Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΕεεμμ,το άνοιξα πάλι καλα,τράβηξα το μανίκι κ έσπρωχνα,ποπο,φόβος μν σπάσω καμιά οθόνη,το κλέίστρο ή κανα πλήκτρο....

Άλλο θέμα....γιατί δν μ κάνει update;;

BTW,bill1 το sirocco τί λέει;Ένας φίλος μ θέλει να το πάρει...κάπως οφ τόπικ..συγνώμη!

- - - -

ΕΕεεμμ,το άνοιξα πάλι καλα,τράβηξα το μανίκι κ έσπρωχνα,ποπο,φόβος μν σπάσω καμιά οθόνη,το κλέίστρο ή κανα πλήκτρο....

BTW,bill1 το sirocco τί λέει;Ένας φίλος μ θέλει να το πάρει...κάπως οφ τόπικ..συγνώμη!

Αν και είναι εκτός θέματος, πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά του, αρκεί να τα διαθέτεις για ένα τέτοιο κινητό τηλέφωνο.:offtopic:

Εαν εχεις Vodafone Live εκδοση τοτε λογικο ειναι να μην κανει update διοτι το κινητο σου εχει ηδη την τελευταια εκδοση του live την R1ED001.

Εαν εχεις τη κανονικη εκδοση του Κ800 τοτε η τελευταια εκδοση του firmware ειναι η R1GB001 επισημα και ανεπισημα η R1JC002.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Μεχρι στιγμης έχουν περάσει απο τα χέρια μου 2 κ800 και τώρα θέλω να πάρω το Limited Edition dld to silver!!!Ξέρει κανεις πού μπορώ να το βρώ για να το αγοράσω???:blink: :worry: :confused:
Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Καλησπέρα.Το πήρα τελικά το κινητό.Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Ευχαριστώ όλους σας με τις συμβουλές που μου δώσατε.Με βοήθησαν να αποφασίσω.Είμαι ευχαριστημένος ως τώρα από την επιλογή του.Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος,θα ήθελα να αναφέρω κάτι που βρέθηκε σήμερα παίζοντας.Όπως γνωρίζουμε το φλας δεν μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση όποτε ο χρήστης επιθυμεί,(υποχρεωτικό).Υπάρχει τρόπος παρ'όλα αυτά να φωτογραφίζουμε μία σκηνή και το φλας να ανάβει ακόμη και σε φωτεινο περιβάλλον.Π.χ. όταν ο ήλιος πέφτει πίσω από το αντικείμενο που θέλουμε να φωτογραφίσουμε.Εάν τυχόν δεν έχει ήδη αναφερθεί στο forum,παρακαλώ απαντήστε μου.Θα χαρώ να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους χρήστες.Ευχαριστώ και πάλι.

Καλησπέρα.Το πήρα τελικά το κινητό.Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Ευχαριστώ όλους σας με τις συμβουλές που μου δώσατε.Με βοήθησαν να αποφασίσω.Είμαι ευχαριστημένος ως τώρα από την επιλογή του.Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος,θα ήθελα να αναφέρω κάτι που βρέθηκε σήμερα παίζοντας.Όπως γνωρίζουμε το φλας δεν μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση όποτε ο χρήστης επιθυμεί,(υποχρεωτικό).Υπάρχει τρόπος παρ'όλα αυτά να φωτογραφίζουμε μία σκηνή και το φλας να ανάβει ακόμη και σε φωτεινο περιβάλλον.Π.χ. όταν ο ήλιος πέφτει πίσω από το αντικείμενο που θέλουμε να φωτογραφίσουμε.Εάν τυχόν δεν έχει ήδη αναφερθεί στο forum,παρακαλώ απαντήστε μου.Θα χαρώ να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους χρήστες.Ευχαριστώ και πάλι.

Καλορίζικο και καλό πείραγμα!!!

Πιστεύω οτι δεν θα το μετανοιώσεις που το πήρες!!!:D :)

Ρε παιδιά σκέφτομαι μετά από λίγο καιρό να πάρω το κ800.Για χρόνια έχω κινητά siemens (μέτριες οθόνες,απίστευτα και συνεχή κολλήματα) και απλά μου φαίνεται εντυπωσιακό κινητό το κ800. Όμως το προβλήματα που αναφέρονται στο forum αυτό με την EROM tou κινητού με προβληματίζουν.Πάντως τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζονται στα service?(gia Πάτρα ενδιαφέρομαι).Πρόσφατα βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 260 €,(και υπόλοιπο 8 μήνες εγγύηση,αλλά δεν το πήρα).Λέω να περιμένω κανά 2 μήνες να πέσει και άλλο η τιμή του(320€).

Όσοι το έχετε τι λέτε,αξίζει σαν κινητό ή θα έχει προβλήματα?Γενικά πάντως όσοι είχατε +siemens θα καταλαβαίνετε ότι εχω συνηθίσει τα restart k τα bugs.

Περιμένψ γνώμες.(το επόμενο κινητό μου θα είναι ή κ800 ή κ550 ή w610.Gia τα 2 τελευταία ξέρει κάποιος τα sar??)

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Τελικά απέκλεισα κ550 (1.25 sar sthν επίσημη σελίδα).Μακριά.Μάλλον σύντομα θα πάρω το κ800(λογικά όταν βγεί το κ810 θα πέσει λ΄λιγο η τιμή του ετσι??Νομίζω όταν βγήκε έκανε 449 και τώρα έχει 320€.Ας είναι καλά η εξέλιξη.Επίσης βρήσκω πολύ τίμιο/καλό το 0.58 sar.

(Συγγνώμη για το απανωτό post)

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Ρε παιδιά σκέφτομαι μετά από λίγο καιρό να πάρω το κ800.Για χρόνια έχω κινητά siemens (μέτριες οθόνες,απίστευτα και συνεχή κολλήματα) και απλά μου φαίνεται εντυπωσιακό κινητό το κ800. Όμως το προβλήματα που αναφέρονται στο forum αυτό με την EROM tou κινητού με προβληματίζουν.Πάντως τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζονται στα service?(gia Πάτρα ενδιαφέρομαι).Πρόσφατα βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 260 €,(και υπόλοιπο 8 μήνες εγγύηση,αλλά δεν το πήρα).Λέω να περιμένω κανά 2 μήνες να πέσει και άλλο η τιμή του(320€).

Όσοι το έχετε τι λέτε,αξίζει σαν κινητό ή θα έχει προβλήματα?Γενικά πάντως όσοι είχατε +siemens θα καταλαβαίνετε ότι εχω συνηθίσει τα restart k τα bugs.

Περιμένψ γνώμες.(το επόμενο κινητό μου θα είναι ή κ800 ή κ550 ή w610.Gia τα 2 τελευταία ξέρει κάποιος τα sar??)

Αν και είμαι ΈΝΑ απο τα πολλα θύματα ενος ψοφιου κ800 που το περιμενω ακόμα απο την ΣΕ να το φτιάξει είναι φοβερό και απίστευτο κινητό!!!

Πάντος εκτος απο το μειονέκτημα της ερομ είναι πιστεύω απο τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει!!!Δικια μου άποψη κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί!!!

Πάντα Φιλικά

ΝικΌλ@$:rolleyes: :lol: :D :cool:

paidia mia erwtisi...

exw to k800 apo perusi to kalokairi..den tou exw kanei anavathmisi..ama tou kanw tha dw kamia ousiastiki diafora??

Καλυτερα να το αφησεις οπως εχει! πολλοι δεν ειχαν προβλημα με το κινητο τους και μολις εκαναν update αρχισε ο "Γολγοθας" :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia mia erwtisi...

exw to k800 apo perusi to kalokairi..den tou exw kanei anavathmisi..ama tou kanw tha dw kamia ousiastiki diafora??

οπως λεει κι ο raver αφησε το ετσι το κινητο αφου σου δουλευει μια χαρα;)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φανταζομαι οτι το κρατας το joystick μονιμα κολλημενο ωστε να προχωρησει το βιντεο ετσι?

ennoeitai ayto...tespa kana allo programma kserei kanenas please??????giati k ayto to provlima na mhn eixa to video player tou k800 einai gia ta :cry: ta

Παιδια αν μπορειτε για βοηθηστε λιγο....πως μπορω να κανω αυτοματη απορριψη σε 2 συγκεκριμενα νουμερα....η κατι αντιστοιχο???γινεται με καποιο προγραμμα ή υπαρχει καποια επιλογη που δεν μπορω να βρω μεσα στο menu???

ευχαριστω!!!

Παιδια αν μπορειτε για βοηθηστε λιγο....πως μπορω να κανω αυτοματη απορριψη σε 2 συγκεκριμενα νουμερα....η κατι αντιστοιχο???γινεται με καποιο προγραμμα ή υπαρχει καποια επιλογη που δεν μπορω να βρω μεσα στο menu???

ευχαριστω!!!

Μονο αν παρεις τον τηλεφωνο τον παροχεα σου και να βαλεις φραγη στα 2 τηλεφωνα που θελεις.η αλλιως αν φτιαξει μια ομαδα και θα προσθεσεις μεσα ποιοι θελουν να σε παιρνουν.το κ700 την ειχε αυτη την δυνατοτητα,φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και στο δικο σου κινητο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και είμαι ΈΝΑ απο τα πολλα θύματα ενος ψοφιου κ800 που το περιμενω ακόμα απο την ΣΕ να το φτιάξει είναι φοβερό και απίστευτο κινητό!!!

Πάντος εκτος απο το μειονέκτημα της ερομ είναι πιστεύω απο τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει!!!Δικια μου άποψη κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί!!!

Πάντα Φιλικά

ΝικΌλ@$:rolleyes: :lol: :D :cool:

ναι ναι,πολυ καλο!!ειδικα το σερβις τους!!!ειμαι απο την 1 του μηνα χωρις κινητο και με πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα!!!να τους χαιρομαστε!!!:mad: :mad: :mad:

ναι ναι,πολυ καλο!!ειδικα το σερβις τους!!!ειμαι απο την 1 του μηνα χωρις κινητο και με πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα!!!να τους χαιρομαστε!!!:mad: :mad: :mad:

Εγω τι να πω την πρωτη φορα το κινητο δεν ανοιγε,το πηγα στον Γερμανο,κια μου λενε οτι εχει παρει υγρασια και το κοστος επισκευης θα κοστισει ποιο ακριβα απο ενα ιδιο καινουριο τηλεφωνο.

Το πηρα λοιπον και εκανα update απο wotanserver ,

το κινητο αναστηθηκε με τη μια.

οσπου μια μερα δεν δουλευε η καμερα το παιρνω για service στην sonyericsson και μου λενε οτι εχει σπασμενη camera τελικα ηταν το λογισμικο,

και δεν αφηνε την camera να ανοιξει.

Το παρελαβα προχθες ολα καλα δουλευε τελεια,σημερα που επαιζα λιγο παρατηρησα οτι το joystick δεν δουλευει ( αριστερα ) μονο .....:!: :!: :!:

τελικα νομιζω οτι ειναι μαπα κινητο.

και sonyericsson να μου χαρισουν δεν θα το παρω:lol:

και ο λογος ειναι οτι δεν θελω να τρεχω για service καθε 10 μερες.....

ΤΕΛΙΚΑ Η SONYERICSSON ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Αυτα τα λιγα ειχα να γραψω για αυτο το αθλιο κινητο

και σας δινω μια συμβουλη να μην αγοραζετε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ απο την 1η μερα κυκλοφοριας του,αφηστε λιγο να κυκλοφορησει

ετσι ωστε να δειτε και τα προβληματα που υπαρχουν.....

λοιπον αυτα ............

hi...

Εγω τι να πω την πρωτη φορα το κινητο δεν ανοιγε,το πηγα στον Γερμανο,κια μου λενε οτι εχει παρει υγρασια και το κοστος επισκευης θα κοστισει ποιο ακριβα απο ενα ιδιο καινουριο τηλεφωνο.

Με δεδομένο ότι το κινητό αργότερα πήγε στη se και δεν σου είπαν τίποτα για υγρασία, δεν έπρεπε να τους αφήσεις έτσι.Πρόκειται για ποινικό αδίκημα(απόπειρα απάτης).Δεν έπρεπε να το αφήσεις έτσι!!!!!

Τελικά στο σερβις στο σερβις του Γερμανού είναι πολύ απατεώνες τα άτομα.

τελικα νομιζω οτι ειναι μαπα κινητο.

μεταξύ μας, και εγώ αυτό νομίζω:X

.

ΤΕΛΙΚΑ Η SONYERICSSON ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Η se ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

Εμείς να δούμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε, μπας και πάρουν το μήνυμα μερικοί:mad:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η se ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

Εμείς να δούμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε, μπας και πάρουν το μήνυμα μερικοί:mad:

Και καποιοι αλλοι θα συμπληρωσω που τα βαζουν με καποιους εδω μεσα οι οποιοι εχουνε ή ειχανε προβλημα με το κινητο τους(π.χ Nosferatu) και παραπονιοντουσαν....:mad:

Ευχομαι να μην αντιμετωπισουν και αυτοι κανενα τετοιου ειδους προβλημα διοτι θα φανε το κραξιμο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ:!:

Και καποιοι αλλοι θα συμπληρωσω που τα βαζουν με καποιους εδω μεσα οι οποιοι εχουνε ή ειχανε προβλημα με το κινητο τους(π.χ Nosferatu) και παραπονιοντουσαν....:mad:

Ευχομαι να μην αντιμετωπισουν και αυτοι κανενα τετοιου ειδους προβλημα διοτι θα φανε το κραξιμο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ:!:

ημουν ενας απο αυτους,παθων τωρα πια,αλλα μαθων!!!τεσπα πηγα σε νοκια ν73 παλι και βρηκα την υγεια μου,και να φανταστειτε,το κ800 το εχω ακομα μεσα στην κωλοomnitech απο τις 1/2!!γι αυτο αναγκαστηκα και αγορασα το ν73!!!!:(

ημουν ενας απο αυτους,παθων τωρα πια,αλλα μαθων!!!τεσπα πηγα σε νοκια ν73 παλι και βρηκα την υγεια μου,και να φανταστειτε,το κ800 το εχω ακομα μεσα στην κωλοomnitech απο τις 1/2!!γι αυτο αναγκαστηκα και αγορασα το ν73!!!!:(

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SONYERICSSON ME TA SERVICE TΗΣ.

Στην omnitech το είχες πάει το κινητό σου masada??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ε μα καλά,στην βόντα ξέρουν τι λένε;;;Πώς μου είπαν να το κάνω update;Αφού η βόντα δν έχει βγάλει άλλο λογισμικό;;

Ναι vodafone lv είναι το τηλέφωνο μ.

- - - -

pedia xerete an iparxi efarmogi mesw tis opias na xrisimopiis to kinito san tilexiristirio?

exi pari tpt to mati sas?

Efharistw..

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

• The title was changed to Sony Ericsson K800i