Ilovemetal Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Δεν με ενδιαφέρει να έχει κάποιο πακέτο ομιλίας ή δεδομένων, απλώς ένα μικρό ποσό για παν ενδεχόμενο. Άρα στο 3μηνο ή στο 2μηνο; Τα 10€ λήγουν μετά την παρέλευση 2μηνου ή 3μηνου ή νωρίτερα; Το υπόλοιπο λήγει στους δύο μήνες. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Τα χρήματα χάνονται μετά από δύο μήνες χωρίς ανανέωση, αλλά έχεις εισερχόμενες για τρεις μήνες από την τελευταία ανανέωση. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως για μία τέτοια περίπτωση όπως αυτή που θέλω εγώ, δηλαδή για χρήση backup σε σύστημα ασφαλείας, δεν ξέρω κατά πόσο τελικά συμφέρει αυτή η λύση ως frog ή κάτι άλλο, πχ συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως για μία τέτοια περίπτωση όπως αυτή που θέλω εγώ, δηλαδή για χρήση backup σε σύστημα ασφαλείας, δεν ξέρω κατά πόσο τελικά συμφέρει αυτή η λύση ως frog ή κάτι άλλο, πχ συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Εφ οσον σε ενδιαφέρουν ΚΑΙ οι εξερχόμενες θα πρεπει να βαζεις καρτα καθε διμηνο. Αν αρκεισαι στο να μπορει να δεχεται εισερχομενες, μπορεις να δοκιμασεις καρτοκινητο Q το οποιο δε βαζει φραγη εισερχομενων πριν το 12μηνο, και επίσης μπορεις να κανεις ανανεωση απο 6ε. Αν σε ενδιαφερει, μπορείς να κανεις ερωτηση στο αντιστοιχο τοπικ για να μη βγουμε εκτος θεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Για μόνο εισερχόμενες ας παει CU και θα βαζει καθε 2μηνο απο 1€ απο μπονους σουπερμάρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως για μία τέτοια περίπτωση όπως αυτή που θέλω εγώ, δηλαδή για χρήση backup σε σύστημα ασφαλείας, δεν ξέρω κατά πόσο τελικά συμφέρει αυτή η λύση ως frog ή κάτι άλλο, πχ συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Frog είναι η χειρότερη επιλογή για αυτό που θέλεις μιας και δεν έχει μεταφορά χρημάτων. What's up και κοσμοκαρτα έχουν οπότε βάζεις χρήματα για να μην μπει φραγή και μετά τα μεταφέρεις σε αριθμό που τα χρησιμοποιείς. Αν βέβαια έχεις άλλο συμβόλαιο ή καρτοσυμβολαιο σε Cosmote μπορείς να μεταφέρεις χρήματα για να μην μπει φραγή στον αριθμό, νομίζω με 5 ευρώ ανανεώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 πχ συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Ενημερωτικά το μηδενικό πάγιο πλέον έχει 4€ πάγιο. Πιο φθηνό είναι το frog με 58 μέρες χρήση της κάρτας και την 59η ενεργοποίηση πακέτου sms ώστε να γίνει εκμετάλλευση του υπόλοιπου για ένα 3μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως για μία τέτοια περίπτωση όπως αυτή που θέλω εγώ, δηλαδή για χρήση backup σε σύστημα ασφαλείας, δεν ξέρω κατά πόσο τελικά συμφέρει αυτή η λύση ως frog ή κάτι άλλο, πχ συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο. Έτσι οπως το θετεις, πιο συμφερον ειναι να στραφείς σε καποια καρτα τυπου intertelecom, οπου το υπολοιπο σου ουσιαστικά δε ληγει ποτε και οι χρεώσεις δεν ειναι και απαγορευτικές για μια ωρα αναγκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Η Vodafone παρουσίασε συσκευές εντοπισμού οι οποίους έχουν και κάρτα sim μέσα Πέρα της χρέωσης για την συσκευή ζητάνε πάγιο 3€ τον μήνα για την λειτουργία του συναγερμού Όποτε όλες οι εταιρείες κάτι αντίστοιχο θα παρουσιάσουν στα κοντά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Είναι εβδομάδα διπλασιασμού ή όχι;Μέσα στην εφαρμογή του frog φαίνεται ή όχι;Μόνο με το sms που στέλνουν μπορούμε να το ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Η περασμένη ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Είναι εβδομάδα διπλασιασμού ή όχι;Μέσα στην εφαρμογή του frog φαίνεται ή όχι;Μόνο με το sms που στέλνουν μπορούμε να το ξέρουμε; Απο την εφαρμογη δε φαίνεται. Απο οσο εχουν αναφέρει, εαν καλεσεις στο 1330 (εαν ειναι το σωστο νουμερο) υπαρχει ηχογραφημένο μηνυμα εαν ειναι εβδομαδα διπλασιασμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Τι φάση? 10gb για 3 μέρες? Και σμσ και στο app! Δεν το κάνουν 14 που θα ναι και κλειστά τα σχολεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Στο frog, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου χρηματικού, τόσο από frog σε frog, όσο και από καρτοσυμβόλαιο σε frog (και το αντίστροφο για το τελευταίο) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μπορείς να ανεβάσεις το link του μηνύματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μπορείς να ανεβάσεις το link του μηνύματος;Αν εννοείς εμένα πάρε το μνμ Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σε ευχαριστω, απλα επιβεβαιωνουμε οτι το λινκ ΔΕΝ ειναι προσωπικο αλλα πανομοιοτυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Στο frog, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου χρηματικού, τόσο από frog σε frog, όσο και από καρτοσυμβόλαιο σε frog (και το αντίστροφο για το τελευταίο) ; Όχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Στο frog, υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου χρηματικού, τόσο από frog σε frog, όσο και από καρτοσυμβόλαιο σε frog (και το αντίστροφο για το τελευταίο) ; Post #12490 ήδη σου απάντησα σε αυτό που ρωτάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 https://frogapp.page.link/WoQJ Οποιος εχει frog με το παραπανω λινκ ας δοκιμάσει να παρει τα 10gb κι ας μην του έχει έρθει μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μου ήρθε και μένα SMS για ενεργοποίηση 10 giga μπήκα στην εφαρμογή όπου μου έβγαλε μία ειδοποίηση να πατήσω αλλά δεν την πρόλαβα εξαφανίστηκες σε 2 δευτερόλεπτα και δεν μπορώ να το βρω πουθενά πως ενεργοποιώ τώρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Μου ήρθε και μένα SMS για ενεργοποίηση 10 giga μπήκα στην εφαρμογή όπου μου έβγαλε μία ειδοποίηση να πατήσω αλλά δεν την πρόλαβα εξαφανίστηκες σε 2 δευτερόλεπτα και δεν μπορώ να το βρω πουθενά πως ενεργοποιώ τώρα ; Καλημέρα το έβαλαν και στα πακέτα. Κανε απο εκεί ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Δεν το εμφανίζει πουθενά ούτε στο app του frog ούτε της ΟΤΕ θα στείλω μνμ στο Facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Δεν το εμφανίζει πουθενά ούτε στο app του frog ούτε της ΟΤΕ θα στείλω μνμ στο Facebook Κανε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts