Jump to content

Καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;  

229 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;

• Πελέ
    • Ντιέγκο Μαραντόνα
    • Γιόχαν Κρόιφ
    • Εουσέμπιο
    • Ζινεντίν Ζιντάν
    • Φραντς Μπεκενμπάουερ
    • Μπόμπι Τσάρλτον
    • Φέρεντς Πούσκας
    • Μισέλ Πλατινί
    • Άλλος.Αναφέρετε ποιος

Recommended Posts

• Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ronaldinho...συγουρα μεσα στην 5αδα ολων των εποχων.....Για οποιος κοζαρουν απο μπαλα......ελεος με τον zizou...

Ε οχι και 5αδα,κατσε να φθασει πρωτα το ζινταν και βλεπουμε

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Ναι,οι ποδοσφαιριστές της δημοσκόπησης είναι καλύτεροι του George Βest,ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ τίποτα σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων.

Αθελα σου το πεταξες αυτο;

Φυσικα και δεν εχεις προλαβεις τον Μπεστ (οπως και εγω αλλα και το 99% οσων εχουν γραψει σ'αυτο το θεμα) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει ο καθενας μας να ενημερωθει για την ιστορια τετοιων παικτων.

Τι σημαινει οτι δεν καταφερε ποτε τιποτα σε επιπεδο εθνικων ομαδων; Τι θα μπορουσε να κανει στην Β.Ιρλανδια δηλαδη; Το οτι επαιξε λιγοτερο απο 10 χρονια μπαλα, τον λατρεψε μια ολοκληρη χωρα και γενικοτερα ισως ηταν ο πιο ποιοτικος ποδοσφαιριστης που εχει βγαλει το ευρωπαικο ποδοσφαιρο μαζι με τον Ζινταν λεει τιποτα;

Ο ιδιος Πελε εχει δηλωσει πως ο Μπεστ ηταν ο μονος που μπορει να συγκριθει μαζι του και με τον Ντιεγκο, ενω ο Ντιεγκο εχει δηλωσει πως μεγαλωσε εχωντας ειδωλο τον Μπεστ.

Απλα πραγματα... Ντιεγκο, Πελε, Μπεστ και Ζινταν. Δεν ειναι τυχαιο το οτι πολλοι που προλαβαν τους 3 πρωτους λενε οτι αν ο Μπεστ δεν ηταν τοσο... "αθλιος" εκτος γηπεδου στη προσωπικη του ζωη(κυριως με το αλκοολ) κανεις δεν θα μιλουσε για τον Πελε.

Τεσπα..κακως και για μενα που δεν υπαρχει στη λιστα.

Απο αυτους που αναφερονται ειναι ζητημα αν 10 με 20 ατομα τους εχουν δει(προλαβει). επισης το παραλογο επιχειρημα τον βλεπω σε dvd και κασετες δεν ισχυει διοτι πολυ απλα παλι βλεπετε τα καλυτερα παιχνιδια τους ή φασεις αυτων. επομενως ειναι καλυτερα να πειτε για καποιον που τον εχετε ζησει. εγω απο αυτους που εχω δει μπορω να πω πολλους που μου αρεσουν αλλα νομιζω σαν πιο ολοκληρωμενο παιχτη τον zidane και θα πω γιατι. εχει καλη τριπλα, πασα, σουτ(στημενο ή οχι) βλεπει γηπεδο και μαρκαρει καποιες φορες. ολα τα παραπανω τα εχει και ο ronaldinio αλλα δεν εχει τη κεφαλια που εχει ο zidane. για το λογο αυτο πιστευω οτι υπερτερει ο γαλλος.

τωρα πελε μαραντονα κλπ δεν τους εχω ζησει επαιζαν σε διαφορετικη εποχη και δεν εκφραζω γνωμη.

Απο αυτους που αναφερονται ειναι ζητημα αν 10 με 20 ατομα τους εχουν δει(προλαβει). επισης το παραλογο επιχειρημα τον βλεπω σε dvd και κασετες δεν ισχυει διοτι πολυ απλα παλι βλεπετε τα καλυτερα παιχνιδια τους ή φασεις αυτων. επομενως ειναι καλυτερα να πειτε για καποιον που τον εχετε ζησει. εγω απο αυτους που εχω δει μπορω να πω πολλους που μου αρεσουν αλλα νομιζω σαν πιο ολοκληρωμενο παιχτη τον zidane και θα πω γιατι. εχει καλη τριπλα, πασα, σουτ(στημενο ή οχι) βλεπει γηπεδο και μαρκαρει καποιες φορες. ολα τα παραπανω τα εχει και ο ronaldinio αλλα δεν εχει τη κεφαλια που εχει ο zidane. για το λογο αυτο πιστευω οτι υπερτερει ο γαλλος.

τωρα πελε μαραντονα κλπ δεν τους εχω ζησει επαιζαν σε διαφορετικη εποχη και δεν εκφραζω γνωμη.

Σωστο αυτο που λες φιλε μου,αλλα ετσι θα επρεπε στη δημοσκοπηση να υπαρχει μονο ο ζινταν και ο ροναλντινιο γιατι οι περισσοτεροι μονο αυτους εχουν δει.

Δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι που εχουν δει πριν το μουντιαλ του 94(ΗΠΑ).

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Τι σημαινει οτι δεν καταφερε ποτε τιποτα σε επιπεδο εθνικων ομαδων; Τι θα μπορουσε να κανει στην Β.Ιρλανδια δηλαδη; Το οτι επαιξε λιγοτερο απο 10 χρονια μπαλα, τον λατρεψε μια ολοκληρη χωρα και γενικοτερα ισως ηταν ο πιο ποιοτικος ποδοσφαιριστης που εχει βγαλει το ευρωπαικο ποδοσφαιρο μαζι με τον Ζινταν λεει τιποτα;

Ο ιδιος Πελε εχει δηλωσει πως ο Μπεστ ηταν ο μονος που μπορει να συγκριθει μαζι του και με τον Ντιεγκο, ενω ο Ντιεγκο εχει δηλωσει πως μεγαλωσε εχωντας ειδωλο τον Μπεστ.

.

Ένας ποδοσφαιριστής κρίνεται και από τη διάρκεια,καθώς και από τη σταθερότητά του.

Στους δύο αυτούς τομείς ο George Best απέτυχε να διαπρεύσει,όπως πέτυχαν ο Πελέ και ο Ζιντάν.

Από εκεί και πέρα δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει.Μόνο από κάποια replays τον γνωρίζω.

Ο Μαραντόνα έχει επίσης πει πως ο Ρικέλμε είναι ο διάδοχός του...Οι δημόσιες δηλώσεις λοιπόν,ενός τόσο επιπόλαιου ατόμου με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Ένας ποδοσφαιριστής κρίνεται και από τη διάρκεια,καθώς και από τη σταθερότητά του.

Στους δύο αυτούς τομείς ο George Best απέτυχε να διαπρεύσει,όπως πέτυχαν ο Πελέ και ο Ζιντάν.

Από εκεί και πέρα δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει.Μόνο από κάποια replays τον γνωρίζω.

Ο Μαραντόνα έχει επίσης πει πως ο Ρικέλμε είναι ο διάδοχός του...Οι δημόσιες δηλώσεις λοιπόν,ενός τόσο επιπόλαιου ατόμου με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Δηλωσεις ολοι κανουν.Οπως ο πελε που λεει εδω και 30 χρονια οτι ειναι η σειρα της Αγγλιας να το παρει,και φυσικα ακομα το παιρνει.

Δεν μπορουμε να κρινουμε εναν ποδοσφαιριστη απο τις δηλωσεις του.

Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ τελικά, είναι πολύ πιο άντρας και μάγκας απο πολλούς άλλους ντίβες στάρς.

Είδα την συνέντευξη στον Μάκη αλλα και διάφορες άλλες των τελευταίων χρόνων και τον βρίσκω πολύ πιο αληθινό και σωστό απο τους άλλους που μπήκαν στο κατεστημένο. Και είχε την δύναμη και την μαγκιά να αποτινάξει την μάστιγα του κορμιού του και να είναι πιά καθαρός.

Μην ξεχνάμε τους τόσους κόλακες και αυλικούς στην Νάπολι των γκάγκστερ σε μια περίοδο οπου είχε γίνει εθνικός ήρωας σε μια λαική εντελώς πόλη.

Άνθρωπος είναι κι αυτός, λάθη έκανε. Όμως τα έχει παραδεχθεί και έχει αλλάξει εντελώς. Έχουμε υποχρέωση λοιπόν ως κοινωνία να τον συγχωρέσουμε. Διοτι η συγχώρεση αξίζει σε ανθρώπους που έμπρακτα δείχνουν την μεταμέλειά τους.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Και έχεις βάλει λάθος τον Garnitsa... :rolleyes:

Γκαρίντσα λέγεται και είναι Βραζιλιάνος :)

Εγώ δεν μπορώ να κατατάξω κάποιον ειδικά...

Οι εποχές και το στυλ του παιχνιδιού ήταν και είναι τελείως διαφορετικές για τους παίχτες που γίνονται οι συγκρίσεις... ;)

Etsi pisteuw k gw..den mporeis na sugkrineis podosfairistes diaforetikwn epoxwn!

Leipoun polloi apo ti dimpskopisi, tous perissoterous tous anaferate, einai enas pou nomizw den exei anaferthei.O Alex Del Piero, o opoios proswpika pisteuw einai xalara stous 30 korufaious olwn twn epoxwn.

:) :baby:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Etsi pisteuw k gw..den mporeis na sugkrineis podosfairistes diaforetikwn epoxwn!

Leipoun polloi apo ti dimpskopisi, tous perissoterous tous anaferate, einai enas pou nomizw den exei anaferthei.O Alex Del Piero, o opoios proswpika pisteuw einai xalara stous 30 korufaious olwn twn epoxwn.

:) :baby:

Εαν ελεγες μετα τους 200 καλυτερους θα ησουν πιο κοντα.

Αλλα οχι και μεσα στους 30 καλυτερους.

Αλλα αποψη σου ειναι.

Toulaxiston ypirxe mia terastia periodos stin kariera tou kata tin opoia "ta spage"!:lol: :)

Ase pou twra ponan ta matia mas..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Δηλωσεις ολοι κανουν.Οπως ο πελε που λεει εδω και 30 χρονια οτι ειναι η σειρα της Αγγλιας να το παρει,και φυσικα ακομα το παιρνει.

Δεν μπορουμε να κρινουμε εναν ποδοσφαιριστη απο τις δηλωσεις του.

Ο Stephen χρησιμοποίησε τις δηλώσεις του Μαραντόνα προς επίρρωση της άποψης του πως ο Μπεστ υπήρξε από τους ποιοτικότερους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές.

Απλά υποστήριξα πως τα λεγόμενα του Μαραντόνα δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα,όσον αφορά την ποδοσφαιρική αξία του Μπεστ.

Ο Stephen χρησιμοποίησε τις δηλώσεις του Μαραντόνα προς επίρρωση της άποψης του πως ο Μπεστ υπήρξε από τους ποιοτικότερους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές

Απλά υποστήριξα πως τα λεγόμενα του Μαραντόνα δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα,όσον αφορά την ποδοσφαιρική αξία του Μπεστ.

Δεν χρειαζονται τα λογια κανενος για να πειστει καποιος για τη ποδοσφαιρικη αξια του Μπεστ. Ή τη ξερει ή οχι. Απλα υπηρχαν καποιες εποχες που ο Μαραντονα δεν ηταν οπως τον ζειτε σημερα, σαν ενας περιπλανωμενος κλοουν που για μερικα euro κανει "show" στο καθε τσιρκο διαφημιζωντας ταυτοχρονο και τη φιρμα που τον ντυνει. Και τα λογια του ειχαν αξια.

Δυστυχως το μονο που καταφερνει διατηρωντας τον ευατο του στο προσκηνιο ειναι να διαλυει τον "μυθο" του και να οδηγει μαθηματικα τα νεα ταλεντα της χωρας του στην "καταστροφη" χριζοντας τους διαδοχους του. (Ορτεγκα, Αιμαρ κλπ κλπ μακαρι να μην προστεθει στη λιστα αυτη και ο Μεσσι)

(Ορτεγκα, Αιμαρ κλπ κλπ μακαρι να μην προστεθει στη λιστα αυτη και ο Μεσσι)

Σιγά μην την γλύτωνε ο Μέσι.

Τον έχρισε και αυτόν διάδοχο του μετά τους Αιμαρ, Ορτέγκα, Τζιοβάνι, Ρικέλμε και καμιά δεκαριά ακόμα που δεν θυμάμαι.:lol:

Σιγά μην την γλύτωνε ο Μέσι.

Τον έχρισε και αυτόν διάδοχο του μετά τους Αιμαρ, Ορτέγκα, Τζιοβάνι, Ρικέλμε και καμιά δεκαριά ακόμα που δεν θυμάμαι.:lol:

Μαραντονα ηταν ενας,οπως και Πελε.

Αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα.

Σημερα με την διαφημιση που πεφτει εχουμε τους αστερες της μιας αντε δυο σαιζον.

να πω κι εγω την γνωμη μου λοιπον...

Για μενα οι δυο καλυτεροι επιθετικοι ηταν ο Gerd Muller, και φυσικα ο μεγιστος Marco Van Basten. Απο νεους παιχτες μπορω να ξεχωρισω δυο πολυ μεγαλα ταλεντα, αναφερομαι στον Joe Cole και στον Sebastian Schweinsteiger. Ειδικα για τον δευτερο πιστευω οτι μπορει να κανει πολυ περισσοτερα πραγματα στην ζωη του απο το να διαφημιζει τσιχλες η πατατακια και να κρυβεται στα μεγαλα παιχνιδια. Ο ανθρωπος ειναι εξεραιτικος μεσος μολις στα 22 του και εχει αποδειξει πως οταν τον χρειαζονται τα παντσερ ειναι εκει.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Diego Maradona-fysiko talento kai foveri podosfairiki prosopikotita-teleios se ola

Marco Van Basten-o "iptamenos" ollandos, me foveres ikanotites paixnidiou ston aera,ekpliktiki pasa/plase,taxytita->gennika ta eixe ola!

Zinedine Zidane-oti kai na pis einai ligo, paiktis stin katigoria tou Van Basten kai tou Diego pou mporei na sygri8ei mazi tous ANETA afou ipyrkse o korifeos tis telefteas 10etias

Thierry Henry-o kalyteros striker(center forward) tis epoxis mas, apiasto plase/sout, foveri taxytita epitaxynsi, proikismenos somatika, foveros stis kefalies, igetis sto paixnidi tou, xamilon tonon(oxi san Ronnie, ton C.Ronaldo kai merikous allous pou molis piran 2-3 titlous ta myala tous piran aera) gennika o thierry einai o agapimenos paiktis mou afou mpori monos tou na diaspasei opiadipote antipali amyna(dite mono ti ekane stin real fetos sto CH.L-perase 5 podosferistes kai evale goal ksekinontas apo to kentro!- ligoi ta kanoun afta, poly ligoi)

4 kalyteroi podosfairistes kata tin gnomi mou olon ton epoxon

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Δεν χρειαζονται τα λογια κανενος για να πειστει καποιος για τη ποδοσφαιρικη αξια του Μπεστ. Ή τη ξερει ή οχι. Απλα υπηρχαν καποιες εποχες που ο Μαραντονα δεν ηταν οπως τον ζειτε σημερα, σαν ενας περιπλανωμενος κλοουν που για μερικα euro κανει "show" στο καθε τσιρκο διαφημιζωντας ταυτοχρονο και τη φιρμα που τον ντυνει. Και τα λογια του ειχαν αξια.

Δυστυχως το μονο που καταφερνει διατηρωντας τον ευατο του στο προσκηνιο ειναι να διαλυει τον "μυθο" του και να οδηγει μαθηματικα τα νεα ταλεντα της χωρας του στην "καταστροφη" χριζοντας τους διαδοχους του. (Ορτεγκα, Αιμαρ κλπ κλπ μακαρι να μην προστεθει στη λιστα αυτη και ο Μεσσι)

Βρε φίλε μου, που τα έχεις δεί και ακούσει όλα αυτά τα "κουφά"; Πές μου και εμένα που τώρα κατεβηκα απο το φεγγάρι και δεν γνωρίζω.:blink:

mouyias said:

Thierry Henry-o kalyteros striker(center forward) tis epoxis mas, apiasto plase/sout, foveri taxytita epitaxynsi, proikismenos somatika, foveros stis kefalies, igetis sto paixnidi tou, xamilon tonon(oxi san Ronnie, ton C.Ronaldo kai merikous allous pou molis piran 2-3 titlous ta myala tous piran aera) gennika o thierry einai o agapimenos paiktis mou afou mpori monos tou na diaspasei opiadipote antipali amyna(dite mono ti ekane stin real fetos sto CH.L-perase 5 podosferistes kai evale goal ksekinontas apo to kentro!- ligoi ta kanoun afta, poly ligoi)

Ο Ανρί δεν είναι φοβερός στις κεφαλιές.Είναι αδύνατο σημείο στο παιχνίδι του.

Edited by DENIOR

giati liga goals exi vali me kefalies?

entaksi den einai kai to dynato tou simio....alla ok!

an8ropos einai....opos kai oi alloi exoun adynata simia.....o zidane den eixe tin grigorada tou Henry aspoume, parola afta exei poly kali dribla.

Tespa, afto pou 8avmazo ston henry kai den to exo di se allo paikti einai oti einai paitis pou pezi center forward alla epistefi piso amyna pezi kentro moirazi mpalies, ektelei fouls apeftheias, ektelei corners, vagazei mpalies, driblarei, exi epitaxynsi oso KANENAS ALLOS kai eno sta 28 tou einai gia emena O KALYTEROS PAIKTIS EN ENERGEIA paramenei xamilon tonon kai antilamvanete oti i douleia tou einai A8LITIS kai oxi karagiozis!

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Βρε φίλε μου, που τα έχεις δεί και ακούσει όλα αυτά τα "κουφά"; Πές μου και εμένα που τώρα κατεβηκα απο το φεγγάρι και δεν γνωρίζω.:blink:

Πες μου που διαφωνεις χωρις ειρωνιες και ισως το συζητησουμε.

Μιλάς εσύ για ειρωνία και τρόπους; Όταν βρίζεις κλόουν εναν άνθρωπο δίχως συμπόνεια για την μεταμέλειά του;

Και όταν αυτός τυγχάνει να είναι ίνδαλμα πολλών, επομένως και μένα ωστε να τον προασπίζωμαι τώρα;

• 1 month later...

Σιγουρα πολλοι θα ψηφισαν το Πελε! Ενας απο αυτους ειμαι και εγω!! Με διαφορα καλυτερος απο ολους τους αλλους!!

Επισης ενας πολυ μεγαλος ποδοσφαιριστης που λυπει ομως απο την δημοσκοπηση ειναι ο George Best ο καλυτερος Αγγλος ποδοσφαιριστης μακραν...

Καλο θα ηταν να προστεθει το ονομα του...

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• 2 months later...

Η φιγούρα του κοντή και αρκετά ογκώδης, ουδέποτε ήταν καλός στις κεφαλιές και σπάνια άγγιζε την μπάλα με το δεξί πόδι. Όπως αποδείχθηκε, δεν χρειαζόταν, αφού το αριστερό του ήταν ίσως το καλύτερο από όλα όσα άγγιξαν τη "στρογγυλή θεά" μέχρι σήμερα. Ο Φέρεντς Πούσκας, ο "καλπάζων συνταγματάρχης", δεν είναι πια κοντά μας...

http://www.contra.gr/Archive/ContraFiles/134636.html