Nikos_96 Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Είδα κάτι που με ξενέρωσε και δεν το περίμενα. Κατω απο κεντρική κεραία κτιρίου ΟΤΕ πρίν λιγες μέρες είχα cosmote neo. μετραγα ταχυτητα 1+ gbps. πηγα στο frog. ακριβώς στο ίδιο σημείο και χωρίς κόσμο μέτραγα όχι πάνω απο 400 mbps!! Υποτίθεται η cosmote δεν ξεχώριζε την κινητή της γενικά..Με απογοήτευσε.. 3 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος Δε παίζει ρόλο αυτό που λες με τη κεραία κάτι γίνεται, εκεί είναι άδειο το μέρος οκ αλλά δεν εκπέμπει μόνο εκεί σήμα μπορεί να δώσει σήμα και σε γειτονική περιοχή που καλύπτει. Με Cosmote neo what's up και Gigamax unlimited τις ίδιες ταχύτητες έτρεχα στο 5G (1Gbps και τα 3) Είναι θέμα τύχης που θα σε συνδέσει το κινητό (πχ από κει 4G και από αλλού 5G αν το έχουν κλείσει για κάποιο λόγο ή έχει πρόβλημα ) Κάποια στιγμή με speedtest από κει δώσε ένα Netmonster. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το Cosmote Travel Pass για Ζώνη Α που να δίνει μόνο δεδομένα; Το μόνο που βρήκα στη σελίδα τους είναι το Roaming Now που όμως βλέπω ότι δεν ισχύει για συμβόλαια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Έπεσε στην αντίληψη κάποιου εδώ μέσα για προσφορά, από cosmote κάρτα να δοθεί τιμή 15€; Περιμένω λεπτομέρειες και όρους από εκεί που μου δώσανε πρόχειρα την πληροφορία, για ότι νεότερο θα ενημερώσω. 6 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, andreasomageiras said: Έπεσε στην αντίληψη κάποιου εδώ μέσα για προσφορά, από cosmote κάρτα να δοθεί τιμή 15€; Περιμένω λεπτομέρειες και όρους από εκεί που μου δώσανε πρόχειρα την πληροφορία, για ότι νεότερο θα ενημερώσω. Για συμβόλαιο λέτε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Για συμβόλαιο λέτε; Μετατροπή από wat's up σε συμβόλαιο. Η διευκρίνιση που έλαβα λέει πως αφορά παλιά καρτοκινητά cosmote και όχι νέο νούμερο, φορητότητα ή νέα καρτοκινητά cosmote. 4 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Εάν έχετε κάποια νέα ενημέρωση πείτε μας. Ευχαριστώ πολύ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 1 hour ago, andreasomageiras said: Μετατροπή από wat's up σε συμβόλαιο. Η διευκρίνιση που έλαβα λέει πως αφορά παλιά καρτοκινητά cosmote και όχι νέο νούμερο, φορητότητα ή νέα καρτοκινητά cosmote. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Τι πακέτο συμβολαίου όμως αφορά; εννοώ τι περιλαμβάνει άραγε με 15€ γιατί ως γνωστόν η Cosmote είναι και η πιο ακριβή .. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 11 ώρες πριν, elkons said: Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Τι πακέτο συμβολαίου όμως αφορά; εννοώ τι περιλαμβάνει άραγε με 15€ γιατί ως γνωστόν η Cosmote είναι και η πιο ακριβή .. Για unlimited όλα (μου είπαν), δεν έχω τις προϋποθέσεις και δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες! 1 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 hour ago, andreasomageiras said: Για unlimited όλα (μου είπαν), δεν έχω τις προϋποθέσεις και δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες! Θα με ενδιέφερε πολύ κάτι τέτοιο καθώς έχω ένα καρτοκινητό whats up πάρα πολλά χρόνια οπότε αν υπάρχει κάποια ενημέρωση ή κάποιο τηλέφωνο ώστε να ενημερωθώ θα είναι πολύ καλή ευκαιρία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 15€ τζάμπα πράγμα για unlimited Αν και τόσα αξίζουν και στους 3 για unlimited 😄 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 hour ago, andreasomageiras said: Για unlimited όλα (μου είπαν), δεν έχω τις προϋποθέσεις και δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες! Και εγώ ενδιαφέρομαι. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Μπορείτε να ρωτήσετε σε κάποιο κατάστημα cosmote, germanos ή στο "τσατ". Δεν έχω απευθείας επικοινωνία και ούτε αυτός που μου μετέφερε την πληροφορία για την προσφορά πληρεί τις προϋποθέσεις, γιαυτό δεν μπορώ να έχω περαιτέρω λεπτομέρειες. 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Μετά από επικοινωνία από το κατάστημα Γερμανός Χαλκίδας σας μεταφέρω τη πληροφορία Οι Black Friday προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας ξεκινούν στις 15/11 . Όσον αφορά τις συνδέσεις COSMOTE, έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις!Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στο κατάστημα μας στην καρδιά της Χαλκίδας, Αβάντων 33, τηλ 2221028080 Οπότε στις Black Friday λέτε να μην μειώσουν κάτι στη κινητή; 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Μπράβο φίλε για την πληροφορία, για να δούμε τι θα γίνει φέτος... 3 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 28 minutes ago, elkons said: Μετά από επικοινωνία από το κατάστημα Γερμανός Χαλκίδας σας μεταφέρω τη πληροφορία Οι Black Friday προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας ξεκινούν στις 15/11 . Όσον αφορά τις συνδέσεις COSMOTE, έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις!Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στο κατάστημα μας στην καρδιά της Χαλκίδας, Αβάντων 33, τηλ 2221028080 Οπότε στις Black Friday λέτε να μην μειώσουν κάτι στη κινητή; "σε προϊόντα τεχνολογίας"... 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος "ΟΤΕ: Σε θυγατρική εταιρεία οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας". Ο κ. Νεμπής ανακοίνωσε επίσης στις 13 Νοεμβρίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ αποφάσισε την έναρξη διαδικασίας διάσπασης δια της απόσχισης του κλάδου παθητικών υποδομών κινητής και τη σύσταση για τον σκοπό αυτό νέας εταιρίας. Η απόσχιση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4601/2019, του Ν. 4548/2018, του Ν. 4172/2013 και του Ν. 4438/2016. Ως ημερομηνία σύνταξης ισολογισμού – λογιστικής κατάστασης μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30ή Νοεμβρίου. Με την ανωτέρω απόφαση επιδιώκεται η βελτιστοποίηση της εταιρικής δομής, της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας και η δημιουργία αξίας στον Όμιλο OTE. Ο επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ σημείωσε πως δεν υπάρχει απόφαση για πώληση των παθητικών υποδομών. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος https://www.ot.gr/2024/11/14/epixeiriseis/tilepikoinonies/kostas-nempis-ote-estiazoume-se-optiki-ina-5g-programmata-ict-kai-tileoptiki-platforma/ Δε σας δίνω ένα ξερό λινκ ,μια σύντομη περίληψη για όσους βαριούνται να διαβάσουν το site. Ο CEO του ΟΤΕ, Κώστας Νεμπής, δήλωσε ότι η εταιρεία εστιάζει σε στρατηγικούς τομείς όπως τα δίκτυα οπτικών ινών (FTTH), το 5G, τις υπηρεσίες ICT και την Cosmote TV. Στόχος του ΟΤΕ είναι να επεκτείνει τις ψηφιακές υπηρεσίες και να καλύψει πάνω από 1,7 εκατομμύρια οικίες με FTTH. Επιπλέον, επενδύει σε γεωγραφική επέκταση και βελτίωση εμπειρίας πελάτη. Τέλος, αναμένεται ότι η νέα υποδομή και συμφωνίες, όπως με την Nova, θα ενισχύσουν την ανάπτυξη. Αυτά γενικά. Καλό 2090😅 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 1 minute ago, elkons said: https://www.ot.gr/2024/11/14/epixeiriseis/tilepikoinonies/kostas-nempis-ote-estiazoume-se-optiki-ina-5g-programmata-ict-kai-tileoptiki-platforma/ Δε σας δίνω ένα ξερό λινκ ,μια σύντομη περίληψη για όσους βαριούνται να διαβάσουν το site. Ο CEO του ΟΤΕ, Κώστας Νεμπής, δήλωσε ότι η εταιρεία εστιάζει σε στρατηγικούς τομείς όπως τα δίκτυα οπτικών ινών (FTTH), το 5G, τις υπηρεσίες ICT και την Cosmote TV. Στόχος του ΟΤΕ είναι να επεκτείνει τις ψηφιακές υπηρεσίες και να καλύψει πάνω από 1,7 εκατομμύρια οικίες με FTTH. Επιπλέον, επενδύει σε γεωγραφική επέκταση και βελτίωση εμπειρίας πελάτη. Τέλος, αναμένεται ότι η νέα υποδομή και συμφωνίες, όπως με την Nova, θα ενισχύσουν την ανάπτυξη. Αυτά γενικά. Καλό 2090😅 Τρέχουν και δεν φτάνουν λόγω ΔΕΗ ή ΔΕΗ έχει ξεκινήσει και βάζει οπτική από της κολώνας ( όπως κάθε σοβαρό κράτος ακόμα και Ιαπωνία) και δεν ξέρουν που να κρυφτούν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) Προσωπικά στην Καλλιθέα Αττικής στην διεύθυνση μου έχω διαθέσιμο Adsl και στον Πειραιά Fiber μέχρι 100 mbps περιμένουμε τις οπτικές... Το 2090... Edited 14 Νοέμβριος by Antonio21 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Fiber 100 και περιμένετε τις οπτικές είναι VDSL . Fiber to the home (FFTH) καθαρή ινα εώς 1Gbps στο σπίτι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Ναι τώρα θα βγάλουν και πακέτο με 3Gbps 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 1 minute ago, Antonio21 said: Ναι τώρα θα βγάλουν και πακέτο με 3Gbps Και εννοείται το 80% της Ελλάδας θα έχει ADSL 4 ώρες πριν, MIKU said: 30ή Νοεμβρίου. Μαζί με το μετρό της Θεσσαλονίκης να δέσει το γλυκό 😋 (Τραγικό logo) 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, MIKU said: "ΟΤΕ: Σε θυγατρική εταιρεία οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας". Ο κ. Νεμπής ανακοίνωσε επίσης στις 13 Νοεμβρίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ αποφάσισε την έναρξη διαδικασίας διάσπασης δια της απόσχισης του κλάδου παθητικών υποδομών κινητής και τη σύσταση για τον σκοπό αυτό νέας εταιρίας. Η απόσχιση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4601/2019, του Ν. 4548/2018, του Ν. 4172/2013 και του Ν. 4438/2016. Ως ημερομηνία σύνταξης ισολογισμού – λογιστικής κατάστασης μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30ή Νοεμβρίου. Με την ανωτέρω απόφαση επιδιώκεται η βελτιστοποίηση της εταιρικής δομής, της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας και η δημιουργία αξίας στον Όμιλο OTE. Ο επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ σημείωσε πως δεν υπάρχει απόφαση για πώληση των παθητικών υποδομών. 2 ώρες πριν, elkons said: https://www.ot.gr/2024/11/14/epixeiriseis/tilepikoinonies/kostas-nempis-ote-estiazoume-se-optiki-ina-5g-programmata-ict-kai-tileoptiki-platforma/ Δε σας δίνω ένα ξερό λινκ ,μια σύντομη περίληψη για όσους βαριούνται να διαβάσουν το site. Ο CEO του ΟΤΕ, Κώστας Νεμπής, δήλωσε ότι η εταιρεία εστιάζει σε στρατηγικούς τομείς όπως τα δίκτυα οπτικών ινών (FTTH), το 5G, τις υπηρεσίες ICT και την Cosmote TV. Στόχος του ΟΤΕ είναι να επεκτείνει τις ψηφιακές υπηρεσίες και να καλύψει πάνω από 1,7 εκατομμύρια οικίες με FTTH. Επιπλέον, επενδύει σε γεωγραφική επέκταση και βελτίωση εμπειρίας πελάτη. Τέλος, αναμένεται ότι η νέα υποδομή και συμφωνίες, όπως με την Nova, θα ενισχύσουν την ανάπτυξη. Αυτά γενικά. Καλό 2090😅 κοσμοτέ όνλυ 🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) 25 minutes ago, cmvr said: κοσμοτέ όνλυ 🤣🤣🤣🤣🤣 Νοντ ονλυ Έχουμε το nova ετζ σα τώρα έχουμε το Cosmote ετζ με βολτε στα tcl 😂 Η εικόνα είναι αληθινή . Edited 14 Νοέμβριος by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts