Tasos19s Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι ο "φίλος που μιλάει για τα απεριόριστα και 10 γίγα" είμαι εγώ και μόλις εξήγησα παραπάνω τον λόγο. Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο που αναφέρεις Τι μας μπερδεύεις τώρα με 10gb και απεριόριστα gb Εγώ είπα τα ήδη υπάρχον πακέτα έχουν το σπαστικό αυτό που λήγουν σε 25 μέρες Δεν ρώτησα εάν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες πακέτα πιο φθηνά Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν Απλά έτσι για να γράφει κάποιος μόνο μπερδεύει το θέμα παρά να βοηθήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Δηλαδή γκρινιάζεις για κάτι που δεν υπάρχει καλύτερο; Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι ο "φίλος που μιλάει για τα απεριόριστα και 10 γίγα" είμαι εγώ και μόλις εξήγησα παραπάνω τον λόγο. Γιατί μας μπερδεύεις? ο φίλος μιλάει για κάτι υπαρκτό, για την διάρκεια των 25 ημερών και εσύ για κάτι ανύπαρκτο, και μας μπερδεύεις απαντώντας!!! με ερώτηση, σαν να ψάχνεις κάτι χωρίς να αναφέρεσαι στο αρχικό ποστ... Λογικό είναι να μας μπερδέψεις όλους. Δηλαδή γκρινιάζεις για κάτι που δεν υπάρχει καλύτερο; Γιατι? εχει το βατραχι απεριοριστα και 10 γιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) Γιατι? εχει το βατραχι απεριοριστα και 10 γιγα?Είπα εγώ ότι έχει το βατράχι τέτοια πακέτα; Που με είδες να γράφω ότι αναφέρομαι σε πακέτα frog; Ζήτησα να μου πει που θα βρει καλύτερα από το πακέτο της Frog των 25 ημερών και έφερα ως παράδειγμα πακέτα εκτός frog προς αποφυγή. Μόνοι σας μπερδευτήκατε γιατί πηδάτε σε συμπεράσματα. Εδώ δεν καταλαβαίνατε ότι απαντάτε σε εμένα για τον "φίλο" (πάλι εμένα). Πάλι εγώ σας μπέρδεψα; Τρικυμία εν κρανίω... Edited December 9, 2019 by Saxtus Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλά, ότι να ναι, δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε οπότε το σταματάω εδώ.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Είπα εγώ ότι έχει το βατράχι τέτοια πακέτα; Που με είδες να γράφω ότι αναφέρομαι σε πακέτα frog; Ζήτησα να μου πει που θα βρει καλύτερα από το πακέτο της Frog των 25 ημερών και έφερα ως παράδειγμα πακέτα εκτός frog προς αποφυγή. Μόνοι σας μπερδευτήκατε γιατί πηδάτε σε συμπεράσματα. Εδώ δεν καταλαβαίνατε ότι απαντάτε σε εμένα για τον "φίλο" (πάλι εμένα). Πάλι εγώ σας μπέρδεψα; Τρικυμία εν κρανίω... Ότι να ναι ρε φίλε λες συγνώμη αλλά σταμάτησε το Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Την μια έχω 103ε υπόλοιπο την άλλη 97ε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέμα έχει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 χρεώσιμα SMS - 6 ευρώ την εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 χρεώσιμα SMS - 6 ευρώ την εβδομάδα. Δεν θα το είχε καταλάβει απο το sms που θα του είχε έρθει; Γιατί εάν έχει ενεργή την φραγή στα πενταψήφια πως έγινε η χρέωση; Μάλλον εννοεί ότι έχει θέμα η εφαρμογή και του δείχνει διαφορετικό υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Την μια έχω 103ε υπόλοιπο την άλλη 97ε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέμα έχει. Sent from my iPhone using Tapatalk Για σιγουριά, επιβεβαιωσε το υπόλοιπο με κλήση ή μήνυμα. Αν δεις οτι σου λειπουν χρήματα, ζήτησε αναλυτικη κατάσταση μεσω του app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Μήπως έκανε φραγή μνμτ από τον κινητό (από την εφαρμογή μνμτ) και απλά δεν του δείχνει τα χρεωσιμα ενώ αυτά έρχονται και του τρώνε χρήματα? το έχω δει σε φίλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Για να γυρίσω στο προκείμενο, με τις νέες τιμές στα GIGA MAX είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να έχεις συμβόλαιο πλέον αντί της frog. Αυτός ήταν ο λόγος που είχα frog μέχρι τώρα. Ότι είναι φθηνότερα από οπουδήποτε. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 εγω θα περιμενα μεχρι τελους του χρονου για να δουμε εαν θα υπαρξουν αντιστοιχες μειωσεις στην καρτοκινητη... Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 εγω θα περιμενα μεχρι τελους του χρονου για να δουμε εαν θα υπαρξουν αντιστοιχες μειωσεις στην καρτοκινητη... Σωστη σκεψη. Αλλωστε το συμβολαιο ειναι παντοτε συμβολαιο και σου δενει τα χερια αν τυχόν βρεθεί κατι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Για να γυρίσω στο προκείμενο, με τις νέες τιμές στα GIGA MAX είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να έχεις συμβόλαιο πλέον αντί της frog. Αυτός ήταν ο λόγος που είχα frog μέχρι τώρα. Ότι είναι φθηνότερα από οπουδήποτε. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για κάνε μας μια ανάλυση να ξέρουμε κι εμείς Εγώ τώρα με 15€ έχω 240’ και 5gb internet Τι καλύτερο προσφέρει ένα συμβόλαιο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 (edited) Ακυρο Sent from my iPhone using Tapatalk Edited December 12, 2019 by gagarin Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Δεν έχει βγει κάποια τέτοια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Για εξωτερικό περιεγαγωγη εκτός ΕΕ ξέρουμε τι παίζει κανένα πακέτο; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Ζώνες Υπηρεσίας COSMOTE Travel & Talk Ζώνη A Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Γκέρνσεϊ, Ελβετία, Κόσσοβο, Λευκορωσία, Μολδαβία, Νησιά Φερόες, Π.Γ.Δ.Μ., Σερβία, Τζέρσεϊ, Τουρκία Ζώνη B Αίγυπτος, Αυστραλία, Βραζιλία, Η.Π.Α., Ην. Αρ. Εμιράτα, Ιαπωνία, Ινδία, Ισραήλ, Καναδάς, Κατάρ, Κίνα, Κουβέιτ, Ν. Αφρική, Ν. Κορέα, Νιγηρία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Χονγκ Κονγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλησπέρα έχετε κάποιο πρόβλημα τώρα αυτή τη στιγμή όσοι έχετε frog. Είμαι Θεσσαλονίκη εδώ και καμία ώρα αν και πριν λίγο το κατάλαβα σε νούμερα το δικό μου και της γυναίκας μου δεν έχουν καθόλου σήμα ίντερνετ και το σήμα του τηλεφώνου μια πιάνει μια χάνεται εντελώς. Και στα 2 τηλέφωνα το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλησπέρα έχετε κάποιο πρόβλημα τώρα αυτή τη στιγμή όσοι έχετε frog. Είμαι Θεσσαλονίκη εδώ και καμία ώρα αν και πριν λίγο το κατάλαβα σε νούμερα το δικό μου και της γυναίκας μου δεν έχουν καθόλου σήμα ίντερνετ και το σήμα του τηλεφώνου μια πιάνει μια χάνεται εντελώς. Και στα 2 τηλέφωνα το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι γίνεται.Στα Γιαννιτσά το ίδιο πρόβλημα ακριβώς φίλε με frog. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αγχώθηκα μήπως φταίει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Το ιδιο και σε μενα, 2 νουμερα χωρις ντατα και ομιλια μια ναι μια οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παρομοίως κι έλεγα που να τρέχω για επισκευή καινούργιο τηλέφωνο. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλησπερα, ξερετε αν κοντευουν οι μερες διπλασιασμου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts