Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia na retisw merika pragmatakia?

1. Poy mporw na vrw to antivirus gia to egkatastisw sto kinhto

2. Stin othonh tou kinhtou mou emfanizontai duo apsres koukides.prokuntai gia kamena pixel? epanerxontai h tha prepei na paw stin nokia na mou to ftiaksei?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μου φαίνεται ότι ίσως έχω πρόβλημα με το κινητ΄΄ο όταν παώ να κάνω βιντεοκλήση. Ενώ έχω κανονικά σύνδεση 3G μου βγάζει το μήνυμα 'Ελεγξτε τις υπηρεσίες δικτύου'. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Περίεργο μου φαίνεται γιατί δεν έχω κάνει κμία αλλαγή στο κινητό και πριν από λίγες ημέρες έκανα κανονικά βιντεοκλήση.
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

και το ξαναεδωσε :D

ακομα βρε:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καμμια πτωση τιμης ποτε περιπου αναμενεται να εχουμε.

Πιστευω οτι αξιζει τα 500 ευρω που κανει,αλλα αντικειμενικα ειναι πολλα τα λεφτα θεωρωντας οτι ειναι "κινητο"

o ka8enas agorazei to kinito kata krish toy, prin 3 meres ta kinita ths nokia sxedon ta perisotera modela eixane ptwsh ,,, akomh kai to n80 . to n73 paremeine sta8ero parolauta analogisou oti dn periexei mesa karta mnhmhs opote apo 500+ 8a sou vgei analoga me to ti miniSD 8a epile3eis . Pisteuw se kana mhna na exoume dei mia mikri ptwsi ... Ama exeis ypomonh, perimene :)

όσον αφορά τα themes που ρώτησε ο φίλος παραπάνω,έχω κατεβάσει αρκετά αλλά δυστυχώς μόνο λίγα είναι για την ανάλυση του Ν73 οπότε δεν κάθονται όμορφα στην ομολογουμένως τεράστια λαμπερότατη crisp οθόνη (είναι και 2,4 ίντσες). Το θέμα με τα wallpapers είναι γνωστό οπότε δεν υπάρχει νόημα να κατεβάζεις τοιχόχαρτα, άρα θα περιμένουμε να πληθάνουν τα Ν73 έτσι ώστε να βρίσκουμε και περισσότερα θέματα, τα οποία να ελπίζουμε ότι μετά την εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης, θα ξεκινάνε μαζί με το κινητό όταν το ανάβουμε και δεν θα επιστρέφει το εξ ορισμού από τη ΝΟΚΙΑ θέμα μόνο του.

Παιδιά μου φαίνεται ότι ίσως έχω πρόβλημα με το κινητ΄΄ο όταν παώ να κάνω βιντεοκλήση. Ενώ έχω κανονικά σύνδεση 3G μου βγάζει το μήνυμα 'Ελεγξτε τις υπηρεσίες δικτύου'. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Περίεργο μου φαίνεται γιατί δεν έχω κάνει κμία αλλαγή στο κινητό και πριν από λίγες ημέρες έκανα κανονικά βιντεοκλήση.

den eihe o allos 3g tote

απλα το θεμα με την οθονη λες να μας αφησει ξεκρεμαστους?

Πολύ γρήγορα θα σου πω οτι η ανάλυση της οθόνης του Ν80 καταργείται επίσημα από τη ΝΟΚΙΑ η οποία στο μέλλον θα συνεχίσει με την QVGA. Αν ψάξεις στα news του myphone θα βρεις και σχετικό thread και μάλιστα ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος που απέκλεισα άμεσα το Ν80 από τα υποψήφια τηλ. βλέποντας όπως κι εσύ λίγο πιο μακριά...Go for it!

Sony logo.gif

γενικά η νόκια είχε μια παράδοση στις κουλές αναλύσεις στις οθόνες της και ευτυχώς αρχίζει να ακολουθεί την πεπατημένη πλεον.

οχι και κουλες.

Οσον αφορα τα smartphones (ειδικα στα s60) για πολλα χρονια ειχε μια standard αναλυση 176*208 απο τις εποχες 7650 εως και φετος.

Αν ειναι κουλη αναλυση η 176*208 τοσο κουλη ειναι και η 176*220 των windows mobile smarphones απο HTC κυριως

hxxp://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1D6B9BE557C13717

Kalo installing :)

Ωραίος!:D

Παιδιά όσο με τα καμμένα pixels τι γίνεται? Απο ότι βλέπω αντιμετωπίζουν κ άλλοι αυτό το prob...:(

Life Is Good

egw pira to kinito sta xeria mou tin tetarti to proi. meta apo ena 8oro fortosi, tou allaksa ta fota - opos kanoume oloi me ta kinita mas tin proti mera. to kinito esbise simera to proi. diladi, meta apo 3.5 meres, ithele fortisi - kai auto apo xrisi. twra pou to kinito mou 8qa iremisi, na do poso 8a anteksi. meinete se anamoni gia update :)
poriotis

Σαν mp3 player είναι λειτουργικό το τηλέφωνο; Μπορείς δηλαδή να φτιάξεις εύκολα playlists; Έχει λειτουργείες όπως shuffle (random), repeat κτλ;;;

Επίσης παίζει τελικά full screen video καλής ανάλυσης (320x240, >15fps, stereo) χωρίς σπασίματα; Σε ταξίδια βοηθάει πολύ αυτό...

Πολύ καλά

Ευχαριστούμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

οχι και κουλες.

Οσον αφορα τα smartphones (ειδικα στα s60) για πολλα χρονια ειχε μια standard αναλυση 176*208 απο τις εποχες 7650 εως και φετος.

Αν ειναι κουλη αναλυση η 176*208 τοσο κουλη ειναι και η 176*220 των windows mobile smarphones απο HTC κυριως

Το 176*220 δεν είναι κουλή ανάλυση.

Είναι εξαιρετικά συνηθισμένη σε πάρα πολλούς κατασκευαστές.(όχι μόνο σε smartphones)πχ: Samsung, Motorola, SE, Benqsiemens κλπ κλπ

Κουλό είναι το 176*208 που υποχρεωτικά είχαν όλα τα s60(ευτυχώς, το sx1 της Siemens είχε 176*220.Τα 12 επιπλέον οριζόντια pxls ήταν μόνο για τη διαρκή απεικόνηση μπαταρίας και σήματος, στην ουσία το symbian δεν μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί.)

Η ανάλυση του n80 είναι επίσης περίεργη (176*2=352 και 208*2=416)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

dwraki gia to N73 myphone.gr community :D

Δεν μας λέτε όμως κι εμας, που δεν θέλουμε να κάνουμε registration δεξια κι αριστερά, για τι αρχείο πρόκειται?

:ninja:

Έχω ένα πρόβλημα με το .>@&%^$#*@. Ν73... στις δέκα κλήσεις που περνώ οι τρεις μου κάνει reset το "mobili" Πριν του ^$&%$$*))##%... μήπως μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια άλλη λύση...? ThAnKs!
:wacko:

Alex, profanws to kinito soy exei kapoio provlima an analogistoume einai oti kainourio ? 8a mporouses na apeu8in8eis sto katastima pou to agorases ka8ws ayto to provlima dn nomizw na dior8o8ei me kamia anaba8misi dioti exoume to idio firmware oi perisoteroi kai dn mas symvainei tpt tetio, h diaforetika na to pas se ena Nokia Shop wste na to koita3oun (an kai den nomizw na exeis apotelesmata) h kaliteri lysh 8a itane na sou adikatastisoun ti siskevi, sigourepsou oti dn exeis peira3ei esy tpt kai oute exeis egkatastisei kanena periergo programma pou isos na epireazei to tilefwno.

Με τα Fonts τι παιζει ρε παιδια?:blink: πώς τα χρησιμοποιούμε? έκανα ένα εγκατάσταση στο κινητό αλλα δεν ξέρω που πήγε και τι έγινε. :wacko:

Alex, profanws to kinito soy exei kapoio provlima an analogistoume einai oti kainourio ? 8a mporouses na apeu8in8eis sto katastima pou to agorases ka8ws ayto to provlima dn nomizw na dior8o8ei me kamia anaba8misi dioti exoume to idio firmware oi perisoteroi kai dn mas ......

Δυστυχώς δεν έχω πειράξει τίποτα (δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ...) και γενικότερα μου το κάνει από την πρώτη μέρα που το πήρα! Πιθανότατα να έχει κάποιο πρόβλημα η σησκευή γιατί μου κάνει και αλλα περίεργα... π.x πάλι κατά την διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης πολλές φορες το ring tone που παίζει κάνει σαν να παίζει από χαλασμένο woofer!:(

tnx και πάλι γιa το daemon pack

:wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...