Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμμ, ΔΕΝ έχει διπλασιασμό αυτή τη βδομάδα ενώ αναμενόταν. Οπότε λάθος είναι και ο αλγόριθμος που λέγαμε στην αλλαγή του μήνα. Ελπίζω αυτό να μη σημαίνει και άλλες αρνητικές αλλαγές. Ξέρει κανείς ο διπλασιασμός των 60' πότε ξεκίνησε περίπου - γιατί πουθενά δεν αναφέρεται επίσημα ως παροχή.
εχει κανονικά.μολις αγόρασα πακέτο :)

Αν έχει διπλασιασμό γιατί δε το λέει στο 1330; Και τώρα που πήρα δε μου λέει το κλασσικο "αγόρασε ένα πάρε ένα δώρο", εσεις το ακούσατε ήρθε μήνυμα; Καλή χρονιά σε όλους. Edited by apagogeas

Αν έχει διπλασιασμό γιατί δε το λέει στο 1330; Και τώρα που πήρα δε μου λέει το κλασσικο "αγόρασε ένα πάρε ένα δώρο", εσεις το ακούσατε ήρθε μήνυμα; Καλή χρονιά σε όλους.

Φίλτατε apagogea, ο αλγόριθμός σου πάει ρολόι.

Μόλις αγόρασα πακετάκι... επιβεβαιώνω διπλασιασμό 60'+60'

Καλή χρονιά σε όλους

Φίλτατε apagogea, ο αλγόριθμός σου πάει ρολόι.

Μόλις αγόρασα πακετάκι... επιβεβαιώνω διπλασιασμό 60'+60'

Καλή χρονιά σε όλους

Ok, άκουσες το μήνυμα του 2σιασμού στο 1330;; Εγώ δε το ακούω πάντως άρα δεν έχω τρόπο να ξέρω ότι είναι και εβδομάδα διπλασιασμού. Ακούσατε το μήνυμα του 2σιασμού ή σας ήρθε μήνυμα;; Παρεπιπτόντως τον αλγόριθμο τον έφτιαξαν άλλοι, δεν τον βρήκα μόνος μου, credit σε όποιον το δικαιούται.

Ok, άκουσες το μήνυμα του 2σιασμού στο 1330;; Εγώ δε το ακούω πάντως άρα δεν έχω τρόπο να ξέρω ότι είναι και εβδομάδα διπλασιασμού. Ακούσατε το μήνυμα του 2σιασμού ή σας ήρθε μήνυμα;; Παρεπιπτόντως τον αλγόριθμο τον έφτιαξαν άλλοι, δεν τον βρήκα μόνος μου, credit σε όποιον το δικαιούται.

αγόρασα πακέτο κατ' ανάγκη για να μη μου λήξουν υπόλοιπα

παρότι δεν ακούγεται η προσφορά στο 1330 έδωσε 120'

αγόρασα πακέτο κατ' ανάγκη για να μη μου λήξουν υπόλοιπα

παρότι δεν ακούγεται η προσφορά στο 1330 έδωσε 120'

έτσι και γω έπρεπε να αγοράσω πακέτο και έδωσε 120.συνηθως έρχεται μηνυμα.

Άλλη μια επιβεβαίωση για το 60+60. Ο αλγόριθμος λειτουργεί τέλεια.

Επίσης σήμερα στο Γερμανό Πειραιά μου βάλαν 6ευρη χωρίς κανένα πρόβλημα. Εύχομαι να μην ισχύει το θέμα με αριθμό 10678 ότι δηλ μετά τις 11/1/19 θα υπάρχει μόνο 10ευρη και πάνω

Δυστυχώς τουλάχιστον για τα καρτοκινητά της cosmote (what's up, cosmokarta) η ελάχιστη στο κατάστημα θα είναι σίγουρα 12 ευρώ άρα υποθέτω ότι κι αυτό που γράφτηκε πιθανόν να ισχύει

Το ζητούμενο πλέον κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο να μην καταργηθει η 6 ευρώ ανανέωση ακόμα και από τα καταστήματα αλλά να συνεχίσει να υπάρχει η ίδια τιμή στο πακέτο ομιλίας καθώς και ο διπλασιασμός ανά δεύτερη εβδομάδα... Ή να μην το πάνε 25 μέρες οπότε δεν θα βγαίνει ο μήνας με ενα πακέτο..

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ, άρα κάτι γίνεται σε μένα. Και το έχω δοκιμάσει σε 3 κινητά...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Εμένα δουλεύει μόνο με δεδομένα κινητής. Με Wi-Fi κολλάει.

Στην εφαρμογή My Cosmote, σας δουλεύουν τα δώρα; Χθες και σήμερα μου βγάζει συνέχεια σφάλμα!

Καλημέρα καλή χρονιά. Χθες το χρησιμοποίησα κανονικά εγώ κανένα πρόβλημα.

Δεν έχω που να στείλω, όποιος θέλει με πμ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω wup και θέλω να το κάνω φρογκ αφού κάνω την ανανέωση 10 ευρώ θα μου δώσει 1.2μβ αυτά μεταφέρονται στο φρογκ η χάνονται;

Γεια σας. Θέλω να φύγω απ' την q και θέλω να κάνω φορητότητα στην φρογκ, ποιο είναι το κόστος και πόσες μέρες κάνει αυτή η διαδικασία?

8 euro και 5 μέρες

Κάπου είχα ακούσει ότι η φορητότητα είναι δωρεάν, δεν ισχύει αυτό? Δλδ 5 μέρες θα είμαι χωρίς τηλ γιατί δεν θέλω να κάνω ανανέωση γιατί θα χαθούν τα χρήματα λογικά

H Μεταφορά γίνεται ταχύτατα αν βρείς κατάστημα να σου δώσει κάρτα SIM, Αν βρεις, γιατί όλοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν.

Επιπλέον : Δεν μπορείς να μεταφερθείς σε FROG, Μπορείς να μεταφερθείς σε άλλο καρτοκινητό Cosmote και στην συνέχεια με κόστος 3 ή 10 ευρώ να γίνεις FROG.

H Μεταφορά γίνεται ταχύτατα αν βρείς κατάστημα να σου δώσει κάρτα SIM, Αν βρεις, γιατί όλοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν.

Επιπλέον : Δεν μπορείς να μεταφερθείς σε FROG, Μπορείς να μεταφερθείς σε άλλο καρτοκινητό Cosmote και στην συνέχεια με κόστος 3 ή 10 ευρώ να γίνεις FROG.

Δλδ σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν έχουν κάρτα sim τι μπορώ να κάνω? Το κόστος ποιο είναι?

Δλδ σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν έχουν κάρτα sim τι μπορώ να κάνω? Το κόστος ποιο είναι?

Εάν πάρω στο 13897 θα μπορούν να μου κάνουν φορητότητα?

καλη χρονια. μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει ακομη δυνατοτητα φορτισης απο καταστημα γερμανος με 6 ευρω? ειμαι ετοιμος για φορητοτητα σε q αν και εκει ανεβασαν το οικονομικο πακετακι πανω απο 5 ευρω τουλαχιστον υπαρχει η επιλογη φορτισης απο την εφαρμογη με 5 ευρω λογος ικανος να με οδηγησει στη φορητοτητα για να μην αφησω τον αριθμο να χαθει. εχουν σαλταρει μαλλον αφου οσο χειροτετευει η κατασταση οικονομικα αυτοι αντιστροφως μας δυσκολευουν παραπανω τη ζωη... Ευχαριστω...

Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μεταφορά από whats'up σε frog. Από whats'up σε frog ήθελε 10 €. Έτσι πρώτα το έκανα cosmokarta με μηδέν κόστος και στη συνέχεια πήγα σε frog από cosmokarta με 3 €.