Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω το 3300 με wm5 pc me wds xp συνδεση ιντερνετ μεσω ρουτερ speedtouch και δεν μπορω να κανω update το quickgps ουτε το spb weather
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

καλησπερα

παιδια θελω την βοηθεια σας δεν μπορω να κανω εγκατασταση το mls destinator μπορει καποις να μου πει βημα βημα τι πρεπει να κανω εχω εγκαταστηση το destinator console και απο εκει και περα τι ? το εχω μια εβδομαδα και δεν εχω καταφερει τιποτα επιλεγω εγκατασταση στην κυρια μνημη γιατι δεν εχω καρτα περιμενω απο e-bay αλλα επειδη θα παω ταξιδι την παρασκευη και μαλλον δεν θα εχει ερθει πιστευω να χωραει στην κυρια μνημη γιατι δεν εχω βαλει τιποτα αλλο ουτε μια φοτωγραφια

σας ευχαρηστω εκ των πρωτερων

Kalhmera. Kserei kaneis an mporw kai pws na apenergopoihsw otan kanw egkatastash enao programa thn eidopoihsh pou petagetai :auto to programa proerxetai apo..kai mporei na vlapsei to kinhto....

Euxaristw

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Kalhmera. Kserei kaneis an mporw kai pws na apenergopoihsw otan kanw egkatastash enao programa thn eidopoihsh pou petagetai :auto to programa proerxetai apo..kai mporei na vlapsei to kinhto....

Euxaristw

Δεν νομιζω να βγαινει...αλλα σε πειραζει? απλα προσπερασε το

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Euxaristw

Λοιπόν:

Κάνοντας εγκατάσταση αυτό

πέρνεις τα παρακάτω:

• Installs Windows Green Theme into "\Windows", but does not enables it

• Installs Windows Black Theme into "\Windows", but does not enables it

• Installs Smartskey 0.52 into "\Windows"

• Installs Windows Vista Mobile Splash Screen and backups the original (second) screen

• Adds "Save as: First Name, Last Name" to the Contacts Menu

• Disable the security warning when installing non-certified application

• Don't delete CAB files after installing

• Install SoftKey controlPanel for changing left and right Softkeys

• Set IE Mobile Zoom Settings to "normal"

• Move Email Attachments to 'Storage Card'

• Move "IE Temporary Internet Files" to 'Storage Card' ( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Move "IE History" to 'Storage Card '( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Move "IE Cookies" to 'Storage Card' ( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Move "IE Cache" to 'Storage Card' ( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Enable CAPS Lock indicator

• Improve Sound Quality of Speaker Phone

• Turns SMS Delivery on

• Install and enable Wireless Today Item

• Enable receiving of files over BlueTooth/IrDA

• Add time sync page to Phone Settings

• Add a 'Disconnect' button (and Timer) to the "GPRS Balloon Tip"

• Disables different GPRS/EDGE indicator icon

• Show All Day Event and tomorrow appointments on the Today Screen

• Workaround to avoid GPRS connections conflict with phone calls

• Enable DTMF Support

• Always show the clock in the taskbar

Επίσης υπάρχει και αυτό που κάνει τα εξής:

• Increase FileSystem cache

• Increase FileSystem filter cache

• Increase font cache

• Disable window animations

• Disable menu animations

• Enable FileSystem cache

• Enable ClearType in Landscape mode

• Change the thickness of scrollbars to 9

• Change the length of scrollbar arrow buttons to 9

• Enable 802.11g 54Mbps

• Set IE Mobile Zoom Settings to "normal"

• Move Email Attachments to 'Storage Card'

• Move "IE Temporary Internet Files" to 'Storage Card' ( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Move "IE History" to 'Storage Card' ( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Move "IE Cookies" to 'Storage Card' ( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Move "IE Cache" to 'Storage Card' ( \Storage Card\IE Mobile\ )

• Enable CAPS Lock indicator

Αυτά!

Επίσης αν ξέρει κάποιος πως να κάνω το destinator6 να δουλεύει όπως δούλευε ενα μήνα τώρα και να μη μου πετάει το μήνυμα " ο προορισμός δεν είναι εφικτός -αλλάξτε μεσο" και κατι άλλες τέτοιες μπούρδες εδώ είμαι εγώ να μου πείτε πως να το φτιάξω!:)

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Euxaristw

Επίσης αν δε θες να βάλεις όλα τα παραπάνω αλλα μόνο το συγκεκριμένο και ξέρεις απο registry κάνεις τα εξής:

• Disable the security warning when installing non-certified application

To disable the security warning when installing a non-certfied application, set:

HKLM\Security\Policies\Policies\0000101a = 1 (DWORD decimal)

To restore the warnings:

HKLM\Security\Policies\Policies\0000101a = 0 (DWORD decimal)

Note that this makes it easier for any malware to install itself

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

εχω το 3300 με wm5 pc me wds xp συνδεση ιντερνετ μεσω ρουτερ speedtouch και δεν μπορω να κανω update το quickgps ουτε το spb weather

μπορει να με βοηθησει καποιος?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

μπορει να με βοηθησει καποιος?

Μέσω καλωδίου κάνεις update?

Κοιτα να δώσεις στατικό ip στο P3300 σου!

Μέσω καλωδίου κάνεις update?

Κοιτα να δώσεις στατικό ip στο P3300 σου!

ναι μεσω καλωδιου θελω να κανω γιατι μεχρι τωρα εκανα απο gprs

που πρεπει να δοσω το στατικο ip ?

ναι μεσω καλωδιου θελω να κανω γιατι μεχρι τωρα εκανα απο gprs

που πρεπει να δοσω το στατικο ip ?

Μέσο wifi πρεπει να δώσεις static-ip!

Μεσο καλωδίου απλά πάς στις ρυθμίσεις --> ρυθμίσεις σύνδεσης --> usb σε pc και ξεκλικάρεις το "Χρήση προχωρημένης λειτουργίας"

Λογικά μετά απο αυτό θα σου δουλέψει μέσο καλωδίου!

Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα!

Μέσο wifi πρεπει να δώσεις static-ip!

Μεσο καλωδίου απλά πάς στις ρυθμίσεις --> ρυθμίσεις σύνδεσης --> usb σε pc και ξεκλικάρεις το "Χρήση προχωρημένης λειτουργίας"

Λογικά μετά απο αυτό θα σου δουλέψει μέσο καλωδίου!

Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα!

σε ευχαριστω τωρα δουλεψε!

ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το οτι καθε φορα που το συνδεω με το καλωδιο μου αλλαζει την ωρα και παει 4 ωρες πισω,γιατι ?

καλησπερα στο forum!θα ηθελα τα φωτα και τη γνωμη σας ειδικα τους χρηστες πρωην η νυν για μεταβαση απο symbian σε wm.τα symbian τα ξερω απεξω και ανακατωτα εχουν καμια σχεση?,ποικιλια εφαρμογων γνωριζω οτι υπαρχει.το μονο που με απασχολει ειναι ευχρηστια/ταχυτητα/σταθεροτητα.θελω να αλλαξω σε wm και μαλλον Ρ3300(πηγαινα για Ν95) αλλα κολλαω γιατι δε γνωριζω..οσοι ηταν χρηστες symbian και εχουν αλλαξει ας βοηθησουν.προσπαθω να ζυγισω τα +/- τους ευχαριστω!:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Χμ, να σου πω. Εγω πηγα απο 6600 σε ΕΤΕΝ (Χρησιμοποιω ακομα το 6600).

Στην αρχη ελεγα οτι το αριθμητικο πληκτρολογιο ειναι αχρηστο και δε χρησιμευει αλλα τελικα ειναι χρησιμος κ πολυ γρηγορος τροπος για να στελνεις μηνυματα!Γι'αυτο και το επομενο μου PPC θα εχει και πληκτρολογιο!

Κατα τα αλλα, ο,τι προγραμμα υπαρχει σε Symbian , υπαρχει και για WM.

Καλημέρα ,

απο σήμερα πλέον και γώ κάτοχος ενός HTC P3300. Επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω 310 σελίδες μπορεί κάποιος να συνοψίσει όλα τα patches/firmware upgrades που χρειάζοντε , και όλα τα must προγράμματα που πρέπει να έχει κάποιος για αυτή την συσκευή ??

Με links αν γίνετε ;)

Thanks!

Καλημέρα ,

απο σήμερα πλέον και γώ κάτοχος ενός HTC P3300. Επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω 310 σελίδες μπορεί κάποιος να συνοψίσει όλα τα patches/firmware upgrades που χρειάζοντε , και όλα τα must προγράμματα που πρέπει να έχει κάποιος για αυτή την συσκευή ??

Με links αν γίνετε ;)

Thanks!

Xekina apo edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1756370#post1756370

Η σελίδα περιέχει διάφορες πληροφορίες για τις ρυθμίσεις της συσκευής. Οχι για patches / firmwares / top προγράμματα.

Καλησπέρα σε όλους.

κατι παράξενο συμβαινει με το gprs. Ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις "Διαχείριση υφιστάμενων συνδέσεων" και στο ονομα Acces point εχω τελεια δείχνει να εχει τρελαθει και κάθε ένα λεπτό κάνεις σύνδεση με gprs (Ενα ακομη μικρό G στην κορυφή)!!! του εχει τυχει κανενός!! :wacko:

Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος p3300 και ενα προβλημα.Περασα 2 προγραμματα πλοηγησης! και ενω τα εχω σβησει απο τη καρτα οι συντομευσεις υπαρχουν και δε ξερω πως να τις σβησω.Ειναι η πρωτη συσκευη που εχω με windows mobile :O Η απεγκατασταση ενος προγραμματος πως μπορει να γινει? :rolleyes:

Καλησπερα...μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για το 3300???το destinator pn h to 6 ????ποιο ειναι ποιο συμβατο..επεισης αν μπορει καποιος με πμ να μου πει που θα βρω την τελευταια version ???:) Ευχαριστω!!

καλησπερα στο forum!θα ηθελα τα φωτα και τη γνωμη σας ειδικα τους χρηστες πρωην η νυν για μεταβαση απο symbian σε wm.τα symbian τα ξερω απεξω και ανακατωτα εχουν καμια σχεση?,ποικιλια εφαρμογων γνωριζω οτι υπαρχει.το μονο που με απασχολει ειναι ευχρηστια/ταχυτητα/σταθεροτητα.θελω να αλλαξω σε wm και μαλλον Ρ3300(πηγαινα για Ν95) αλλα κολλαω γιατι δε γνωριζω..οσοι ηταν χρηστες symbian και εχουν αλλαξει ας βοηθησουν.προσπαθω να ζυγισω τα +/- τους ευχαριστω!:)

Εγώ έχω ένα Artemis και η αρραβωνιαστικιά μου ένα ΝΟΚΙΑ Ε65. Τα χρησιμοποιούμε εναλλάξ να μη βαριόμαστε.:p Λίγο πολύ τα wm είναι σαν να έχεις ένα επιτραπέζιο ή laptop συμπιεσμένο. Γνωρίζοντας τα XP γνωρίζεις αυτόματα και τα wm. Το μόνο ίσως αρνητικό που εντόπισα, είναι η δυσκολία του εικονικού πληκτρολογίου. Κι από προγράμματα, ό,τι θέλεις. Πάνω κάτω, τα ίδια ή παρεμφερή προγράμματα έχω και στα δύο κινητά. Γνώμη μου είναι οτι αξίζει τον κόπο να έρθεις στον κόσμο των WM. :D

Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος p3300 και ενα προβλημα.Περασα 2 προγραμματα πλοηγησης! και ενω τα εχω σβησει απο τη καρτα οι συντομευσεις υπαρχουν και δε ξερω πως να τις σβησω.Ειναι η πρωτη συσκευη που εχω με windows mobile Η απεγκατασταση ενος προγραμματος πως μπορει να γινει?

Νομίζω οτι πρέπει να κάνεις ξανά εγκατάσταση και μετά πας "ρυθμίσεις" ''Σύστημα" και απεγκτάσταση προγράμματος. (Νομίζω οτι τα λέω σωστα, γιατί έχω γερμανικό μενού)

Καλησπερα...ρωτησα και ποιο πριν ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα και ποιο συμβατο για το Αρτεμις ....

Σημερα μολις παρέλαβα το Αρτεμις και θελω να μου πειτε τι αναβάθμιση μπορω να κανω απο που και αυτο το Patch για την Storage card ??? Πρεπει να το βάλω η δεν χρειάζεται ?επεισης εβαλα ενα παλιο Destinator 6.0.0 ..και θελω να βαλω καποιο νεότερο..αν ξερει κανεις κατι εκτιμω δεόντως ενα PM ...

Διαβασα την σελιδα "173" αλλα τα tips ειναι ηδη γνωστά... καμια συμβουλή ??

Η σελίδα περιέχει διάφορες πληροφορίες για τις ρυθμίσεις της συσκευής. Οχι για patches / firmwares / top προγράμματα.

Xekina apo ta vasika kai meta pas sta patches ase pou edw den tha ta vreeis alla sto forum ths ace hellas...

Παιδες ψαχνω για προγράμματα και δεν τα βρισκω γιατι τα links ειναι νεκρά κτλ...αν μπορει καποιος να help με λινκς σε πμ ευπροσδεκτος..εβαλα το destinator 6 to 6.0.0 ... και ακομα δεν εχω πιασει τπτ...η κατι κανω λαθος η το GPS Θελει αλλες ρυθμίσεις ..αραγε που μπορω να βρω το 6.1.1 ?