gesamfunai Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Speed Test Results Downstream635.3 Kbps( = 0.6 Mbps ) Upstream159.3 Kbps( = 0.2 Mbps ) Αυτά είναι τα αποτελέσματά μου.:) Καλαμαρια Θεσσαλονικη Πριν την αναβαθμιση(καλα αυτος ο ορος ειδικα για τον ΟΤΕ εχει αλλη σημασια - μαλλον γελοιοποιηση επρεπε να λεγεται) 512 ----> Download με 37 και μετα... 1024 -----> Download με 27!! ΜΟΝΙΜΑ ! Πρεπει φαινεται να γινει η Αναβαθμιση της Αναβαθμισης Ω ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ για να εχω ταχυτητα. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Eμένα είναι όλα ΟΚ! Πριν κατέβαζα με 40,τώρα με 80! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ne kai mena edo ston pirea mia xara pane ola...:) EDIT: apo 512>1024 katevaza me 50-55 kai tora katevazo me 95-110 kala mexri tora elpizo na min ginei kamia stravi;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ας πω και τα δικά μου. Πρίν κατέβαζα με ~57 και μετά απο χιλιάααααδες προβλήματα, έγινε η αναβάθμιση (από 512 σε 1024). Τώρα κατεβάζω με <1ΚΒ αλλά τα ξημερώματα ανεβαίνει μέχρι τα ~10ΚΒ... Αν είναι εύκολο, να γράφετε και την ονομαστική ταχύτητα που σας δίνει ο παροχέας πρίν και μετά την αναβάθμιση (Πχ.512 > 1024) αλλά και την περιοχή σας(αν δεν την αναφέρετε στο προφίλ σας) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 από το deviantart κατέβαζα με 10. Αλλού κατεβάζω μέχρι και με 40. Έχω -και καλά- 768 γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Eμένα είναι όλα ΟΚ! Πριν κατέβαζα με 40,τώρα με 80! :) Me too... Απο 384 σε 768! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Κι εγώ απο Βόλο μια χαρά είμαι. Απο 384-40 πήγα στα 768-80. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Kai egw emeina ikanopoihmenos apo thn anabathmisoula!Apo thn 384 ths forthnet pou atebaza me 35-42 twra pleon me thn 768 den peftw katw apo to 75 kai sta trela tou kefia xtypaei mexri kai 90!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Και εγώ στη Ρόδο καλά. Από 30 τώρα κατεβάζω με περίπου 80 (384-->768). Στην Αθήνα, στο Παγκράτι από 50 το καλοκαίρι, τώρα κατεβάζω με 105.(512-->1024). :offtopic: γιατί στο adsltest δεν μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή Java με το laptop? Μου το κάνει και σε άλλες σελίδες ενώ το desktop δουλεύει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Βάλε αυτό http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp :offtopic: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Εγώ παιδιά κανένα πρόβλημα, πήρα ένα πακέτο των 512 και από την αρχή με 1024 λειτούργησε. Κατεβάζω 95-105 από rapidshare. (Μένω Πειραιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Στην Ξανθη απο 512>1024 με Download ~30!:( Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Παιδιά, να αναφέρουμε και την ταχύτητα που είχαμε πριν την αναβάθμιση, ώστε να συγκρίνουμε:) Δηλαδή φίλε aorate πριν την αναβάθμιση, με 512 κατέβαζες με 60-70 ας πούμε και τώρα μόνο με 30?:worry: :worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misa Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 VERIA, 1024 Kbps, download 30-35 Kbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdim Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Θεσ/κη Πριν 512 ταχύτητες γύρω στα 50-60 Απο Αυγουστο 1024 ταχύτητες 40-60 :mad: Παράθεση Για οτιδήποτε σχετικό με την φωτογραφία κάντε "κλίκ" στο www.dpgr.gr Και αν έχεις seicento ή ciquecento.. www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenofon 7766 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μετα τις 29-10-2006,περιοχη Καλυμνου σε γραμμη 1024,απο 80-110 kbps,στο e-mule,αναλογα βεβαια,με την προσφορα ,και την ωρα.Η αναβαθμιση,εγινε απο 512 στις 15/9 και πηγαινε χαλια (απο 30-70 με μεγαλες διακυμανσεις) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Βάλε αυτό http://www.java.com/en/download/windows_ie.jsp :offtopic: Thanx;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Καθώς δε μπορούμε να έχουμε Χ θέματα για τα προβλήματα της αναβάθμισης, θα τα μαζέψουμε όλα τα προβλήματα εδώ. Έγινε και μια απόπειρα να έρθει η δημοσκόπηση, αλλά για την ώρα ήταν ανεπιτυχής (όχι δε φταίει ο ΟΤΕ, vivodi έχω :p ) Θυμίζω ότι για να δηλώσουμε οτι αναβαθμιστήκαμε και να βοηθήσουμε και άλλα μέλη πάμε εδώ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 off topic Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Παντως εγω μετα την διακοπη της Κυριακης (29 Οκτ) εχω μεγαλα προβληματα, διακοπες καθε λιγα λεπτα και υψηλο lag-time, ειναι πολυ ενοχλητικο, η αναβαθμηση εδω ειχε γινει πριν ενα μηνα με αρκετα καλα αποτελεσματα σχετικα... αλλα τωρα ειναι απαραδεκτη η κατασταση ελπιζω πως το ξερουν και το δουλευουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Εγώ έχω μια σύνδεση connX της Otenet 512kbps και συμβάνει κάτι πολύ περίεργο.Η ταχύτητα upload έχει αναβαθμιστεί δηλαδή ανεβάζω με 27~28kbps και κατεβάζω το πολύ μεχρι ~30kbps. Όταν όμως μπαίνω στo site speedtest.net για να κάνω το τεστ ταχύτητας επιλέγωντας σαν σερβερ έναν υπολογιστή απο την σόφια μου βγάζει τα εξείς αποτελέσματα: http://www.speedtest.net/result/54753677.png Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Μια χαρα ειμαι και εγώ Μεσα απο web κατεβαζω με την αστρική ταχυτητα απο 210 - 110 kb Μεσα απο DC++ κατεβαζω με την τρομερή ταχυτητα των 8 -18 kb !!!:wacko: Εχω με HOL 2mb και καλα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος Μαλλον πρεπει να βρεθει καποιος καλος δικηγορος και να τους σκισουμε στις ομαδικες αγωγες Αναβαθμισαν τις γραμμες - χα χα - αλλα το bandwith :X Μπορει να ερθει καποια εταιρεια απο το εξωτερικο με δικο της δικτυο και να δωσει πραγματικες ταχυτητες? Εκει να δεις pappoulis που εισαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Εγώ έχω μια σύνδεση connX της Otenet 512kbps και συμβάνει κάτι πολύ περίεργο.Η ταχύτητα upload έχει αναβαθμιστεί δηλαδή ανεβάζω με 27~28kbps και κατεβάζω το πολύ μεχρι ~30kbps. Όταν όμως μπαίνω στo site speedtest.net για να κάνω το τεστ ταχύτητας επιλέγωντας σαν σερβερ έναν υπολογιστή απο την σόφια μου βγάζει τα εξείς αποτελέσματα: http://www.speedtest.net/result/54753677.png Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι:wacko: :wacko: :wacko: Τα αποτελέσματα του test συμφωνούν αρκετά μ' αυτά που λες εσύ, υποθέτoντας βέβαια ότι όταν λές kbps εννοείς KBps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handsetman Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πριν 3 βδομάδες ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Κέρκυρας... και ήταν όλα όμορφα, μέχρι που το download αρχισε να πηγαινει όλο και πιο αργά. Έτσι απο χθές εξαφανίστηκε πλήρως το ευρυζωνικό σήμα από τις γραμμές μας και είμαστε χωρις ADSL. (Σας γράφω με την παλια isdn γραμμουλα μου). Τελικα...υπάρχουν και χειροτερα. Στο Help desk adsl (1242) σήμερα έκανα ρεκόρ. 27 λεπτά αναμονης στο τηλέφωνο!!! Viva Ote!!:up: Παράθεση Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνια στη ζωή μας....ας δώσουμε ζωή στα χρόνια μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πριν 3 βδομάδες ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Κέρκυρας... και ήταν όλα όμορφα, μέχρι που το download αρχισε να πηγαινει όλο και πιο αργά. Έτσι απο χθές εξαφανίστηκε πλήρως το ευρυζωνικό σήμα από τις γραμμές μας και είμαστε χωρις ADSL. (Σας γράφω με την παλια isdn γραμμουλα μου). Τελικα...υπάρχουν και χειροτερα. Στο Help desk adsl (1242) σήμερα έκανα ρεκόρ. 27 λεπτά αναμονης στο τηλέφωνο!!! Viva Ote!!:up: Η Κέρκυρα από χτες είναι off... Παράθεση Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts