Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με φαξ αυτοί ειναι καλημένοι. αυτο μόνο θέλουν. Πάντως απορώ και αμφιβάλω αν όντως γίνεται στη voda τηλεφωνικός με τόσα ISO που έχουν. Και πάλι ειναι η προστασία του αληθινού συνδρομητή..

Να κανω μια μικρη διορθωσουλα, οταν καποιος αριθμος μεταβιβαζεται σε εναν αλλον συνδρομητη τοτε τα δικαιωματα του αριθμου μεταφερονται στον νεο δηλαδη ο νεος συνδρομητης εξακολουθει να μετραει σαν να εκανε αυτος την συνδεση την ημερομηνια που την εκανε ο πρωτος. Στην στετ ομοιως... Μονο στην Βονταφον αν αλλαξεις αριθμο ή κατοχο στο συμβολαιο χανεις τα δικαιωματα.

ενδιαφέρον αυτό, ειχα μείνει και εγώ με εσφαλμένη εντύπωση...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Και παλι, νομιζω, οτι στην βονταφον για να πας σε μεγαλο προγραμμα (δεν θυμαμαι απο ποσο και πανω, ισως απο 240 και ανω) πρεπει να πας σε καταστημα. Τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει πριν ενα με εναμιση χρονο που ειχα κανει την αλλαγη σε ενα δικο μου λογαριασμο.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (25 Μάι. 2004 , 22:04)

με φαξ αυτοί ειναι καλημένοι. αυτο μόνο θέλουν. Πάντως απορώ και αμφιβάλω αν όντως γίνεται στη voda τηλεφωνικός με τόσα ISO που έχουν. Και πάλι ειναι η προστασία του αληθινού συνδρομητή..

ενδιαφέρον αυτό, ειχα μείνει και εγώ με εσφαλμένη εντύπωση...

Στη Voda έκανα σήμερα τηλεφωνικά αλλαγή όπως έχω κάνει τουλάχιστον τέσσερις φορές από το 1995 που έχω κινητό στην εν λόγω εταιρεία...

Σήμερα πήγα από το 180 στο 240 και μου ζήτησαν αριθμό τηλεφώνου, όνομα συνδρομητή, ΑΦΜ και διεύθυνση αποστολής λογαριασμών. Μετά από περίπου μία ώρα πήραν στον αριθμό του κινητού για επιβεβαίωση και αυτό ήταν.

Τώρα αν ζητούν δικαιολογητικά σε άλλες περιπτώσεις (από 420 και πάνω ή για νέους συνδρομητές δεν ξέρω...)

Δηλαδη σου εκαναν αυθημερον την αλλαγη οικονομικου προγραμματος???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (26 Μάι. 2004 , 00:43)

Δηλαδη σου εκαναν αυθημερον την αλλαγη οικονομικου προγραμματος???

Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο...

Η αλλαγή θα γίνει κανονικά σε περίπου 20 ημέρες. Απλά την αίτηση για αλλαγή την έκανα εξ'ολοκλήρου τηλεφωνικά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (26 Μάι. 2004 , 02:43)

Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο...

Η αλλαγή θα γίνει κανονικά σε περίπου 20 ημέρες. Απλά την αίτηση για αλλαγή την έκανα εξ'ολοκλήρου τηλεφωνικά!

:) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 7 Μάι. 2004 , 00:28)

και εγω ειχα την ιδια περιπτωση πριν μια εβδομαδα .

ο γιος μου μου μπλοκαρε το pin και πηρα την Cosmote να μου δωσουν το puk λογου οτι ειχα χασει τα παντα .

μου ειπαν λοιπον να παω σε ενα καταστημα ΟΤΕ / Cosmote με την ταυτοτητα μου και να γραψω ενα αιτημα με την εξης μορφη:

Αριθμος Τηλεφωνου

Ημερομηνια Ενεργοποιησης

Ημερομηνια Τελευταιας Ανανεωσης Χρονου Ομιλιας

Υπογραφη Κατοχου

Αυτα μαζι με μια φωτοτυπια της ταυτοτητας σου το στελνουν με FAX απο το καταστημα στην Cosmote και μετα απο δυο ωρες τους παιρνεις τηλεφωνο για να σου δωσουν το PUK.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αυτα σε περιπτωση που ΔΕΝ εχεις μπλοκαρει το PUK

den xreiazetai kan na pas se katastima cosmote mporeis na ta steileis k monos sou me fax :)

prin mia evdomada tin patisa k ego..

Ημερομηνια Ενεργοποιησης

Ημερομηνια Τελευταιας Ανανεωσης Χρονου Ομιλιας den xreiazetai na thimasai akrivos ego sto peripou tous eipa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (25 Μάι. 2004 , 00:25)

Στέλνεις Fax (πάρε στό 1212 για ατομικό η 1200 για εταιρικό να σου πούν τον αριθμό του Fax) στην Cosmote την ταυτότητα και πάνω γράφεις ότι θέλεις να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Wireles Internet Easy το υπογράφεις και το στέλνεις (προσοχή αν είναι εταιρικό θέλει και σφραγίδα)!!

Ευχαριστώ, θα το στείλω αύριο. Οι ρυθμίσεις θα μου έλθουν από την Cote ή πρέπει να τις κάνω χειροκίνητα εγώ;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths ( 7 Μάι. 2004 , 13:10)

Ναι γινετε.. Γιατι δεν υπαρχει ISO στις υπηρεσιες και διαδικασεις τους.. Και ευτυχως εδω που τα λεμε..

Φίλε μου δίκιο έχεις... Αν και διαφωνώ με το ότι είναι καλύτερα που δεν εφαρμόζουν τα πρότυπα...

Αν κάποιος χάσει την κάρτα και δεν ξέρει ούτε κωδικό χρήστη ούτε τίποτα, καλύτερα είναι να μην μπορεί να κρατήσει τον ίδιο αριθμό!

Μία στο εκατομμύριο μπορεί να γίνει απάτη με αυτόν τον τρόπο!

By the way, η Panafon νυν Vodafone δεν είχε πιστοποιηθεί κατά ISO για τις υπηρεσίες της;

Αν έχει πιστοποιηθεί και παρόλα αυτά κάνει τέτοιες παρασπονδίες με τις χαμένες κάρτες ή τα χαμένα PUK τότε μάλλον δεν την αξίζει την πιστοποίηση ποιότητας!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος george cc (27 Μάι. 2004 , 01:30)

Εχει έρθει σε κανένα λογαριασμός με ογκοχρέωση;

Ναι , δυστηχώς δουλεύει κανονικά ...

Αν και στον πρώτο λογαριασμό δεν είχε χρεώσει κάτι κινήσεις που έκανα, στον δεύτερο που χρησιμοποίησα το Ιντερνετ μέσω GPRS οι χρεώσεις ήταν κανονικά.

Το τζάμπα πέθανε .... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yannis K (26 Μάι. 2004 , 19:31)

Ευχαριστώ, θα το στείλω αύριο. Οι ρυθμίσεις θα μου έλθουν από την Cote ή πρέπει να τις κάνω χειροκίνητα εγώ;

Πάρε απο σταθερό στο 210 13830 για να έχεις το κινητό σου ελέυθερο και θα γίνουν και οι ρυθμίσεις!!!

Υπάρχει και η λύση απο το site της Sonyericsson!!

Αλλά καλύτερα κάλεσε στήν Cosmote. ;)

Το περισσοτερο που εχω δει ειναι σε ενα φιλο μου με πολλες πολλες εισερχομενες κλησεις, 2,80Ε.

5Ε, δεν ειχα ξανακουσει!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Eαν το 1313 ηταν χρεωσιμο, θα απαντουσαν στο πρωτο χτυπημα. Η ΤΙΜ χαζη ειναι που το χρεωνει?

telika opws fainetai kai i cosmote ehei added value hrono omilias pros oles tis kliseis gia ta etairkia tis programmata.

bebaia opws kai tosa alla, mas to kratousan kryfo (mipws otidipote kalo to theoroun paranomo kai prospathoun na to eksafanisoun, san tous papades, i einai gia na mas kanoun na niosoume ti hara tis anakalypshs?)

mipos ksereis kaneis sas poia einai ta paketa? giati fysika me aytous sou fevgei to klapeto mehri na bgaleis akri...

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

Wirelessly posted (Sonyericsson t610: SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Se swma8ytria mu pu dn 3ekolaei to kingto apo to afti ths ths exei epistrepsei 17euro+kati psila

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ηρθε και το Ζ1010, 743Ε στο ΠΛΑΙΣΙΟ και 780Ε στην Cosmote. Καλά επιδότηση δεν πρόκειται να κάνουν για την αγορά αυτών των πανάκριβων συσκευών; Υπομονη όμως γιατί σε κανένα μήνα θα φέρει τα Mitsubishi kai NEC, κορυφαία 3G κινητά, απ' ότι πληροφορήθηκα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.
george cc

Εγώ γιατί έπρεπε να πάρω 40 φορές και να περιμένω με τόση ώρα στο τηλέφωνο του CC μέχρι να έρθει η σειρά μου, ενώ χρεώνεται?

Αν δεν θέλουν να τους παίρνει ο καθένας για να τους λέει τον πόνο του, ας έχουν αριθμό με χρέωση, αλλά να μην χρεώνουν την αναμονή.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Wirelessly posted (qtek 2020: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

Αρχικό Μήνυμα από KennyDopeGr

Η ΕΕΤΤ υποχρεώνει πάντως τις εταιρίες να προσφέρουν 4ψήφιο με χρέωση και 4ψήφιο χωρίς χρέωση

Τώρα αν θέλετε να κάνουμε μια ομαδική μήνυση στην Cosmote πολύ ευχαρίστως !

Συμφωνώ για την μήνυση. Όμως την θεωρώ 'τελευταίο βήμα'. Πριν απο αυτό, θα ήθελα να στείλει αν υπάρχει κάποιος οργανωμένος σύλλογος email στην Cosmote, για το συγκεκριμένο θέμα.

Νόμιζα οτι η Cosmote ηταν καλύτερη απο την Vodafone, αλλά όπως βλέπω σε 9 μήνες, πάλι στην Voda θα πάω... μιας και (ακόμη και μετά απο 2 μήνες χρήσης κοσμοτέ) θεωρώ την Vοdafone καλύτερη στην εξυπηρέτηση πελατών. Είτε face2face, είτε τηλεφωνική υποστήριξη.

... και χωρίς να αλλάξω νούμερο.

Τελικά πάντα χρειάζεται να χάνεις την 'πρωτιά'.

KennyDopeGR

ti xairesai? 1200..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Το 1200 ειναι ο αριθμος χωρις χρεωση για την εξυπηρετηση των εταιρικων πελατων. Που κολλαει?

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned