konandrio Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 μηπως ξέρετε πόση ειναι η εγγύηση που δίνει η ACE ?Γιατί το σάββατο ήπιε πολύ και έφαγε πολλές τουμπες και τωρα μου κάνει νερά.. 2 Χρονια, αλλα αμα μεθυσε και επεσε χλωμο σε βλεπω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ένας φίλος δίνει το P3300 σε άριστη κατάσταση με 320 ευρώ.Άν ενδιαφέρεται κανένας ας στείλει μήνυμα να του δώσω το τηλέφωνο να συνεννοηθεί Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostikos Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 geia xara paidia.Xerere kana ling gia tin 4.02 toy meshle?ypostirizei ellinika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 καλημέρα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371182 από εδώ θα το κατεβάσεις δεν υποστηρίζει ελληνικά Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostikos Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 molis katebasa kai egkatestisa ayti me to cube alla malon ua balo tin vanilla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Είπα να κάνω την πρώτη προσπάθεια να flashάρω μια cooked rom πρωινιάτικα. Ετρεξα το start uspl.exe και απο το 0% εώς το 100% πήγε κατευθείαν.Μετά δεν μπήκε σε bootloader κατάσταση αλλά επανεκκίνησε κανονικά στα official wm6 χωρίς να μου δωθεί η δυνατότητα να του flashάρω την cooked. Nα υποθέσω οτι δεν χρειάζεται sid unlock και οτι πρέπει να εκτελέσω κατευθείαν το RomupdateUtility.exe που έρχεται στο zipαρισμένω αρχείο της cooked; Προς πληροφόρηση μόλις την συσκευή την πήρα στην κατοχή μου είχα περάσει τα WM6 με τις οδηγίες και τα αρχεία απο το Forum της HTC. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 μηπως ξέρετε πόση ειναι η εγγύηση που δίνει η ACE ?Γιατί το σάββατο ήπιε πολύ και έφαγε πολλές τουμπες και τωρα μου κάνει νερά.. Εγγύηση που να καλύπτει και τούμπες δεν υπάρχει για καμία συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Είπα να κάνω την πρώτη προσπάθεια να flashάρω μια cooked rom πρωινιάτικα. Ετρεξα το start uspl.exe και απο το 0% εώς το 100% πήγε κατευθείαν.Μετά δεν μπήκε σε bootloader κατάσταση αλλά επανεκκίνησε κανονικά στα official wm6 χωρίς να μου δωθεί η δυνατότητα να του flashάρω την cooked. Nα υποθέσω οτι δεν χρειάζεται sid unlock και οτι πρέπει να εκτελέσω κατευθείαν το RomupdateUtility.exe που έρχεται στο zipαρισμένω αρχείο της cooked; Προς πληροφόρηση μόλις την συσκευή την πήρα στην κατοχή μου είχα περάσει τα WM6 με τις οδηγίες και τα αρχεία απο το Forum της HTC. Η συσκευή χρειάζεται σίγουρα να είναι cid-unlock για να βάλεις cooked ROM. Τη συσκευή την έχεις πάρει καινούργια ή μεταχειρισμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Η συσκευή χρειάζεται σίγουρα να είναι cid-unlock για να βάλεις cooked ROM. Τη συσκευή την έχεις πάρει καινούργια ή μεταχειρισμένη; Τη συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη αλλά αμφιβάλλω αν ο προηγούμενος κάτοχος είχε ασχοληθεί ποτέ με cooked roms. To οτι χρειάζεται σίγουρα να είναι sid unlock το ξέρω αλλά τελειώνει τόσο γρήγορα σαν να μην γίνεται καν.Και φυσικά δεν μπαίνει αμέσως μετά σε bootloader αλλά επανεκκινεί κανονικά. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Τη συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη αλλά αμφιβάλλω αν ο προηγούμενος κάτοχος είχε ασχοληθεί ποτέ με cooked roms. Εγώ θα ήμουν περισσότερο επιφυλακτικός με αυτό. Όταν ανοίγεις τη συσκευή... στο SPL και IPL τι εκδόσεις σου λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 αληθεια athanaso77 τι σημαινουν αυτα? τα φωτα σου εγω πχ εχω IPL 3.13.0001 SPL 3.13.0000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Λοιπόν η συσκευή έχει: IPL 3.13.0001 SPL 1.11.0000 Προσπάθησα να τρέξω πάλι το uspl αλλά και πάλι έφτασε στο 100% αμέσως και επανεκκίνησε κανονικά χωρίς να μπει σε bootloader.... Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 SPL 1.11.0000 H syskevi sou einai cid-unlocked. Mporeis na peraseis panw opoia cooked ROM theleis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Λοιπόν η συσκευή έχει: IPL 3.13.0001 SPL 1.11.0000 Προσπάθησα να τρέξω πάλι το uspl αλλά και πάλι έφτασε στο 100% αμέσως και επανεκκίνησε κανονικά χωρίς να μπει σε bootloader.... Είναι ξεκλείδωτη ήδη. Σύνδεσε την συσκευή με το PC, άστην να συγχρονίσει και τρέξε το step2. Happy flashing :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ωραία , ξεκινάω με την full έκδοση αυτής http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371182 και βλέπουμε :D Υ.Γ Athanaso thanks , οτι rom έχεις υπόψιν σου πες για να συνεχίσω το "μαστόρεμα" :lol: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Υ.Γ Athanaso thanks , οτι rom έχεις υπόψιν σου πες για να συνεχίσω το "μαστόρεμα" :lol: meschle και πάλι meschle! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 δεν θα μεινω εγω στο forum με εργοστασιακο artemis!ποτε! αρχιζω διαδικασια cid-unlocκ πρωτη αποπειρα ARTEMIS TOUCH 4.02 WWE - LITE WITH CUBE:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Kala ksenyxtia loipon! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Koίτα να δεις τι έχανα 2-3 βδομάδες που έχω το Artemis...... Πέρασα την προαναφερόμενη cooked και έχω πάθει πλάκα λέμε...:yahoo: Ξεκινάω με 23.5mb ελεύθερη μνήμη και κοντά 40mb ελεύθερο χώρο για αποθήκευση! Εχει υπερχρονίσει και στα 247 και σε σχέση με πριν απλά πετάει. Αν δεν είχα βάλει την full έχω την απορία πόσο πιο γρήγορο θα ήταν. Σε λίγο ξεκινάω να εγκαταστήσω και μερικά καλούδια ακόμα (resco explorer , resco keyboard , htc customizer + games) και το απόγευμα θα είμαι έτοιμος να το ξετινάξω κανονικά :up: Αlex το έψησες το μηχανάκι; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdtgr Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Προσπάθησα αρκετές φορές να κάνω unlock αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι λείπει το Windows.NT.A. Το έχει αντιμετωπίσει αυτό κανείς; Παράθεση SAMSUNG OMNIA 16GB DESTINATOR 7.0.0.588.11 - 2008.Q4.114 iGO 8.3.2.91972 - Ελλάδα 2008.10 © Tele Atlas - Basemap 2007.07 Data Source © NIMA VMAP0 [080812] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Προσπάθησα αρκετές φορές να κάνω unlock αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι λείπει το Windows.NT.A. Το έχει αντιμετωπίσει αυτό κανείς; Sto Artemis sou to bgazei afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdtgr Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Στα Vista... και δεν ξεκλειδώνει! Η spl που έχει το Artemis είναι: 3.13.0000 Παράθεση SAMSUNG OMNIA 16GB DESTINATOR 7.0.0.588.11 - 2008.Q4.114 iGO 8.3.2.91972 - Ελλάδα 2008.10 © Tele Atlas - Basemap 2007.07 Data Source © NIMA VMAP0 [080812] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 δυστυχως εχω παλι το προβλημα του 260 ERROR (vista),το ειχα δει και στο πρωτο update αλλα με απενεργοποιηση antivirus/firewall εγινε οκ!δεν θυμαμαι τι ειχα κανει και δουλεψε παντως τωρα μολις τρεξει το start_uspl.exe πηγαινει στο 100 μαυριζει η οθονη και οταν αρχιζει το b/loader error και τελος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Ean exei treksei mia fora to uspl swsta den xreiazetai na to ksanakaneis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Aν δεν κάνω λάθος ο Alex είχε γράψει πως έχει SPL 3.13.000 οπότε μάλλον δεν την έχει ξεκλειδώσει. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts