manosn2 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 (edited) Καλησπερα σας, επειδη ενδιαφερομαι να εχω 2ο νουμερο (λιγος χρονος ομιλιας για ολους και sms για ολους) και οσο λιγοτερο κοστοβορο, ειναι το frog η λυση μου; Αν ναι, πουλανε νουμερο σε cosmote; Πρεπει να κανω ανανεωση αναγκαστικα καθε 2μηνο με 10 ευρω; Ευχαριστω. Μονοδρομος η Q για την χρηση που ζητας. Edited April 12, 2021 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Μονοδρομος η Q για την χρηση που ζητας. Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Βασικα, μετά την κίνηση ματ που έκανε με την παράταση υπολοιπου χρηματων, ο μόνος λογος να εχει καποιος φρογκ ειναι εαν δεν έχει καλυψη Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 (edited) Εγώ από την άλλη, επειδή έρχομαι από Q, θα πρότεινα frog. Στα συν να προσθέσουμε: • το σήμα της cosmote • Η μεταφορά υπολειπόμενων λεπτών που δεν καταναλώθηκαν • VoLTE & VoWiFi • Deals for you Βασικά από τα deals for you και μόνο, θα γλιτώνεις περισσότερα χρήματα Edited April 13, 2021 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 (edited) Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Ανανεωση απο 6ευρω. Και καρτα να μη βαλεις στο τριμηνο δε μπαινει καμια φραγη, σε καλουν κανονικα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ από την άλλη, επειδή έρχομαι από Q, θα πρότεινα frog. Στα συν να προσθέσουμε: • το σήμα της cosmote • Η μεταφορά υπολοιπόμενων λεπτών που δεν καταναλώθηκαν • VoLTE & VoWiFi • Deals for you Βασικά από τα deals for you και μόνο, θα γλιτώνεις περισσότερα χρήματα Ο φιλος λεει για δευτερο νουμερο με συγκεκριμενα κριτηρια. Edited April 13, 2021 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Ο φιλος λεει για δευτερο νουμερο με συγκεκριμενα κριτηρια. Συμφωνώ, ζήτησε λίγο χρόνο ομιλίας προς όλους. Δε ζήτησε 2ο νούμερο για εισερχόμενες κλήσεις. Η Frog, δίνει 120' με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (και μεταφορά αυτών που δεν κατανάλωσες στον επόμενο μήνα) με κόστος 3,03€ κάθε 28 ημέρες (4 εβδομάδες) Στην Q, δεν μπορείς να πάρεις κάτι οικονομικότερο. Τα φθηνότερα countdown με χρόνο ομιλίας προς όλους, έχουν 3€. Μπορείς να πάρεις περισσότερα λεπτά όχι μικρότερο κόστος. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 (edited) Συμφωνώ, ζήτησε λίγο χρόνο ομιλίας προς όλους. Δε ζήτησε 2ο νούμερο για εισερχόμενες κλήσεις. Η Frog, δίνει 120' με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (και μεταφορά αυτών που δεν κατανάλωσες στον επόμενο μήνα) με κόστος 3,03€ κάθε 28 ημέρες (4 εβδομάδες) Στην Q, δεν μπορείς να πάρεις κάτι οικονομικότερο. Τα φθηνότερα countdown με χρόνο ομιλίας προς όλους, έχουν 3€. Μπορείς να πάρεις περισσότερα λεπτά όχι μικρότερο κόστος. Ποιο ειναι λιγοτερο κοστοβορο που ζητησε ο φιλος να βαζει καρτα καθε 2μηνο 10ευρω υποχρεωτικα η μια φορα το χρονο απο 6ευρω; η 10ευρω και να ενργοποιει φθηνα πακετα και να παρατεινονται τα ευρω; Edited April 13, 2021 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Αφού λέει ότι θέλει χρόνο ομιλίας και sms, αυτό που γράφεις για μία ανανέωση το χρόνο δεν "παίζει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Βασικα, μετά την κίνηση ματ που έκανε με την παράταση υπολοιπου χρηματων, ο μόνος λογος να εχει καποιος φρογκ ειναι εαν δεν έχει καλυψη Q. εγω που μιλαω εξηντα λεπτα τον μηνα, για ποιο λογο να εχω Q? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 εγω που μιλαω εξηντα λεπτα τον μηνα, για ποιο λογο να εχω Q? Για τετοιου ειδους αναγκες, προτιμάς φρογκ λογω καλυτερης καλυψης και λόγω wificall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Η αλλαγή πακέτου από cosmoκάρτα σε Frog μπορεί να μου θυμήσει κάποιος εαν εξακολουθεί να είναι 3€ ή έχει αλλάξει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 @Bayern4: Απλα για πακετο 3€/μηνα θα πρεπει να βαζεις καθε 2 μηνες 10ρικο στο φρογκ, ενω στο κιου 12€/3μηνο, αφού αγοραζοντας πακετο στη ληξη των χρηματων, παιρνουν παραταση 1 μηνα, αρα βαζεις χρηματα καθε 3 μηνες και οχι καθε 2 μηνες για το ιδιο πακετο, αρα λιγο πιο οικονομικο το κιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 @Bayern4: Απλα για πακετο 3€/μηνα θα πρεπει να βαζεις καθε 2 μηνες 10ρικο στο φρογκ, ενω στο κιου 12€/3μηνο, αφού αγοραζοντας πακετο στη ληξη των χρηματων, παιρνουν παραταση 1 μηνα, αρα βαζεις χρηματα καθε 3 μηνες και οχι καθε 2 μηνες για το ιδιο πακετο, αρα λιγο πιο οικονομικο το κιου. το φτηνο πακετο για ομιλια ειναι 6,90 για 160 λεπτα. Τον αλλον μηνα θα πρεπει να βαλω ακόμα 6,9. Τα χρηματα παιρνουν παραταση, αλλά τα πακετα θελουν λεφτααααα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Πράγματι τόσο είναι το βασικό της πακέτο. Αλλά βγάζουν και τα countdown που με 3€ μπορείς να πάρεις μηνιαίο πακέτο Η αλλαγή πακέτου από cosmoκάρτα σε Frog μπορεί να μου θυμήσει κάποιος εαν εξακολουθεί να είναι 3€ ή έχει αλλάξει;Εδώ και αρκετό καιρό έχει πάει στα 10€ η αλλαγή προς frog Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 το φτηνο πακετο για ομιλια ειναι 6,90 για 160 λεπτα. Τον αλλον μηνα θα πρεπει να βαλω ακόμα 6,9. Τα χρηματα παιρνουν παραταση, αλλά τα πακετα θελουν λεφτααααα. Κάθε εβδομάδα, η 1 από τις 2 προσφορες countdown είναι με 120-200 λεπτά ομιλίας με 3 ή 4 ευρώ. Οπότε δεν ισχυει αυτο που λες οτι χρειάζεσαι 6,9 κάθε μήνα. Με 3€ κάθε μήνα παιρνεις 120-200 λεπτά ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Καλησπερα σας, επειδη ενδιαφερομαι να εχω 2ο νουμερο (λιγος χρονος ομιλιας για ολους και sms για ολους) και οσο λιγοτερο κοστοβορο, ειναι το frog η λυση μου; Αν ναι, πουλανε νουμερο σε cosmote; Πρεπει να κανω ανανεωση αναγκαστικα καθε 2μηνο με 10 ευρω; Ευχαριστω.Με το δώρο 12γβ για έναν χρόνο και με την χρήση Voip βγαίνει κόστος 6€ το τετράμηνο με 1€/200' χωρίς ημερομηνία λήξης. Προϋπόθεση πάντα να μην υπάρχει πρόβλημα στο σήμα στην περιοχή και να υπάρχει σμαρτφον. Οικονομικότερη λύση δεν υπάρχει στον κόσμο. Ψάξτο στα κατάλληλα νήματα. Edited April 14, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos2 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Προσφορά από το frog 8 gb και 200 λεπτά προς όλους έως 14-5 δωρεάν, αρκεί να έχεις ανανέωση από 1-4 και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Προσφορά από το frog 8 gb και 200 λεπτά προς όλους έως 14-5 δωρεάν, αρκεί να έχεις ανανέωση από 1-4 και μετά Για πόσο διάστημα είναι τα ΜΒ κι ο χρόνος ομιλίας; edit: λήγει 14/5. Edited April 16, 2021 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 8GB στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Μπήκε και στην εφαρμογή και στο site τους: https://www.frogmobile.gr/el/prosfora-8gb-200-pros-ethnikoys-proorismoys-dorean Monae99, σε ευχαριστώ που έγραψες πώς ενεργοποιείται μέσω sms, είναι χρήσιμο. Μου έχει συμβεί να μην μου εμφανίζει προσφορά η εφαρμογή, οπότε έπρεπε να την ενεργοποιήσω μέσω sms. Γενικώς, είναι πιο αξιόπιστος τρόπος. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Εδώ και αρκετό καιρό έχει πάει στα 10€ η αλλαγή προς frog Μου έριξες μια μαχαιριά τώρα..... Ρε τους αγιογδύτες..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Προσφορά από το frog 8 gb και 200 λεπτά προς όλους έως 14-5 δωρεάν, αρκεί να έχεις ανανέωση από 1-4 και μετάΈως 14/5 πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο και άρα ο μήνας μετράει από εκεί και πέρα ή όλα λήγουν 14/5 άσχετα αν εσύ έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο μια μέρα πριν; Sent from my RMX2111 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Έως 14/5 πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο και άρα ο μήνας μετράει από εκεί και πέρα ή όλα λήγουν 14/5 άσχετα αν εσύ έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο μια μέρα πριν; Sent from my RMX2111 using TapatalkΜόλις το ενεργοποίησα. Το δώρο λήγη στις 14/5 ασχέτως πότε θα το ενεργοποιήσει κάποιος. Που σημαίνει δεν έχει νόημα να περιμένετε να το ενεργοποιήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Μόλις το ενεργοποίησα. Το δώρο λήγη στις 14/5 ασχέτως πότε θα το ενεργοποιήσει κάποιος. Που σημαίνει δεν έχει νόημα να περιμένετε να το ενεργοποιήσετε. Ξέρουμε αν το δωρο έχει προτεραιότητα στην κατανάλωση;; Ή αν το κανονικό μου πακέτο λήγει πρώτο θα τρώει απο αυτο; Γιατι αν τρώει απο το κανονικό να αγορασω ώστε να επεκτείνω την ημερομηνία λήξης του για να καταναλώνει πρώτα απο το δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Καταναλώνει από αυτό που λήγει πρώτο. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts