VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, cu2goup said: Κατά προτίμηση urdu φαρσί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:02 μμ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Πέμπτη στις 08:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:18 μμ 15 minutes ago, VIPdriver said: Θεσσαλονίκης; Και έβαλα μια μέρα άδεια αύριο 😥 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 08:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:37 μμ 18 minutes ago, andreasomageiras said: Θεσσαλονίκης; Και έβαλα μια μέρα άδεια αύριο 😥 Ναι. Δεν ξερω για Αθήνας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Πέμπτη στις 11:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:47 μμ (edited) On 4/12/2024 at 1:04 ΜΜ, jimmis11 said: Μπορεί να μας πει κάποιος από Θεσσαλονίκη αν αποκαταστάθηκε το "πρόβλημα" του POS στο κατάστημα ώστε να δέχεται πληρωμή με κάρτα; Σήμερα όλα καλά πληρωμή κάρτα, 2 άτομα αναμονή 10-11πμ, σε μισή ώρα ειχα τελειώσει. Απαραίτητη η ταυτότητα σε φυσική μορφή, με φωτοτυπίες/gov wallet/εξουσιοδοτήσεις δεν γίνεται Edited Πέμπτη στις 11:50 μμ by Hackerpcs 5 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. Παρασκευή στις 12:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:52 πμ Ούτε της Αθήνας θα ανοίξει αύριο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 04:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:02 πμ 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Γρηγορόπουλος 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 07:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:18 πμ Κακό το ότι δεν δίνει το unlimited data για ένα μήνα με 11€ όπως στο what's up... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 07:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:23 πμ 3 minutes ago, cu2goup said: Κακό το ότι δεν δίνει το unlimited data για ένα μήνα με 11€ όπως στο what's up... Δινει unlimited data για 12 μηνες με 90€, πολύ πιο συμφέρον... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 07:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:30 πμ 4 minutes ago, VIPdriver said: Δινει unlimited data για 12 μηνες με 90€, πολύ πιο συμφέρον... Τη βγάζω τζάμπα με Vodafone αδερφέ.. απλώς το δίκτυο θα σέρνεται τις γιορτές με τα τόσα unlimited που έχει δώσει. Αλλά δεν πειράζει, παίρνω what's up για έναν μήνα και όλα good.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:49 πμ 19 minutes ago, cu2goup said: Τη βγάζω τζάμπα με Vodafone αδερφέ.. απλώς το δίκτυο θα σέρνεται τις γιορτές με τα τόσα unlimited που έχει δώσει. Αλλά δεν πειράζει, παίρνω what's up για έναν μήνα και όλα good.. Τι περιοχή είσαι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:15 πμ 11 ώρες πριν, andreasomageiras said: Θεσσαλονίκης; Και έβαλα μια μέρα άδεια αύριο 😥 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 04:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:14 μμ 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Κατέβηκα, πήγα σε ένα φίλο απέναντι από το σταθμό, απολαύσαμε το καφεδάκι μας, μιλήσαμε για ψάρεμα και ψαρευτικά εργαλεία. Έκανα μια ωραία βόλτα. Του είχα τάξει επίσκεψη, οπότε κατέβηκα, αν καταφέρω να κατέβω αύριο ή την Κυριακή θα πάω για την κάρτα, αν δε τα καταφέρω καλή καρδιά και να δούμε πως θα την βγάλω από ίντερνετ στο χωριό που η σταθερή είναι σαν το θυμιατό μια πάει μια έρχεται... 3 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Παρασκευή στις 05:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:25 μμ 1 hour ago, andreasomageiras said: Κατέβηκα, πήγα σε ένα φίλο απέναντι από το σταθμό, απολαύσαμε το καφεδάκι μας, μιλήσαμε για ψάρεμα και ψαρευτικά εργαλεία. Έκανα μια ωραία βόλτα. Του είχα τάξει επίσκεψη, οπότε κατέβηκα, αν καταφέρω να κατέβω αύριο ή την Κυριακή θα πάω για την κάρτα, αν δε τα καταφέρω καλή καρδιά και να δούμε πως θα την βγάλω από ίντερνετ στο χωριό που η σταθερή είναι σαν το θυμιατό μια πάει μια έρχεται... γιατί ποιος σου είπε ότι είναι ανοιχτό την Κυριακή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 10:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:09 μμ 4 ώρες πριν, ANAGNPANA said: γιατί ποιος σου είπε ότι είναι ανοιχτό την Κυριακή; Είχα την εντύπωση ότι αυτή την Κυριακή θα είναι ανοιχτά, ότι ξεκίνησε το εορταστικό πρόγραμμα. Δε το έψαξα. 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. Σάββατο στις 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:20 μμ Θεσσαλονίκη δεν είχε μεγάλη αναμονή σε 10 λεπτά είχα τελειώσει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Σάββατο στις 08:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:47 μμ (edited) Σήμερα (Σάββατο 7 Δεκ) μεσημέρι, δεν βρήκα ουρά, η διαδικασία έγινε ιδιαίτερα γρήγορα γιατί είχα καρτέλα στην cosmote. Πλήρωσα με κάρτα, ρώτησα τι βολεύει και μου απάντησε "κάρτα καλήτερα". Όλα καλά! 3 μετρήσεις, με το realme gt master edition (σε αυτό έβαλα την κάρτα για να βγάλω το pin), ακριβός πάνω στο router fritzbox 6850 xl, πιστεύω πως θα πάει καλά η χρονιά. Κρίμα που δεν έχει σήμα στο χώρο εργασίας, τις περισσότερες φορές ούτε για κλήσεις. Edited Σάββατο στις 09:11 μμ by andreasomageiras 7 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:25 μμ 37 minutes ago, andreasomageiras said: Σήμερα (Σάββατο 7 Δεκ) μεσημέρι, δεν βρήκα ουρά, η διαδικασία έγινε ιδιαίτερα γρήγορα γιατί είχα καρτέλα στην cosmote. Πλήρωσα με κάρτα, ρώτησα τι βολεύει και μου απάντησε "κάρτα καλήτερα". Όλα καλά! 3 μετρήσεις, με το realme gt master edition (σε αυτό έβαλα την κάρτα για να βγάλω το pin), ακριβός πάνω στο router fritzbox 6850 xl, πιστεύω πως θα πάει καλά η χρονιά. Κρίμα που δεν έχει σήμα στο χώρο εργασίας, τις περισσότερες φορές ούτε για κλήσεις. Δυνατό εργαλείο το fritz. Και μια χαρά pings. Πετάς τη σταθερή για ένα χρόνο και ησυχάζεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:28 μμ 39 minutes ago, andreasomageiras said: Σήμερα (Σάββατο 7 Δεκ) μεσημέρι, δεν βρήκα ουρά, η διαδικασία έγινε ιδιαίτερα γρήγορα γιατί είχα καρτέλα στην cosmote. Πλήρωσα με κάρτα, ρώτησα τι βολεύει και μου απάντησε "κάρτα καλήτερα". Όλα καλά! 3 μετρήσεις, με το realme gt master edition (σε αυτό έβαλα την κάρτα για να βγάλω το pin), ακριβός πάνω στο router fritzbox 6850 xl, πιστεύω πως θα πάει καλά η χρονιά. Κρίμα που δεν έχει σήμα στο χώρο εργασίας, τις περισσότερες φορές ούτε για κλήσεις. Ίσως το Fritz δώσει ακόμα καλύτερες ταχύτητες Πολύ καλές όμως για LTE θεωρώ, είσαι μακριά από τη κεραία; σε 5G να φανταστώ είναι πάνω κάτω οι ίδιες ταχύτητες; (Ν1 δλδ ) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Σάββατο στις 09:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:36 μμ Και 3 μετρήσεις με το fritzbox Το upload είναι καλύτερο, το download από την άλλη... Ίσως θέλει να του δώσω λίγο χρόνο να γνωριστεί με την νέα κάρτα, μόλις την έβαλα 😁 Μέχρι σήμερα είχα μέσα μια extrasim από vodafone αλλά μετά από τις αλλαγές δεν με καλύπτει. Στο σπίτι έχω πρόβλημα με την σταθερή. Δεν μπορώ να έχω "Σταθερή" σύνδεση, στις 30 μέρες του μήνα έχω 22 μέρες προβλήματα, οπότε η μόνη λύση είναι αυτή της κινητής! 9 minutes ago, elkons said: Ίσως το Fritz δώσει ακόμα καλύτερες ταχύτητες Πολύ καλές όμως για LTE θεωρώ, είσαι μακριά από τη κεραία; σε 5G να φανταστώ είναι πάνω κάτω οι ίδιες ταχύτητες; (Ν1 δλδ ) Η κεραία είναι 500 μέτρα περίπου. 5g ένδειξη, δε μου δίνει! 6 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:42 μμ 4 minutes ago, andreasomageiras said: Και 3 μετρήσεις με το fritzbox Το upload είναι καλύτερο, το download από την άλλη... Ίσως θέλει να του δώσω λίγο χρόνο να γνωριστεί με την νέα κάρτα, μόλις την έβαλα 😁 Μέχρι σήμερα είχα μέσα μια extrasim από vodafone αλλά μετά από τις αλλαγές δεν με καλύπτει. Στο σπίτι έχω πρόβλημα με την σταθερή. Δεν μπορώ να έχω "Σταθερή" σύνδεση, στις 30 μέρες του μήνα έχω 22 μέρες προβλήματα, οπότε η μόνη λύση είναι αυτή της κινητής! Εε. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ή το ρουτερ δεν σου δίνει όλο το bw της γραμμής ή δεν κάνει 4ca, τέλοσπάντων υποστηρίζει μάλλον 2ca και γι αυτό χαμηλότερες ταχύτητες. Κάτσε μήπως το ψάξω τα specs και βγάλω άκρη 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:02 μμ 22 minutes ago, andreasomageiras said: Και 3 μετρήσεις με το fritzbox Το upload είναι καλύτερο, το download από την άλλη... Ίσως θέλει να του δώσω λίγο χρόνο να γνωριστεί με την νέα κάρτα, μόλις την έβαλα 😁 Μέχρι σήμερα είχα μέσα μια extrasim από vodafone αλλά μετά από τις αλλαγές δεν με καλύπτει. Στο σπίτι έχω πρόβλημα με την σταθερή. Δεν μπορώ να έχω "Σταθερή" σύνδεση, στις 30 μέρες του μήνα έχω 22 μέρες προβλήματα, οπότε η μόνη λύση είναι αυτή της κινητής! Η κεραία είναι 500 μέτρα περίπου. 5g ένδειξη, δε μου δίνει! Γνωρίζεις το eNb της κεραίας να δω τι μπάντες έχει; Στο Fritz ανοιχτά είναι τα 5Ghz; Περίμενα καλύτερες ταχύτητες αλλά δεν είναι και κακές από το να έχεις μια σάπια ADSL βασιλιάς με αυτές τις ταχύτητες. Επίσης για το 5G SMS στο 1333 τη λέξη 5G; (σε Cosmote μόνο αναφέρομαι για το sms) Το έχει και μια φίλη μου το συγκεκριμένο κινητό πολύ ωραίο και ντιζαϊνάτο (το γκρι έχει με μια υπογραφή πίσω άγνωστο ποιου) αλλά έχει 5G εκείνη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Σάββατο στις 10:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:25 μμ 22 minutes ago, elkons said: Γνωρίζεις το eNb της κεραίας να δω τι μπάντες έχει; Στο Fritz ανοιχτά είναι τα 5Ghz; Περίμενα καλύτερες ταχύτητες αλλά δεν είναι και κακές από το να έχεις μια σάπια ADSL βασιλιάς με αυτές τις ταχύτητες. Επίσης για το 5G SMS στο 1333 τη λέξη 5G; (σε Cosmote μόνο αναφέρομαι για το sms) Το έχει και μια φίλη μου το συγκεκριμένο κινητό πολύ ωραίο και ντιζαϊνάτο (το γκρι έχει με μια υπογραφή πίσω άγνωστο ποιου) αλλά έχει 5G εκείνη Τώρα που το "γράφεις" δεν ενεργοποίησα 5g στην κάρτα sim. Όχι ότι θα είχε νόημα γιατί το router δεν έχει 5g, απλά για την μέτρηση! 34 minutes ago, elkons said: Γνωρίζεις το eNb της κεραίας να δω τι μπάντες έχει; Το eNb δε το έχω πρόχειρο. 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:39 μμ 12 minutes ago, andreasomageiras said: Τώρα που το "γράφεις" δεν ενεργοποίησα 5g στην κάρτα sim. Όχι ότι θα είχε νόημα γιατί το router δεν έχει 5g, απλά για την μέτρηση! Το eNb δε το έχω πρόχειρο. Ααα νόμιζα πως έχεις κάρτα στο κινητό αλλά δε πιάνεις 5g μπερδεύτηκα. Καλοφάγωτα τα απεριόριστα τουλάχιστον, ξεμπέρδεψες με τη σταθερή 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 11:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:04 μμ 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Σήμερα (Σάββατο 7 Δεκ) μεσημέρι, δεν βρήκα ουρά, η διαδικασία έγινε ιδιαίτερα γρήγορα γιατί είχα καρτέλα στην cosmote. Πλήρωσα με κάρτα, ρώτησα τι βολεύει και μου απάντησε "κάρτα καλήτερα". Όλα καλά! 3 μετρήσεις, με το realme gt master edition (σε αυτό έβαλα την κάρτα για να βγάλω το pin), ακριβός πάνω στο router fritzbox 6850 xl, πιστεύω πως θα πάει καλά η χρονιά. Κρίμα που δεν έχει σήμα στο χώρο εργασίας, τις περισσότερες φορές ούτε για κλήσεις. Πραγματικά κρίμα για την ύπαρξη ελαττωματικού σήματος στο χώρο εργασίας... 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts