Jump to content

Περί... Cosmote γενικά


Phaeton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριοι,

Η πρόσφατη εμπειρία μου από την εταιρία σας, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την μέχρι πρότινος εικόνα και εξυπηρέτηση που είχα από εσάς.

Είμαι κάτοχος 3 συνδέσεων (όσα και τα μέλη της οικογένειάς μου) που αποτελούν οικογενειακό πακέτο.

Επιδότηση συσκευής έχω από το 6977******, 70 ευρώ .

Την προηγούμενη εβδομάδα χάλασε η συσκευή που είχε η σύζυγός μου.

Πήγαμε σε κατάστημα Πλαίσιο να πάρουμε το ΝOKIA 6600 FOLD PURPLE.

Στο μεταξύ ενημερώθηκα ότι θα μπορούσα να ζητήσω μέσω του 1212 υψηλότερη επιδότηση, πράγμα το οποίο έκανα. Εγκρίθηκε επιδότηση 30 ευρώ επιπλέον. Εκ των υστέρων έμαθα ότι αυτήν θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω μόνο σε κατάστημα cosmote. Πήγα λοιπόν σε κατάστημα cosmote να πάρω την παραπάνω συσκευή. Με ενημέρωσαν ότι σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων cosmote δεν είναι διαθέσιμη.

Τους είπα λοιπόν ότι εγώ θέλω την συγκεκριμένη συσκευή και γι αυτό θα πάω στο πλαίσιο, έστω με μικρότερη επιδότηση.

Σημειώνω ότι ήδη η σύζυγος είναι χωρίς συσκευή 4 ημέρες.

Ενημερώνομαι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την αρχική επιδότηση γιατί θα πρέπει και αυτό να περάσει πάλι διαδικασία έγκρισης. Παρακαλώ λοιπόν την υπάλληλο στο 1212, να μην περιμένω άλλες τόσες ημέρες για να χρησιμοποιήσω ένα δικαίωμα που έτσι και αλλιώς το είχα από πρίν.

Σήμερα Τρίτη 14/4, έχω παρακαλέσει αρκετές φορές στο 1212, η σύζυγος μου δεν έχει για πάνω από 1 εβδομάδα πλέον τηλέφωνο και εγώ έχω μείνει να περιμένω την αδικαιολόγητη γραφειοκρατία σας, να επανεγκρίνεται την ακύρωση μιας έγκρισης. Εβδομάδα των Παθών.

Λυπάμαι πολύ για την συμπεριφορά που μου επιφυλάξατε.

 

Θεσσαλονίκη 14-4-2009

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φίλε μου συμπάσχωντα.

Μόλις ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι παραπλήσιο εδώ και να το έστελνα και στην Κοσμοτέ.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι περίπου ίδιο με του φίλου παραπάνω.

 

Κατ'αρχήν να πω πως είμαι πελάτης της Κοσμοτέ εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια φέτος, με λογαριασμούς 150-180 ευρώ μέσω όρο κάθε μήνα και κάθε χρόνο σκάω και 500 ευρώ επιπλέον για συσκευή.

 

Με ενημερώνει λοιπόν πριν μια εβδομάδα η Κοσμοτέπως έχω επιδότηση 170 ευρώ.

Παίρνω τηλέφωνο στο 1212 και ζητάω μεγαλύτερη επιδότηση. Μου λένε πως θα με ειδοποιήσουν αυτοί.

Αφού πέρασαν 10 μέρες και δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου, τους παίρνω τηλέφωνο για να μάθω τι έγινε. Μου λένε πως έχει εγκριθεί το ποσό των 55 ευρώ εδώ και μια εβδομάδα και είχαν την εντύπωση πως με ειδοποίησαν. Είχαν την εντύπωση.

Αφού συμφώνησα με το ποσό που μου έδωσαν, μου είπαν πως θα πρέπει να πάω σε κατάστημα Κοσμοτέ να πάρω τη συσκευή που θέλω ή να την παραγγείλω τηλεφωνικά και να μου τη στείλουν. Είπα οτι θα σκεφτώ τι θέλω και θα τους ειδοποιήσω.

Αφού κατέληξα στη συσκευή που ήθελα (HTC Touch HD), πήγα στο κατάστημα Oteshop το οποίο είναι δίπλα μου (το κοντινότερο κατάστημα Κοσμοτέ είναι μισή ώρα μακριά) και ρωτάω αν μπορώ να πάρω την επιδότηση από εκεί.

Εξηγώ στην κυρία στο Oteshop πως έχει η κατάσταση (ότι ζήτησα και πήρα μεγαλύτερη επιδότηση) και ψάχνει στο σύστημα της αλλά δε με βρίσκει.

Παίρνει τηλέφωνο στην Κοσμοτέ η κυρία και ρωτάει αν μπορώ να πάρω την επιδότηση από το συγκεκριμένο κατάστημα. Η Κοσμοτέ δέχεται να μου μεταφέρει την επιδότηση ολόκληρη εκεί.

Μετά 10 λεπτά, όντως μεταφέρθηκε η επιδότηση αλλά μόνο το αρχικό ποσό και όχι το παραπάνω που μου έδωσαν.

Παίρνω αμέσως στο 1212 και μιλάω με κάποιο υπάλληλο (διαφορετικό προφανώς από αυτό που μίλησε η κυριά) ο οποίος μου λέει πως δε μπορώ να πάρω την επιδότηση από πουθενά αλλού εκτός από κατάστημα Κοσμοτέ.

Του εξηγώ πως μιλήσαμε πριν 10 λεπτά κλπ κλπ αλλά αυτός ανένδοτος. Μου λέει πως έχω χάσει τα επιπλέον χρήματα και πως πρέπει να κάνω πάλι τη διαδικασία από την αρχή και με παραπέμπει να μιλήσω με κάποιο άλλο υπεύθυνο για το θέμα και μου δίνει να πάρω κάποιο άλλο τηλέφωνο.

Παίρνω κι εγώ και μιλάω με κάποια κυρία η οποία με παραπέμπει σε κάποια άλλη κυρία η οποία είναι πιο υπεύθυνη γι'αυτά τα θέματα (μέχρι εδώ έχω συμπληρώσει 20 λεπτά ομιλίας με το 1212 και ο κάθε ένας που με παρέπεμπαν μου ζητούσε από την αρχή τα στοιχεία μου).

Αφού μιλάω λοιπόν με την τελευταία κυρία κάνα δεκάλεπτο, μου επαναφέρει τα επιπλέον χρήματα αμέσως και με στέλνει στην προηγούμενη κυρία για να διαλέξω συσκευή κλπ.

Μιλάω ξανά με την προηγούμενη και ζητάω να δει αν υπάρχει η συσκευή που θέλω σε κάποιο κατάστημα Κοσμοτέ στη Θεσσαλονίκη. Τη βρίσκει σε κάποιο αλλά είναι κρατημένη και μου λέει πως στην αποθήκη τους έχουν αρκετά κομμάτια και μπορούν να μου τη στείλουν. Αυτό γίνεται η Πέμπτη η Παρασκευή.

Παραγγέλνω να μου στείλουν τη συσκευή, και η κοπέλα μου λέει πως έχει γίνει η κράτηση και θα παραλάβω την Τρίτη. Σήμερα δηλαδή.

Αφού έχει πάει 2.30 το μεσημέρι και δεν έχει έρθει κανείς, παίρνω στην Κοσμοτέ για να μου δώσουν τον αριθμό αποστολής και να δω που βρίσκεται.

Η κοπέλα που μιλάω μαζί της, διαπιστώνει με μεγάλη έκπληξη πως η συσκευή δεν έχει αποσταλεί, διότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην αποθήκη και δε γνωρίζει πότε θα παραλάβουν.

Της εξηγώ πως την προηγούμενη εβδομάδα η συσκευή υπήρχε και πως είχε γίνει κράτηση και μου απαντάει πως η κοπέλα που μίλησα μαζί της την προηγούμενη εβδομάδα....έκανε μάλλον λάθος.

 

Μετά λοιπόν από 10 μέρες πραγματικής ταλαιπωρίας και πάνω από 3 ώρες ομιλίας με διάφορους υπαλλήλους της Κοσμοτέ, (πιστεύω πως σχεδόν έχω ξοδέψει την επιπλέον επιδότηση στα τηλέφωνα με το 1212), αποφάσισα μεταφέρω τον αριθμό μου αλλά και άλλους 2 που υπάρχουν στην οικογένεια μου στη Vodafone.

 

Η επιδότηση συσκευής δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σημαίνει και ανανέωση συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο. Γι'αυτό το λόγο δίνουν την επιδότηση.

Και αντί να μας παρακαλάν αυτοί να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μας, καθόμαστε και τους παρακαλάμε εμείς για το αυτονόητο.

 

Δυστυχώς όπου υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου γειά σου.

Την βλακεία κάποιων δυστυχώς την έχουμε υποστεί πολλοί.

Κατά διαβολική σύμπτωση, για την έγκριση της μεγαλύτερης επιδότησης με είχαν διαβεβαιώσει και εμένα ότι θα με ενημερώσουν οι ίδιοι. Αν δεν έπαιρνα πάλι εγώ τηλέφωνο, ακόμα θα περίμενα.

Την δική μου επιστολή την έστειλα επώνυμα σε μια υπηρεσία παραπόνων, όπου όπως φαίνεται την έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Αν συνεχίσουν το γράψιμο θα επιλέξω και εγώ μια λύση ανάλογη με την δική σου.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως διαφήμιζαν 20 % έκπτωση και στα μαγαζιά και καλά επειδή δεν προλάβενε να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 18 λεγαν οτι θα σου δώσουν τελικά 10. μηπως μάθατε για καμιά παράαταση του προγράμματος?

πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s

sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i

siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας,

 

ειμαι κατοχος του Νec 410i i-mode,και μεχρι και πριν απο 5 μηνες ειχα το καρτοσυμβολαιο Cosmote 20.απο τοτε εκοψα το προγραμμα,καταργηθηκε και ο αριθμος μου.

Επειδη μου εχει μεινει καβατζα η συσκευη, μπορω να τη μετατρεψω σε καρτοκινητο Cosmocarta;Πρεπει να γινει αλλαγη στη SIM;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας,

 

ειμαι κατοχος του Νec 410i i-mode,και μεχρι και πριν απο 5 μηνες ειχα το καρτοσυμβολαιο Cosmote 20.απο τοτε εκοψα το προγραμμα,καταργηθηκε και ο αριθμος μου.

Επειδη μου εχει μεινει καβατζα η συσκευη, μπορω να τη μετατρεψω σε καρτοκινητο Cosmocarta;Πρεπει να γινει αλλαγη στη SIM;

 

Εφοσον καταργηθηκε ο αριθμος σου δεν μπορεις να εχεις τον ιδιο. Απλα αγοραzεις ενα πακετο συνδεσης cosmocarta και τον ενεργοποιεις.

Link to comment
Share on other sites

Αν εισαι λιγοτερο απο 6 μηνες απο την διακοπη τοτε ισως εχεις καποια ελπιδα να βρεις το νουμερακι. Δεν χανεις κατι να ρωτησεις στο 1313
Link to comment
Share on other sites

Πλέον και από την κοσμοτέ...

δεν ξέρω αν είναι νέα ή παλιά, αλλά τώρα την είδα...

 

http://www.spacemonkey.gr/

 

έχει πολύ γέλιο!:lol::lol::lol::lol:

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:
Link to comment
Share on other sites

Είναι παλιά αλλά πραγματικά έχει πολύ γέλιο!!

Όντως είναι παλιά interactive διαφήμιση.Την ανακάλυψα πρίν από 2-3 μήνες από το C&F του MyPhone.Μου αρέσει πολύ αυτό που λέει πρός το τέλος ο Μάρκος:"Αν αυτός είναι ο Άρης,τότε εγώ είμαι η Αφροδίτη της Μύλου".:lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Γράφω εκ μέρους του κολλητού μου. (Μη βιάζεστε διαβάστε πρώτα το μήνυμα και μετά πείτε ότι έπρεπε να το γράψω σε άλλη θεματική ενότητα). Ο κολλητός μου έχει σόνυ έρικσον κ550, χθες το βράδυ το απενεργοποίησε και το πρώι το ξαναενεργοποίησε, όταν αργότερα προσπάθησε να στείλει sms του έβγαλε πως αυτό ήταν μη επιτρεπτή ενέργια. Νόμισε πως έφταιγε το κινητό του παραλήπτη, όταν όμως μετά προσπάθησε να κάνει κάποιο τηλεφώνημα του έβγαλε πάλι μη επιτρεπτή ενέργια. Όταν μου το είπε, τον άρχισα την ανάκριση: έκανες εκείνο, έκανες το άλλο, μήπως κατα λάθος χθες πάτησες κάτι. Όλα ήταν εντάξει του είπα να βγάλει την σιμ του, να την βάλει στο δικό μου κινητό και να πάρει στην εξυπηρέτηση πελατών της κοσμοτέ, γιατί εγώ είμαι στη βόνταφον. Έτσι κι έγινε, αλλά ούτε από το δικό μου μπορούσε να πάρει, από εκεί καταλάβαμε πως το πρόβλημα δεν ήταν του κινητού αλλά μάλλον από την κοσμοτέ. Δεν μπορεί να πάρει ούτε για να ενημερωθεί για το υπόλοιπο του, που είναι σίγουρος ότι έχει υπόλοιπο γιατί έχει καρτοσυμβόλαιο και προχθές του βάλανε 20€.

Συγγνώμη που σας κούρασα αλλά έπρεπε να σας τα πω για να μου πείτε τι να κάνει. Ευχαριστούμε.

Link to comment
Share on other sites

Το γεγονός ότι πρόσφατα του βάλανε μονάδες δεν ανερεί το γεγονός ότι ο λογαριασμός είναι απλήρωτος. Ίσως σήμερα να κόπηκε, Την μέρα που του βάλανε μονάδες δεν είχε λήξη η περίοδος αναμονής .
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hello everyone

 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κανείς ξέρει μήπως μπορώ με κάποιον τρόπο να έχω πρόσβαση στους αριθμούς στους οποίους έχω στείλει sms μέσω της υπηρεσίας mycosmos. Παίχτηκε μια βλακεία με το κινητό μου και σβήστικαν οι επαφές μου, σε πολλές από τις οποίες όμως έχω στείλει sms από το mycosmos.

 

Δυστυχώς δεν βρίκα κάποιο e-mail για να επικοινωνήσω με κανέναν admin του mycosmos οποτε..... ζητώ βοηθεία από όλους σας

 

Εεεεευχαριστώ πολύ ;)

Perifanos administrator tou evanescence.gr :cool:
Link to comment
Share on other sites

νομίζω δεν δίνει αυτή την δυνατοτητα το mycosmos. εκτός αν κρατάει τα sms σε κανένα φάκελο "Απεσταλμένα"
Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ναι βαλτον και δεν θα χασεις!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο...

 

Τώρα έχω καρτοσυμβόλαιο το οποίο με έχει βολέψει πολύ με την προσφορά 5€ για 500 λεπτά προς Cosmote και σταθερά.

 

Αυτό το πακέτο ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει??

 

Επίσης θέλω να πάρω καινούρια συσκευή και με απασχολεί η βιντεοκλήση και το browsing με HSDPA.

 

  • Τι πακέτο σύνδεσης υπάρχει με περίπου 150-180 λεπτά δωρεάν και καμιά 500αριά MB τον μήνα για ίντερνετ? (πάγιο max 35€)
  • Τα λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας στα συμβόλαια αφορούν κλήσεις ΚΑΙ βιντεοκλήσεις προς όλα τα κινητά (κ σταθερά)?
  • Στο καρτοσυμβόλαιο υπάρχει περίπτωση τα δωρεάν 500 λεπτά της προσφοράς να αφορούν και βιντεοκλήσεις? Η χρέωση της είναι ίδια με της κανονικής κλήσης?

 

Sorry για το πρήξιμο...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο...

 

Τώρα έχω καρτοσυμβόλαιο το οποίο με έχει βολέψει πολύ με την προσφορά 5€ για 500 λεπτά προς Cosmote και σταθερά.

 

Αυτό το πακέτο ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει??

 

Επίσης θέλω να πάρω καινούρια συσκευή και με απασχολεί η βιντεοκλήση και το browsing με HSDPA.

 

  • Τι πακέτο σύνδεσης υπάρχει με περίπου 150-180 λεπτά δωρεάν και καμιά 500αριά MB τον μήνα για ίντερνετ? (πάγιο max 35€)
  • Τα λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας στα συμβόλαια αφορούν κλήσεις ΚΑΙ βιντεοκλήσεις προς όλα τα κινητά (κ σταθερά)?
  • Στο καρτοσυμβόλαιο υπάρχει περίπτωση τα δωρεάν 500 λεπτά της προσφοράς να αφορούν και βιντεοκλήσεις? Η χρέωση της είναι ίδια με της κανονικής κλήσης?

 

Sorry για το πρήξιμο...

Υπαρχουν τα προγραμματα i της Cosmote ...

Δες εδω και θα καταλαβης http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=iPhone&breadcrumbTitle=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+COSMOTE+i

Link to comment
Share on other sites

Mε πρόλαβε ο φίλος.

Προσωπικά προτείνω το i35.

150 λεπτά και μηνύματα σε όλα τα δίκτυα, 500 mb όγκος/μήνα... Eγώ όταν το έκανα είχαν προσφορά και για ένα χρόνο έχω 1,5 gb/μήνα... Δε ξέρω αν ισχύει ακόμα

Πάγιο 35 ευρώ, και χρησιμοποίησα έκπτωση αντί επιδότησης και μου βγαίνει στα 26€.

Link to comment
Share on other sites

Mε πρόλαβε ο φίλος.

Προσωπικά προτείνω το i35.

150 λεπτά και μηνύματα σε όλα τα δίκτυα, 500 mb όγκος/μήνα... Eγώ όταν το έκανα είχαν προσφορά και για ένα χρόνο έχω 1,5 gb/μήνα... Δε ξέρω αν ισχύει ακόμα

Πάγιο 35 ευρώ, και χρησιμοποίησα έκπτωση αντί επιδότησης και μου βγαίνει στα 26€.

 

Να διορθωσω λιγο τον φιλο 100 λεπτα ομηλιας ή βιντεοκλησης.....και οχι 150......150 ειναι τα μηνυματα. :)...οπως και ο διπλασιασμος στα mb ισχυει μεχρι τελος του μηνος...νομιζω οτι το γραφει και πανω στο side που εδωσα με μεγαλα γραμματα....:p

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να μου πείτε και τι πακέτα-προσφορών υπάρχουν διαθέσιμα για τις συνδέσεις Cosmote? (Που στέλνεις π.χ. sms 5€ και έχεις 500λεπτά και τέτοια)

 

Ξέρουμε μέχρι πότε έχουν ισχύ αυτά τα πακέτα?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να μου πείτε και τι πακέτα-προσφορών υπάρχουν διαθέσιμα για τις συνδέσεις Cosmote? (Που στέλνεις π.χ. sms 5€ και έχεις 500λεπτά και τέτοια)

 

Ξέρουμε μέχρι πότε έχουν ισχύ αυτά τα πακέτα?

 

Οι προσφορές για τα 500 sms (5€), 500 λεπτά (5€), πήραν παράταση μέχρι 30/6. Επίσης, νομίζω πως εξακολουθεί και ισχύει ο επιπλέον δωρεάν όγκος στα προγράμματα i (δηλαδή στο i35 να έχεις 1,5GΒ αντί για 500 ΜΒ)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...