Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.Για πρωτη φορα εγινα κατοχος ενος κινητου se. Πηρα το k800 ελεω προσφορας που ειχα. Δεν ηθελα να διαθεσω πολλα χρηματα γιαυτο και κατεφυγα σε αυτή τη λυση για δευτερο κινητο (που μαλλον αρχιζω να μετανοιωνω).Το εχω εναμισι μηνα και χτες χαλασε. Δεν ανταποκρινονται τα παρακατω πληκτρα: πληκτρο μενου (τερμα δεξια), joystic στις κινησεις προς επανω και προς δεξια,το πληκτρο διαχειρισης (ειναι το μικρουλι κατω από το πληκτρο του μενου) και τελος το πληκτρο με το <<καγκελο>>. Δεν εχει πεσει κατω, δεν εχει πεσει υγρο πανω του. Το ειχα στη φορτιση και οταν το εβγαλα για να το χρησιμοποιησω μου εβγαλε τα παραπανω. Παρατηρησα επισης οτι στην αναμονη κατά διαστηματα ακουγεται ο ηχος <<τικ>>, σαν να πατιεται καποιο πληκτρο. Το κακο ειναι οτι βρισκομαι εκτος του τοπου οπου ζω για καποιες μερες και δεν εχω μαζι την αποδειξη για να το επισκευασω με τη χρηση της εγγυησης. Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει,, πως μπορω να του κανω format μπας και συνελθει? Ευτυχως εχω και το Μιο μου μαζι και δεν εμεινα από τηλεφωνο.

p.s. Ποτε ξανα S.E.

Το πας αμεσα προς αντικατασταση... επεσες φαινεται στην περιπτωση ελλατωματικης συσκευης.

Εγω το εχω 19-20 μηνες και το ΕΤΕΝ το χρησημοποιω μονο για GPS και PPC αλλα οχι για κινητο. Το Κ800 δε το αλλαζω.

Συνηθως οποιος ειναι αρνητικα προκατειλημμενος για κατι, τοτε του πανε οντως ολα στραβα :)

Athlos_PDA kitazw na to ftiaksw me to setool endiaferon ergaliaki alla den vriskw firmware ola ta likn pou epsaksa se selides expin akuro8ei. ean den mporesw meta anagkastika 8a agorasw credits gia to wotanclient

http://www.geocities.com/tcpip25410/300me80.JPG

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

telika to dior8osa me to setool 2 lite

fortosa ksana to firmware kai teliose i ipo8esi :)

http://www.geocities.com/tcpip25410/300me80.JPG

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

telika to dior8osa me to setool 2 lite

fortosa ksana to firmware kai teliose i ipo8esi :)

Χαιρομαι που τελικα βρεθηκε λυση.

Γραψε ομως αν θελεις ενα πιο αναλυτικο μηνυμα με το τι και πως το εκανες για να βοηθησεις και καποιους που θα τυχει να εχουν το ιδιο προβλημα.

Kalispera!Mipos mporei na mpei gps sto kinhto? eyxaristo!!!:O

δεν μπαινει φιλε μου.μπορεις ομως να μπαινεις με χρεωση μεσω του παροχου δικτυου σου στους χαρτες του google.επισηςς καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικα και οχι με greeklish γιατι δεν τοβλεπει το μηνυμα σου το εργαλειο της αναζητησης

:)

παιδιά καλησπέρα! έχω το κινητό μου λιγότερο από βδομάδα- το Κ800- κ ήθελα να σας ρωτήσω για την μπαταρία...πραγματικά δεν κρατάει καθόλου κ έχω απογοητευτεί πλήρως...για παράδειγμα το φόρτωσα χθες το βράδυ κ τώρα τελειώνει η μπαταρία...:( μιλάω πολυ δε μπορώ να πω αλλά ούτε μια μέρα???είναι φυσιολογικό αυτό?..κάποιοι μου είπαν πως συμβαίνει στην αρχή κ μετά "στρώνει" ...plz help!

παιδιά καλησπέρα! έχω το κινητό μου λιγότερο από βδομάδα- το Κ800- κ ήθελα να σας ρωτήσω για την μπαταρία...πραγματικά δεν κρατάει καθόλου κ έχω απογοητευτεί πλήρως...για παράδειγμα το φόρτωσα χθες το βράδυ κ τώρα τελειώνει η μπαταρία...:( μιλάω πολυ δε μπορώ να πω αλλά ούτε μια μέρα???είναι φυσιολογικό αυτό?..κάποιοι μου είπαν πως συμβαίνει στην αρχή κ μετά "στρώνει" ...plz help!

Πόσο πολύ μιλάς; Για τι αλλες λειτουργίες χρησιμοποιείς το κινητό;

Αυτονομία Μπαταρίας Κ800

Μπαταρία Lithum Polymer 3,6V

Χωρητικότητα 900mAh

Χρόνος αναμονής: έως 350 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 7 ώρες (GSM)

Αρα αν μιλας πολυ οπως λες μη περιμενεις και θαυματα....

Η δικη μου με κανονικη χρηση παει 3-5 μερες και ολα αυτα μετα απο 20 μηνες.

γεια σας παιδες..εχω το κ800 κανα χρονο+ αλλα προχθες εκανα μ@#$$ια κι εσπασε η οθονη με 1 ραγισμα πανω δεξια..ποσο περιπου στοιχιζει η επισκευη κ σε ποιο μαγαζι λετε να παω?ευχαριστω!

γεια σας παιδες..εχω το κ800 κανα χρονο+ αλλα προχθες εκανα μ@#$$ια κι εσπασε η οθονη με 1 ραγισμα πανω δεξια..ποσο περιπου στοιχιζει η επισκευη κ σε ποιο μαγαζι λετε να παω?ευχαριστω!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευής της Sony Ericsson...

Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών: 801 11 810 810 (Toll Free)

Γύρω στα 50 ευρώ να υπολογίζεις.

Ρίξε μια μάτια και εδώ http://www.sonyericsson.gr/

ρε παιδια τα κ800 της vodafone το αυτοκολλητο που εχουν πανω στην οθονη βγαινει , νομιζω απο κατω ειναι το λογοτυπο Cybershot το οποιο ειναι απειρως καλυτερο απο της βοδαφον...
All it takes is a swipe...

Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος του k800 κι εγώ. Απο προχθές μου εμφανίζει τα εξής προβλήματα:

1ον: Όταν μου κάνουν αναπάντητη, αντί να μου εμφανίσει στα νέα συμβάντα αυτόν που με πήρε, εμφανίζεται η καρτέλα "Οι συντομ. μου" που έχει τα bluetooth κλπ.. με αποτέλεσμα να μή ξέρω ποίος και πόσες αναπάντητες έχω.

2ον: Όταν κάνω μια κλήση κάποιον και μετά πηγαίνω στις εξερχόμενες κλήσεις, δεν εμφανίζει την κλήση που έχω κάνει.

Και τα 2 προβλήματα μια τα κάνει και μια δεν τα κάνει. Τι μπορεί να φταίει? Με update του firmware λέτε να υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί?

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Nick-K

Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος του k800 κι εγώ. Απο προχθές μου εμφανίζει τα εξής προβλήματα:

1ον: Όταν μου κάνουν αναπάντητη, αντί να μου εμφανίσει στα νέα συμβάντα αυτόν που με πήρε, εμφανίζεται η καρτέλα "Οι συντομ. μου" που έχει τα bluetooth κλπ.. με αποτέλεσμα να μή ξέρω ποίος και πόσες αναπάντητες έχω.

2ον: Όταν κάνω μια κλήση κάποιον και μετά πηγαίνω στις εξερχόμενες κλήσεις, δεν εμφανίζει την κλήση που έχω κάνει.

Και τα 2 προβλήματα μια τα κάνει και μια δεν τα κάνει. Τι μπορεί να φταίει? Με update του firmware λέτε να υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί?

με update ναι πιστεύω θα διορθωθεί,κάντο δε χάνεις και τπτ.Πρώτα κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων και κάνε ένα κλείσημο και άνοιγμα,κάνε μια δοκιμή και αν δε πιάσει τότε κάνε update...;)

Hip Hop.

ρε παιδια τα κ800 της vodafone το αυτοκολλητο που εχουν πανω στην οθονη βγαινει , νομιζω απο κατω ειναι το λογοτυπο Cybershot το οποιο ειναι απειρως καλυτερο απο της βοδαφον...

Δεν ισχύει σε όλες τις παρτίδες,οπότε αν το βγάλεις και δεν υπάρχει,δείχνει άσχημα:X

Δεν ισχύει σε όλες τις παρτίδες,οπότε αν το βγάλεις και δεν υπάρχει,δείχνει άσχημα:X

Ναι καθολου καλα δεν φαινεται αν βγαλεις το αυτοκολλητο.:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα αλλαξω το γυαλι μονο και μονο επειδη μου τη σπαει αυτο το λογοτυπο...
All it takes is a swipe...

Ρυθμίσεις >> Γενικές >> Νέα συμβάντα >> Αναδυομ. προβ. Είναι ενεργοποιημένο;

Και να είναι πιστεύω ότι αν το αλλάξεις και το ξαναβάλεις ίσως ξεκολλήσει.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i