sam66 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εμεις στα Μαθ. Κατ. εχουμε μια βδομαδα που μπηκαμε ολοκληρωματα... :whistle: what? σε 50 ημερες γραφουμε και ακομα δεν εχετε τελειωσει?:cry: αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 what? σε 50 ημερες γραφουμε και ακομα δεν εχετε τελειωσει?:cry: Ενταξει. Οντως εχουμε αργησει, αλλα δεν νομιζω οτι σημαινει κατι αυτο. Απο την αλλη μπορεις να πεις οτι τα μαθαμε καλα. Λεμε τωρα.. Παντως δεν ειμαι υπερ του να τρελενεσαι να τελειωσεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα την υλη, αφηνοντας ομως κενα. Δεν λεω βεβαια οτι οσοι εχουν τελειωσει εχουν κ κενα :) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ενταξει. Οντως εχουμε αργησει, αλλα δεν νομιζω οτι σημαινει κατι αυτο. Απο την αλλη μπορεις να πεις οτι τα μαθαμε καλα. Λεμε τωρα.. Παντως δεν ειμαι υπερ του να τρελενεσαι να τελειωσεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα την υλη, αφηνοντας ομως κενα. Δεν λεω βεβαια οτι οσοι εχουν τελειωσει εχουν κ κενα :) ουτε και εγω ειμαι υπερ να τελιωνει κανεις γρηγορα την υλη...αλλα αν σκεφτεις οτι μενουν ελαχιστες εβδομαδες ειναι "καπως" σε εμενα παλι περισυ γινοταν το αντιθετο,ο βλακας ο καθηγητης μου πιστευε οτι επρεπε να βγαλει γρηγορα την υλη για να ειναι μπροστα απο το φροντιστηριο ωστε να αναγκαζομαστε να τον παρακολουθουμε...βγαλαμε την ολη την υλη 2 εβδομαδες μετα τα χριστουγενα!!! και φυσικα κανεις δεν ειχε καταλαβει τιποτα...να ειναι καλα τα φροντιστ. αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Πωπω..Πότε πέρασε ο καιρός? :p ~1,5 μήνας ακόμα και αρχίζουμε...Περιέργως χαίρομαι :p Αλλα δε μπορώ να στροθώ να διαβάσω ρε γμτ :yawn: Τι σχολή θέλετε να περάσετε?Ποσα μοριάκια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 kali epityxia sta pedia pou dinoune eksetaseis kai na perasete ekei pou thelete ego emina stin 3likiou apo apousies sinolika 14 apowoles kai kopanes asta na pane tin epomeni xronia perasa me kolofardia alla efaga to mpoulo stis eksetaseis KALI EPITYXIA PEDES KAI NA PERASETE EKEI POU THELETE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Παιδια εγω θελω ΑΕΙ Πληροφορικης Θεσ/νικης. 16318 τα μορια περυσι Μηπως εχετε στατιστικα απο μορια στις πανελληνιες; πχ ποσοι γραψανε πανω απο 16000 μορια τοις εκατο περυσι? Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εγώ σκέφτομαι Μηχανολόγων ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. Λέτε να κατέβουν φέτος οι βάσεις? :whistle: .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εγώ σκέφτομαι Μηχανολόγων ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. Λέτε να κατέβουν φέτος οι βάσεις? :whistle: Μπα μαλλον για πανω τις βλεπω!:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Γιατί? Εγώ νομίζω ότι φέτος με τις καταλήψεις που γίνανε στα σχολεία τα παιδιά δεν θα γράψουν τόσο καλά και οι βάσεις θα κατέβουν :hypno: .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ναι αλλα μειωσαν και τις θεσεις σε παλλα τμηματα, τωρα δεν ξερω γι' αυτο που θελεις εσυ τι καναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Μπα μαλλον για πανω τις βλεπω!:( Θα τις ανεβάσουν όλες στις 20000 και μετά θα ανοίξουν και τις ιδιωτικές σχολές. Χρήμα που θα ρέεεεεεει :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Κι εγώ μάλλον για πάνω τις βλέπω φέτος τις βάσεις..Μακάρι να βγώ ψεύτης http://gardenofdarkness.pl/forum/html/emoticons/pray.gif Το πρόγραμμα πότε περίπου βγαίνει? :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Το εαν θα ειναι πανω η οχι δεν χωραει προβλεψη.Λογικα , ομως , θα ειναι στα ιδια επιπεδα , πιο πανω απο αλλες χρονιες.Αυτο γινεται κυριως λογο των 6 η 7 μαθηματων πιστευω...η δυσκολια των θεμαων πανω κατω η ιδια ειναι , μετρια προς δυσκολο ,οποτε ας μην περιμενουμε ευκολα θεματα.Το ιδανικο ειναι ΜΕΤΡΙΑ θεματα διοτι εκει θα κριθουμε ολοι καλυτερα. Εγω θελω να περασω Αστυφυλακων , μηπως θελει κανεις αλλος απο εδω Αστυφυλακων ? Δεν ξερω εαν ειδατε το αρθρο στην εφημεριδα "Εθνος" αλλα αναφερει οτι φετος θα παρουν 1920 ατομα.Εγω πηρα κανα δυο τηλεφωνα στο Αρχηγειο της ΕΛ.ΑΣ στις πληροφοριες κτλ , και μου ειπε αυτος που μιλησα το εξης "ναι γυρω στα 1900 ατομα".Δεν ξερω εαν καποιος το παρατηρησε , μα η αυξηση σε σχεση με περισυ ειναι αρκετα μεγαλη , αφου το 2006 οι θεσεις ηταν 1.500. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 βγηκε σημερα το προγραμμα των πανελληνιων Δειτε το εδω ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Δεν πανε καλα ρε αυτοι , 19/5 θα αρχισουμε ?Σαββατο ?Δεν μπορουσαν να το κανουν Τριτη να εχουμε ενα τελευταιο 3μερο ?Τι να πω ρε γαμωτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 βγηκε σημερα το προγραμμα των πανελληνιων Δειτε το εδω Άντε παιδιά καλή επιτυχία...:D Εγώ μόνο που το διάβασα και θυμήθηκα τα περσινά, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι:worry: Δεν πανε καλα ρε αυτοι , 19/5 θα αρχισουμε ?Σαββατο ?Δεν μπορουσαν να το κανουν Τριτη να εχουμε ενα τελευταιο 3μερο ?Τι να πω ρε γαμωτο... Καλύτερα από πέρσι είναι. Έχετε ένα τριήμερο πριν το μάθημα της 19/5 και ένα τριήμερο πριν το μάθημα της 22/5 οπότε διαβάζεται καλύτερα και για τα 2. Τα φροντιστήρια-σχολεία συνήθως κλείνουν μια εβδομάδα πριν ή μέχρι την Τρίτη.(μετά τα φροντιστήρια ασχολούνται αποκλειστικά με το αμέσως επόμενο μάθημα που δίνετε;) ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 delete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Πο ρε, τι αγχος...Ευτηχως ομως υπαρχουν και καλα νεα για μενα....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Πολυ κουραστηκαν να το βγαλουν:rolleyes:. Το ιδιο με περισυ ειναι (τουλαχιστον τα γενικης και θετικης που θυμαμαι) μονο που ξεκινανε Σαββατο. Κριμα παντως για αυτους που δινουν ΑΟΘ-τουλαχιστον περισυ ειχαν μια μερα παραπανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisg Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πως είδατε τα σημερινά θέματα προσομείωσης της ΟΕΦΕ; Του Θεού να γίνεται :!: e-Κιμωλία...εργαλείο εκπαίδευσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ένα link φίλε? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πως είδατε τα σημερινά θέματα προσομείωσης της ΟΕΦΕ; Dn ta eida gt dn 3upnhsa egkaira :lol::lol::lol::lol::lol: One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πως είδατε τα σημερινά θέματα προσομείωσης της ΟΕΦΕ; Όντως κανα link υπάρχει να τα δούμε? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Όντως κανα link υπάρχει να τα δούμε? :) εγω που εγραψα μαθηματικα γενικης ηταν αρκετα δυσκολο, σε συγκριση παντα με το επιπεδο των πανελληνιων... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του forum και γενικότερα σε όλα τα παιδιά που δίνουν φέτος πανελλήνιες εξετάσεις.:) Άντε, να δω και εγώ τι θα κάνω του χρόνου.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts