tasosmaroulitsis Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Pos ta pas esy ? To problima sinexizetai ? Tha to kratiseis telika to kinito? Εντάξει,με συγχώρησαν οι γονείς μου...:O :O :O Μάλλον θα το κρατήσω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Εντάξει,με συγχώρησαν οι γονείς μου...:O :O :O Μάλλον θα το κρατήσω...:D tha se bazoun tora to pasxa kai ta xristougenna na tous trabas video me to n93:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pande Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 το e-shop το εχει φερει με 697ευρω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Που μπορω να βρω καλη τιμη απο καποιο διεθνες e-shop για Ν93 και αλλα τηλεφωνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ναι, αλλά άλλο ένα τηλέφωνο που έκανε 580 να κάνει 300 και άλλο ένα τηλέφωνο που κάνει 730 να κάνει 224. Είναι τεράστια η διαφορά της τιμής. Και μου μυρίζει βρωμιά και εμένα το ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις on line. Μόνο αν πάει κάποιος επί τόπου θα μάθει. Τηλέφωνα και τέτοια δεν εμπιστεύομαι, αν μιλήσουμε στο τηλέφωνο θα τους ηχογραφήσω.. Μόνο επί τόπου πάντως θα πλήρωνα. Ομαδική παραγγελία (για Ν92) εννοούσα να πάει κάποιος από εκεί και να τα παραλάβει (φίλος μου θα πάει την άλλη Δευτέρα). Πράγμα που δεν δέχονται..Πάντως πιστεύω ότι έχουμε βγει off topic οπότε ας κλείσει το θέμα εδώ. Ας τσεκάρουμε πρώτα τί παίζει και τα ξαναλέμε. ok thnx gia to site /edosa parageleia pano se 1 gnosti moy 8a moy pi se liges meres :) -p/s ean ola pane kala 8a exete news..;) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickrobo Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Καλημέρα παίδες! Σχετικά με την ''εταιρία'' και τα φτηνά κινητά, θα ήθελα να σας πω μην ''ψαρώνετε''! Είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για απάτη, στο σύγχρονο εμπόριο δεν υπάρχουν πλέον τόσο καραμπινάτες ευκαιρίες. Ασχολούμαι με το εμπόριο πολλά χρόνια και έχουν δει πολλά τα μάτια μου:worry: Αυτό που εκμεταλλεύονται είναι η σκέψη που κάνουμε ''Λες να είναι όντως τόσο φτηνά; Αξίζει να δοκιμάσω, θα έχω μεγάλο κέρδος'' κτλ κτλ. Δεν είναι για εμάς αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipposd Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ξερεις κανείς να με ενημερώσει που μπορώ να βρώ θήκη για το Ν93 γιατι πήγα σε ενα Nokia Shop στην Αθήνα και δεν ξέρουν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villenick Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παιδια τι λετε και γι' αυτο?? http://www.bazar-gsm.es.tt/ Πηγαινετε εκει που λεει NOKIA και δειτε την τιμη του Ν93. Ιδια περιπτωση πιστευετε? Απο το ιδιο καταστημα το εχει βαλει και σε δημοπρασια στο ibid.gr! Τους εχω στειλει και e-mail και περιμενω απαντηση!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Symphobia, the ultimate scoring experience... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina30 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Το φλάς του κινητού τι λέει παιδιά,είναι δυνατο;Και γενικά οι νυχτερινές φωτογραφίες και βιντεο είναι καλής ποιότητας; Σε σχέση με το Ν80; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ξερεις κανείς να με ενημερώσει που μπορώ να βρώ θήκη για το Ν93 γιατι πήγα σε ενα Nokia Shop στην Αθήνα και δεν ξέρουν τίποτα akoma den bghke kati...apoti kserw.rwthsa kai egw alla akoma einai nwris.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Το φλάς του κινητού τι λέει παιδιά,είναι δυνατο;Και γενικά οι νυχτερινές φωτογραφίες και βιντεο είναι καλής ποιότητας; Σε σχέση με το Ν80; to flas den einai kai polu dunato opws eipa 1,5 metro ftanei.se sxesh me n80 nai polu kalutero kai se foto kai eidika sto video sxizei.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Που το εχουν σε καλυτερη τιμη το Ν93 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Που το εχουν σε καλυτερη τιμη το Ν93 ? se ellada h ekswteriko??sto e-shop to exoune 697 kai sto plaisio 699 meso net.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 se ellada h ekswteriko??sto e-shop to exoune 697... Μέχρι στιγμής για Ελλάδα,πιο φθηνά είναι στο e-shop απο όπου το έχω πάρει εγώ,με 697 ευρώ και χωρίς να πληρώνεις έξοδα αποστολής,με τηλεφωνική παραγγελία κιόλας. -> http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ego tha to paro me doseis kai mallon i timi tha vgei to idio. Kseroun aftoi kai ta mageirevoun. :cry: Avrio meta ti douleia tha kani mia megali bolta sta magazia edo mipos ka to entopiso pouthena. Taso to n93 exei viewer gia arxeia word kai excel ? Prin ligo katebasa kai to superman apo to net. Pao na to d:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Avrio meta ti douleia tha kani mia megali bolta sta magazia edo mipos ka to entopiso pouthena. Πάρτο απ'τον ΓΕΡΜΑΝΟ,να πάρεις και την μπάλα δώρο...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ti xazomara kai afti. Anti na deinoun kamia thiki doro.... Ti na ti kano tin mpala? To brika tha tin kopso kai tha ftiakso mia kali thiki !! :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 to n93 exei viewer gia arxeia word kai excel ? Εννοειται οτι εχει. Επισης υπαρχει εφαρμογη (officesuite) μεσω της οποιας εχεις και editor Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ego tha to paro me doseis kai mallon i timi tha vgei to idio. Kseroun aftoi kai ta mageirevoun. :cry: Avrio meta ti douleia tha kani mia megali bolta sta magazia edo mipos ka to entopiso pouthena. Taso to n93 exei viewer gia arxeia word kai excel ? Prin ligo katebasa kai to superman apo to net. Pao na to d:D nomizw bgainei parapanw me doseis....ektos ama kanw lathos eixa akousei oti bgainei sta 800eurw.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ekei konta 800 + - Ithela na po oti asxeta me to pia tha einai i timi tou 700 650 ktl an to pareis me doseis tha sou vgei konta sta 800. :cry: Oso pio ftina to bro toso to kalitero. Den iparxei allos tropos. Den ksero pos tha mou fanei i allagi apo tp P900 sto N93. Tha einai diaforetika xoris tin othoni afis kai to penaki. Exei kanei kaneis kamia paromoia allagi se kinito? Pos itan? To N93 prepei na einai arketa efxristo etsi? To teleftaio nokia pou eixa itan to 7650. Akoma to exo se kapoio sirtari. Exei allaksi kati sti ploigisi ton menu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ekei konta 800 + - Ithela na po oti asxeta me to pia tha einai i timi tou 700 650 ktl an to pareis me doseis tha sou vgei konta sta 800. :cry: Oso pio ftina to bro toso to kalitero. Den iparxei allos tropos. Den ksero pos tha mou fanei i allagi apo tp P900 sto N93. Tha einai diaforetika xoris tin othoni afis kai to penaki. Exei kanei kaneis kamia paromoia allagi se kinito? Pos itan? To N93 prepei na einai arketa efxristo etsi? To teleftaio nokia pou eixa itan to 7650. Akoma to exo se kapoio sirtari. Exei allaksi kati sti ploigisi ton menu? ennoeitai oti tha sou fanei polu parakseno mauto pou eixes sunithisei kamia sxesh alla kai oi allages einai kales na ginontai,pantws genikws tha meineis ikanopoihmenos apo to thl.kai apo ti katalaba den se endiaferei kai o ogkos afou eixes kai to p900.:D me to kalo na to pareis...kai oti aporia thelhseis edw eimaste.!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsada Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παιδιά καλησπέρα.Μετά από αναμονή δύο μηνών είμαι και εγώ κάτοχος της υπέροχης αυτής συσκευής. Έχω να πω ότι η συσκευή ανταποκρίνεται πλήρως στις τεχνικές προδιαγραφές της εκτός ίσως από τις φωτο.Ούτως η άλλος όμως η ΝΟΚΙΑ διακηρήσσει ότι το κάθε Ν-SERIES κινητό έχει ξεχωριστές ικανότητες,έτσι το Ν93 έχει καλύτερο video που ισχύει και το Ν73 καλύτερες φωτο που δεν ξέρω αν ισχύει. Εκεί που όλα ήταν καλά σκάνε τα 2 side με το Ν93 250 κ 280 ευρώ αντίστοιχα και με αναστατώνουν.Τα side τα επισκεύτηκα και δεν μου φάνηκαν ούτε αξιόπιστα ούτε αναξιόπιστα.Μήπως στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι-ναύλα.Δεν ξέρω πως τοποθετείστε επι του θέματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παιδιά καλησπέρα.Μετά από αναμονή δύο μηνών είμαι και εγώ κάτοχος της υπέροχης αυτής συσκευής. Έχω να πω ότι η συσκευή ανταποκρίνεται πλήρως στις τεχνικές προδιαγραφές της εκτός ίσως από τις φωτο.Ούτως η άλλος όμως η ΝΟΚΙΑ διακηρήσσει ότι το κάθε Ν-SERIES κινητό έχει ξεχωριστές ικανότητες,έτσι το Ν93 έχει καλύτερο video που ισχύει και το Ν73 καλύτερες φωτο που δεν ξέρω αν ισχύει. Εκεί που όλα ήταν καλά σκάνε τα 2 side με το Ν93 250 κ 280 ευρώ αντίστοιχα και με αναστατώνουν.Τα side τα επισκεύτηκα και δεν μου φάνηκαν ούτε αξιόπιστα ούτε αναξιόπιστα.Μήπως στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι-ναύλα.Δεν ξέρω πως τοποθετείστε επι του θέματος kaloriziko kai kalo liwsimo:p polu kalh epilogh...oso gia thn foto den einai kai toso xalia alla einai alhtheia oti to n73 bgazei kaluteres foto.to kathena exei tis dunatothtes tou.oso gia ta site auta as kleisei to thema auto giati to exoune uperanalush arketa.paizontai polla kai ama htan tha pername oloi apo ekei.opws anefera parapanw prin bgei to n91 sto ebay to edinan 160eurw to kommati kai eprepe na parageeileis 5=800eurw.kai den eixe bgei kan.to t3[periodiko]eixe graksei oti htan apath,etsi kai edw kapoios pou rwthse tou eipane paraggelia mexri 5kommatia.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lb058 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Έστειλα και εγώ e-mail χθες και μου απάντησαν ότι είναι από 10 κομμάτια και πάνω, γι'αυτό και είναι τόσο φτηνές οι τιμές και ότι μπορώ να επιστρέψω τις συσκευές αν δεν μου αρέσουν και να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ακουσα οτι μεσα στον Σεπτεμβρη θα κυκλοφορησει νεο firmware και μαλιστα γενικο ξερετε ποτε? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts