Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτελους...πανε οι κλαψες, οι γκρινιες και οι λογομαχιες...οπως τα 'λεγα εγω καπου πιο πισω...:O

Τωρα οποιον δειτε στο δρομο με P990i να ξερετε οτι διαβαζει myphone :happy:

Πραγματικα παντως απο την Microland δεν το περιμενα...εγω τη θυμαμαι με αθλια εξυπηρετηση, πανακριβες τιμες και παλιο εμπορευμα ;)

Μαλλον αλλαξαν τα πραγματα...:shifty:

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενα link για tetris... απλό, κλασσικό και must.... ειναι freeware...

http://my-symbian.com/uiq3/download/search.php?name=S-Tris%202

το quadrapop είναι κλάσεις ανώτερο:cool:

τι ρεκόρ έχετε;;;:D

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Απο car kits σημερα κοιταξα το ενημερωτικο του Γερμανου και εχει πολυ καλα και μαλιστα της SE και φθηνα θα ελεγα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Kalispera sas auti ti stigmi exoume oloi tin mpataria 900 mAH???Einai alithia oti iparxei mpataria 1100 h 1300 mAH???exo akousei tetio pragma..alla na nou epibebaiosete an i pliroforia iparxei i oxi gia ti sigkekrimeni mpataria..;) An ontos iparxei apo pou na ti bro ti sigkekrimeni mpataria oste na tin agoraso..;) :rolleyes:
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

καλησπερα...η8ελα να ρωτησω το εξης..την πρωτη φορα που ενεργοποιησα την συσκευη μου βγηκε ενα μνμ για να στειλω ενα sms στην se ωστε να δηλωσω το προιον...εκεινη την στιγμη δεν το εκανα...8α υπαρξει καποιο προβλημα αν 8ελησω να κανω αναβα8μιση? μου συστηνετε να δηλωσω το προιον (8α χρησιμευσει σε κατι?)..και αν ναι πως μπορω να το κανω τωρα?

Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με ringtone mp3 που βάζω στο κινητό.δεν χτυπάει το ρημάδι με τον ήχο και χτυπάει με το default ringtone.τι κάνουμε?
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Kalispera sas auti ti stigmi exoume oloi tin mpataria 900 mAH???Einai alithia oti iparxei mpataria 1100 h 1300 mAH???exo akousei tetio pragma..alla na nou epibebaiosete an i pliroforia iparxei i oxi gia ti sigkekrimeni mpataria..;) An ontos iparxei apo pou na ti bro ti sigkekrimeni mpataria oste na tin agoraso..;) :rolleyes:

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει,σύντομα......

καλησπερα...η8ελα να ρωτησω το εξης..την πρωτη φορα που ενεργοποιησα την συσκευη μου βγηκε ενα μνμ για να στειλω ενα sms στην se ωστε να δηλωσω το προιον...εκεινη την στιγμη δεν το εκανα...8α υπαρξει καποιο προβλημα αν 8ελησω να κανω αναβα8μιση? μου συστηνετε να δηλωσω το προιον (8α χρησιμευσει σε κατι?)..και αν ναι πως μπορω να το κανω τωρα?

Και στο Κ800 το έκανε αυτό,εάν δεν αποδέχτηκες να κάνεις δήλωση μέσω SMS στη SE ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ:) ,μπορεί και να στο ξαναζήτησει-πάντως και τα Update Service μπορείς να κάνεις απροβλημάτιστα,Enjoy:)

ευχαριστω πολυ rostropol...λογω εξεταστικης εχω ανοιξει το κινητο απο την πρωτη μερα που το πηρα και εχω επεξεργαστει μονο περιπου για 3 ωρες συνεχομενα (video kai foto) και απο εκει και περα εχει παραμεινει ανοιχτο...το 8εμα ειναι οτι δεν λεει να αποφορτισει ακομα η μπαταρια του για να κανω την πρωτη φορτιση..να περιμενω μεχρι να αποφορτισει τελειως ή να το κλεισω και να το φορτισω?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Rostropol s'euxaristo poli..mpika to site tis SE...kai eida kati periergo gia tis mpataries...eno leei sintoma konta i BST-34...iparxei i BST-37...dil perissoteri diarkeia..den ipostirizei kai auto me to P990i???Des to site : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1&zone=pp&lm=pp4&cid=110 kai peite mou;)

Thanks nervous :) Ενδιαφέρον review το οποίο αφήνει υπονοούμενα για πολλές μελλοντικές εφαρμογές... Δεν κατάλαβα όμως το σημείο που λέει wifi is not a part of the uiq3 platform...

ευχαριστω πολυ rostropol...λογω εξεταστικης εχω ανοιξει το κινητο απο την πρωτη μερα που το πηρα και εχω επεξεργαστει μονο περιπου για 3 ωρες συνεχομενα (video kai foto) και απο εκει και περα εχει παραμεινει ανοιχτο...το 8εμα ειναι οτι δεν λεει να αποφορτισει ακομα η μπαταρια του για να κανω την πρωτη φορτιση..να περιμενω μεχρι να αποφορτισει τελειως ή να το κλεισω και να το φορτισω?

Πολύ σωστά κάνεις και περιμένεις,περίμενε μέχρι τέλους τις πρώτες δυο-τρεις φορές την πλήρη αποφόρτιση(σβήνει το κινητό μόνο του δηλαδή) και κάνε μετά πλήρη φόρτιση (μια ώρα παραπάνω από τον κανονικό χρόνο φόρτισης-άστο δηλαδή τρεις ώρες),έτσι θα στρώσει καλά η μπαταρία:)

Δύο ερωτήσεις αν ξέρει κανείς.

1. Ως γνωστόν το outlook δεν δέχεται 2ο κινητό. Στο 900-910, αν έβαζες στην θέση αλλης κατηγορίας το κινητό, το 900-910, δεν δεχότανε να στείλει μηνυμα σε αυτά, δεν στα εμφάνιζε καν. Το 990 πως το διαχειρίζεται αυτό?

2. Το outlook, όταν βάζεις έναν αριθμό, με το πρόθεμα +30 μπροστά, έβαζε ένα κενό ανάμεσα στα νούμερα, με αποτέλεσμα μετά τον συγχρονισμό, το 900-910, να μην μπορεί πάντα να αναγνωρίσει το όνομα απο την βάση των επαφών, και στο έδειχνε σαν σκέτο νούμερο(στα μηνύματα). Το 990 το ξεπερνάει αυτό όπως όλα τα ΝΟΚΙΑ?

Ευχαριστώ.

Γ.

Δύο ερωτήσεις αν ξέρει κανείς.

1. Ως γνωστόν το outlook δεν δέχεται 2ο κινητό. Στο 900-910, αν έβαζες στην θέση αλλης κατηγορίας το κινητό, το 900-910, δεν δεχότανε να στείλει μηνυμα σε αυτά, δεν στα εμφάνιζε καν. Το 990 πως το διαχειρίζεται αυτό?

2. Το outlook, όταν βάζεις έναν αριθμό, με το πρόθεμα +30 μπροστά, έβαζε ένα κενό ανάμεσα στα νούμερα, με αποτέλεσμα μετά τον συγχρονισμό, το 900-910, να μην μπορεί πάντα να αναγνωρίσει το όνομα απο την βάση των επαφών, και στο έδειχνε σαν σκέτο νούμερο(στα μηνύματα). Το 990 το ξεπερνάει αυτό όπως όλα τα ΝΟΚΙΑ?

Ευχαριστώ.

Γ.

Για το 1:

Το τέσταρα. Εμφανίζει όλα τα καταχωρισμένα τηλέφωνα και όχι μόνο αυτά που είναι καθορισμένα σαν κινητά και μπορείς να στείλεις μήνυμα σε οποιοδήποτε.

Για το 2:

Πάντα στο outlook είχα τα τηλέφωνα με +30 (φυσικά με το κενό) και έχοντας το P900 δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Το P990i το ενημέρωσα κατευθείαν από το outlook και δεν μου έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Ανοιξε το bluetooth και το wifi και θα δεις πότε θα τελειώσει η μπαταρία...

ειχες απολυτο δικιο...οση μπαταρια δεν καταναλωσε με 2 ωρες video + foto την καταναλωσε μεσα σε μιση ωριτσα με wifi και bluetooth...περιμενω να φορτισει τωρα για να κανω και την αναβα8μιση...και κατι τελευταιο που προσεξα χ8ες αργα το βραδυ...προσπα8ουσα να αδειασω την μπαταρια και εκανα 3 επανεκινησεις..κα8ε φορα (εκτος και αν ηταν ιδεα μου λογω του περασμενου της ωρας) βελτιωνοταν ο χρονος επανεκινησης χωρις να πειραξω καμια ρυ8μιση

ειχες απολυτο δικιο...οση μπαταρια δεν καταναλωσε με 2 ωρες video + foto την καταναλωσε μεσα σε μιση ωριτσα με wifi και bluetooth...περιμενω να φορτισει τωρα για να κανω και την αναβα8μιση...και κατι τελευταιο που προσεξα χ8ες αργα το βραδυ...προσπα8ουσα να αδειασω την μπαταρια και εκανα 3 επανεκινησεις..κα8ε φορα (εκτος και αν ηταν ιδεα μου λογω του περασμενου της ωρας) βελτιωνοταν ο χρονος επανεκινησης χωρις να πειραξω καμια ρυ8μιση

Όχι... δεν ήταν ιδέα σου.... και εγώ το πρόσεξα σε συνεχείς επανεκινήσεις, αλλά μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά (χρονομετρούσα). Αλλά μετά από συνεχόμενη λειτουργία, γυρνά πάλι στον ίδιο χρόνο επανεκίνησης....

[sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006

Paides mpika to site tis SE...kai eida kati periergo gia tis mpataries...eno leei sintoma konta i BST-34...iparxei i BST-37...dil perissoteri diarkeia..den ipostirizei kai auto me to P990i???Des to site : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1&zone=pp&lm=pp4&cid=110 kai peite mou..apla exo mperdeutei giati to BST-34 tha ipostirizei me to P990i...eno to BST-37 pou exei perissiteri diarkeia den tha ipostirizei logika kai to P990i???

Kai episis tha ithela na mou peite tis odigies kai tis rithmiseis gia na ftiakso e-mail mesa sto kinito...exo otenet,cosmote kai msn!!!An mporeite..:rolleyes: :rolleyes: kai eno mpika sto site tis SE gia tis rithmiseis e-mail ...den iparxei stin ellada gia ipoboli aitisis:blink: :blink:

Kai episis tha ithela na mou peite tis odigies kai tis rithmiseis gia na ftiakso e-mail mesa sto kinito...exo otenet,cosmote kai msn!!!An mporeite..:rolleyes: :rolleyes: kai eno mpika sto site tis SE gia tis rithmiseis e-mail ...den iparxei stin ellada gia ipoboli aitisis:blink: :blink:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=151362

[sIGPIC][/sIGPIC]

Shmera to epoiasa sta xeria mou to anoiksa kai einai pragmatika megalo to xroniko diasthma ews wtou anebei to thlefwno ma meta einai SFERA!Polu kalo kai pragmatika elafrh.To perimena polu poio baru.Polu kakh epilogh ths SE to pisw meros tou thlefwnou!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• The title was changed to Sony Ericsson P990i