tsiaras Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Καλησπέρα, σημερα άλλαξα την μαμα κάρτα μνημης 512mb με μια 2gb και πλέον δεν δουλευει τίποτα απο τα προγράμματα που είχα στην κάρτα. Αντέγραψα τα πάντα με ενα card reader από το pc. Μόλις την έβαλα στο p3300 αυτή εμφανίστηκε σαν storage card2 και δεν μπορω να αλλάξω όνομα μπας και δουλέψουν τα προγράμματα. Καμοιά ιδέα; Εχει τυχει σε κανέναν; Εψαξα στο forum αλλά απάντηση δεν βρήκα... Ευχαριστώ. εγω στη θεση σου θα τα περναγα απο την αρχη:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Καλησπέρα, χτες άλλαξα την μαμα κάρτα μνημης 512mb με μια 2gb και πλέον δεν δουλευει τίποτα απο τα προγράμματα που είχα στην κάρτα. Αντέγραψα τα πάντα με ενα card reader από το pc. Μόλις την έβαλα στο p3300 αυτή εμφανίστηκε σαν storage card2 και δεν μπορω να αλλάξω όνομα μπας και δουλέψουν τα προγράμματα. Βαζω πάλι την παλια και πλεον κ αυτη την βλέπει σαν storage card2. Πλεον υπάρχει ενας κανονικός φάκελος με όνομα storage card τον οποιο δεν μπορω να αλλάξψ η να τον σβήσω. Καμιά ιδέα; Εχει τυχει σε κανέναν; Εψαξα στο forum αλλά απάντηση δεν βρήκα... Ευχαριστώ. Νομίζω ότι εδώ μπορείς να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2021780#post2021780 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μπορει να εχει ξαναερωτηθει,αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Το Dest 7 αργει να ανατποκριθεί στο μενου και μέσα στους χάρτες (δεν είναι και τιποτα τρομερο αλλα το αναφερο μπας και εχω κανει κατι λαθος).Μηπως ειναι φτιαγμενο για πιο γρηγορα ppc? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Καλησπέρα, χτες άλλαξα την μαμα κάρτα μνημης 512mb με μια 2gb και πλέον δεν δουλευει τίποτα απο τα προγράμματα που είχα στην κάρτα. Αντέγραψα τα πάντα με ενα card reader από το pc. Μόλις την έβαλα στο p3300 αυτή εμφανίστηκε σαν storage card2 και δεν μπορω να αλλάξω όνομα μπας και δουλέψουν τα προγράμματα. Βαζω πάλι την παλια και πλεον κ αυτη την βλέπει σαν storage card2. Πλεον υπάρχει ενας κανονικός φάκελος με όνομα storage card τον οποιο δεν μπορω να αλλάξψ η να τον σβήσω. Καμιά ιδέα; Εχει τυχει σε κανέναν; Εψαξα στο forum αλλά απάντηση δεν βρήκα... Ευχαριστώ. Νομίζω ότι εδώ μπορείς να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2021780#post2021780 :cool: μπορεί το πιο πανω να μην του λύση το πρόβλημα γιατι αναφέρεται στην ρομ B@B4.1. θα πρέπει οπωσδήποτε να διαγραψεις την storage card και να κάνεις reset με την νεα κάρτα μέσα δες μήπως εχεις δώσει να αποθηκεύονται τα μηνύματα(attachments) μεσα στην κάρτα ή το cache του ΙΕ πάλι στην καρτα. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μπορει να εχει ξαναερωτηθει,αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Το Dest 7 αργει να ανατποκριθεί στο μενου και μέσα στους χάρτες (δεν είναι και τιποτα τρομερο αλλα το αναφερο μπας και εχω κανει κατι λαθος).Μηπως ειναι φτιαγμενο για πιο γρηγορα ppc? Kaka ta psemata an eixame grhgoro mhxanaki den tha eixame by default to batterystatus se kathe cooking rom pusarismeno sta 247(to ligotero) :lol::lol: BTW h kathiusterisi pou blepw xwris na exw pousari ton epexergasti einai aisthiti an to anevaseis sta 247 h akoma pio panw exafanizete.,. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Kaka ta psemata an eixame grhgoro mhxanaki den tha eixame by default to batterystatus se kathe cooking rom pusarismeno sta 247(to ligotero) :lol::lol: BTW h kathiusterisi pou blepw xwris na exw pousari ton epexergasti einai aisthiti an to anevaseis sta 247 h akoma pio panw exafanizete.,. :cool: Χωρις να θέλω να :Xαμφισβητήσω:X εναν από τους masters (ναι εσενα λεω) το ppc ειναι πουσαρισμενο στα 273 σταθερά,χωρις καποιο αλλο προβλημα και χωρις να ειναι φορτωμενο με εφαρμογες και παρα αυτα συνεχίζει.Αλλα μαλλον οπως λες, ο καλυτερος μας φίλος εχει γινεi τo batterystatus. Ξερει κανείς αν θα βγει αλλη εκδοση πιο "συμβατη" με το δικο μας ppcακι? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Χωρις να θέλω να :Xαμφισβητήσω:X εναν από τους masters (ναι εσενα λεω) το ppc ειναι πουσαρισμενο στα 273 σταθερά,χωρις καποιο αλλο προβλημα και χωρις να ειναι φορτωμενο με εφαρμογες και παρα αυτα συνεχίζει.Αλλα μαλλον οπως λες, ο καλυτερος μας φίλος εχει γινεi τo batterystatus. Ξερει κανείς αν θα βγει αλλη εκδοση πιο "συμβατη" με το δικο μας ppcακι? To mhxanaki mas an deis sthn vash ths Destinator den einai stis symvates syskeves siga mhn bgei allh ekdosh den bgike me to 6 pou eixe problimatara me to GPS tha bgei me to 7 gia to lag,, BTW egw poroswpika den parathrw tetoio prgma sta 247mhz polla mporei na ftaine opws ti config exeis me ti rom to foras poso eleftheri mnhmh kai ti taxitita exeis sthn SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 To mhxanaki mas an deis sthn vash ths Destinator den einai stis symvates syskeves siga mhn bgei allh ekdosh den bgike me to 6 pou eixe problimatara me to GPS tha bgei me to 7 gia to lag,, BTW egw poroswpika den parathrw tetoio prgma sta 247mhz polla mporei na ftaine opws ti config exeis me ti rom to foras poso eleftheri mnhmh kai ti taxitita exeis sthn SD Το φοβομουν οτι θα το ελεγες.Και εγω πιστευω οτι δεν προκειται να βγει καποια αλλη εκδοση για μας.Οσο για την RΟΜ εχω της PDAVIET με 49Mb ελευθερα και απο οτι εχω δει παει μια χαρα.Εχεις να προτεινεις καποια αλλη μια και το συζητάμε? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Το φοβομουν οτι θα το ελεγες.Και εγω πιστευω οτι δεν προκειται να βγει καποια αλλη εκδοση για μας.Οσο για την RΟΜ εχω της PDAVIET με 49Mb ελευθερα και απο οτι εχω δει παει μια χαρα.Εχεις να προτεινεις καποια αλλη μια και το συζητάμε? αυτή που αναφέρεις(49) ειναι η storage,δες την ελεύθερη program πόσο έχεις και με πόσο ξεκινάς το d7,αν έχεις αλλα προγράμματα στο background να τρέχουν κτλ.. δοκιμασε να τρεξεις το d7 meta apo reset και δες αν εχει διαφορά στην ταχύτητα. edit: εγω εχω παρατηρήσει οτι ειδικά με τα wm6 μου ειναι πιο απαραίτητο το Oxios Hibernate και το Oxios CloseApps. αυτα ειναι πια must have για το 3300. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 την Artemis Touch 3.01 WM6 WWE ROM, 5.2.1921 SDHC Full την εχει βάλει κανεί? Ειναι καλή? Για δώστε τα φώτα σας Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Αυτά κάνουν; χεχε (λίγο χούμορ) Πάντως εμένα η B&B 4.3 δουλεύει μια χαρά με το dest7. Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 @mastelos. Τα κάναμε σετάκι ή μου φαίνεται??? Κι εγώ σκέφτομαι να το πάρω αλλά βλέπω στη φωτό σου ότι το ρολόι πάει μπροστά και δεν θέλω να ξεκινήσω με νέα bugs :lol::lol::lol::lol: To κουστουμάκι πόσο πήγε? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Αυτά κάνουν; χεχε (λίγο χούμορ) Πάντως εμένα η B&B 4.3 δουλεύει μια χαρά με το dest7. Καλό το χουμορ, δεν μπορώ να πω. Την Β&Β που μπορω να την βρώ? Γιατι απο ενα γρηγορο ψαξιμο στο XDA δεν βρηκα τιποτα.Εχετε κανα λlink? Thank you Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 μισο και θα σου πω Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1623897#post1623897 πήγαινε στην αρχική σελίδα βέβαια... Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Στην πρωτη σελίδα βρισκω την 4.1. Τι πατατα κανω πάλι? και για να την εγκαταστησω την εκαστοτε εκδοση κανω το κολπακι του Minotavrs? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=339226&highlight=p3300+rom σορρυ Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 το μονο που θα αλλάξει εαν το αναβαθμίσεις θα ειναι καθαρα απο αισθητικής πλευρας αλλαγή αντε το πολλυ πολλυ να γινει και λιγο ποιο γρηγορο και εγω εχω ακομα τα wm5 και δεν καίγομαι ακομα να τα αλλάξω αντε το πολλυ πολλυ να βαλω τα 6 οσο για το dest7 ναι μπορεις να το αναβαθμίσεις δωρεαν οοοταν βγει :) Σε ευχαριστω πολυ JCB (τωρα το ειδα) Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εβαλα την B&B 4.3 αλλα δεν συνχρονίζει στις επαφες με το computer.Το βλεπει το κινητό αλλα δεν ξεκινάει συνχρονισμό.Ξερει κανείς τίποτα? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 καλησπέρα σε όλους! :rolleyes: ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάπου τα αυθεντικά windows mobile 6 (english) για την Αρτεμούλα μας. Δεν θέλω να βάλω κάποια cooked rom (τουλάχιστον όχι ακόμη), αλλά θα μου άρεσε να έβαζα wm6 για να δω τις διαφορές τους με τα wm5 που έχω τώρα. btw τα αυθεντικά wm5 υπάρχουν κάπου? (αν δεν μου αρέσουν τα 6 να γυρίσω πίσω). έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο xda-developers αλλά δεν βρήκα κάτι. sorry αν έχει απαντηθεί παλιότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εβαλα την B&B 4.3 αλλα δεν συνχρονίζει στις επαφες με το computer.Το βλεπει το κινητό αλλα δεν ξεκινάει συνχρονισμό.Ξερει κανείς τίποτα? Μήπως έκανες restore τα αρχεια που είχες πάρει backup με την προηγούμενη ΡΟΜ; Γιατί και εγώ είχα προβλήματα.. Εγώ έβαλα την μαμίσια WM5 έκαν sync, όλες τις επαφές μέσω Outlook, μετά έβαλα την Β&B και δεν εκανα restore τις επαφές, αλλά το άφησα να συγχρονίσει μέσω Outlook και οκ! Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 καλησπέρα σε όλους! :rolleyes: ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάπου τα αυθεντικά windows mobile 6 (english) για την Αρτεμούλα μας. Δεν θέλω να βάλω κάποια cooked rom (τουλάχιστον όχι ακόμη), αλλά θα μου άρεσε να έβαζα wm6 για να δω τις διαφορές τους με τα wm5 που έχω τώρα. btw τα αυθεντικά wm5 υπάρχουν κάπου? (αν δεν μου αρέσουν τα 6 να γυρίσω πίσω). έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο xda-developers αλλά δεν βρήκα κάτι. sorry αν έχει απαντηθεί παλιότερα! http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949 Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 εχω τις επαφές μου στο outlook.Πως τις περναω στο 3300 εκτος απο το Activesync, διοτι καθεται συνδεδεμενο και δεν κανει τιποτα Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 αν κανεις συνχρονισμό δε τα βάζει? κοίτα στις επιλογές του Active Sync κάπου λεει τι θες να κανει συνχρονισμό. Από τη συσκευή προς το pc ή το αντίθετο. *************************************************************** Συνχωρέστε με για την άγνοια μου αλλά... πως μπορώ να παω manual κ να κανω ανημέρωση τα δεδομένα GPS? :D.. εχμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949 ευχαριστώ πολύ tonyjp !!! :-) Να κάνω και μια γρήγορη ερώτηση: Αν κάνω αναβάθμιση στα wm6 και μετά κάνω hard reset το ppc θα επανέρθει σε wm5 ή σε wm6 ? Thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts