vagelisk Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Τελικά το πήρα! Σε μάυρο! Εντυπωσιακότατο! όπως ΠΡοαναφέρθηκε η μπαταρία κρατά πάρα πολυ (σε σχέση με τα προηγούμενα κινητα κ700- κ750) μέχρι τώρα περιπου 5 ημέρες με κλείσιμο το βράδυ για 4-5 ώρες Φώτο στα 2mp δεν έχει ζοομ μπορεί και χρησιμοποιεί ολα τα θέματα απο τα παραπάνω κινητά αυτά προς το παρόν Αν ανακαλυψω κάτι περισσότερο θα ενημερώσω Ευχαριστώ Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Παιδια καλημερα.....Εχτες εγινα κατοχος του κινητου z710,αλλα απογοητευτηκα και ελιζω προσωρινα......το κινητο ειναι ωραιο μεν αλλα το δικο μου εχει καποιο προβλημα. Συγκεκριμενα στην καμερα ενω το κεντρο της φωτογραφιας που παω να τραβηξω εχει τα κανονικα χρωματα στο γυρω γυρω της ειναι αλλοιωμενα.......πηγα σημερα και οι ανθρωποι μου ειπαν για αλλαγη αλλα και αυτο το καινουργιο που θα επαιρνα εχει το ιδιο προβλημα οποτε μαλλον ειναι θεμα παρτιδας. Περιμενω την νεα παραλαβη το απογευμα για να δω τι θα κανω........ Αν χρειαστει να το αλλαξω, για το Ζ610 τι λετε? Σημειωτεον οτι μου ειπαν πως το θεμα με το ραδιοφωνο που δεν εχει το 610 θα λυθει γιατι η Erricson γυρω στις 15 Δεκεμβριου θα βγαλει hands free με ραδιοφωνο το οποιο θα εχει γυρω στα 15-20 ευρω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Σε γαλάζιο χρώμα πωλείται αυτή την στιγμή; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Λοιπόν, μόλις χθες το πήρε και η κοπέλα μου το z610.Πάρα πολύ όμορφο αλλά εμένα με χαλάνε δυο τρεις λεπτομέρειες. Το ότι δεν έχει φλας, το πληκτρολόγιο(έχω συνηθίσει με το w810 που τα πλήκτρα είναι λίγο πιο "πεταχτά") και το ότι δεν έχει hands free!! κατά τα άλλα μια χαρά καμερούλα και οθόνη, σχετικά λεπτό(πιο λεπτό από z710 και w710 που της έλεγα εγώ να πάρει) και γενικά η κοπέλα μου είναι πολύ ευχαριστημένη.Αυτά προς το παρόν.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Λοιπόν, μόλις χθες το πήρε και η κοπέλα μου το z610.Πάρα πολύ όμορφο αλλά εμένα με χαλάνε δυο τρεις λεπτομέρειες. Το ότι δεν έχει φλας, το πληκτρολόγιο(έχω συνηθίσει με το w810 που τα πλήκτρα είναι λίγο πιο "πεταχτά") και το ότι δεν έχει hands free!! κατά τα άλλα μια χαρά καμερούλα και οθόνη, σχετικά λεπτό(πιο λεπτό από z710 και w710 που της έλεγα εγώ να πάρει) και γενικά η κοπέλα μου είναι πολύ ευχαριστημένη.Αυτά προς το παρόν.. Σε τι χρώμα το πήρε; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Σε τι χρώμα το πήρε; ήθελε ροζ αλλά της είπαν ότι δεν πρόκειται να φέρουν ροζ και γαλάζιο μάλλον γύρω στα Χριστούγεννα οπότε κατέληξε στο μαύρο το οποίο ωστόσο εμένα μου άρεσε αρκετά. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Και εγώ ήθελα να το αγοράσω για την γυναίκα μου σε ροζ ή έστω σε μπλε, αλλά παντού λένε ότι δεν θα το φέρουν σε άλλα χρώματα εκτός από αυτό το ανθρακί. Γιατί;;;;:( :down: Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 το Z610 της κοπέλας μου δυστυχώς παρουσίασε το πρώτο προβληματάκι... ενώ το συνδέω με το pc και πατάω μεταφορά αρχείων αντί να μπει σε κατάσταση αναμονής για μεταφορά αρχείων κάνει επανεκίνηση...:( :worry: Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 το Z610 της κοπέλας μου δυστυχώς παρουσίασε το πρώτο προβληματάκι... ενώ το συνδέω με το pc και πατάω μεταφορά αρχείων αντί να μπει σε κατάσταση αναμονής για μεταφορά αρχείων κάνει επανεκίνηση...:( :worry: απεγκαταστησε το pc suite και κατεβασε το myphonexplorer και μετα θα εισαι ok.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ερώτηση... έχει flight mode το κινητό?μπαίνει δηλαδη σε όλα τα μενου χωρίς να έχεις σήμα? η μόνο στο mp3 player? Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Επανέρχομαι στο θέμα των άλλων χρωμάτων(σιελ και ροζ). Σήμερα πήρα τηλ. στην Εταιρεία για να ρωτήσω για την διαθεσιμότητά τους(λόγω γυναίκας γαρ). Μια κοπέλα μου απάντησε ότι δεν έχει ενημέρωση:confused:! για το αν θα έρθουν!! Την ρωτάω, αν θα πάρω το κινητό από άλλη χώρα της Ε.Ε. θα έχω υποστήριξη; Ρωτάει κάποιον άλλον και μου απαντά:"Όχι γιατί οι κανόνες λένε πως το κινητό θα πρέπει να είναι πανομοιότυπο μ' αυτά που κυκλοφορούν από την Εταιρεία στην Ελλάδα γιατί αλλιώς δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά"!!!:blink: :blink: :confused: :confused: Ας γελάσω!! :lol: :lol: :lol: Σαν να έχουν ξεφύγει λίγο εκεί μέσα... Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Τι να πεις? Και εγώ το W810 το ήθελα σε λευκό και κατάφερα να το πάρω εδώ και μερικές μέρες ενώ το κινητό σε μαύρο κυκλοφορεί νομίζω περίπου ένα χρόνο... Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_zaf Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 εαν ειχε και αυτοματη εστιαση θα ητο πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ερώτηση... έχει flight mode το κινητό?μπαίνει δηλαδη σε όλα τα μενου χωρίς να έχεις σήμα? η μόνο στο mp3 player? μπαίνεις κανονικά σε όλα τα μενού.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Παιδιά το πήρα κι εγώ αυτό το κινητό... Πολύ όμορφο εξωτερικά, αδιάφορο εσωτερικά. Κατά τα άλλα... απλώς όπως όλα τα Sony Ericsson... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 -H κάμερά του είναι πολύ ικανοποιητική με φως της ημέρας,καλύτερη από του W710i,και απορώ κανένας που δεν το έχει αναφέρει.... -Βέβαια η οθόνη του είναι μια από τα ίδια για SE,και η απουσία ραδιοφώνου το μειώνει,αλλά κερδίζεις από ποιότητα επικοινωνίας,που δεν με έχει προδώσει ως τώρα τόσο με Cosmote όσο με Vodafone (και σε 3G) -Η συσκευή που έχω είναι made in France,που είχα να δώ συσκευή από εκεί από το Ζ600 και είναι αρκετά ποιοτική επιπέδου SE Japan-Μπορεί να ποστάρει κανείς η δική του συσκευή από που είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 απεγκαταστησε το pc suite και κατεβασε το myphonexplorer και μετα θα εισαι ok.:) το έκανα αλλά τίποτα...μόλις συνδέω το κινητό και πατάω μεταφορά αρχείων το κινητό κάνει επανεκίνηση..Και το δοκίμασα και σε άλλους 2 υπολογιστές και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο..:cry: ασε που χθες παρουσίασε και πρόβλημα στις κλήσεις, ενώ καλούσε έναν αριθμό αμέσως μετά ο αριθμός που καλούσα δεν εμφανιζόταν στους κληθέντες αριθμούς. Αυτό προς το παρόν ξεπεράστηκε αφού το έκλεισα 2 φορές. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση ηδη; Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 το έκανα αλλά τίποτα...μόλις συνδέω το κινητό και πατάω μεταφορά αρχείων το κινητό κάνει επανεκίνηση..Και το δοκίμασα και σε άλλους 2 υπολογιστές και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο..:cry: ασε που χθες παρουσίασε και πρόβλημα στις κλήσεις, ενώ καλούσε έναν αριθμό αμέσως μετά ο αριθμός που καλούσα δεν εμφανιζόταν στους κληθέντες αριθμούς. Αυτό προς το παρόν ξεπεράστηκε αφού το έκλεισα 2 φορές. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση ηδη; Δεν ξερω εαν εχει βγει νεο update,πηγαινε'το στο service της περιοχης σου γιατι εχει σοβαρο προβλημα το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antallicia Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους! Εγω το παραγγειλα σημερα σε ροζ απο Ιταλια :happy: Το σκεφτομαι πολλες μερες γιατι εχει μενου tim, ομως η δελεαστικη τιμη του (199ευρω) με βοηθησε να τ'αποφασισω! Ελπιζω μεχρι την Τεταρτη να το εχω και να του αφησω τις πρωτες του δαχτυλιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Η μαμα μου το θελει σε ροζ και πραγματι δεν λενε να το φερουν... Μα καλα,γιατι δεν τα φερνουν ολα τα χρωματα? Η εστω, ακομα και αν δεν τα εχουν στο μαγαζι, ας μπορουν να το παραγγειλουν για να φτασει καποτε σε εμας αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που θελουμε!:!: Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antallicia Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Πραγματι, δεν καταλαβαινω γιατι δε φερνουν και στην Ελλαδα ολα τα χρωματα, ειδικα σε μοντελα οπως το συγκεκριμενο που βασιζονται πολυ στο χρωμα για να πουλησουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 τελικά σήμερα πήγα το κινητό της κοπέλας μου στη Vodafone και ανέφερα τα προβλήματα που έχει(επαννεκίνηση όταν το συνδέω με τον υπολογιστή, χαμένες κλήσεις και κληθέντες αριθμοί, "κολλήματα") και μου είπαν θα το στείλουν για επισκευή και θα περιμένω καμιά δεκαριά μέρες. Όταν ρώτησα για αντικατάσταση συσκευής μου είπαν ότι αντικατάσταση στα έρικσον γίνεται μόνο μέσα σε 24 ώρες;! Ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά ή μου είπε μεγάλη μπαρούφα; Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 τελικά σήμερα πήγα το κινητό της κοπέλας μου στη Vodafone και ανέφερα τα προβλήματα που έχει(επαννεκίνηση όταν το συνδέω με τον υπολογιστή, χαμένες κλήσεις και κληθέντες αριθμοί, "κολλήματα") και μου είπαν θα το στείλουν για επισκευή και θα περιμένω καμιά δεκαριά μέρες. Όταν ρώτησα για αντικατάσταση συσκευής μου είπαν ότι αντικατάσταση στα έρικσον γίνεται μόνο μέσα σε 24 ώρες;! Ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά ή μου είπε μεγάλη μπαρούφα; Δεν εκανες καλα που το πηγες στην Vodafone...επρεπε να πας κατευθειαν σε service της SE.αναβαθμιση θα θελει το κινητο.τσαμπα θα περιμενεις τοσες μερες.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Δεν εκανες καλα που το πηγες στην Vodafone...επρεπε να πας κατευθειαν σε service της SE.αναβαθμιση θα θελει το κινητο.τσαμπα θα περιμενεις τοσες μερες.! Δεν υπάρχει service της SE στην πόλη μου...:mad: Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Δεν υπάρχει service της SE στην πόλη μου...:mad: να πηγαινες στα Γιαννενα,μια ωριτσα δρομος ειναι..:) παντως εαν σου το φερουν πισω σε δεκα μερες εισαι τυχερος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts