sakis88888 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ποιο είναι αυτό το πακέτο με τα 4 GB με 4 ευρώ; Δεν το βρίσκω πουθενά στη σελίδα τους Και δεν θα το βρεις διότι ήταν μια προσφορά η οποία συνεχίζεται άγνωστο μέχρι πότε 17317 στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Και δεν θα το βρεις διότι ήταν μια προσφορά η οποία συνεχίζεται άγνωστο μέχρι πότε 17317 στο 1330 Δηλαδή έτσι απλά στέλνουμε εκεί μήνυμα και παίρνουμε το πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ναι στέλνεις και παίρνεις Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Μεταφέρονται στον επόμενο όπως τα άλλα πακέτα με την ελάχιστη ανανέωση εννοείται πριν λήξει ο μήνας? Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Μεταφέρονται στον επόμενο όπως τα άλλα πακέτα με την ελάχιστη ανανέωση εννοείται πριν λήξει ο μήνας? Μέσω Tapatalk ΝΑΙ. Παίρνοντας/αγοράζοντας {όχι bonus} οποιοδήποτε πακέτο που να'χει και (ή μόνο) ΜΒ data πριν τη λήξη του προηγούμενου. Νομίζω ότι στο frog η μεταφορά συμβαίνει και στα sms πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ΝΑΙ. Παίρνοντας/αγοράζοντας {όχι bonus} οποιοδήποτε πακέτο που να'χει και (ή μόνο) ΜΒ data πριν τη λήξη του προηγούμενου. Νομίζω ότι στο frog η μεταφορά συμβαίνει και στα sms πια. Και το 1GB bonus από ανανέωση 10€ και πάνω που έχουν οι νέοι συνδρομητές για τους πρώτους έξι μήνες μεταφέρει την ημερομηνία λήξης. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 ναι και το bonus ανανέωσης μεταφέρει/παρατείνει τα δεδομένα που έχουν αγοραστεί σε πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ππυ μπορω να δω ποσο χρεωνει η frog για κληση προς το 13833? Δυο λεπτα μίλησα και έφυγε ολη η καρτα! Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ππυ μπορω να δω ποσο χρεωνει η frog για κληση προς το 13833? Δυο λεπτα μίλησα και έφυγε ολη η καρτα! Sent from my LG-H815 using Tapatalk Aν δεν έχει ξανα αλλάξει κάτι είναι 0,707€/λεπτό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Υπάρχει κάπου κατάλογος με χρεώσεις κλήσεις/sms σε όλα τα 5ψήφια από την Cosmote καρτοκινητή; έχετε κάποιο link pdf....Έψαξα αλλά δε βρήκα....Με όλα τα 5ψήφια (κλήσεις/sms). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Υπάρχει κατάλογος, στο επίσημο site ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ>ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ SMS και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Αν υπαρχει χρηματικο υπολοιπο μεσα και κανω αλλαγη σε φρογκ, παραμενουν τα χρηματα ή χανονται? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Αν υπαρχει χρηματικο υπολοιπο μεσα και κανω αλλαγη σε φρογκ, παραμενουν τα χρηματα ή χανονται? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παραμένει το (Πρώην € - 3€) : Αφαιρούνται 3€ από το προηγούμενο υπόλοιπο €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Η εφαρμογή της frog για android ποια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δεν υπάρχει. Υπάρχει η γενική της κοσμοτέ (mycosmote app) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι. Με τη Frog όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα 4G και κάνω κλήση ή με καλούν τα δεδομένα σταματάνε έχω μόνο κλήση. Κανονικά έπρεπε να πέφτει σε H+. Με τη Wind και Vodafone που δοκίμασα έχω κανονικά και την κλήση και τα δεδομένα ταυτόχρονα σε H+. Είναι θέμα Frog αυτό ή γενικά της Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι. Με τη Frog όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα 4G και κάνω κλήση ή με καλούν τα δεδομένα σταματάνε έχω μόνο κλήση. Κανονικά έπρεπε να πέφτει σε H+. Με τη Wind και Vodafone που δοκίμασα έχω κανονικά και την κλήση και τα δεδομένα ταυτόχρονα σε H+. Είναι θέμα Frog αυτό ή γενικά της Cosmote; μόλις δοκίμασα και δουλεύει κανονικά με WU,από 4γ γυρνάει σε 3γ και έχω ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι. Με τη Frog όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα 4G και κάνω κλήση ή με καλούν τα δεδομένα σταματάνε έχω μόνο κλήση. Κανονικά έπρεπε να πέφτει σε H+. Με τη Wind και Vodafone που δοκίμασα έχω κανονικά και την κλήση και τα δεδομένα ταυτόχρονα σε H+. Είναι θέμα Frog αυτό ή γενικά της Cosmote; Σου το κάνει πάντα; Μια χαρά δουλεύει σε μένα. Ίσως κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα, συμβαίνει καμιά φορά. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σου το κάνει πάντα; Μια χαρά δουλεύει σε μένα. Ίσως κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα, συμβαίνει καμιά φορά. Ναι πάντα μου το κάνει ποτέ δεν τα είχα και τα 2 μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι. Με τη Frog όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα 4G και κάνω κλήση ή με καλούν τα δεδομένα σταματάνε έχω μόνο κλήση. Κανονικά έπρεπε να πέφτει σε H+. Με τη Wind και Vodafone που δοκίμασα έχω κανονικά και την κλήση και τα δεδομένα ταυτόχρονα σε H+. Είναι θέμα Frog αυτό ή γενικά της Cosmote; Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει η sim ή συσκευή σου; Εγώ έχω δυο νούμερα frog στα οποία όταν είμαι σε κλήση από 4G πάει σε H+, το φυσιολογικό δηλαδή. Επίσης δεν έχω ακούσει παρόμοιο πρόβλημα από γνωστούς σε cosmote, κάτι άλλο θα συμβαίνει σε σένα φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει η sim ή συσκευή σου; Εγώ έχω δυο νούμερα frog στα οποία όταν είμαι σε κλήση από 4G πάει σε H+, το φυσιολογικό δηλαδή. Επίσης δεν έχω ακούσει παρόμοιο πρόβλημα από γνωστούς σε cosmote, κάτι άλλο θα συμβαίνει σε σένα φίλε μου. Αν ήταν θέμα συσκευής θα μου το έκανε και με τις άλλες κάρτες που έχω της Wind και της Vodafone. Την sim την πήρα πριν 3 εβδομάδες έκανα αντικατάσταση και πήρα nano. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 ίσως να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών. Σε μένα ποτέ δεν έχει συμβεί πάντως να κλείνει τελείως η σύνδεση των δεδομένων όταν είμαι σε κλήση, εξαίρεση αποτελεί στο ένα dual sim μου κινητό που όταν μιλάω από τη sim 1 κόβονται τα δεδομένα στη sim 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Το ζήτημα είναι τη στιγμή που πραγματοποιεί κλήση, σε τι δίκτυο συνδέεται. Είναι προφανές πως δεν θα μείνει σε 4G αφού δεν έχουμε VoLTE ακόμη. Αν πέφτει σε 3G/H κλπ, λογικά θα πρέπει να δουλεύει και με δεδομένα ταυτόχρονα με τη φωνή. Αν όμως πέφτει σε 2G τότε δεν μπορεί να κάνει και τα 2 ταυτόχρονα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 καλησπέρα. πήρα τηλ στο 13897 για να κάνω φορητότητα και να μου στείλουν την sim. μου είπανε ότι η διαδικασία θα πάρει περίπου 3 εβδομάδες. είναι σοβαροί? ο έλεγχος και η διαδικασία της φορητότητας είναι 6 ώρες. υπάρχει τρόπος να το κάνω πιο γρήγορα από τις 3 εβδομάδες που μου λένε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 καλησπέρα. πήρα τηλ στο 13897 για να κάνω φορητότητα και να μου στείλουν την sim. μου είπανε ότι η διαδικασία θα πάρει περίπου 3 εβδομάδες. είναι σοβαροί? ο έλεγχος και η διαδικασία της φορητότητας είναι 6 ώρες. υπάρχει τρόπος να το κάνω πιο γρήγορα από τις 3 εβδομάδες που μου λένε? Δοκίμασε σε κατάστημα γερμανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts