MaNoZz Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Eida fws kai mpika kai egw.. Mporw na pw pedia..pws kai egw xarika poly pou sas gnwrisa kai makari na 3anaginei kati paromio na ta 3anapoume.. As euxi8oume fysika..na mhn yparxei allo aisthima ths polipothiths tispoulas na mas zalizei.. Billakos den mas afises to thl sou re na kanonisoume gia thn servitora.. :cool: :D Oso gia esena petrako..den sou 3efyga telika apo ton fako..den peirazei omws htan gia ligo :happy: Παράθεση Without Signature :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 billakosss πριν πέσω για ύπνο και σου ευχηθώ καλή δουλειά για αύριο να σημειώσω οτι ο MsK έχει σαν περιοχή το Hopscotch ή σε ελεύθυερη Ελληνική μετάφραση: Χόπσκοτς! (Επιτέλους! Το είπα!!) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Oso gia esena petrako..den sou 3efyga telika apo ton fako..den peirazei omws htan gia ligo :happy: Κανείς δεν ξεφεύγει από τον φακό μου ;) billakosss πριν πέσω για ύπνο και σου ευχηθώ καλή δουλειά για αύριο να σημειώσω οτι ο MsK έχει σαν περιοχή το Hopscotch ή σε ελεύθυερη Ελληνική μετάφραση: Χόπσκοτς! (Επιτέλους! Το είπα!!) Ψάχνουμε τον MsK; :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 PS. Next time, να πίνετε περισσότερο. Μόνος μου τις ήπια τις ρετσίνες τελικά :confused: αν χωρισω ξερω που θα ρθω να τα πιω,εννοια σου!:lol: και οντως το σπιτι σου μια χαρα ειναι! μ'αυτα που μας ελεγες...με φοβισες! αφου τις ηπιες μονος σου λογικο ειναι να μην ερχοσουν για καφε το μεσιμερι! για σε να σε ψησουμε,επρεπε να σου πουμε οτι ειμαστε για ρετσινα!:lol: mike thanks! κι επειδη κοντευει η ωρα του λουκετου... παιδες θα σας περιμενουμε και στην Θεσσαλονικη! αν πειτε ΟΚ,το επομενο meeting...θα ειναι Β.Ελλαδος! υπο χορηγια myphone-meeting A.E. :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 εδω ειμαι με τον προσωπικο μου συμβουλάτορα.... http://i80.photobucket.com/albums/j167/tispoula/011020061230.jpg περιμενω αγωνιωδως το μεετινγ στη Θεσσαλονικη.... ε ρε γλεντιααααααα.... Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 εδω ειμαι με τον προσωπικο μου συμβουλάτορα.... http://i80.photobucket.com/albums/j167/tispoula/011020061230.jpg περιμενω αγωνιωδως το μεετινγ στη Θεσσαλονικη.... ε ρε γλεντιααααααα.... Ελπίζω να μην κάνει πάλι guest εμφάνιση κάποιος πρώην σου για να κάνει σκηνικό :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Άμα είναι να έρθει ο Αρθούρος θα έρθω κι εγώ stade!!! Τέτοιο πανηγύρι δεν το χάνω!! :p :p Βασικά αυτό κανονίζεται... billakosss δεν μου στέλνεις εσύ με pm το νούμερό του να είμαστε σίγουροι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 α εγω δεν το χω... ασε,γιατι αν το ειχα θα μ'επρηζε! εννοειτε πως θα ρθειτε!!!!!!! τωρα με τις εγνατιες...σε 1,5 ωρα ειστε Θεσσαλονικη! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Πολύ όμορφες φωτογραφίες. Μπράβο παιδιά. Αν και θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά...:( Τα βίντεο γιατί δεν μπορώ να τα δω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Πολύ όμορφες φωτογραφίες. Μπράβο παιδιά. Αν και θα ήθελα να ήμουν εκεί αλλά...:( Τα βίντεο γιατί δεν μπορώ να τα δω;;; Ειναι .3gp τα βιντεο πρεπει να εχεις το QuickTime Player ή το ImTOO 3GP Video Converter για να μετατρεψεις σε .avi και να τα δεις! Ή παλι μπορεις να τα στειλεις στο κινητο σου και να τα δεις εκει! Πρεπει να περασατε καλα παντως στο meeting!! Γιατι ολα γινονται στην Βορεια Ελλαδα?:confused: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ειναι .3gp τα βιντεο πρεπει να εχεις το QuickTime Player ή το ImTOO 3GP Video Converter για να μετατρεψεις σε .avi και να τα δεις! Ή παλι μπορεις να τα στειλεις στο κινητο σου και να τα δεις εκει! Πρεπει να περασατε καλα παντως στο meeting!! Γιατι ολα γινονται στην Βορεια Ελλαδα?:confused: γιατι προφανως στην Αθηνα γινεται 1-2φορες τον χρονο και μαζευονται παρα πολλα ατομα! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ειναι .3gp τα βιντεο πρεπει να εχεις το QuickTime Player ή το ImTOO 3GP Video Converter για να μετατρεψεις σε .avi και να τα δεις! Ή παλι μπορεις να τα στειλεις στο κινητο σου και να τα δεις εκει! Πρεπει να περασατε καλα παντως στο meeting!! Γιατι ολα γινονται στην Βορεια Ελλαδα?:confused: Εγώ μπαίνω από την εφαρμογή όπερα μίνι από κινητό όμως και υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 παιδια οτι ωρα θελετε...εμεις φιλοξενουμενοι ειμαστε ρε μπιλακος, σορυ για το ψιλο-οφτοπικ, αλλα βλεπω στην υπογραφη σου κατι για μιτινγκ στη Θεσσαλονικη το Νοεμβριο? Για δωσε λεπτομερειες :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ρε μπιλακος, σορυ για το ψιλο-οφτοπικ, αλλα βλεπω στην υπογραφη σου κατι για μιτινγκ στη Θεσσαλονικη το Νοεμβριο? Για δωσε λεπτομερειες :cool: λεπτομεριες στις 10-11/10 θα ανακοινωθει. :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 εγω θέλω μίνι meeting με το billako !!!!!!!!!!!!! γινεται?????? Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 εγω θέλω μίνι meeting με το billako !!!!!!!!!!!!! γινεται?????? Μόνο με τον billako; :mad: καλαααααά... θα πάρω τον Αρθούρο και θα έρθουμε να σας βρούμε όπου και να είστε ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 εγω θέλω μίνι meeting με το billako !!!!!!!!!!!!! γινεται?????? αμε,θα κανουμε!:happy: Μόνο με τον billako; :mad: καλαααααά... θα πάρω τον Αρθούρο και θα έρθουμε να σας βρούμε όπου και να είστε ;) :lol: :lol: μεχρι να βρεις τον αρθουρο....παμε για ενα μινι εμεις?:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tispoula Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ααααααααα απειλες δε θέλω... θα βάλω το billako Να δείρει τον αρθούρο:ninja::whip: :kill: :vava: και μετα θα σας δείξω εγώ... ζηλιάρηδες!!!!!:tease: Παράθεση αυτή η ζωή είναι καθαρή τρέλα αλλά η μεγάλη γνώση του πολεμιστή έγκειται στη σωστή επιλογή της δικής του τρέλας:luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλά περάσατε. Δέν κάνετε ένα μίνι-meeting για μένα το άλλο σάββατο που θα είμαι στο νοσοκομείο; :o :D Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Καλά περάσατε. Δέν κάνετε ένα μίνι-meeting για μένα το άλλο σάββατο που θα είμαι στο νοσοκομείο; :o :D Εννοείς να το κάνουμε στο νοσοκομείο το meeting; με φτιάχνει πάντως σαν ιδέα :p σε ποιο νοσοκομείο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Εννοείς να το κάνουμε στο νοσοκομείο το meeting; με φτιάχνει πάντως σαν ιδέα :p σε ποιο νοσοκομείο; στο παπανικολαου! :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. October 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Να και ένα meeting που δεν είχαμε σκεφτεί ως τώρα... :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, αυτό το Σαββατο, θα είμαι μέσα για εγχείρηση μηνίσκου, αφαίρεση υγρού, και πλαστική χονδρου στο καπάκι... :o Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, αυτό το Σαββατο, θα είμαι μέσα για εγχείρηση μηνίσκου, αφαίρεση υγρού, και πλαστική χονδρου στο καπάκι... :o Εύχομαι να πάνε όλα όπως πρέπει στην εγχείρηση και περαστικά σου. Και αν μετά θέλεις mini meeting, απλά ζήτησέ το :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 και απο μενα περαστικα! και μολις γινεις καλα ενημερωσε μας! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts