VectorMaster380 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Γεια σας παιδιά. Μολις βρηκα στο eBay to Κ800i .Το εχει σε καλη τιμή. Λεει οτι ειναι κανουργιο αλλα δεν εχει ελληνκά. Επειδη δεν ξαναειχα ποτε ericsson μπορειτε να μου πειτε αν γινετε να το μετατρεψω με ελληνικο μενου και να εχει και ελληνικα στα sms αν τελικά το αγορασω???Δεν εχω ξαναψωνισει απο το eBay και χρησιμοποιώ την προπληρωμενη καρτα τριτου (φιλου). Ειναι εμπιστο το eBay για αγορες ή θα παραγγειλω το K800i και θα μου στειλουν καραμελιτσες σε συσκευασια δωρου?? Ευχαριστώ για τις οποιες απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ##002# και yes. Για ολες τις μαρκες κινητων, ειναι η απενεργοποιηση τηλεφωνητη ! Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Γεια σας παιδιά. Μολις βρηκα στο eBay to Κ800i .Το εχει σε καλη τιμή. Λεει οτι ειναι κανουργιο αλλα δεν εχει ελληνκά. Επειδη δεν ξαναειχα ποτε ericsson μπορειτε να μου πειτε αν γινετε να το μετατρεψω με ελληνικο μενου και να εχει και ελληνικα στα sms αν τελικά το αγορασω???Δεν εχω ξαναψωνισει απο το eBay και χρησιμοποιώ την προπληρωμενη καρτα τριτου (φιλου). Ειναι εμπιστο το eBay για αγορες ή θα παραγγειλω το K800i και θα μου στειλουν καραμελιτσες σε συσκευασια δωρου?? Ευχαριστώ για τις οποιες απαντησεις σας. ναι,μπορείς να περάσεις ελληνικά... Και ναι,είναι αξιόπιστο...Περιμένω από αγγλία 2 ζελατίνες οθόνης (προστατευτικές) και ένα housing για Κ850...Κ αν δε σου στείλει το προϊόν,το λες στο ebay,του κάνουν ban,και σου δίνουν τα λεφτά πίσω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VectorMaster380 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ναι,μπορείς να περάσεις ελληνικά... Και ναι,είναι αξιόπιστο...Περιμένω από αγγλία 2 ζελατίνες οθόνης (προστατευτικές) και ένα housing για Κ850...Κ αν δε σου στείλει το προϊόν,το λες στο ebay,του κάνουν ban,και σου δίνουν τα λεφτά πίσω... Πραγματικα με καθυσηχασες τωρα!thanks:rolleyes: Περιπου ποσο καιρο κανουν να ερθουν τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradeisos Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 έφαγα μια κάρτα και δε κατόρθωσα να ρυθμισω τιποτα στο κινητο για ιντερνετ ενω πηρα τις ρυθμισεις απο τιμ .στο 5300 εμπαινα τζαμπα ιντερνετ εδω μου φαγ εολη την καρτα ..αν μου απαντουσατε δε θα το παθαινα αυτο?που ειναι οι ρυθμισεις για το ιντερνετ????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Εγω τουλαχιστον δεν το χρησημοποιω καθολου, οποτε δεν ξερω να σε βοηθησω φιλε.. Καποιοι αλλοι εδω μεσα ομως που ξερουν και μπορουν να σε κατατοπησουν, απορω γιατι δεν το κανουν πραγματικα.. Κι εγω για την πρωτη φορτιση ρωτησα, και με το ζορι μου απαντησε ενας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Πραγματικα με καθυσηχασες τωρα!thanks:rolleyes: Περιπου ποσο καιρο κανουν να ερθουν τα πραγματα? από πού είναι ο πωλητής?αν είναι αγγλία,το πολύ σε 5 εργάσιμες είναι εδώ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 ΠΑιιδια να κανω μια ερωτηση.Πηρα σημερα μια καρτα sandisk 2γιγα αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω το πορτακι υποδοχης της καρτας και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια..Οπως το κοιταω εχει ενα κενο στο πλαι.Τι κανω.Το τραβαω να ανοιξει ττο πιεχω το σπροχνω πορς τα δεξια προς τα αριστερα προς τα που?Πειτε μο γιατι οσο και ανα εψαξα δε βρηκα κατι και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_thibs Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 παιδια μια ερωτηση εχω το Κ800 ενα μηνα μου επεσε κατω σημερα απο τα χερια μου οχι απο καπου ψηλα κ απο εκεινη την στιγμη μου βγαζει ασπρη οθονη το σβηνω το αναβω κ ολα κανονικα τι να κανω να το παω για σερβις να κανω κατι μονος μου κ πως? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 ΠΑιιδια να κανω μια ερωτηση.Πηρα σημερα μια καρτα sandisk 2γιγα αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω το πορτακι υποδοχης της καρτας και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια..Οπως το κοιταω εχει ενα κενο στο πλαι.Τι κανω.Το τραβαω να ανοιξει ττο πιεχω το σπροχνω πορς τα δεξια προς τα αριστερα προς τα που?Πειτε μο γιατι οσο και ανα εψαξα δε βρηκα κατι και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια. Τραβατο προς τα πανω απο την πλευρα που εχει το κενο και θα ανοιξει Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 παιδια μια ερωτηση εχω το Κ800 ενα μηνα μου επεσε κατω σημερα απο τα χερια μου οχι απο καπου ψηλα κ απο εκεινη την στιγμη μου βγαζει ασπρη οθονη το σβηνω το αναβω κ ολα κανονικα τι να κανω να το παω για σερβις να κανω κατι μονος μου κ πως? ευχαριστω βγαλε την μπαταρια απο το κινητο και ξανα βαλτην αυριο οταν ξυπνησεις. αν παρολα αυτα εχεις ακομα ασπρη οθονη,τοτε α,αφου φορτισεις πληρως την μπαταρια κανε ενα Update μεσω sony update service στον υπολογιστη σου. υποψην ομως! θα σου περαστει η εκδοση cid53! που σημαινει οτι δεν μπορεις μετα να πειραξεις..... το κινητο σου! προς το παρων δηλαδη... αν και παλι τιποτα,τοτε πρεπει να χρησιμοποειησεις wotanserver! αν δεν ξερεις τι παιζει με την συγκεκριμενη διαδικασια, τοτε πηγαινε σε ενα sony service και ζητα να σου κανουν update. γιατι αυτοι θα σου κανουν full φλασαρισμα στο κινητο σου! που σημαινει οτι χανεις οτι εχεις στο κινητο σου. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_thibs Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 βγαλε την μπαταρια απο το κινητο και ξανα βαλτην αυριο οταν ξυπνησεις. αν παρολα αυτα εχεις ακομα ασπρη οθονη,τοτε α,αφου φορτισεις πληρως την μπαταρια κανε ενα Update μεσω sony update service στον υπολογιστη σου. υποψην ομως! θα σου περαστει η εκδοση cid53! που σημαινει οτι δεν μπορεις μετα να πειραξεις..... το κινητο σου! προς το παρων δηλαδη... αν και παλι τιποτα,τοτε πρεπει να χρησιμοποειησεις wotanserver! αν δεν ξερεις τι παιζει με την συγκεκριμενη διαδικασια, τοτε πηγαινε σε ενα sony service και ζητα να σου κανουν update. γιατι αυτοι θα σου κανουν full φλασαρισμα στο κινητο σου! που σημαινει οτι χανεις οτι εχεις στο κινητο σου. Ευχαριστω γιατι την αμεση ανταποκριση αλλα δεν το κανει μονιμα 2 φορες το εκανε το έσβησα κ ολα καλα να το παω λες στο service αν το ξανακανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ευχαριστω γιατι την αμεση ανταποκριση αλλα δεν το κανει μονιμα 2 φορες το εκανε το έσβησα κ ολα καλα να το παω λες στο service αν το ξανακανει? δεν νομιζω να στο ξανακανει φιλε μου. εκτος και αν σου ξαναπεσει κατω:rolleyes: απο την στιγμη που επανηλθε απο μονο του,αστο. μην το πηγαινεις. μονο για χοντρο προβλημα στα service! δηλαδη να μην αναβει καθολου! any way,τελος καλο ολα καλα:D Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_thibs Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 δεν νομιζω να στο ξανακανει φιλε μου. εκτος και αν σου ξαναπεσει κατω:rolleyes: απο την στιγμη που επανηλθε απο μονο του,αστο. μην το πηγαινεις. μονο για χοντρο προβλημα στα service! δηλαδη να μην αναβει καθολου! any way,τελος καλο ολα καλα:D ευχαριστωωωωωωωω:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradeisos Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 αγορασα το κ800ι 169 ευρω απο ι σοπ και ειναι πραγματικα τελειο.να δω που θα ξεφορτωθω τωρα το νοκια 5300 δε ξερω που να βαλω αγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Πηγα να παρω το κ800 από το σερβις μετα από 2η συνεχομενη φορα που το πηγα για τον ιδιο λογο. Η απαντηση της υπαλληλου... εχει γινει αναβαθμιση κ ειναι ενταξει... η απαντηση μου ... α ωραια,σε μιση ωρα θα σας το ξαναφερω δηλαδη. Παω σπιτι,βαζω μπαταρια σιμ κ καπακι, το ανοιγω, δουλευει για 5λεπτα, κ μετα το προβλημα επανερχεται. Κολλανε ολα τα πληκτρα που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ. Τομπαω οπως ειναι στην υπαλληλο και της το δειχνω. Της ειπα οτι δεν εχει προβλημα software αλλα hadware. Οταν ακουτε από α σερβις οτι εχουν κανει αναβαθμιση της συσκευης σας για προβλημα που μυριζει βλαβη hardware, να ξερετε οτι δεν εχουν κανει τιποτα στη συσκευη σας. Η κοπελα ειπε οτι μαλλον θα μου δωσουν νεα συσκευη...για να δουμε. P.S. Επαναλαμβάνω... ΕΓΩ SE ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Πηγα να παρω το κ800 από το σερβις μετα από 2η συνεχομενη φορα που το πηγα για τον ιδιο λογο. Η απαντηση της υπαλληλου... εχει γινει αναβαθμιση κ ειναι ενταξει... η απαντηση μου ... α ωραια,σε μιση ωρα θα σας το ξαναφερω δηλαδη. Παω σπιτι,βαζω μπαταρια σιμ κ καπακι, το ανοιγω, δουλευει για 5λεπτα, κ μετα το προβλημα επανερχεται. Κολλανε ολα τα πληκτρα που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ. Τομπαω οπως ειναι στην υπαλληλο και της το δειχνω. Της ειπα οτι δεν εχει προβλημα software αλλα hadware. Οταν ακουτε από α σερβις οτι εχουν κανει αναβαθμιση της συσκευης σας για προβλημα που μυριζει βλαβη hardware, να ξερετε οτι δεν εχουν κανει τιποτα στη συσκευη σας. Η κοπελα ειπε οτι μαλλον θα μου δωσουν νεα συσκευη...για να δουμε. P.S. Επαναλαμβάνω... ΕΓΩ SE ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!! η αληθεια ειναι οτι τα sony ericcson ειναι ζημιαρικα! αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να φταιει η κοπελα στο service. κατα την γνωμη μου, οκ? την ευθηνη την εχουν,τεχνικος(αν ειναι στουρνάρη και δεν ξερει τι κανει,απλα πηρε ενα πτυχιο και εργαζεται σαν να κανει αγκαρια) και η ιδια αντιπροσωπεια που πιθανως να αποφευγει αλλαγες των κινητων για μειωσει της ζημιας τους! αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι ζημιαρικα! δυαλισα ενα κ800 για να το επισκευασω μονος μου(το οποιο και εκανα) και διαπιστωσα οτι ειναι πολυ ευθραστα ολα μεσα. σε σχεση με τα Motorola,που κατε με εχουν μεγαλη αντοχη σε πτωσης και σε θεμα μπαταριας! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Εγώ είχα πάρει 2 μοντέλα Κ800 τα οποία κανένα από τα δύο δεν χρειάστηκε να τα πάω για Service. Δεν ξέρω να τι να πω... Πήγατε και πέσατε εσείς πάνω στην νάρκη. Εγώ στην ζωή μου μόνο 2 φορές χρειάστηκε να πάω σε Service όποιο δήποτε κινητό! Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 καλησπερα...χτες βραδυ εκλεισα το κινητο μου και μετα οταν πηγα να το ανοιξω ξανα δεν αναβε καθολου και δε φορτιζει.προσπαθησα να κανω αναβαθμιση μεσω της sony αλλα δεν κανει τιποτα!!!! τι κανω βρε παιδια τωρα? το κινητο ειναι εκτος εγγύησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 καλησπερα...χτες βραδυ εκλεισα το κινητο μου και μετα οταν πηγα να το ανοιξω ξανα δεν αναβε καθολου και δε φορτιζει.προσπαθησα να κανω αναβαθμιση μεσω της sony αλλα δεν κανει τιποτα!!!! τι κανω βρε παιδια τωρα? το κινητο ειναι εκτος εγγύησης! Το πας για αναβαθμιση σε service point με κοστος κανα 30ευρο!! ισως και δωρεαν..αναλογα το service και το κινητο θα ξαναγινει οπως πριν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Το πας για αναβαθμιση σε service point με κοστος κανα 30ευρο!! ισως και δωρεαν..αναλογα το service και το κινητο θα ξαναγινει οπως πριν.:) που μου προτεινεις να παω? σε γερμανο? η σε κανα vodafone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Το πας για αναβαθμιση σε service point με κοστος κανα 30ευρο!! ισως και δωρεαν..αναλογα το service και το κινητο θα ξαναγινει οπως πριν.:) ενω εχεισ συνδεσει τον φορτιστη στο κινητο και χωρις να ειναι η μπαταρια μεσα,βαζεισ βγαζεις την μπαταρια μεχρι να δεισ την ενδειξει οτι φορτιζει. αν δεν πιασει αυτο,τοτε ,ενω θα εχεις μεσα την μπαταρια,βαζεις βγαζεις τον φορτιστη μεχρι να δεις οτι φορτιζει. και τα δυο δοκιμασετα αρκετεςς φορες! δεν χανεις τιποτα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 σε ποιο service να το παω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 σε ποιο service να το παω??? Σε γερμανο..η σε service point sony ericsson.στην vodafone ΟΧΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 δεν ειδα το μηνυμα σου και το πηγα σε vodafone.... :( χαλια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts