Mitsos_The_Great Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Πάντως είχα πάει σε ένα φίλο μου στην Καλαμάτα που η κεραία της κοσμοτέ είναι 500μέτρα από το σπίτι του. Δοκίμασα να δώ τηλεόραση και για 2 λεπτά δεν εκανε σπασίματα[με χρέωση] φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsulas Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Apisteuto ki omos alithino !!! Meta apo 10lepti epikoinwnia me tin Cosmote me enimerwsan oti tha prepei na kalesw sto texniko tmima tis Simplex. Olo xara egw pairnw kai i apantisi " Dustuxws den gnwrizoume" tha prepei na steilete e-mail stin MIO. Entelws trelo. Esteila e-mail kai perimenw apantisi... To entelws trelo omws einai allo. Mou eipan oti ap' ti stigmi pou tou ekana firmware update thewreitai ektos egguhshs. Kai tou anaferw egw. Kati to opoio to dinei episima i mio-tech.com sti site tis gia tis suskeues tis theoritai unofficial. E, eleos. H egw eimai polu mprosta stin texnologia kai apisteuta paraksenos i arketoi apo autous pou douleuoun se autes tis etairies tha eprepe na douleuoun se anthrakorixia.:mad: :mad: Παράθεση Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1 Just waiting for OS 3.0 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Πού περίπου είναι το σπίτι του φίλου σου? Γιατί είμαι κι εγώ από την καλαμάτα, αλλά δεν έχω καταλάβει που έχουν βάλει κεραία 3G! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ *35*1234*16# ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ##002# ΛΕΕΙ ΜΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ!!!:wacko: ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ!:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ *35*1234*16# ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ##002# ΛΕΕΙ ΜΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ!!!:wacko: ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ!:what: Δυστηχως αυτη η υπηρεσια δεν ειναι πλεον διαθεσιμη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Aπό πότε; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 από τότε που μου ήρθε το μήνυμα δεν έχω όρεξη να στείλω mms Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 από τότε που μου ήρθε το μήνυμα δεν έχω όρεξη να στείλω mms Γιατί;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Γιατί;:confused: διότι μου προκαλεί σύχγιση το γεγονός. δεν ξέρω τί φωτογραφίες να βγάλω ή τί να στείλω από αυτές που έχω ήδη. και καταλήγω να μην στέλνω Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 διότι μου προκαλεί σύχγιση το γεγονός. δεν ξέρω τί φωτογραφίες να βγάλω ή τί να στείλω από αυτές που έχω ήδη. και καταλήγω να μην στέλνω Καταλαβαίνω... Τυχαίνει πολλές φορές Σαββατοκύριακο να μην βγω και δεν έχω τη να στείλω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δυστηχως αυτη η υπηρεσια δεν ειναι πλεον διαθεσιμη :) Οχι...ειναι διαθεσιμη...απλα στην Cosmo θελει ενεργοποιηση :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Οχι...ειναι διαθεσιμη...απλα στην Cosmo θελει ενεργοποιηση :) Τι ενεργοποιηση..:blink: ? εγω αυτο το κανω τα τελευταια 8 χρονια συνεχεια.ε τωρα δεν δουλευει..μονο η επιβεβαιωσει λειτουργει.οποιος το προσπαθησε εφαγε "πορτα". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Τι ενεργοποιηση..:blink: ? να παρεις τηλεφωνο στην Cosmote και να τους πεις να ενεργοποιησουν τις φραγες....εγω το εκανα και λειτουργει μια χαρα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gapostolop Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Η ενεργοποιηση γίνεται κατά την πρώτη έκδοση λογαριασμού για να υπάρχουν στοιχεία να δει ο χρήστης !!!!:D πήγα στον Γερμανό και την έκανα την αίτηση. Το θέμα είναι ξέρει κανείς πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 να παρεις τηλεφωνο στην Cosmote και να τους πεις να ενεργοποιησουν τις φραγες....εγω το εκανα και λειτουργει μια χαρα Ρε φιλε..την φραγη την εχω περασει μονος μου μεσω του γνωστου tip.τωρα αυτο δεν λειτουργει...ετσι εκανα παντα...ποτε δεν ανακατευτηκα με την εταιρια.μονος μου τις εβαζα,μονος μου τις εβγαζα..αυτο ειναι ολο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ρε φιλε..την φραγη την εχω περασει μονος μου μεσω του γνωστου tip.τωρα αυτο δεν λειτουργει...ετσι εκανα παντα...ποτε δεν ανακατευτηκα με την εταιρια.μονος μου τις εβαζα,μονος μου τις εβγαζα..αυτο ειναι ολο.:) Ναι ρε φιλε...αυτο ισχυει στο παρελθον...καποια στιγμη αποφασισαν στην Κοσμο να απενεργοποιησουν ολες τις φραγες και να τις δινουν ΜΟΝΟ σε αυτους που τους καλουνε και δηλωνουν ονομαστικα οτι θελουν να μπορουν να βαζουν φραγες.... καταλαβες;;;; ;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ναι ρε φιλε...αυτο ισχυει στο παρελθον...καποια στιγμη αποφασισαν στην Κοσμο να απενεργοποιησουν ολες τις φραγες και να τις δινουν ΜΟΝΟ σε αυτους που τους καλουνε και δηλωνουν ονομαστικα οτι θελουν να μπορουν να βαζουν φραγες.... καταλαβες;;;; ;) Τωρα καταλαβα την πολιτικη της cote.γιατι απο τις αλλες εταιριες(τιμ) η παραπανω εντολη γινεται κανονικα. Ευχαριστω για την διευκρινηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ναι ρε φιλε...αυτο ισχυει στο παρελθον...καποια στιγμη αποφασισαν στην Κοσμο να απενεργοποιησουν ολες τις φραγες και να τις δινουν ΜΟΝΟ σε αυτους που τους καλουνε και δηλωνουν ονομαστικα οτι θελουν να μπορουν να βαζουν φραγες.... καταλαβες;;;; ;) ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΩΣΕΣ!!!:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΩΣΕΣ!!!:rotfl: παιδες σε εμενα δουλεψε...αν δεν το δοκιμαζα δεν θα το εγραφα :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 1) Δεν είπα οτι υπάρχει κεραία 3g. 2)Έχει σημασία που είναι το σπίτι του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 παιδες σε εμενα δουλεψε...αν δεν το δοκιμαζα δεν θα το εγραφα :) ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ(ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ?) ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΦΑΞ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΝΤΩΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ ΤΗΛ.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 :) :) καλημερα σας θα ηθελα να μου πειτε που ειναι ο περιφημος κωδικος χρηστη;:mad: εχω κρατησει ολα τα χαρτια απο την cosmocarta αλλα δεν ξερω που να δω. (μαλλον δεν βρισκω τιποτα):lol: απο ποσα νουμερα αποτελειται;...που χρειαζεται εν τελει; και κατι ακομα αν τον εχω χασει πως μπορω να τον βρω; αν εχετε ψαξει και υπαρχει κατι στο ιντερνετ!;) σας ευχαριστω εκ των προτερων:* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 :) :) καλημερα σας θα ηθελα να μου πειτε που ειναι ο περιφημος κωδικος χρηστη;:mad: εχω κρατησει ολα τα χαρτια απο την cosmocarta αλλα δεν ξερω που να δω. (μαλλον δεν βρισκω τιποτα):lol: απο ποσα νουμερα αποτελειται;...που χρειαζεται εν τελει; και κατι ακομα αν τον εχω χασει πως μπορω να τον βρω; αν εχετε ψαξει και υπαρχει κατι στο ιντερνετ!;) σας ευχαριστω εκ των προτερων:* Για να μαθεις τον κωδικο χρηστη θα πρεπει να στειλεις με Φαξ ενα αντιγραφο της Ταυτοτητας σου. Επανω θα πρεπει να αναγραφει ποτε περιπου εχει γινει η ενεργοποιηση του καρτοκινητου,ποτε περιπου εκανες τελευταια φορα ανανεωση και ποσο υπολοιπο εχεις στο νουμερο σου. Μετα θα επικοινωνησει μαζι σου η Cosmote για να σου δωσει τον κωδικο χρηστη. Αν θελεις να σου στειλω και τον αριθμο του φαξ. Ο κωδικος χρηστη ειναι απαραιτητος αν θελεις να κανεις μεταφορα χρονου ομιλιας σε αλλο καρτοκινητο. Θα χρειασει αν θελεις να κανεις αντικατασταση καρτας Sim. Και γενικως για ενεργοποιηση καποιων προσθετων υπηρεσιων. Ελπιζω να βοηθησα ;) Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Για να μαθεις τον κωδικο χρηστη θα πρεπει να στειλεις με Φαξ ενα αντιγραφο της Ταυτοτητας σου. Επανω θα πρεπει να αναγραφει ποτε περιπου εχει γινει η ενεργοποιηση του καρτοκινητου,ποτε περιπου εκανες τελευταια φορα ανανεωση και ποσο υπολοιπο εχεις στο νουμερο σου. Μετα θα επικοινωνησει μαζι σου η Cosmote για να σου δωσει τον κωδικο χρηστη. Αν θελεις να σου στειλω και τον αριθμο του φαξ. Ο κωδικος χρηστη ειναι απαραιτητος αν θελεις να κανεις μεταφορα χρονου ομιλιας σε αλλο καρτοκινητο. Θα χρειασει αν θελεις να κανεις αντικατασταση καρτας Sim. Και γενικως για ενεργοποιηση καποιων προσθετων υπηρεσιων. Ελπιζω να βοηθησα ;) αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα τον αριθμο φαξ. μηπως ξερεις και απο ποσα ψηφια αποτελειται; οχι τιποτα αλλο δηλαδη μηπως τον εχω και δεν τον ξερω!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekir82 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν πάνω σε αυτό το θέμα κάτι. Έδω και 4 μήνες δεν μπορώ να κάνω sign in στο MSN απο το MDA (ίδιο μεQtek s100). Στο παρελθόν έμπαινα κάθε μέρα. Η σύνδεση γινόταν μέσω GPRS και οχι i-mode. Στο internet σερφάρει κανονικά. Το account μου είναι σίγουρα σωστό αφου απο το pc μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Καμιά ιδέα? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts