Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει κανεις που θελει να περασει μηχανικος Η/Υ και πληροφορικης στην πατρα ή Μηχανικος Η/Υ τηλεπικοινωνιων και δικτυων στο βολο?

Αν υπαρχει ας στειλει κανα μηνυμα.

ή εισαι εσυ 100 φορες μου λες το ιδιο, ή υπαρχουν αλλα 100 ατομα που θελουν να πανε, γιατι οσο καιρο ειμαι στο forum ολο αυτες τις σχολες ακουω... :lol:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ή εισαι εσυ 100 φορες μου λες το ιδιο, ή υπαρχουν αλλα 100 ατομα που θελουν να πανε, γιατι οσο καιρο ειμαι στο forum ολο αυτες τις σχολες ακουω... :lol:

Mαλλον εγω ειμαι:D :D :D :D

ΝΟΚΙΑ :respect:

Mαλλον εγω ειμαι:D :D :D :D

και δεν κουραζεσαι? ειναι και μακρυναρι ονομα παναθεμα το! :lol:

μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων και πληροφορικης / Μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων, τηλεπικοινωνιων και δικτυων

ποσα μορια εβγαλες (σορυ, αλλα δεν μπορω να ψαχνω να βρισκω στο thread) ...

Y.Γ. Προτινω να βαλουμε σαν μηνυμα αυτο απο κατω που βγαινει παντα με καθε απαντηση μας (δεν ξερω πως το λενε!) τα μορια μας ... :lol:... το ψωνιο...

ποσα μορια εβγαλες (σορυ, αλλα δεν μπορω να ψαχνω να βρισκω στο thread) ...

Y.Γ. Προτινω να βαλουμε σαν μηνυμα αυτο απο κατω που βγαινει παντα με καθε απαντηση μας (δεν ξερω πως το λενε!) τα μορια μας ... :lol:... το ψωνιο...

18100 εχω, και λογικα θα ειμαι σε μια απο αυτες τις 2 σχολες του χρονου αλλα δεν ξερω ποια ακομη!!!! μαλλον πατρα!!!!!

ΝΟΚΙΑ :respect:

και δεν κουραζεσαι? ειναι και μακρυναρι ονομα παναθεμα το! :lol:

μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων και πληροφορικης / Μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων, τηλεπικοινωνιων και δικτυων

:lol: :lol:

Όλοι αυτό λέμε.

Για αυτό και στον Βόλο όταν αναφέρονται σε εμάς μας λένε συνήθως "δίκτυα"(το πιο σύντομο) ή κάποιο άλλο από τα παραπάνω που αναφέρονται στον τίτλο...

Δυστυχώς αναβαθμολόγηση σε πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα ΔΕΝ γίνεται.

Γιατί ρε γμτ, τι φταίμε εμείς αμα ο διορθωτής είναι $%^*&

^*$$@@% ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ %^*#%*# :mad: :mad:

Ότι έγινε έγινε nikos16, απλά κοίτα τώρα (όπως πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι) να κάνεις το μηχανογραφικό σου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου καθαρά! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι

re paidia ti ginete oloi se panepistimia petixate :)

ego distixos edosa 2i fora kai pali de katafera na vgalo ta anathematismena 14k pou xriazome gia ti pliroforiki...perisi ixa vgali 10.000 kai fetos 12.800...skeftome sovara na xanadoso kai 3i fora,ti lete?perisi ixa perasi sto tei ilektronikis,fetos mporite na mou protinete kapio tei sta moria pou evgala giati ego ta exo psiloxasi?

ekthesi (fetos)10.7 (persi)10.3

viologia (fetos)14.4 (persi)17.6

anaptixi (fetos)19.9 (persi)17.2

mathimatika (fetos)9.8 (persi)6.1

fisiki (fetos)9.1 (persi)1.6

aode (fetos)13.6 (persi)11.7

apoti exo psaxi meta apo tin ilektroniki iparxoun ta tei mixanologias kai aftomatismou,alla afta exoun kamia sxesi me pliroforiki kai ilektronikous ipologistes pou me endiaferi emena?ama iparxi kapios pou xeri kati pano se afta as me voithisi pls(episis,mega erotisi,apo to tmima aftomatismou meta se ti epagelmata exi adikrisma to ptixio?)

ego distixos edosa 2i fora kai pali de katafera na vgalo ta anathematismena 14k pou xriazome gia ti pliroforiki...perisi ixa vgali 10.000 kai fetos 12.800...skeftome sovara na xanadoso kai 3i fora,ti lete?perisi ixa perasi sto tei ilektronikis,fetos mporite na mou protinete kapio tei sta moria pou evgala giati ego ta exo psiloxasi?

apoti exo psaxi meta apo tin ilektroniki iparxoun ta tei mixanologias kai aftomatismou,alla afta exoun kamia sxesi me pliroforiki kai ilektronikous ipologistes pou me endiaferi emena?ama iparxi kapios pou xeri kati pano se afta as me voithisi pls(episis,mega erotisi,apo to tmima aftomatismou meta se ti epagelmata exi adikrisma to ptixio?)

Εγω σπουδαζω στο τμημα αυτοματισμου στον πειραια.Δεν ξερω αν περνας με αυτο τον βαθμο στο πειραια αλλα στην χαλκιδα σιγουρα περνας αλλα δεν θα στο προτινα, παντως αν περασεις στον πειραια ειναι καλη σχολη, σαν επαγγελματικα δικαιωματα εχουμε Π.Ε δηλαδη προγραμματιστες, στην σχολη μαθαινουμε δυο γλωσες την C++ και την visual basic, μετα εχουμε και τον προγραμματισμο μικροκοντρολ δηλαδη δομη και λειτουργεια μικρουπολογιστων.Γενικα σαν σχολη ειναι πολυ καλη ενα απο τα καλυτερα τμηματα αλλα το τμημα της χαλκιδας δεν αξιζει αν ειναι δηλωσε πρωτα πειραια και μετα θεσσαλονικη. Παντως αν ασχοληθεις και σου αρεσει οταν βγεις δεν θα δυσκολευτης να βρεις δουλεια και σε λιγο καιρο θα παιρνεις πολυ καλο μισθο.:D

ΤΕΙ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Λαρίσας

Εγω σπουδαζω στο τμημα αυτοματισμου στον πειραια.Δεν ξερω αν περνας με αυτο τον βαθμο στο πειραια αλλα στην χαλκιδα σιγουρα περνας αλλα δεν θα στο προτινα, παντως αν περασεις στον πειραια ειναι καλη σχολη, σαν επαγγελματικα δικαιωματα εχουμε Π.Ε δηλαδη προγραμματιστες, στην σχολη μαθαινουμε δυο γλωσες την C++ και την visual basic, μετα εχουμε και τον προγραμματισμο μικροκοντρολ δηλαδη δομη και λειτουργεια μικρουπολογιστων.Γενικα σαν σχολη ειναι πολυ καλη ενα απο τα καλυτερα τμηματα αλλα το τμημα της χαλκιδας δεν αξιζει αν ειναι δηλωσε πρωτα πειραια και μετα θεσσαλονικη. Παντως αν ασχοληθεις και σου αρεσει οταν βγεις δεν θα δυσκολευτης να βρεις δουλεια και σε λιγο καιρο θα παιρνεις πολυ καλο μισθο.:D

file epidi dikeoume metagrafi opou kai an peraso sto pirea i sto egaleo tha ertho,an ine tha sou stilo ena pm na me enimerosis an mporis ligo parapano gia to tei file

ΤΕΙ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Λαρίσας

distixos file de mporo na pao na mino se ali poli gia kapious logous kai giafto psaxno gia kapio tei pou na mporo na paro metagrafi gia athina,kai apo afto den erxome athina distixos:(

file epidi dikeoume metagrafi opou kai an peraso sto pirea i sto egaleo tha ertho,an ine tha sou stilo ena pm na me enimerosis an mporis ligo parapano gia to tei file

Οτι θες, αν ειναι να σου δωσω και το προγραμμα σπουδων να δεις και μονος σου τα μαθημα.:)

Εγώ έχω 18810...υπάρχει περίπτωση να μην περάσω πολιτικούς Ξάνθη με 17800 περίπου πέρσυ...?Τι λένε για τις βάσεις?

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Εγώ έχω 18810...υπάρχει περίπτωση να μην περάσω πολιτικούς Ξάνθη με 17800 περίπου πέρσυ...?Τι λένε για τις βάσεις?

Ελεος βρε παιδια μην λετε τέτοιες βλακείες...

Το πολυ 100 μορια θα ανέβουν, αλλα οχι και 1000 :fool:

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Συμφωνώ μαζί σου αλλά εχώ ακούσει πολλάααα έδω μέσα....

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Δενε χει νοημα να ρωτας, κανεις δε θα σου πει ποσο ακριβως θα αναιβει.

Ουτα να αγχωνεσαι βεβαια αφου οτι ηταν να κανεις το εκανες, τωρα δεν εξαρταται τιποτα απο σενα. Μην ακους, χαλαρωσε και περιμενε.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Εγώ έβγαλα 18733 μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο και 19009 στο 5ο! :yahoo: :yahoo: :up: :yahoo:

Πιο αναλυτικά:

Έκθεση: 16,8 (!!!)

Μαθηματικά Γενικής: 19,7

Μαθηματικά Κατεύθυνσης: 18,4 (άτιμο όριο)

ΑΟΔΕ: 19,7

Φυσική Κατεύθυνσης: 17,3

Προγραμματισμός: 19,9 (ένα εικοσάρι θα έπαιρνα και μου το χάλασαν)

ΑΟΘ: 19,5

Περίπου 800 - 1000 μόρια πάνω απ αυτό που περίμενα! :)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εγώ έβγαλα 18733 μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο και 19009 στο 5ο! :yahoo: :yahoo: :up: :yahoo:

Πιο αναλυτικά:

Έκθεση: 16,8 (!!!)

Μαθηματικά Γενικής: 19,7

ΑΟΔΕ: 19,7

Φυσική Κατεύθυνσης: 17,3

Προγραμματισμός: 19,9 (ένα εικοσάρι θα έπαιρνα και μου το χάλασαν)

ΑΟΘ: 19,5

Περίπου 800 - 1000 μόρια πάνω απ αυτό που περίμενα! :)

Και για ποια σχολή σκέφτεσαι αν επιτρέπεται ??

Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Mακάρι να έχανα κι εγώ μόνο από το όριο...

Ρε παιδια....οι βαθμολογητες στα μαθηματικα μας εστειλαν ολους στο σχολειο μας...Δε βαθμολογησαν τον τροπο αλλα το αποτελεσμα με συνεπεια να παρουμε καποιοι 1-2 βαθμους παρακατω απ'οτι περιμεναμε....:(

Παιδιά έχω μπερδευτεί...Δεν ξέρω ποια σχολή να βάλω πρώτη..,ΟΙκονομικά ή Υπολογιστές;;;υπολογιστές πιάνω πολυτεχνείο εκτός Αθήνας ενώ οικονομικά τα πιάνω όλα....Δεν ξέρω τίποτα.. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Παιδιά έχω μπερδευτεί...Δεν ξέρω ποια σχολή να βάλω πρώτη..,ΟΙκονομικά ή Υπολογιστές;;;υπολογιστές πιάνω πολυτεχνείο εκτός Αθήνας ενώ οικονομικά τα πιάνω όλα....Δεν ξέρω τίποτα.. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

πηγαινε Πληροφορικη στην ΑΣΟΕ! :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...