Jump to content

2o Myphone Meeting Καβάλα - 09.12.2006

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eida fws kai mpika kai egw..

Mporw na pw pedia..pws kai egw xarika poly pou sas gnwrisa kai makari na 3anaginei kati paromio na ta 3anapoume..

As euxi8oume fysika..na mhn yparxei allo aisthima ths polipothiths tispoulas na mas zalizei..

Billakos den mas afises to thl sou re na kanonisoume gia thn servitora.. :cool: :D

Oso gia esena petrako..den sou 3efyga telika apo ton fako..den peirazei omws htan gia ligo :happy:

Without Signature :!:

• Απαντήσεις 417
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

billakosss πριν πέσω για ύπνο και σου ευχηθώ καλή δουλειά για αύριο να σημειώσω οτι ο MsK έχει σαν περιοχή το Hopscotch ή σε ελεύθυερη Ελληνική μετάφραση: Χόπσκοτς! (Επιτέλους! Το είπα!!)
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Oso gia esena petrako..den sou 3efyga telika apo ton fako..den peirazei omws htan gia ligo :happy:

Κανείς δεν ξεφεύγει από τον φακό μου ;)

billakosss πριν πέσω για ύπνο και σου ευχηθώ καλή δουλειά για αύριο να σημειώσω οτι ο MsK έχει σαν περιοχή το Hopscotch ή σε ελεύθυερη Ελληνική μετάφραση: Χόπσκοτς! (Επιτέλους! Το είπα!!)

Ψάχνουμε τον MsK; :worry:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

PS. Next time, να πίνετε περισσότερο. Μόνος μου τις ήπια τις ρετσίνες τελικά :confused:

αν χωρισω ξερω που θα ρθω να τα πιω,εννοια σου!:lol:

και οντως το σπιτι σου μια χαρα ειναι!

μ'αυτα που μας ελεγες...με φοβισες!

αφου τις ηπιες μονος σου λογικο ειναι να μην ερχοσουν για καφε το μεσιμερι!

για σε να σε ψησουμε,επρεπε να σου πουμε οτι ειμαστε για ρετσινα!:lol:

mike thanks!

κι επειδη κοντευει η ωρα του λουκετου...

παιδες θα σας περιμενουμε και στην Θεσσαλονικη!

αν πειτε ΟΚ,το επομενο meeting...θα ειναι Β.Ελλαδος!

υπο χορηγια myphone-meeting A.E. :p

Never Give Up:!:

Join friend!

εδω ειμαι με τον προσωπικο μου συμβουλάτορα....

http://i80.photobucket.com/albums/j167/tispoula/011020061230.jpg

περιμενω αγωνιωδως το μεετινγ στη Θεσσαλονικη.... ε ρε γλεντιααααααα....

αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck:

εδω ειμαι με τον προσωπικο μου συμβουλάτορα....

http://i80.photobucket.com/albums/j167/tispoula/011020061230.jpg

περιμενω αγωνιωδως το μεετινγ στη Θεσσαλονικη.... ε ρε γλεντιααααααα....

Ελπίζω να μην κάνει πάλι guest εμφάνιση κάποιος πρώην σου για να κάνει σκηνικό :lol:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Άμα είναι να έρθει ο Αρθούρος θα έρθω κι εγώ stade!!! Τέτοιο πανηγύρι δεν το χάνω!! :p :p

Βασικά αυτό κανονίζεται... billakosss δεν μου στέλνεις εσύ με pm το νούμερό του να είμαστε σίγουροι? :p

α εγω δεν το χω...

ασε,γιατι αν το ειχα θα μ'επρηζε!

εννοειτε πως θα ρθειτε!!!!!!!

τωρα με τις εγνατιες...σε 1,5 ωρα ειστε Θεσσαλονικη!

Join friend!

Πολύ όμορφες φωτογραφίες. Μπράβο παιδιά. Αν και θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά...:(

Τα βίντεο γιατί δεν μπορώ να τα δω;;;

Πολύ όμορφες φωτογραφίες. Μπράβο παιδιά. Αν και θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά...:(

Τα βίντεο γιατί δεν μπορώ να τα δω;;;

Ειναι .3gp τα βιντεο πρεπει να εχεις το QuickTime Player ή το ImTOO 3GP Video Converter για να μετατρεψεις σε .avi και να τα δεις!

Ή παλι μπορεις να τα στειλεις στο κινητο σου και να τα δεις εκει!

Πρεπει να περασατε καλα παντως στο meeting!!

Γιατι ολα γινονται στην Βορεια Ελλαδα?:confused:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ειναι .3gp τα βιντεο πρεπει να εχεις το QuickTime Player ή το ImTOO 3GP Video Converter για να μετατρεψεις σε .avi και να τα δεις!

γιατι προφανως στην Αθηνα γινεται 1-2φορες τον χρονο και μαζευονται παρα πολλα ατομα! :)

Join friend!

Εγώ μπαίνω από την εφαρμογή όπερα μίνι από κινητό όμως και υποστηρίζει.

παιδια οτι ωρα θελετε...εμεις φιλοξενουμενοι ειμαστε

ρε μπιλακος, σορυ για το ψιλο-οφτοπικ, αλλα βλεπω στην υπογραφη σου κατι για μιτινγκ στη Θεσσαλονικη το Νοεμβριο? Για δωσε λεπτομερειες :cool:

ρε μπιλακος, σορυ για το ψιλο-οφτοπικ, αλλα βλεπω στην υπογραφη σου κατι για μιτινγκ στη Θεσσαλονικη το Νοεμβριο? Για δωσε λεπτομερειες :cool:

λεπτομεριες στις 10-11/10 θα ανακοινωθει. :)

Join friend!

εγω θέλω μίνι meeting με το billako !!!!!!!!!!!!! γινεται??????
αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck:

Μόνο με τον billako; :mad: καλαααααά... θα πάρω τον Αρθούρο και θα έρθουμε να σας βρούμε όπου και να είστε ;)

αμε,θα κανουμε!:happy:

Μόνο με τον billako; :mad: καλαααααά... θα πάρω τον Αρθούρο και θα έρθουμε να σας βρούμε όπου και να είστε ;)

:lol: :lol:

μεχρι να βρεις τον αρθουρο....παμε για ενα μινι εμεις?:p

Join friend!

ααααααααα απειλες δε θέλω... θα βάλω το billako Να δείρει τον αρθούρο:ninja::whip: :kill: :vava: και μετα θα σας δείξω εγώ... ζηλιάρηδες!!!!!:tease:

Καλά περάσατε. Δέν κάνετε ένα μίνι-meeting για μένα το άλλο σάββατο που θα είμαι στο νοσοκομείο; :o :D

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Καλά περάσατε. Δέν κάνετε ένα μίνι-meeting για μένα το άλλο σάββατο που θα είμαι στο νοσοκομείο; :o :D

Εννοείς να το κάνουμε στο νοσοκομείο το meeting; με φτιάχνει πάντως σαν ιδέα :p σε ποιο νοσοκομείο;

Εννοείς να το κάνουμε στο νοσοκομείο το meeting; με φτιάχνει πάντως σαν ιδέα :p σε ποιο νοσοκομείο;

στο παπανικολαου! :ρ

Join friend!

Στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, αυτό το Σαββατο, θα είμαι μέσα για εγχείρηση μηνίσκου, αφαίρεση υγρού, και πλαστική χονδρου στο καπάκι... :o

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, αυτό το Σαββατο, θα είμαι μέσα για εγχείρηση μηνίσκου, αφαίρεση υγρού, και πλαστική χονδρου στο καπάκι... :o

Εύχομαι να πάνε όλα όπως πρέπει στην εγχείρηση και περαστικά σου. Και αν μετά θέλεις mini meeting, απλά ζήτησέ το :)

και απο μενα περαστικα!

και μολις γινεις καλα ενημερωσε μας!

Join friend!