grdaemon1 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Τα 7 στα 10 σχολια που διαβαζω, λενε οτι δεν αξιζουν τα 6.5 ουτε καν σε πολυ δυνατοτερες συσκευες. ;) Κατα τη γνωμη μου κρατα την κορυφαια Black & Blue που θα σου κανει τη δουλεια σου με το παραπανω. :cool: Αν θελεις να βριζεις ολη μερα ισα ισα για να εχεις λιγο πιο μουρατο κινητο (που και αυτο παιζει αν ισχυει) ειναι αλλο θεμα... :rolleyes: Που είναι αυτή η black n blue ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Που είναι αυτή η black n blue ρε παιδιά? Εγω απο οσες ROM ειχα δοκιμασει (σχεδον ολες δηλαδη :p) ΑΥΤΗ ειχε τη χρυση τομη ταχυτητας/δυνατοτητων/αισθητικης. Βεβαια αυτα ειναι καθαρα θεμα γουστου οποτε εσυ αποφασιζεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Που είναι αυτή η black n blue ρε παιδιά? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=339226 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω μια καλη ρομ για το Ρ3300...μπορώ να μπω μεχρι στο multicolor screen παρακάτω δεν μπορω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω μια καλη ρομ για το Ρ3300...μπορώ να μπω μεχρι στο multicolor screen παρακάτω δεν μπορω.... Θα χρειαστεί να διαβάσεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Θα χρειαστεί να διαβάσεις εδώ. To θεμα που μπερδεύτηκα ειναι οτι εγω συνδέω το τηλ στο PC μεσο Bootloader γιατι το τηλ οπως ειπα κόλλησε σε μια οθόνη με κόκκινα γραμματα... Εχω δοκιμάσει πολλες Rom και δεν βρηκα κατι που να ταιριάζει και να μην βγαλει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 To θεμα που μπερδεύτηκα ειναι οτι εγω συνδέω το τηλ στο PC μεσο Bootloader γιατι το τηλ οπως ειπα κόλλησε σε μια οθόνη με κόκκινα γραμματα... Εχω δοκιμάσει πολλες Rom και δεν βρηκα κατι που να ταιριάζει και να μην βγαλει error Μπορει καποιος να ανεβασει την official ROM του Ρ3300 γιατι εχω κανει το INTERNET ανω κατω και δεν βρηκα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Μπορει καποιος να ανεβασει την official ROM του Ρ3300 γιατι εχω κανει το INTERNET ανω κατω και δεν βρηκα τιποτα Ελληνική ή αγγλική; ΥΓ. Δεν επιτρέπονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της τροποποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) Ελληνική ή αγγλική; ΥΓ. Δεν επιτρέπονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της τροποποίησης. Φιλε βασικά αν μπορεις να μου στείλεις και τις δυο αν δεν κατσει η μια να προσπαθήσω την αλλη.... Αποσα εχω διαβασει το κινητο δεν ξερω αν ειναι CID Unlock αλλα για να μην δέχεται της custom ROM αρα δεν ειναι ετσι??... Συγνώμη για τα συνεχόμενα μηνύματα Edited July 15, 2010 by kyriakosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Κατά βάση ελληνική δεν υπάρχει. Η rom είναι αγγλική και στις ελληνικές συσκευές η ACE Hellas έχει φτιάξει ένα αρχείο εξελληνισμού της rom. Εάν δεν έχεις ελληνική συσκευή δεν μπορείς να το βάλεις αυτό. Συνεπώς πας για την αγγλική. Θα την βρεις εδώ μαζί με τις οδηγίες ξεκλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Κατά βάση ελληνική δεν υπάρχει. Η rom είναι αγγλική και στις ελληνικές συσκευές η ACE Hellas έχει φτιάξει ένα αρχείο εξελληνισμού της rom. Εάν δεν έχεις ελληνική συσκευή δεν μπορείς να το βάλεις αυτό. Συνεπώς πας για την αγγλική. Θα την βρεις εδώ μαζί με τις οδηγίες ξεκλειδώματος. Φιλε εχω διαβασει αυτο το θεμα 2-3 φορες μαζι με ολα τα ποστ του αλλα το λινκ με την Factory ROM ειναι dead...:( Αν καποιος το εχει κατεβασμένο και το ανεβάσει θα του είμαι υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ορίστε... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ορίστε... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=23 Πάλι τα ίδια :mad: Τι να κανω αλλο???..εχω δοκιμάσει τα παντα και τους παντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Έχεις κάνει hard spl κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Έχεις κάνει hard spl κανονικά; :blink: Τι να εχω κανει???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Στο link που σου έδωσα πιο πάνω λέει ότι πρέπει να κάνεις cid unlock τη συσκευή σου με τη διαδικασία του USPL. Το έκανες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Στο link που σου έδωσα πιο πάνω λέει ότι πρέπει να κάνεις cid unlock τη συσκευή σου με τη διαδικασία του USPL. Το έκανες αυτό; Οχι γιατι αποτι καταλαβα και διαβασα η συσκευη ειναι bricked και μονο μεχρι Bootloader μπορω να μπω...και αυτο χρειάζεται να ειναι το τηλ συγχρονισμένο με το PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τη διαδικασία. Bricked συσκευή σημαίνει "Τούβλο" δηλαδή... χαλασμένη για τα σκουπίδια. Φυσικά η συσκευή σου δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις USPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosss Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τη διαδικασία. Bricked συσκευή σημαίνει "Τούβλο" δηλαδή... χαλασμένη για τα σκουπίδια. Φυσικά η συσκευή σου δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις USPL. Καλο σημάδι αυτο...και πως να το κανω αυτο μεσο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Δεν μπορώ να μπω σε αναλυτικές λεπτομέρειες μιας και πάει πολύς καιρός από τότε που είχα τη συγκεκριμένη συσκευή. Αφού η συσκευή σου μπαίνει μόνο σε bootloader ίσως να είσαι τυχερός και να μπορείς να περάσεις την official που είχε πριν η συσκευή. Ποια είναι; Γνωρίζεις; Επίσης δοκίμασε σε υπολογιστή που να μην φοράει 64-bit λειτουργικό μιας και αυτά τα εργαλεία είναι φτιαγμένα για παλαιότερα συστήματα. Θα αναγκαστείς να διαβάσεις αρκετά στο link που σου έδωσα. Υπάρχει και άλλο ένα για troubleshooting αλλά στην παρούσα φάση είναι temporary unavailable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gveloce Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Exw faei kolima apo exthes mexri shmera exw flashari to artemaki mou panw apo 10 fores enw ftanw sto 100% tou flasharismatos twn ellinikwn ths ACE meta trww ena megaloprepestaτo ERROR [226] : FLASH WRITE kai ton pinw kanonika vrika ena ergaleio gia to trinity pou leei oti xekleidwnei (to trinity oxi to artemis) alla apo exthes kanw askhseis tharous gia na to dokimaso... alla den to blepw.. :lol::lol: Μετα απο 3+ χρόνια το Αρτεμακι μου αρρωστησε βαριά. Τα πρωτα συμπτώματα ήταν σβησήματα χωρίς λόγο. Μετά κολλήματα (παλι χωρίς λόγο). Δοκίμασα την επίσημη ROM μήπως εφταιγε του ΤΟΜ. Τιποτα τα ίιδα.... Δοκίμασα άλλες μαγειρεμένες (με USPL βεβαια) τα ίδια παλι. Καποια στιγμη την ώρα που φλασαριζα (για πολλοστή φορα) την επίσημη, και όταν είχε φτασει στις 3 μπαρες προόδου - χραπ- σβήνει ή οθόνη στο Αρτεμακι και βλεπω το μηνυμα στο PC "ERROR [226] : FLASH WRITE", οπως είχε πει τότε ο φίλος Μινωταυρος. Ξαναδοκιμάζω ξανά, τα ίδια.... Φτιάχνω SD με την επίσημη ξεκινάει φλασαρισμα και μετά απο λίγο εισπράττω ένα μεγαλοπρεπές ""SD FAT Update failed". Επαναλαμβάνω τα παραπανω, με άλλη SD, ίδια γευση..... Και απογοήτευση.. Διαβάζω forums (ξενύχτια πολλά....) δυστυχώς ελάχστες τετοιες περιπτώσεις και χωρίς λύση, τουλάχστον για μενα,,,, Υποψιαζόμενος καποια πρόβλμα bad sector στη flash, δοκίμασα μεχρι και το mtty αλλά δεν έκατσε γιατί μαλλον δεν υποστηρίζει ο Bootloader (IPL 1,12.0001, SPL 1.12.0000) , τα task 28/task 29 κλπ :mad: Αγοράζα στην απόγνωση μου και μια νεά μπαταρία, μπας-και..... Δυστυχώς... Οπότε επειδή ειχα δεί το παλιο ποστ του Μινο (τι να κανει αραγε αυτή η μορφή?), είπα να ποσταρω πανω του.. Οχι ότι πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση... Αλλά για ψυχοθεραπεία, ξαλαφρωμα...:cry: Αρτεμακι μου :cry::cry::cry ΥΓ Εξυπακεύεται ότι αν υπάρχουν καλές ιδέες θα τις ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΒΕΒΑΙΑ! [EDIT] ΥΓ2 Μόλις διάβασα παραπανω ότι ο φίλος Kyriakosss μάλλον έχει το ίδιο / παρόμοια πρόβλημα. Για να δούμε..... Edited July 22, 2010 by gveloce Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου... δύσκολα τα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 ισως το καλυτερο ppc που περασε απο τα χερια μου .εκανες οτι ηθελες ευκολα και γρηγορα με τα χερια χωρις να χρησιμοποιεις την οθονη. σημαντικο για μενα . Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 H εξέλιξη επιτάσσει το ακριβώς ανάποδο... ότι κάνεις να το κάνεις μόνο με την οθόνη. Όντως πολύ καλή συσκευή για την εποχή της παρόλο τον 200άρι επεξεργαστή που ήταν από τότε ήδη παρωχημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rawpman Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Λοιπον πριν 2 βδομαδες γυρισα σπιτι και οταν αναψα το κινητο δουλευε κανονικα. σε μια φαση πηγα να δω ενα sms και αρχισε να κολαει. για να ξεκολησει το εκανα soft reset. αλλα μετα οταν πηγε να ανοιξει κολησε στο boot loader. Να επισιμανο οτι εχω δοκιμασει να βγαλω τις καρτες και να το ανοιξω αλλα δεν λειτουργησε. οταν παω για hard reset μου λεει failes to format και κανει soft reset. επισης δοκιμασα να περασω το default rom και απο το πολυχρωμο bootloader. αλλα εδω ειναι που κολαω. Στο 2% σβηνει το κινητο και το προγραμμα γραφει ERROR [244] Invalid Model ID. (επισης ειναι σημαντικο να αναφερω οτι το κινιτω μου το πηραν δορω απο την ιταλια με αγγλικο ROm δεν εχω αποδειξεις και εγω πρωσοπικα δεν εχω πειραξει ποτε OS kai ROm) υπαρχει κανενας τροπος να φτιαχτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts