Teiresias_ Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 40 minutes ago, sou_d said: Πάντα ανάλογα την περιοχή. Γιατί πρέπει να το τονίσουμε αυτό; Υπάρχει κάποιος που να θεωρεί πως η Cosmote είναι καλύτερη στο 100% της επικρατείας; Είναι ίσα μοιρασμένες οι περιοχές που έχει "καλύτερο σήμα" η Cosmote σε σχέση με τις άλλες δύο; Και τα αεροπλάνα πέφτουν αλλά είναι το πιο ασφαλές μέσο μετακίνησης στατιστικά. Μπορούμε να τα συγκρίνουμε με τα αυτοκίνητα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος (edited) 31 minutes ago, Teiresias_ said: Υπάρχει κάποιος που να θεωρεί πως η Cosmote είναι καλύτερη στο 100% της επικρατείας; Έτσι βλέπω. Ότι επικρατεί αυτή η εικόνα. Για αυτό θεωρώ ότι πρέπει να το τονίζουμε. Και γιατί δεν μπορώ να το ακούω, ενώ έχω σήμα μία γραμμή. Edited 29 Νοέμβριος by sou_d 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 6 minutes ago, sou_d said: Έτσι βλέπω. Ότι επικρατεί αυτή η εικόνα. Για αυτό θεωρώ ότι πρέπει να το τονίζουμε. Και γιατί δεν μπορώ να το ακούω, ενώ έχω σήμα μία γραμμή. Τι να τις κάνεις τις γραμμές; 🙂 Κι εγώ πάντα λιγότερες γραμμές έχω με Cosmote αλλά πυροβολάει.. Τεσπα δεν θέλω να είμαι απόλυτος απλώς θεωρώ πολύ ανώτερο το δίκτυο της Cosmote.. και φαντάσου είμαι Vodafone.. αλλά τη σιγουριά της Cosmote πραγματικά τη νοσταλγώ ώρες ώρες.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 2 minutes ago, Teiresias_ said: Τι να τις κάνεις τις γραμμές; 🙂 Κι εγώ πάντα λιγότερες γραμμές έχω με Cosmote αλλά πυροβολάει.. Τεσπα δεν θέλω να είμαι απόλυτος απλώς θεωρώ πολύ ανώτερο το δίκτυο της Cosmote.. και φαντάσου είμαι Vodafone.. αλλά τη σιγουριά της Cosmote πραγματικά τη νοσταλγώ ώρες ώρες.. Ε, τα έχω τα χρονάκια μου και τα μετράω με κιρτίκια (γραμμές). Δυστυχώς ή ευτυχώς σε εμένα δεν αποδίδει η κοσμο, σε σημείο ούτε στο τηλέφωνο να μπορείς να μιλήσεις. Δεν έχω κόλλημα με καμιά εταιρεία, όποια κάνει τη δουλειά μου, πιο οικονομικά. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 8η συνεχόμενη χρονιά βραβευμένη από την Ookla για το πιο γρήγορο δίκτυο. Επίσης παντα με την μεγαλυτερη πληθυσμιακη κάλυψη. Σίγουρα θα υπάρχουν τρυπες σε ενα ασυρματο δίκτυο, απλα η κοσμοτέ έχει τις λιγοτερες τρυπες. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 3 minutes ago, VIPdriver said: 8η συνεχόμενη χρονιά βραβευμένη από την Ookla για το πιο γρήγορο δίκτυο. Επίσης παντα με την μεγαλυτερη πληθυσμιακη κάλυψη. Σίγουρα θα υπάρχουν τρυπες σε ενα ασυρματο δίκτυο, απλα η κοσμοτέ έχει τις λιγοτερες τρυπες. Σαν να λέμε ότι η Μπαρτσελόνα βάζει τα περισσότερα γκολ, αλλά εσύ μόνο όταν βάλει ο Ολυμπιακός θα πάρεις € 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Ρε νόβα ονλυ λέμε πιάνει παντού 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Buypoint. Έβαλα 15€ κ πήρα 1000’ & απεριόριστα ντατα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Επιστρέφω και ξανα διαπίστωσα οτι όντως η Cosmote ξεχωρίζει την ταχύτητα δικτύου στα data σε σχέση με what's up,neo, συμβόλαια...Εχθές κάτω απο πύργο ΟΤΕ που παλιά είχα ξαναγράψει για δοκιμές, βάζω φίλο δίπλα δίπλα αυτός με what's up εγώ με frog αυτός μέτραγε 900mbps-1Gbps (όπως μέτραγα κ εγώ όταν είχα το neo πρίν ένα μήνα) και εγώ δίπλα με frog μέτραγα όχι πάνω απο 450 mbps όσες φορές και αν το έκανα.. Ξενέρωσα ακόμα μια φορά..Όχι οτι είναι λίγη αυτή η ταχύτητα αλλα το γιατί να ξεχωρίζει συνδρομητές! 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 18 minutes ago, Nikos_96 said: Επιστρέφω και ξανα διαπίστωσα οτι όντως η Cosmote ξεχωρίζει την ταχύτητα δικτύου στα data σε σχέση με what's up,neo, συμβόλαια...Εχθές κάτω απο πύργο ΟΤΕ που παλιά είχα ξαναγράψει για δοκιμές, βάζω φίλο δίπλα δίπλα αυτός με what's up εγώ με frog αυτός μέτραγε 900mbps-1Gbps (όπως μέτραγα κ εγώ όταν είχα το neo πρίν ένα μήνα) και εγώ δίπλα με frog μέτραγα όχι πάνω απο 450 mbps όσες φορές και αν το έκανα.. Ξενέρωσα ακόμα μια φορά..Όχι οτι είναι λίγη αυτή η ταχύτητα αλλα το γιατί να ξεχωρίζει συνδρομητές! Μιλάμε για ίδια συσκευή; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 8 minutes ago, sou_d said: Μιλάμε για ίδια συσκευή; Δέν είναι ίδια συσκευή (αυτός με Xiaomi mi 10T lite κ εγώ με Galaxy A55) αλλα όπως έγραψα είχα ξανακάνει μέτρηση κ εγώ με το Α55 όταν ήμουν στο Cosmote neo και μέτραγα 1Gbps τότε οπότε θεωρώ οτι δεν έχει να κάνει με την συσκευή.. 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Παίζει ρόλο η συσκευή, πιθανώς και το πόσο φορτωμένη είναι από άποψη λογισμικού. Για πιο αξιόπιστη μέτρηση, απλώς αλλάζεις την SIM, δεν τη βάζεις σε άλλη υποδοχή SIM της ίδιας συσκευής. 2 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) @VIPdriverΑφορά όλους τους Έλληνες.. 😉😂😂😂 https://www.facebook.com/share/v/1KonRdWUPW/ Edited 30 Νοέμβριος by Teiresias_ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 14 minutes ago, Teiresias_ said: @VIPdriverΑφορά όλους τους Έλληνες.. 😉😂😂😂 https://www.facebook.com/share/v/1KonRdWUPW/ Δηλαδη οσοι εγραψαν στο φορουμ οτι πηραν την προσφορά δεν ειναι Έλληνες; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 12 minutes ago, VIPdriver said: Δηλαδη οσοι εγραψαν στο φορουμ οτι πηραν την προσφορά δεν ειναι Έλληνες; Άλλο το ποιοι μπορεί να πήραν την προσφορά.. κι άλλο σε ποιους απευθύνεται κυρίως η προσφορά.. Είναι που λέμε κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.. Edited 30 Νοέμβριος by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 2 minutes ago, Teiresias_ said: Άλλο το ποιοι μπορεί να πήραν την προσφορά.. κι άλλο σε ποιους απευθύνεται κυρίως η προσφορά.. Είναι που λέμε κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.. Το οτι υπαρχει και γκρουπ αλλοδαπών που προωθουν το φρογκ δειχνει την επιτυχία του φρογκ. Εαν τώρα εσύ έχεις θέμα με τους αλλοδαπούς, είναι καθαρά δικό σου θέμα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 5 minutes ago, VIPdriver said: Το οτι υπαρχει και γκρουπ αλλοδαπών που προωθουν το φρογκ δειχνει την επιτυχία του φρογκ. Εαν τώρα εσύ έχεις θέμα με τους αλλοδαπούς, είναι καθαρά δικό σου θέμα. Κανένα θέμα δεν έχω με τους αλλοδαπούς..με την Cosmote έχω θέμα που δίνει την προσφορά σε 2 σημεία σε όλη την Ελλάδα αποκλείοντας ουσιαστικά την περιφέρεια. Υ.Γ. αν είναι να πεις πάλι πως μπορεί ο νησιώτης να πάρει αεροπλάνο και να έρθει να πάρει την προσφορά, μην απαντάς καθόλου. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 15 minutes ago, VIPdriver said: Το οτι υπαρχει και γκρουπ αλλοδαπών που προωθουν το φρογκ δειχνει την επιτυχία του φρογκ. Εαν τώρα εσύ έχεις θέμα με τους αλλοδαπούς, είναι καθαρά δικό σου θέμα. όλοι αλλοδαποί είναι στην Αθήνα Θεσσαλονίκη εμείς είμαστε επαρχίωτες κατά την φρογκ! τι δεν καταλαβαίνεις ,Έλληνες δεν υπάρχουν πουθενά Edited 30 Νοέμβριος by akalos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, Teiresias_ said: Υ.Γ. αν είναι να πεις πάλι πως μπορεί ο νησιώτης να πάρει αεροπλάνο και να έρθει να πάρει την προσφορά, μην απαντάς καθόλου. Γιατί, δεν υπάρχουν πλοία; Εγω εαν έμενα σε νησι θα εστελνα σε εναν φιλο/συγγενη λεφτα να παρει ένα και στο καπακι υπευθυνη δηλωση μου για αλλαγή στοιχειων στο όνομα μου. Εδω φαίνονται οι καλοί φιλοι/συγγενείς... 1 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος On 30/11/2024 at 9:25 ΠΜ, Nikos_96 said: Επιστρέφω και ξανα διαπίστωσα οτι όντως η Cosmote ξεχωρίζει την ταχύτητα δικτύου στα data σε σχέση με what's up,neo, συμβόλαια...Εχθές κάτω απο πύργο ΟΤΕ που παλιά είχα ξαναγράψει για δοκιμές, βάζω φίλο δίπλα δίπλα αυτός με what's up εγώ με frog αυτός μέτραγε 900mbps-1Gbps (όπως μέτραγα κ εγώ όταν είχα το neo πρίν ένα μήνα) και εγώ δίπλα με frog μέτραγα όχι πάνω απο 450 mbps όσες φορές και αν το έκανα.. Ξενέρωσα ακόμα μια φορά..Όχι οτι είναι λίγη αυτή η ταχύτητα αλλα το γιατί να ξεχωρίζει συνδρομητές! Έχει διαφορά η συσκευή Και εγώ συγκρίνω πολλές φορές Redmi note 12 pro 5g με Galaxy A34 5G,και τα 2 τον ίδιο επεξεργαστή έχουν αλλά το A34 πολλές φορές χτυπάει 1000αρια και το Redmi 600 επίσης το Α34 πάντα μου βγάζει μεγαλύτερο upload. Για να το εξακριβώσεις καλύτερα βάλτε τη κάρτα Frog ή ότι καρτοκινητο είναι στη δική σου συσκευή και σύγκρινε με τις ταχύτητες του neo. Επίσης παίζει ρόλο τι μπάντες έχει συνδεθεί αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες εγώ μια χαρά και με τα 2 έχω 1000αρια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Αν δεν το έχει δοκιμάσει κανείς, και εφόσον θέλει κάποιος να το δοκιμάσει, ας στείλει το λεκτικό "SHOP12M" με SMS στο 1330. Εγώ δεν έχω Frog, αλλιώς θα το δοκίμαζα. ΥΓ. Να μην το κάνει κάποιος, αν έχει στην κάρτα του υπόλοιπο άνω των 109€. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 23 ώρες πριν, akalos said: όλοι αλλοδαποί είναι στην Αθήνα Θεσσαλονίκη εμείς είμαστε επαρχίωτες κατά την φρογκ! τι δεν καταλαβαίνεις ,Έλληνες δεν υπάρχουν πουθενά Που ξέρεις… Χριστούγεννα έρχονται.. & για τους επαρχιώτες… απλά κάνε μια ευχή 😇 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Έχω 36€ και θα πάω από what up σε frog. Τα χρήματα θα τα στείλω σε άλλο νούμερο αλλά το ερώτημα είναι πόσα να κρατήσω στο frog εκτός τα 3€ του αλπακ? Υπάρχει λόγος να κρατήσω € αφού θα πρέπει να κάνω μια ανανέωση 8€ για να ενεργοποιηθεί το πακέτο των 60'. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) 17 minutes ago, GREGORYMO said: Έχω 36€ και θα πάω από what up σε frog. Τα χρήματα θα τα στείλω σε άλλο νούμερο αλλά το ερώτημα είναι πόσα να κρατήσω στο frog εκτός τα 3€ του αλπακ? Υπάρχει λόγος να κρατήσω € αφού θα πρέπει να κάνω μια ανανέωση 8€ για να ενεργοποιηθεί το πακέτο των 60'. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Βασικα ειναι αναλογα τις αναγκες σου. Αν θες μονο το πακετο των 60'+60 με 3€ τοτε δες ποσο θα στοιχισει το αλπακ, στελνοντας προηγουμενως μηνυμα για ενημερωση, και ολα τα υπολοιπα στειλε τα. Και οταν κανεις την αλλαγη βαζεις 10€ σε καταστημα και περνάς με χρονο ομιλιας και λιγα ΜΒ. 1 hour ago, Mad_Scientist said: Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Αν δεν το έχει δοκιμάσει κανείς, και εφόσον θέλει κάποιος να το δοκιμάσει, ας στείλει το λεκτικό "SHOP12M" με SMS στο 1330. Εγώ δεν έχω Frog, αλλιώς θα το δοκίμαζα. ΥΓ. Να μην το κάνει κάποιος, αν έχει στην κάρτα του υπόλοιπο άνω των 109€. να φανταστω υπαρχει η υποψια να ενεργοποιει το πακετο το απεριοριστο για 1 χρονο ; Edited 1 Δεκέμβριος by runner70 4 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 13 minutes ago, runner70 said: Βασικα ειναι αναλογα τις αναγκες σου. Αν θες μονο το πακετο των 60'+60 με 3€ τοτε δες ποσο θα στοιχισει το αλπακ, στελνοντας προηγουμενως μηνυμα για ενημερωση, και ολα τα υπολοιπα στειλε τα. Τα 60+60 μου φθάνουν. Θα βάζω που και που και το πακέτο ΜΒ με 5.35€ και θα είμαι οκ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts