Jump to content

Προκήρυξη στο Πυροσβεστικό Σώμα

peiraiotakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

exthes teliose i prothesmia katathesis dikaiologitikon kai i anastimometrisi...

omologo an kai teleytea mera itan kati to poli poli kourastiko..

kateytasa sta bilia attikis stis 12 to mesimeri kai akoysate akoysate i sira moy gia tin katathesi irthe stis 19.30 to apogeyma.. poli ori anamoni...

gia 540 thesis katethesan sinolika 20.000 atoma.

an kai arxi kopikan giro stous 3000 logo elipsis dikeologitikon i den eixan to apetoumeno ipsos.

pera apo ton goglo8a eimai tixeros... i a8litikes dokimasies arxizoun se 20meres apo tora.. kai ego pou edosa apo tous teleyteous ta xartia 8a doso a8litikes se 1,5mina apo tora (logo megalis simetoxis opos ipame) exo kero gia proponisi..xexe

kaneis/ia poy na ekane etisi???

ps.omologo oti edosan pio poles kopeles...:D :D (kai emfanisimes...:p )

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

Μαλιστα.... Αντι να ριξουν κανα κονδυλι να προσλαβουν καναν γιατρο, που πεθαινει ο κοσμος στα νοσοκομεια.... οι πυροσβεστες μας μαρανανε....

Μετα το μεγαλο κυμα προσληψεων επ.οπ, τωρα πυροσβεστες.... Να δειτε που πριν τελειωσει η τετραετια, θα εχουμε και προκηρυξη, για το σωμα της Αστυνομιας..... Αυτα τα 3 πανε πακετο!...

υγ: Φιλε μου καλη επιτυχια εσυ στην αιτηση σου και στη σταδιοδρομια σου (αν επιλεγεις τελικα). Η αγανακτηση μου ειναι για το ελληνικο κρατος, που βρωμαει απο οποια πλευρα και αν το πιασεις.....

No Rest for the Wicked

ειναι λιγο μονοπλευρα αυτα .

Και που προσλαμβανουν γιατρους ελεγχονται μετά αν κανουν σωστη δουλεια αν ειναι στη θεση τους κλπ?και πως να κανουν σωστη δουλεια με ακαταλληλο υλικο και αθλιες εγκαταστασεις΄?

Περα απο το γεγονος οτι περισοτεροι εποπ σημαινει λιγοτερη θητεια

ασε που εγω βλεπω οτι μεχρι και στα πλοια βαζουν γιατρους

http://diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=2228

γραφεις

Η αγανακτηση μου ειναι για το ελληνικο κρατος, που βρωμαει απο οποια πλευρα και αν το πιασεις.....

Στις προσληψεις τι βρωμαει , τι το κακο υπαρχει;

omologo oti edosan pio poles kopeles... (kai emfanisimes...

Δες τες τωρα και απολαυσε τες. Σε λιγα χρονια χαλανε. ειδα συμαθητρια μου στο δρομο και δεν την γνωρισα ...Πως καταντησες ετσι γρια μου ρθε να της πω , αλλα ειπα να μην της καταρακωσω το ηθικο...

γραφεις

Η αγανακτηση μου ειναι για το ελληνικο κρατος, που βρωμαει απο οποια πλευρα και αν το πιασεις.....

Στις προσληψεις τι βρωμαει , τι το κακο υπαρχει;

Στις συγκεκριμενες τι βρωμαει? Βρωμαει οτι ειναι 540 θεσεις, δηλαδη 540.000 ευρω καθε μηνα, δηλαδη 6 εκ. ευρω το χρονο, για μια δουλεια που 11μισι μηνες στους 12, καθεσαι και τα ξυνεις.... Τη στιγμη που οι εντατικες σε ενα σωρο νοσοκομεια ειναι αδειες, λογω ελλειψης προσωπικου.... Και δεν θες γιατρους? Βαλε νοσοκομους/ες. Αλλωστε την πιο πολλη δουλεια σε ενα νοσοκομειο, οι νοσοκομες την κανουν..... Ειχα συγγενη με εγκεφαλικο, προσφατα, σε νευρολογικο θαλαμο στον Ευαγγελισμο, με πανω απο 60-70 ασθενεις, και υπηρχαν μονο 2 νοσοκομες σε υπηρεσια.....

No Rest for the Wicked

Μαλιστα.... Αντι να ριξουν κανα κονδυλι να προσλαβουν καναν γιατρο, που πεθαινει ο κοσμος στα νοσοκομεια.... οι πυροσβεστες μας μαρανανε....

Μετα το μεγαλο κυμα προσληψεων επ.οπ, τωρα πυροσβεστες.... Να δειτε που πριν τελειωσει η τετραετια, θα εχουμε και προκηρυξη, για το σωμα της Αστυνομιας..... Αυτα τα 3 πανε πακετο!...

υγ: Φιλε μου καλη επιτυχια εσυ στην αιτηση σου και στη σταδιοδρομια σου (αν επιλεγεις τελικα). Η αγανακτηση μου ειναι για το ελληνικο κρατος, που βρωμαει απο οποια πλευρα και αν το πιασεις.....

edo kanis la8os.. gia tin astinomia bgeni ka8e xrono, kai einai mono apo panelinies..

Στις συγκεκριμενες τι βρωμαει? Βρωμαει οτι ειναι 540 θεσεις, δηλαδη 540.000 ευρω καθε μηνα, δηλαδη 6 εκ. ευρω το χρονο, για μια δουλεια που 11μισι μηνες στους 12, καθεσαι και τα ξυνεις.... Τη στιγμη που οι εντατικες σε ενα σωρο νοσοκομεια ειναι αδειες, λογω ελλειψης προσωπικου.... Και δεν θες γιατρους? Βαλε νοσοκομους/ες. Αλλωστε την πιο πολλη δουλεια σε ενα νοσοκομειο, οι νοσοκομες την κανουν..... Ειχα συγγενη με εγκεφαλικο, προσφατα, σε νευρολογικο θαλαμο στον Ευαγγελισμο, με πανω απο 60-70 ασθενεις, και υπηρχαν μονο 2 νοσοκομες σε υπηρεσια.....

prokiriksi i pirosbestiki exi na bgali apo to 1998.. les oti ta ksinoun.. gine pirosbestis kai meta ela na moy pis. an to pame etsi oli sto dimosio ta ksinoun..

Εν μερη θα συμφωνησω με τον workman. και λεω εν μερη διοτι οι πυροσβεστες σε μεγαλες πολεις αντιμετωπιζουν αρκετους κινδυνους. ωστοσο στις επαρχιακες πολεις οντως ρε παιδια το ξινουν. και μαλιστα να σας πω ενα παραδειγμα στα νησια υπαρχουν πυροσβεστεσ που ολο το χρονο καθονται και δεν τους βαζει το κρατος να καθαρισουν δρομους απο κατολισθησεις κλαδια απο δεντρα ή τουλαχιστον τις αντιπυρικες ζωνες τπτ. ολο το χειμωνα δεν κανουν τπτ.ελεος δηλαδη. τωρα οσο για τους γιατρους ασε και γι αυτους να μην πω. λαμογια μεγαλα. ακουστε. στη θασο υπαρχει κεντρο υγειας και γιατροι διαφορων ειδικοτητων οι οποιοι ανηκουν στο νοσοκομειο καβαλας πληρωνονται (εξτρα) για να ερχονται μια φορα τη βδομαδα. Τις περισσοτερες φορες δεν ερχονται αλλα και αυτες που ερχονται φτανουν κατα της 11 και 13:30 εχουν φυγει. Ξερεις φιλε ποσα λεφτα δινει γι αυτους το κρατος?

basika opos panta.. siga siga tha bgi to thema ektos thematos.. ego milao gia pirosbestiki kai to pame stoys giatrous

:!: PARAKLISI...PARAKALO NA GRAFOUN MONO OSOI DOSANE... 20.000 ATOMA EDOSAN KAPIOS/A THA EINAI KAI STO MYPHONE.:!:

PARAKLISI...PARAKALO NA GRAFOUN MONO OSOI DOSANE... 20.000 ATOMA EDOSAN KAPIOS/A THA EINAI KAI STO MYPHONE.:!:

Εδω ειναι πεδιο συζητησεων για ολα τα μελη.Ολοι μπορουν να πουν τη γνωμη τους. Αν θελεις κουβεντα μονο με τους υποψηφιους πυροσβεστες πειτε τα με pm ή φτιαξε καποιο group στο yahoo ωστε να μην εχεις στο κεφαλι σου ολους εμας που δεν ειμαστε υποψηφιοι.

prokiriksi i pirosbestiki exi na bgali apo to 1998.. les oti ta ksinoun.. gine pirosbestis kai meta ela na moy pis. an to pame etsi oli sto dimosio ta ksinoun..

Δεν ηθελα να το παρεις προσωπικα, στο ειπα.... Αλλωστε κι εσυ αν επιλεγεις, θα μπεις στο συστημα.... Ο κολλητος μου εχει μπει πυροσβεστικη.... Ολη τη μερα βλεπουν DVD και παιζουν Playstation.... Συμφωνω, με τους γιατρους, που ειπε καποιος οτι ειναι λαμογια.... Προσπαθησα να το διορθωσω, ειπα και για νοσοκομες..... Η ας αφησουμε την υγεια.... Παρε δασκαλους και στειλε στα χωρια, δωσε κινητρα.... Το 19% των Ελληνων ειναι αναλφαβητοι.... Αν θυμαμαι καλα το ποσοστο που ειχα διαβασει στο Βημα προσφατα.... Δεν θελουν τον ελληνικο λαο μορφωμενο.... Θελουν τη νεολαια να γινεται επ.οπ, πυροσβεστες, μπατσοι και γενικα οτι δεν προυποθετει κριση και βουληση..... Δε θελω να το συνεχισω, ειναι μεγαλη κουβεντα.... Παντως μην το παρεις προσωπικα, στο ξαναλεω.....Και στον κολλητο μου τα λεω, και μου λεει αυτος οτι με εχει γραμμενο (δικην χαβαλε...)....

No Rest for the Wicked

Εδω ειναι πεδιο συζητησεων για ολα τα μελη.Ολοι μπορουν να πουν τη γνωμη τους. Αν θελεις κουβεντα μονο με τους υποψηφιους πυροσβεστες πειτε τα με pm ή φτιαξε καποιο group στο yahoo ωστε να μην εχεις στο κεφαλι σου ολους εμας που δεν ειμαστε υποψηφιοι.

akou na sou po omos.. ego den ebala to topic auto gia na akouo ton ka8ena na lei oti i pirosbestes ta ksinoun i i exoume elipsi apo giatrous i daskalous.. giati etsi bgenoun ektos topic. ara min moy eisai oksi8imos ok??gi'ayto klisto..:X

akou na sou po omos.. ego den ebala to topic auto gia na akouo ton ka8ena na lei oti i pirosbestes ta ksinoun i i exoume elipsi apo giatrous i daskalous.. giati etsi bgenoun ektos topic. ara min moy eisai oksi8imos ok??gi'ayto klisto..:X

Εδω θα διαβαζεις αυτα που θελει να γραψει ο καθενας, και οχι αυτα που θα ηθελες εσυ να γραψει. Το ξυσιμο των αχαμνων των πυροσβεστων πχ,για σενα ειναι off topic για μενα δεν ειναι. Οποτε θα αναγκαστεις να το διαβασεις ή να κλεισεις τα ματια και να το αγνοησεις. Οχι ομως να μου υποδειξεις τι να γραψω!

Το οτι ανοιξες ενα θεμα δεν σου δινει την αρμοδιοτητα να το κατευθυνεις θεματικα και να αποριπτεις-αποδεχεσαι τις αποψεις των μελών ως προεδρευων συνεδριασης.

Στην εντολή σου ''gi'ayto klisto..:X '' δεν πιστευω να περιμενεις βεβαια ανταποκριση :lol: Αυτα σε αλλες εποχες και αλλες κοινωνιες ;)

Εδω θα διαβαζεις αυτα που θελει να γραψει ο καθενας, και οχι αυτα που θα ηθελες εσυ να γραψει. Το ξυσιμο των αχαμνων των πυροσβεστων πχ,για σενα ειναι off topic για μενα δεν ειναι. Οποτε θα αναγκαστεις να το διαβασεις ή να κλεισεις τα ματια και να το αγνοησεις. Οχι ομως να μου υποδειξεις τι να γραψω!

Το οτι ανοιξες ενα θεμα δεν σου δινει την αρμοδιοτητα να το κατευθυνεις θεματικα και να αποριπτεις-αποδεχεσαι τις αποψεις των μελών ως προεδρευων συνεδριασης.

Στην εντολή σου ''gi'ayto klisto..:X '' δεν πιστευω να περιμενεις βεβαια ανταποκριση :lol: Αυτα σε αλλες εποχες και αλλες κοινωνιες ;)

kita file,den 8a katso na sou apantiso.. nai ego thelo na akouso auto poy 8elo..diladi na bre8i ena atomo apo ta 20.000 poy edosan.. oxi asxeti san esena..

xristos69 as to stamatisoume edo den exi noima, ales apopsis esi,ales apopsis ego.....esi me bgazis me ta legomena sou xountiko kai esi o dimokratis me tin eley8eria logou. den apagoreysa se kanenan na milisi,ekana PARAKLISI na milisoun osi edosan (ma8e ti simeni paraklisi) den exo kamia oreksi na kanoun lock to topic auto.

xristos69 as to stamatisoume edo den exi noima, ales apopsis esi,ales apopsis ego.....esi me bgazis me ta legomena sou xountiko kai esi o dimokratis me tin eley8eria logou. den apagoreysa se kanenan na milisi,ekana PARAKLISI na milisoun osi edosan (ma8e ti simeni paraklisi) den exo kamia oreksi na kanoun lock to topic auto.

Καλώς. Ας γράψει τότε ΜΟΝΟ όποιος είναι υποψήφιος. Για να δούμε...... :rolleyes:

Να διαβάζουμε οι υπόλοιποι μπορούμε? :lol:

(pros xristos69) Dimokrati tis eleu8erias tou logoy.. epidi den einai kanis ipoxreomenos na mas akouei gia tin antipalotita poy mas diakrini an exis problimata opos ipes kai esi stin arxi iparxoun ta prive minimatakia..

gi'auto se parakalo an 8es na grapsis SE AUTO TO TOPIC 8a grafis gia to skopo pou dimioyrgi8ike.. diladi gia sena na gini lock.. oxi den 8a to epitrepso.

Θα σταματήσετε τώρα τα off topic ή θα με αναγκάσετε να το κλειδώσω? Τσακωθείτε μέσω ΡΜ, αλλά αφήστε τουλάχιστον το θέμα για όσους ενδαιφέρονται αν συνεισφέρουν στην κουβέντα. :!:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• 3 years later...
Μηπως ξερει καποιος πως γινεται η εισαγωγη στο πυροσβεστικο σωμα???Διαβασα κατι προηγουμενες προκυρηξεις αλλα δεν πολυκαταλαβα τι παιζει με τις κατηγοριες.Απ οτι ειδα ειναι χωρισμενες σε τελειωφοιτους λυκειου,ΑΕΙ,πολυτεκνους κλπ.Αν εγω πχ εχω και πτυχιο πανεπιστημιου αλλα ειμαι και πολυτεκνος επιλεγω ποια κατηγορια θελω η ειμαι και στις 2???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ξερει καποιος πως γινεται η εισαγωγη στο πυροσβεστικο σωμα???Διαβασα κατι προηγουμενες προκυρηξεις αλλα δεν πολυκαταλαβα τι παιζει με τις κατηγοριες.Απ οτι ειδα ειναι χωρισμενες σε τελειωφοιτους λυκειου,ΑΕΙ,πολυτεκνους κλπ.Αν εγω πχ εχω και πτυχιο πανεπιστημιου αλλα ειμαι και πολυτεκνος επιλεγω ποια κατηγορια θελω η ειμαι και στις 2???

Πρώτα από όλα πρέπει να βγει προκήρυξη .....

κάτι το οποίο δεν θα γίνει για τα επόμενα 3 χρόνια από ότι λένε ...!!!

Δεύτερον πάει με βάση τα μόρια μέσω ΑΣΕΠ ........

Τρίτον Αν κάνω και εγώ αίτηση μαζί με εσένα (δεν μιλάω σε προσωπικό επίπεδο απλά φέρνω 1παράδειγμα για να καταλάβεις τι παίζει )( Είμαι Συμβασιούχος Πυροσβέστης 3 χρόνια και πάω για το 4ο) που σημαίνει ότι με το επαγγελματικό δίπλωμα 5ης κατηγορίας που έχω και με το πτυχίο μου σαν τεχνικός Η/Υ έχω πολύ περισσότερα μόρια απο " σενα"

και δεν είμαι μόνο εγω .....Ειμαστε συνολικά 5500 κόσμος που περιμένουμε την μονιμοποίηση μας ....

Τώρα για περισσότερες πληροφορίες μπες στην σελίδα του πυροσβεστικού σώματος !!!!

Υ.Γ.

Αν ψάξεις στη περιοχή σου στους πυροσβεστικούς σταθμούς όλο και κάποια προκήρυξη θα βγει για συμβασιούχο πυροσβέστη ....κανε τα χαρτιά σου έστω και σαν συμβασιούχος ....παίρνεις μόρια πιο πολλά από κάποιον άλλο και έχουμε περισσότερες πιθανότητες εμείς λόγο εμπειρίας !!!! ;);)