Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ.

Ξέρεις αν αυτά τα mb θα προστεθούν στο 1 gb που ήδη έχω ώστε να τα κρατάω ανανεώνοντας με κάρτα πριν λήξουν; Διότι αν δεν μένουν τότε αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να τα πάρω

Ναι διατηρούνται με ανανέωση υπόλοιπου.

Παιδιά από χθες το γύρισα απο Cosmoκάρτα σε Frog και έκανα και μία ανανέωση 10€.

Για κάποιο λόγο το υπόλοιπο μου αυξήθηκε αντί για 8.93€ σε 9:36€. Είναι κάποια προσφορά;

Μήπως έκανες κάποιο λάθος στην πρόσθεση;

Για ξανακοίταξέ το.

Με την αλλαγή πακέτου από Ckarta σε frog αφαιρέθηκαν -3€ απ'το υπόλοιπό σου.

Μήπως έκανες κάποιο λάθος στην πρόσθεση;

Για ξανακοίταξέ το.

Με την αλλαγή πακέτου από Ckarta σε frog αφαιρέθηκαν -3€ απ'το υπόλοιπό σου.

Τώρα που το λες είχα 3ευρώ και 42 λεπτά πριν την αλλαγή οπότε μετά την αλλαγή έμειναν 42 λεπτά + 8.93 από την ανανέωση.

Βλακεία μου.

Μια υπενθύμιση: Τα gb είναι με διπλασιασμό ανεξαρτήτως εβδομάδας (τα 4 gb δηλαδή). Τα λεπτά ομιλίας διπλασιάζονται ανά 2η εβδομάδα συνήθως. Την τρέχουσα εβδομάδα έχουμε διπλασιασμό. Την επόμενη εβδομάδα όχι.

Μια υπενθύμιση: Τα gb είναι με διπλασιασμό ανεξαρτήτως εβδομάδας (τα 4 gb δηλαδή). Τα λεπτά ομιλίας διπλασιάζονται ανά 2η εβδομάδα συνήθως. Την τρέχουσα εβδομάδα έχουμε διπλασιασμό. Την επόμενη εβδομάδα όχι.

σημαντική πληροφορία, και μενα μου ήρθε ειδοποίηση διπλασιασμού λεπτών οπότε επιβεβαιώνω κανονικά.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

καλησπέρα σας. ψάχνομαι για φορητότητα από voda και σήμερα στο μετρό είδα μια κοπέλα να πουλάει κάρτες και είχε ένα banner που έλεγε 5GB με €5, 10GB με €10.

έψαξα λίγο στο site τους αλλά δεν βρήκα κάτι. ισχύει? 'Η είναι μια φορά με την ενεργοποίηση?

υπάρχει κάτι άλλο που να έχει φθηνό internet?

καλησπέρα σας. ψάχνομαι για φορητότητα από voda και σήμερα στο μετρό είδα μια κοπέλα να πουλάει κάρτες και είχε ένα banner που έλεγε 5GB με €5, 10GB με €10.

έψαξα λίγο στο site τους αλλά δεν βρήκα κάτι. ισχύει? 'Η είναι μια φορά με την ενεργοποίηση?

υπάρχει κάτι άλλο που να έχει φθηνό internet?

1) 500ΜΒ για 15 μέρες με "κάρτα" 10€

2) Υπόλοιπο 8,93€ μετά το φόρο κινητής

3) -4,44€ για 4GB για 30 μέρες με sms 17317 στο 1330 [Και ΔΕΝ πρόκειται να "κοπεί", κι ας λένε διάφοροι, και θα το δούμε πόσο μέσα πέφτουν: Ίσως να ξαναεπανέλθει στα 2GB: ΟΚ σε αυτό]

4) -4,44€ για 4GB για 30 μέρες:

Σύνολο: (Με 10€ κάρτα):

8692ΜΒ για 60-75 μέρες (το πολύ)

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Ενεργοποίησε τώρα ένα πακέτο σύνδεσης FROG και αυτόματα θα έχεις ΔΩΡΟ κάθε μήνα στην 1η ανανέωση 500MB.

Θέλεις και άλλα MB; Κάνε ανανέωση από 10€ και πάνω και θα πάρεις ΔΩΡΟ επιπλέον 500ΜΒ.

Η προσφορά ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες του πακέτου σύνδεσης.

οποτε καταρχας θελει 10 ευρω ανανεωση και μετα με αγορα του πακετου των 4,44 δινει συνολο 5 γιγα .Για τα 10 γιγα δεν βγαινει ακριβως,με 2η ενεργοποιηση του 4,44 φτανουμε στα 9 γιγα περιπου. Ολα για ενα μηνα.

με ανανεωση 5 ευρω παμε στα 4,5 γιγα περιπου.

υπάρχει τρόπος να γίνει online για φορητότητα?

Online? Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 13897 δωρεάν από το νούμερο που θέλεις να μεταφέρεις στο frog και δίνεις τα στοιχεία και ορίζετε ραντεβού για να σου στείλουν τη sim δωρεάν (εκτός και αν παραγγείλεις και κάρτα ανανέωσης χρόνου) . Νομίζω είναι πιο εύκολο έτσι. Αλλιώς σε κατάστημα οτε/γερμανος βέβαια εκεί έχει κόστος 5€ για την κάρτα sim.

Εβαλα σήμερα 5€ κάρτα και επειδή μάλλον είχα ανοιχτά δεδομένα (είχαν τελειώσει τα 4gb-->4,4€ πριν καμμιά εβδομάδα αλλά δεν είχα κλείσει τα δεδομένα) πριν προλάβει να μου έρθει το μήνυμα με τα 500mb δώρο,μου χρέωσε 1€..Εχει τύχει σε κανέναν άλλο?

Σε όλους τους νέους συνδρομητές είναι ενεργοποιημένο το cosmote my internet, ένας ''κόφτης'' δηλαδή όπου εάν δεν έχεις δεδομένα σου κλείνει τη σύνδεση και δεν χρεώνεσαι για δεδομένα εκτός πακέτου (το 1€ δηλαδή). Εάν είσαι νέος συνδρομητής έπρεπε να στο κόψει, εάν είσαι παλιός συνδρομητής ενεργοποίησε την υπηρεσία με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ.

Σε μένα ποτέ δεν με έχει χρεώσει για δεδομένα εκτός πακέτου, σε 2-3 περιπτώσεις που είχα εξαντλήσει τα δεδομένα, άνοιξε ο κόφτης και έβαλα νέο πακέτο μετά.

(Μίλησε τους στη σελίδα του frog στο facebook και εξήγησε τους τι συνέβη, νομίζω θα σου πιστώσουν το 1€.)

Edited by Tasos30

Ευχαριστώ.Σε frog είμαι απο τέλη νοέμβρη και πιο πριν ήμουν σε wu.Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να μου κλείνει τα δεδομένα όταν μου τελειώνει το πακέτο.Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί τόσο καιρό δεν μου είχε τύχει κάτι ανάλογο.

Αν επιτρέπεται, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν θέλεις να κλείνεις τα δεδομένα; Γιατί χωρίς πακέτο, χωρίς "κόφτη" και με ανοιχτά δεδομένα είναι φυσιολογικό να σου πάρει το 1€.

Πρόσεξε αυτή η υπηρεσία σου κόβει τα δεδομένα μόνο μέσω δικτύου κινητής, δηλαδή το wifi δουλεύει κανονικά. Αλλά όπως λέει και ο mark ποιο πάνω, εάν δεν έχεις πακέτο mb, χωρίς ''κόφτη'' έστω και με κλειστά δεδομένα μπορεί για οποιοδήποτε τυχαίο λόγο να ανοίξει η σύνδεση δεδομένων του κινητού και τότε θα χρεωθείς το ημερήσιο πακέτο...και είναι κρίμα. Καλύτερα να έχεις την ασφάλεια πως εάν για κάποιο λόγο ανοίξουν τα δεδομένα (όχι με wifi) τότε να μην χρεωθείς και είτε να βάλεις ένα πακέτο δεδομένων την επιλογής σου ή να συνδεθείς σε wifi. :)

Ευχαριστώ.Σε frog είμαι απο τέλη νοέμβρη και πιο πριν ήμουν σε wu.Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να μου κλείνει τα δεδομένα όταν μου τελειώνει το πακέτο.Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί τόσο καιρό δεν μου είχε τύχει κάτι ανάλογο.

Τίποτα καλύτερο από το ΜΙ στο 1333 της Cosmote...Βάλτο. Και θα καταλάβεις..Μακάρι να το'χαν κι οι άλλες.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/section/COSMOTE_MyInternet_Prs

Το ΜΟΝΟ "καλύτερο" θα ήταν κάτι "ανέφικτο":

Μπαίνεις εκτός πακέτου για 10 sec και πας να φας πχ 10ΚΒ; Χρέωση: 0,01€ και σου στέλνει sms "Για να συνεχίσεις....μετά από 10min στείλε: ΧΧΧ στο...... και χρέωση 0,01€/1ΜΒ" Αλλά και πάλι: Δε γίνεται.

Στειλτο: ΜΙ στο 1333.

Edited by jimmiss

Και από εμένα διπλασιασμός χρόνου εχθές και μέχρι 05/02 60' + 60' προς όλους.

Τίποτα φθηνότερο σε καρτοκινητό (σε σχεδόν ουσιαστικά "μόνιμο" {ΟΧΙ ευκαιριακό} πακέτο ομιλίας προς όλους).

Όποιος βρει κάτι φθηνότερο του χαρίζω ένα iPhone 9s!!!

Για αλλαγη πακετου απο wu σε frog που στελνουμε μηνυμα και τι γραφουμε;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αλλαγη πακετου απο wu σε frog που στελνουμε μηνυμα και τι γραφουμε;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στειλε ΑΛΠΑΚ ατο 1314 και μετα ακολουθα τις οδηγιες.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τίποτα φθηνότερο σε καρτοκινητό (σε σχεδόν ουσιαστικά "μόνιμο" {ΟΧΙ ευκαιριακό} πακέτο ομιλίας προς όλους).

Όποιος βρει κάτι φθηνότερο του χαρίζω ένα iPhone 9s!!!

Φίλε συμπατριώτη από Κρήτη, τα 1500 λεπτά προς όλους και 1500 mb μόνο με 8 ευρώ στην κιου.Καλα για όποιον κάνει κλήσεις μέχρι 120 λεπτά είναι το φθηνότερο αυτό της frog.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Φίλε συμπατριώτη από Κρήτη, τα 1500 λεπτά προς όλους και 1500 mb μόνο με 8 ευρώ στην κιου.Καλα για όποιον κάνει κλήσεις μέχρι 120 λεπτά είναι το φθηνότερο αυτό της frog.

Φίλε τα δυο δίκτυα έχουν μεγάλες διαφορες ως προς κάλυψη και ταχύτητες.

Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η ομιλία, τότε ναι "συμφέρει" η Q.

Σε όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά στοιχεία, το δίκτυο Cosmote δεν συγκρίνεται με της Wind.

Αν και off topic γιατί αφορά σύγκριση αλλά:

Αναφέρεσαι σε ειδική προσφορά της q (ίδιο ίσως και καλύτερο πακέτο δίνει το φοιτητικό/ειδικό f2g) που δεν την έχουν όλοι οι συνδρομητές της q και δεν αφορά όλους τους συνδρομητές της q και δεν προσφέρεται σε όλους. Οπότε τι συγκρίνουμε; Ο jimmiss αναφέρεται στα βασικά πακέτα νομίζω που είναι διαθέσιμα στην πλειοψηφία των συνδρομητών.

Edited by Tasos30

Ποιο είναι αυτό το πακέτο με τα 4 GB με 4 ευρώ; Δεν το βρίσκω πουθενά στη σελίδα τους

Edit: βρήκα την προσφορά με την εντολή από παλαιότερη ανάρτηση εδώ μέσα, αλλά ήταν το Σεπτέμβρη. Ισχύει ακόμα; Είναι μόνιμο πακέτο;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης