Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mhn ta isopedonoume ola an formareis thn karta me ta storage tools stis default rythmiseis tou FAT den xanaparousiazei problhma..

Δυστυχώς το χω κανει και αυτο (format καρτας με storage tools after hard reset)...απλα αργησε πιο πολυ να γινει η ζημια η οποια παρεπιπτόντως αυτη τη φορα ηταν ολοκληρωτικη (τα εξαφανισε ολα απο τη καρτα,εμεινε μονο ενας κινεζικος φακελος ενω παλιοτερα τη γλυτωναν αρκετα αρχεια).Τι να πω,θα πρεπε εδω και καιρο να χαν βγαλει ενα firmware.

Tωρα δοκιμαζω τα κολπα που λες στο tutorial μηπως πετυχει καποιο γιατι εχω απελπιστει :blink:

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς το χω κανει και αυτο (format καρτας με storage tools after hard reset)...απλα αργησε πιο πολυ να γινει η ζημια η οποια παρεπιπτόντως αυτη τη φορα ηταν ολοκληρωτικη (τα εξαφανισε ολα απο τη καρτα,εμεινε μονο ενας κινεζικος φακελος ενω παλιοτερα τη γλυτωναν αρκετα αρχεια).Τι να πω,θα πρεπε εδω και καιρο να χαν βγαλει ενα firmware.

Tωρα δοκιμαζω τα κολπα που λες στο tutorial μηπως πετυχει καποιο γιατι εχω απελπιστει :blink:

Metaxi mas egw ta eixa kanei ola kai den epiase kanena kai eixa kai pali problima malista se tetoio shmeio pou kathisterouse na anoixoun ta periexomena ths storage kanenan 2lepto..

Meta to format me ta ST exei strwsei kai eimai apo ton Ianouario xwris oute mia astoxia ths kartas..

Έτσι έλεγα και εγώ μέχρι χθες (το έχω από το Νοέμβριο το κινητό), ότι είμαι από τους τυχερούς που όσο καιρό το έχω δεν είχε κανένα πρόβλημα, ώσπου ξαφνικά μου παρουσίασε κινέζικα μέσα στο φάκελο του Weatherpanel.

Ελπίζω το δικό σου να συνεχίσει να αποτελεί εξαίρεση αλλά κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο πρόβλημα με την κάρτα και τα κινέζικα είναι απλώς θέμα χρόνου να συμβεί στις περισσότερες συσκεύες.

Εύχομαι να μην είναι αλήθεια αυτό. Αν ναι... δεν ξέρω.. χτες είδα ότι η Nokia παρουσιάζει το E90, διάδοχος του Nokia 9500 (αααχ...) και έχει και GPS.. και πάλι δεν ξέρω.. :D

Metaxi mas egw ta eixa kanei ola kai den epiase kanena kai eixa kai pali problima malista se tetoio shmeio pou den kathisterouse na anoixoun ta periexomena ths storage kanenan 2lepto..

Meta to format me ta ST exei strwsei kai eimai apo ton Ianouario xwris oute mia astoxia ths kartas..

Τι να πω μακαρι να μη σου δημιουργηθει ξανα προβλημα,παντως εγω προχθες που το επαθα γυρω στο μηνα ειχα να κλαψω και ειχα αρχισει να χαιρομαι...πιστευω μονο απο την htc μπορει να λυθει ολοκληρωτικα το προβλημα.Τι να κανουμε περιμενουμε γιατι ειναι πολυ ομορφο και ελαφρυ να του βαλω πωλητηριο απο τωρα :D

Δηλαδη το κολπο με τη registry akyro? να το γυρισω σε 1500?

Guest lagoudakis
αναβαθμιση δεν εχει βγει εδω και 5 μηνες που βγηκε η συσκευη γιατι προφανως το ψαχνουν οποτε θα βγει οταν λυθει το προβλημα,προς το παρων η μονη λυση ειναι να περνουμε ενα αντιγραφο της καρτας μας στο pc μας οποτε να ειμαστε οκ στην κακια ωρα

καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανα προγραμμα που να εμφανιζει συνολικο χρονο κλησεων κλπ και αν γινετε να υπολογιζει κλησεις συγκεκριμενων ομαδων για χρεωσεις

:)

καλησπέρα

μόλισ άλλαξα την κάρτα και έβαλα 2 GB

είχα κάνει αντίγραφο στο pc και όλα καλά

απλά μετέφερα χειροκίνητα από το αντίγραφο στην κάρτα και τα είδε όλα τα προγράμματα κανονικά:) :) :)

αρχινάω και του παίρνω τον αέρα;)

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

lagoudakis αυτό με το backup δε το είχα σκεφτει. Σωστός... ας το κάνουμε γιατί κάποιος φίλος εδώ μέσα με τρόμαξε.. και καλά έκανε φυσικά!

Δεν μου λες.. πως κάνεις το backup όμως???? Με απλή αντιγραφή σε μένα δεν γίνετε. Κάθε τόσο μου βγάζει ότι το τάδε αρχείο δεν μπορεί να γίνει μετατροπή και σταματάει η αντιγραφή.

Υπάρχει κάποιο backup utility για τέτοια δουλεια?

harrynaxiotis μεγιά η καινούργια η 2γίγα. Την περιμένω και εγώ σε λίγες μέρες.

Να ρωτήσω και εγώ δύο πράγματα που φοβάμαι πως έχουν απαντηθεί (αν όχι στο παρόν νήμα για το P3300 σίγουρα κάπου για WM5 with mobile phone), αλλά θα ήθελα μια απάντηση ειδικά για το P3300 γιατί το πήρε ένας ανιψιός μου και με έχει ζαλίσει με τις ερωτήσεις.

1) Υπάρχει κάποιος τρόπος να λαμβάνει τα αρχεία που του στέλνουν μέσω bluetooth από άλλα κινητά απευθείας στην mSD; Δοκίμασα με αυτό που λέει στις ρυθμίσεις του bluetooth για ftp mode (ή κάτι τέτοιο), αλλά δουλεύει μόνο αν η αποστολή γίνεται από PPC.

2) Υπάρχει τρόπος οι ήχοι κλήσης (mp3), να χρησιμοποιούνται από τη φυσική τους θέση (στην mSD) και όχι με την αντιγραφή τους στο \Windows\Rings;

3) Μπορεί για τις ειδοποιήσεις να γίνει το ίδιο (αντί για του \Windows) και επιπλέον να υποστηρίζονται mp3 αντί μόνο wav;

Αν η λύση στα παραπάνω είναι κάποιο πρόγραμμα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για το WiFi και το GPS να ευχαριστήσω για τις λύσεις που έχουν προταθεί.

_

Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.

καλησπέρα

μόλισ άλλαξα την κάρτα και έβαλα 2 GB

είχα κάνει αντίγραφο στο pc και όλα καλά

απλά μετέφερα χειροκίνητα από το αντίγραφο στην κάρτα και τα είδε όλα τα προγράμματα κανονικά:) :) :)

αρχινάω και του παίρνω τον αέρα;)

Αγαπητοί φίλοι. Να σας πω και εγώ τον πόνο μου αλλά και την εμπειρία μου. Λοιπόν όπως και πολλοί άλλοι μέχρι ενός σημείου χαιρόμουν που όλα πήγαιναν καλά με την κάρτα μου, αλλά μάταια. Τελικά την έπαθε τη ζημιά. Το πρόβλημά μου ήταν ότι δεν έτρεχε το Navimate με τίποτα και πως καμία επέμβαση δεν ήταν εφικτή στην κάρτα (delete, rename, move αρχείων). Ότι κι αν έκανα επανερχόταν στην πρότερη κατάστασή της. Αποφασίζω λοιπόν να τη στείλω στην Compucon να μου περάσει πάλι το Navimate, γιατί είχα μια υποψία ότι μπορεί να έφταιγε το rename του φακέλου 2577 για την αποφυγή του autorun και φυσικά γιατί ήξερα ότι η κάρτα είναι κλειδωμένη από αυτούς. Με παίρνουν τηλ. λοιπόν και μου λένε ότι η κάρτα δεν παίρνει τίποτα (ότι κι αν προσπάθησαν) και πως καλό είναι να τη στείλω στην ACE Hellas για αντικατάσταση γιατί μάλλον είναι corrupted. Αφού τους ζήτησα και εγγράφως όλα αυτά την έχω στείλει και περιμένω νέα τους. Δεν ξέρω εάν το προβλημά μου έχει βρει και άλλους φίλους εδώ αλλά νομίζω τελικά ότι αυτά τα κόλπα (κλειδώματα και σούπα μου πες) μόνο καλό δεν κάνουν. Να τονίσω ότι με την αρχή του προβλήματος, αγόρασα μια κάρτα 1GΒ-Apacer με την οποία δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, ούτε καν το φαινόμενο της ίσως χαλαρής επαφής (βλ. χαρτάκι) το οποίο το αντιμετώπισα με τη μαμίσια. Πολλά έγραψα όμως και πιθανόν να σας κούρασα. Κουράγια αδέλφια. :up: :up: :up:

Guest lagoudakis
lagoudakis αυτό με το backup δε το είχα σκεφτει. Σωστός... ας το κάνουμε γιατί κάποιος φίλος εδώ μέσα με τρόμαξε.. και καλά έκανε φυσικά!

Δεν μου λες.. πως κάνεις το backup όμως???? Με απλή αντιγραφή σε μένα δεν γίνετε. Κάθε τόσο μου βγάζει ότι το τάδε αρχείο δεν μπορεί να γίνει μετατροπή και σταματάει η αντιγραφή.

Υπάρχει κάποιο backup utility για τέτοια δουλεια?

harrynaxiotis μεγιά η καινούργια η 2γίγα. Την περιμένω και εγώ σε λίγες μέρες.

με card reader;) copy-paste

Guest lagoudakis
δηλαδη με την αλλαγη καρτας δεν υπαρχει προβλημα;
δεν φταιει η καρτα,ειναι προβλημα λογισμικου,καποια στιγμη θα το λυσουν που θα παει,ειναι παγκοσμιο το φαινομενο,δεν φταινε οι συσκευες της ace

αναβαθμιση δεν εχει βγει εδω και 5 μηνες που βγηκε η συσκευη γιατι προφανως το ψαχνουν οποτε θα βγει οταν λυθει το προβλημα,προς το παρων η μονη λυση ειναι να περνουμε ενα αντιγραφο της καρτας μας στο pc μας οποτε να ειμαστε οκ στην κακια ωρα

γιαννη του αδερφου μου ειναι απο τα πρωτα 3300 που κυκλοφορησαν και ειναι στημενο απο μενα απο την αρχη με πολλα προγραμματα που δουλευω και γω και στον τιτανα αλλα και στο 3300 μου.

ε λοιπον δεν εχει παρουσιασει τπτ απολυτως!!!κανενα προβλημα κανενα bug !!

και ενα 3300 που ειχα στις αρχες για 2-3 βδομαδες πριν παρω το καινουριο το δικο μου (που και αυτο ηταν απο τα πρωτα που ειχαν κυκλοφορησει )

ακομα δεν εχει και αυτο παρουσιασει τπτ:O

αρα

η κατι μαγικο εχει γινει με τις νεες εκδοσεις ελληνικων της ace

η κατι εχουν αλλαξει στις νεες παρτιδες (απο την HTC) σε θεμα hardware στις νεες συσκευες...

δεν μπορω να βρω κατι αλλο σχετικο....

και μιλαω για 3 συσκευες 3300 που εχω δουλεψει εγω στα χερια μου και οχι υποθετικα...;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τι να πω!!!!το θεμα ειναι οτι κατι φταιει αλλα τι;

το θεμα ειναι οτι την πληρωνουν οι χρηστες .....και η αναμονη παει συνεφο...

σιγουρα αν ειχαν την λυση θα την εδιναν αμεσως;)

αλλα ειναι κριμα να ταλαιπωρειται τοσος κοσμος... μιας και πουλησε καλα το 3300 :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

το θεμα ειναι οτι την πληρωνουν οι χρηστες .....και η αναμονη παει συνεφο...

σιγουρα αν ειχαν την λυση θα την εδιναν αμεσως;)

αλλα ειναι κριμα να ταλαιπωρειται τοσος κοσμος... μιας και πουλησε καλα το 3300 :!:

Δυστηχώς έτσι είναι ρε παιδιά αλλα τι να κάνουμε? Ελλαδάρα βλέπεις!:wacko:

Metaxi mas egw ta eixa kanei ola kai den epiase kanena kai eixa kai pali problima malista se tetoio shmeio pou kathisterouse na anoixoun ta periexomena ths storage kanenan 2lepto..

Εγώ κανα 2μηνο δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κάρτα,αλλά δεν το έχω πολυπειράξει κιόλλας.Έχω το pocket mechanic και κάνω defragmentation της κάρτας όποτε το θυμηθώ,και μία φορά την ημέρα συνδέομαι ασύρματα μέσω wifi για update στο weather και στα δορυφορικά δεδομένα.Η κάρτα έχει γύρω στα 400ΜΒ περιεχόμενα,DEST καμμιά ώρα την ημέρα,κι όλα καλά δεν ξέρω ίσως είναι αρκετοί παράγοντες για το φαινόμενο της κάρτας σίγουρα όμως πρέπει να διορθώνονται με ROM....

ξερει κανεις πως μηδενιζουν τα χρονομετρα για τις κλησεις?

με :rolleyes::rolleyes:

hard reset :)

και εγω το αγορασα δεκεμβρη απο βοντα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα το χω ξαναπει αρα δεν ειναι απο τις πρωτες η συσκευη μου κατι αλλο φταιει:( .παιδια πραγματικα σας θαυμαζω εγω αν με τα λεφτα που εδωσα 600 ευρω με επιδοτηση για να παρω μην βαρεσετε(ενα κινεζικο παιχνιδι :X ) και μου τυχενε κατι τετοιο πραγματικα θα ζητουσα αλλαγη η κατι αλλο αλλα και δεν θα ξαναπατουσα σε χαι τεκ ποτε ποτε:X :mad: δεν ετυχε ευτυχως αλλα μπαινω στη θεση σας και τρελενομαι:mad: :ninja:

παιδια ψαχνω ενα απλο προγραμματακι να μου βγαζει την παγκοσμια ωρα , ξερετε τις ζωνες κ.λ.π και να εμφανιζει πανω απο 1 ωρα ταυτοχρονα στην today screen.

κατι απλο

υπαρχει τιποτα ;

παιδια ψαχνω ενα απλο προγραμματακι να μου βγαζει την παγκοσμια ωρα , ξερετε τις ζωνες κ.λ.π και να εμφανιζει πανω απο 1 ωρα ταυτοχρονα στην today screen.

κατι απλο

υπαρχει τιποτα ;

spb time

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/time/?en

τα υπολοιπα ...πμ:rolleyes:

Εγώ κανα 2μηνο δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κάρτα,αλλά δεν το έχω πολυπειράξει κιόλλας.Έχω το pocket mechanic και κάνω defragmentation της κάρτας όποτε το θυμηθώ,και μία φορά την ημέρα συνδέομαι ασύρματα μέσω wifi για update στο weather και στα δορυφορικά δεδομένα.Η κάρτα έχει γύρω στα 400ΜΒ περιεχόμενα,DEST καμμιά ώρα την ημέρα,κι όλα καλά δεν ξέρω ίσως είναι αρκετοί παράγοντες για το φαινόμενο της κάρτας σίγουρα όμως πρέπει να διορθώνονται με ROM....

Αναζητώ:

Pocket Mechanic

Storage tools

Destinator PN

Ευχαριστώ

(PMs ευπροσδεκτα!)

GV

GV