγή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 Καλημέρα, επειδή πρόσφατα άρχισα να διαχειρίζομαι συνδέσεις στο FROG, όταν γράφει πως το υπόλοιπο λήγει πχ 31 Μαρτίου, εννοεί 31 στις 12:00 μεσημέρι; Ή βράδυ 23:59; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 18 minutes ago, jaranor said: Καλημέρα, επειδή πρόσφατα άρχισα να διαχειρίζομαι συνδέσεις στο FROG, όταν γράφει πως το υπόλοιπο λήγει πχ 31 Μαρτίου, εννοεί 31 στις 12:00 μεσημέρι; Ή βράδυ 23:59; Το υπόλοιπο λήγει 23.59 (00.00 για την ακρίβεια 😂) 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 Εβαλε κανενας πακετο αυτη την εβδομαδα να δουμε αν ειχε διπλασιασμο; 4 ώρες πριν, runner70 said: Εβαλε κανενας πακετο αυτη την εβδομαδα να δουμε αν ειχε διπλασιασμο; Εβαλα να το δοκιμασω. Εχει και αυτη την εβδομαδα τελικα και αρα παμε σε ανεπισημο "μονιμο" διπλασιασμο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. March 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2025 (edited) 20 ώρες πριν, runner70 said: Εβαλε κανενας πακετο αυτη την εβδομαδα να δουμε αν ειχε διπλασιασμο; Εβαλα να το δοκιμασω. Εχει και αυτη την εβδομαδα τελικα και αρα παμε σε ανεπισημο "μονιμο" διπλασιασμο. Για όποιον ενδιαφέρεται για τη νέα εβδομάδα που μπήκε, εγώ έβαλα σήμερα πακέτο και είχε πάλι διπλασιασμό Edited March 31, 2025 by Natbic 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2025 1 ώρα πριν, Natbic said: Για όποιον ενδιαφέρεται για τη νέα εβδομάδα που μπήκε, εγώ έβαλα σήμερα πακέτο και είχε πάλι διπλασιασμό Σημερα το γραφει καιτ το app, ειναι απο τις επισημες εβδομαδες. 1 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfocus Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 Η αγορα απο buypoint τησ καρτας . Eρχεται καρτα με courier η online ενεργοποιηση με κωδικους στο email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 4 minutes ago, kostasfocus said: Η αγορα απο buypoint τησ καρτας . Eρχεται καρτα με courier η online ενεργοποιηση με κωδικους στο email Κωδικό στο email που τον βάζεις στην εφαρμογη Frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 Καλησπέρα παιδιά δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω sms καθόλου από την frog μου είπαν να βρω το κέντρο μυνηματων και να δω πιο αριθμό έχει και εάν είναι λάθος να τον αλλάξω αλλά δεν μπορώ να το βρω που ακριβώς είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 3 minutes ago, Lourus said: Καλησπέρα παιδιά δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω sms καθόλου από την frog μου είπαν να βρω το κέντρο μυνηματων και να δω πιο αριθμό έχει και εάν είναι λάθος να τον αλλάξω αλλά δεν μπορώ να το βρω που ακριβώς είναι Πρέπει να μας πεις τη συσκευή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 10 minutes ago, georgemv said: Πρέπει να μας πεις τη συσκευή σου Poco x7 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τους ξεφτίλισε πάλι τους άλλους 2. Η cosmote ξεκίνησε την 12 μήνη προπληρωμή. Το επόμενο στάδιο είναι να μπει και σαν πακέτο ενεργοποιήσεις. Να το δούμε και να χαρούμε! Edited April 2, 2025 by EllinikoNisi 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts