Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται ότι τις περνάς στο φάκελο camera του κινητού(εκεί που αποθηκεύει τις φώτο μόλις τις έχεις τραβήξει).

Μην αποθηκεύεις εκεί φωτογραφίες που περνάς από το pc.Φτιάξε δικούς σου φακέλους και πέτα τις εκεί.Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

φτιαχνω δικο μου φακελο..τον ονομαζς photos και πεταω εκει μεσα τις φωτογραφιες απο το Pc αλλα και παλι δε βρισκω τον φακελο αυτον μεσα στο κινητο!!!!:(

Μόλις σήμερα πήρα το νέο μου K800i από Vodafone κατάστημα. Είναι δυστοιχώς Vodafone Live αλλά ελπίζω νβα μην έχω προβλήματα.

Ξεκινώ από σήμερα να διαβάσω το forum αυτό από την αρχή για να μπορώ να συμμετέχω στην συζήτηση.

φτιαχνω δικο μου φακελο..τον ονομαζς photos και πεταω εκει μεσα τις φωτογραφιες απο το Pc αλλα και παλι δε βρισκω τον φακελο αυτον μεσα στο κινητο!!!!:(

Τον φτιάχνεις μέσα στον φάκελο "εικόνες"??

Σίγουρα?

Στην κύρια μνήμη ή στην κάρτα μνήμης??

(δεν έχει σημασία που τον φτιάχνεις αλλά μήπως γι αυτό δεν τον βρίσκεις:worry: :worry: )

Mtaras: Με γειά το κινητάκι!

Έ, όχι και από την αρχή!!!Θα σου πάρει πολύ καιρό.

Ό,τι θέλεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έλα, σόρρυ φίλε μου, δεν το έκανα με κακία:O :O

Απλά μου φάνηκε αστείο έτσι όπως το διάβασα :)

Ethnicnation: Δεν είναι περίπλοκο.

Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει το πρόγραμμα στο Pc σου.

Άρχισε να το τρέχεις και ακολούθα τις οδηγίες.Θα συνδέσεις το κινητό(έχοντας αφαιρέσει την κάρτα sim πρώτα) όταν στο ζητήσει.

Φρόντισε την στιγμή που το συνδέεις να είναι κλειστό, να έχεις πατημένο το "c" (το οποίο θα το αφήσεις μόνο όταν εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα στην οθόνη) και να έχεις μπόλικη μπαταρία στο κινητό

Αν μείνεις από μπαταρία στην μέση της διαδικασίας θα τρέχεις στα σέρβις και είναι κρίμα.

Μην επαναπαυθείς από το γεγονός ότι φορτίζει μέσω του usb καλωδίου.Αυτό δεν αρκεί(την έχω πατήσει γι αυτό στα λέω:p )

den peiraxtika

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

den peiraxtika

Χαίρομαι:)

Δεν ήθελα να πειραχτείς έτσι και αλλιώς.

Είναι θέμα γραμματοσειράς.

Φυσικά αν καθήσεις να αλλάξεις τις επαφές σου, δεν θα το κάνεις στο κινητό.

Ούτε στο outlook ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.

Το πιο εύκολο είναι να το κάνεις σε κάποιο πρόγραμμα σαν το excel (αν το γνωρίζεις) όπου μπορείς να κάνεις μαζικές αλλάγές και μετά να κάνεις import στο outlook για συγχρονισμό.

Βασικά, το πρόβλημά μου δεν είναι πως θα μετατρέψω μαζικά όλες τις επαφές σε κεφαλαία ελληνικά. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω σχεδόν αυτόματα όπως προτείνεις. Απλώς θεωρώ ενοχλητικό, το να πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να βλέπω παντού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ :wacko: . Ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό software update να λυθεί το πρόβλημα. Πριν το Κ800 είχα για κάποιες βδομάδες ένα Ν70 το οποίο δεν αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα (ταξινομούσε σωστά, και έκανε εύρεση ακόμα και σε τονισμένους χαρακτήρες, κεφαλαίους και μικρούς!!! :rolleyes: )

Βασικά, το πρόβλημά μου δεν είναι πως θα μετατρέψω μαζικά όλες τις επαφές σε κεφαλαία ελληνικά. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω σχεδόν αυτόματα όπως προτείνεις. Απλώς θεωρώ ενοχλητικό, το να πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να βλέπω παντού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ :wacko: . Ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό software update να λυθεί το πρόβλημα. Πριν το Κ800 είχα για κάποιες βδομάδες ένα Ν70 το οποίο δεν αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα (ταξινομούσε σωστά, και έκανε εύρεση ακόμα και σε τονισμένους χαρακτήρες, κεφαλαίους και μικρούς!!! :rolleyes: )

Δεν νομίζω ότι θα διορθωθεί αυτό με firmware update.

Δυστυχώς αν θες να έχεις εύρεση σε περισσότερους του ενός χαρακτήρες, θα πρέπει να έχεις λατινικούς χαρακτήρες ή ελληνικά κεφαλαία.

Τελικά είναι μπέρδεμα. Κατ'αρχήν με το που σύνδεσα το usb καλώδιο και το τηλέφωνο, μου ζητάει εγκατάσταση για το k800.

Δεύτερον. Το πρόγραμμα της αναβάθμισης μου ζητάει σε εναν παράθυρο...

proxy server: ........

Port: .........

Σε αυτά τα 2 θέλει κάποιους κωδικούς. Οπότε, δεν μπορώ να προχωρήσω. Τι κάνουμε λοιπόν;

Για το update δεν χρειάζονται drivers για το κινητό. Κατεβάζεις απλά το πρόγραμμα, το κάνεις εγκατάσταση, το τρέχεις και ακολουθείς τις οδηγίες του ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. ;)

Proxy server ???? Port ????? :blink:

Με τι σύνδεση προσπαθείς να κάνεις το update? Αν είναι καμοιά εταιρική με proxy, (μέσω δικτύου) ξέχνα το. Δεν θα καταφέρεις τίποτα. Για να δεις τι γίνεται πήγαινε στα Εργαλία του Internet explorer, επιλογές internet, συνδέσεις, ρυθμήσεις τοπικού δικτύου και δες το διακομηστή μεσολάβησης (proxy server). Εκεί θα βρεις αυτά που σου ζητάει. Βάλτα και δες αν θα προχωρήσει κανονικά. (Προσωπικά αμφιβάλω).

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μόλις σήμερα πήρα το νέο μου K800i από Vodafone κατάστημα. Είναι δυστοιχώς Vodafone Live αλλά ελπίζω νβα μην έχω προβλήματα.

Ξεκινώ από σήμερα να διαβάσω το forum αυτό από την αρχή για να μπορώ να συμμετέχω στην συζήτηση.

Με γειές! Με γειές!! :D

Από την αρχή??? 130τόσες σελίδες ?????? Χαρά στο κουράγιο σου, φίλε!!!:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ρε παιδιά με θήκες έχουμε κανα νεότερο?

Πέρα απο την ICA-25 που λέει ένας φίλος.

Οι θήκες Krushell κ bodyglove που παίζουν στην Αθήνα?

bodyglove θα βρεις σε καταστηματα "γερμανος".:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως θα τα κάνουμε ελληνικά κεφαλαία αυτόματα ρε παιδιά, πείτε και σε μας.

Λοιπόν, πήγαινε στο outlook και από το μενού File ("Αρχείο", αν έχεις ελληνικό MSOffice) πήγαινε στην επιλογή Import and Export (Εισαγωγή/Εξαγωγή δεδομένων). Εκεί επέλεξε να εξάγεις τα στοιχεία των Επαφών σου σε μορφή Microsoft Excel. Άνοιξε το excel που θα σου φτιάξει, και δίπλα στις στήλες με τα ονόματα και τα επώνυμα πρόσθεσε από μια στήλη (επιλέγεις τη στήλη που θες, κάνεις δεξί κλικ και πατάς στο "Εισαγωγή στήλης").

Άρα τώρα έχεις το αρχικό αρχείο με δύο επιπλέον κενές στήλες (μία αριστερά από το ονόματα, και μία αριστερά από τα επίθετα).

Πήγαινε τώρα στο πρώτο κενό κελί αριστερά από το πρώτο όνομα του καταλόγου (λογικά θα είναι το κελί Β2). Εκεί πληκτρολόγησε το εξής: =UPPER(C2) και πάτησε enter (το C2 είναι το κελί με το πρώτο όνομα). Θα δεις ότι στο κελί θα εμφανιστεί το όνομα με κεφαλαίους χαρακτήρες. Πήγαινε τώρα με τον ποντικό στο κάτω δεξιά σημείο του κελιού Β2 που έχει μια μαύρη τελίτσα (θα δεις ότι ο δείκτης του ποντικού θα αλλάξει σε σταυρό). Κάνε αριστερό κλικ, και με πατημένο το κουμπί του ποντικού, κατέβα προς το κάτω μέρος της οθόνης ώστε να επιλέξεις όλη τη στήλη). Voila!

Ακολουθείς την ίδια διαδικασία και για τα επώνυμα (στο κελί Ε2 βάζεις τη συνάρτηση =UPPER(F2), κλπ κλπ κλπ). Όταν το κάνεις και αυτό, προσθέτεις στην πρώτη γραμμή των στηλών που έφτιαξες τις σωστές επικεφαλίδες (π.χ. Firstname, Lastname), επιλέγεις όλα τα κελιά (Ctrl+A), δεξί κλικ και επιλέγεις Copy ("Αντιγραφή"), πάλι δεξί κλικ και επιλέγεις Paste Special->Values ("Ειδική επικόλληση"->"Τιμές"), σβήνεις τις δυο παλιές στήλες με τα ονοματεπώνυμα που είχαν μικρούς χαρακτήρες, και από το Outlook επιλέγεις πάλι "Import and Export" και κάνεις εισαγωγή στοιχείων από το αρχείο excel που μόλις έφτιαξες.

Θα μπορούσες να φτιάξεις και μια μακροεντολή στο Outlook, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Η όλη διαδικασία με το excel δεν κρατάει πάνω από μερικά λεπτά. Προσωπικά δεν πρόκειται όμως να την κάνω, γιατί πιστεύω ότι είναι ενοχλητικό να βλέπω και στα e-mail και στο κινητό ονοματεπώνυμα με κεφαλαία. Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδί μου να φτιάχνουν κινητά χωρίς τέτοια προβλήματα; Δεν ενημερώνουν οι "δικοί μας" (της SonyEricsson Ελλάδας) τη μαμά εταιρεία γι' αυτά τα bugs; :mad:

Παράθεση:

Αρχικό Μήνυμα από ELMOBO Εμφάνιση Μηνύματος

Ρε παιδιά με θήκες έχουμε κανα νεότερο?

Πέρα απο την ICA-25 που λέει ένας φίλος.

Οι θήκες Krushell κ bodyglove που παίζουν στην Αθήνα?

bodyglove θα βρεις σε καταστηματα "γερμανος".

Σε κανα δυο "Γερμανούς" (κεντρικά καταστήματα κιόλας) που έψαξα δεν είχε για Κ800 αλλά μόνο για άλλα μοντέλα.

Έχει εντοπίσει κανένας σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα?

Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδί μου να φτιάχνουν κινητά χωρίς τέτοια προβλήματα; Δεν ενημερώνουν οι "δικοί μας" (της SonyEricsson Ελλάδας) τη μαμά εταιρεία γι' αυτά τα bugs; :mad:

Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτά τα bugs οφείλονται στην ελληνική SE και έχουν να κάνουν με την μεταγλώττιση του μενού.

Για το update δεν χρειάζονται drivers για το κινητό. Κατεβάζεις απλά το πρόγραμμα, το κάνεις εγκατάσταση, το τρέχεις και ακολουθείς τις οδηγίες του ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. ;)

Proxy server ???? Port ????? :blink:

Με τι σύνδεση προσπαθείς να κάνεις το update? Αν είναι καμοιά εταιρική με proxy, (μέσω δικτύου) ξέχνα το. Δεν θα καταφέρεις τίποτα. Για να δεις τι γίνεται πήγαινε στα Εργαλία του Internet explorer, επιλογές internet, συνδέσεις, ρυθμήσεις τοπικού δικτύου και δες το διακομηστή μεσολάβησης (proxy server). Εκεί θα βρεις αυτά που σου ζητάει. Βάλτα και δες αν θα προχωρήσει κανονικά. (Προσωπικά αμφιβάλω).

Τι εννοείς σύνδεση;

Το usb καλώδιο, το κινητό και το πρόγραμμα αναβάθμισης χρησιμοποιώ. Τρέχω το πρόγραμμα πρώτα, συνδέω το κινητό (τότε μου ζητάει εγκατάσταση προγράμματος γιατο κινητό) και μετά μου έβγαλε αυτό που είπα προηγουμένως.:O

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοείς σύνδεση;

Το usb καλώδιο, το κινητό και το πρόγραμμα αναβάθμισης χρησιμοποιώ. Τρέχω το πρόγραμμα πρώτα, συνδέω το κινητό (τότε μου ζητάει εγκατάσταση προγράμματος γιατο κινητό) και μετά μου έβγαλε αυτό που είπα προηγουμένως.:O

Όταν τρέχεις το πρόγραμμα αναβάθμισης στον υπολογιστή πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο Internet.

Πώς θα κάνει αναβάθμιση?

Κατά προτίμηση με adsl

Σε κανα δυο "Γερμανούς" (κεντρικά καταστήματα κιόλας) που έψαξα δεν είχε για Κ800 αλλά μόνο για άλλα μοντέλα.

Θηκες BODYGLOVE υπαρχουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαθεσιμα...

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Ωχ. Σοβαρά; Εγώ το εγκατέστησα στο αλλο pc μου που ειναι σούπερ. Διοτι το λαπτοπ που γράφω και μπαίνω ιντερνετ, ψηλοσέρνετε. Ενα ενα τα λέτε βρε παιδιά. Ευχαριστώ πάντως. Σε λίγο θα αρχίσω την προσπάθεια.

Χανεται κάτι απο δαιδομένα του κινητού; Π.χ. sms;

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχ. Σοβαρά; Εγώ το εγκατέστησα στο αλλο pc μου που ειναι σούπερ. Διοτι το λαπτοπ που γράφω και μπαίνω ιντερνετ, ψηλοσέρνετε. Ενα ενα τα λέτε βρε παιδιά. Ευχαριστώ πάντως. Σε λίγο θα αρχίσω την προσπάθεια.

Χανεται κάτι απο δαιδομένα του κινητού; Π.χ. sms;

Όχι ,τίποτα δεν χάνεται:)

Παράθεση:

Αρχικό Μήνυμα από ELMOBO Εμφάνιση Μηνύματος

Θηκες BODYGLOVE υπαρχουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαθεσιμα...

Δεν μιλάω για θήκες BODYGLOVE γενικά ρε παιδιά!

Χαίρω πολύ ότι υπάρχουν θήκες BODYGLOVE. :lol:

Μιλάω για θήκη συγκεκριμένα για Κ800. Στο Πλαίσιο πήγα.

Έχει θήκες BODYGLOVE αλλά όχι για Κ800.

Υπάρχει συγκεκριμένη θήκη.

Αυτή

http://www.mobilefun.co.uk/product/10864.htm

Μηπως ξέρετε αν ο φορτιστης του Κ-750 κανει για το Κ-800?

Ναι,κανει (και το αναποδο->του Κ800 στο Κ750) :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Kalispera sas kserei kaneis an iparxoun site gia efarmoges K800i???Sas euxaristo poli:rolleyes:

Καλησπερα.:worry: εδω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K800i