THEO_LEGEND Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 αυτο που λες δεν ισχυει :down: Mιλαω απο εμπειρια φιλου:fool: Οποτε αν δεν γνωριζεις κατι καλα καλυτερα να μην κανεις τον εξυπνο:rolleyes::whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ασε τις εμπειριες και τα @#%^&*() :fool: κανενα KTM δεν ερχετε φιμωμενο!! εγω γνωριζω πολλα περισσοτερα απο εσενα γιατι ειμαι και κατοχος μοτοσυκλετων ΚΤΜ. και αμα το παιζεις γνωστης παρε τηλεφωνο..την ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ να μαθεις την αληθεια.(210-3412926) τετοιες αερολογιες λετε στα φορουμ και "τσιμπανε" πιτσιρικια και ζουν με ενα ονειρο να παρουν ΚΤΜ. και αν θελεις να ξερεις το 660 εχει περισσοτερους ιππους και απο τον Δουκα,νομιζω 59 αλογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ασε τις εμπειριες και τα @#%^&*() :fool: κανενα KTM δεν ερχετε φιμωμενο!! εγω γνωριζω πολλα περισσοτερα απο εσενα γιατι ειμαι και κατοχος μοτοσυκλετων ΚΤΜ. και αμα το παιζεις γνωστης παρε τηλεφωνο..την ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ να μαθεις την αληθεια.(210-3412926) τετοιες αερολογιες λετε στα φορουμ και "τσιμπανε" πιτσιρικια και ζουν με ενα ονειρο να παρουν ΚΤΜ. και αν θελεις να ξερεις το 660 εχει περισσοτερους ιππους και απο τον Δουκα,νομιζω 59 αλογα. Ξερω καλα τι λεω..δεν το παιζω γνωστης αλλα μιλαω για συγκεκριμενο μοντελο,,660 κτμ μοντελο 06 (αν δεν κανω λαθος) το οποιο γραφει στα χαρτια 34 ιππους αλλα χωρις τους κοφτες παει καπου στους 60+ δεν θυμαμαι ποσο αναφερει το site της κτμ....ο γνωστος μου πηγε σε καταστημα να ρωτησει τι μηχανακι μπορει να παρει για το διπλωμα που ειχε και του ειπαν μπορει και το 660 αν θελει.. απλα πραγματα, βεβαια δεν ξερω τι γινεται με τα επομενα μοντελα που βγηκαν αν ερχονται με κοφτες κτλ..τωρα εσυ μπορεις να εχεις οτι γνωμη θες,το παιδι ειναι στην ηλικια μου και το κυκλοφορει χωρις κανενα προβλημα// Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ειναι πολυ δυσκολο ενα μοτερ με ενα συγκεκριμενο set up να βγαζει 35 αλογα και με το αλλο 25 αλογα παραπανω oσο και ακραια να ειναι..το 640 το smc βγαζει στροφαλο 54-55 αλογα,τωρα το αλλο π ειναι ιδιο να βγαζει λιγοτερα?! και λιγοτερα να ειναι θα ειναι 25 αλογα κατω?! και δεν ειναι ανομοια,και τα 2 ειναι "τσιτωμενα" μοτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ειναι πολυ δυσκολο ενα μοτερ με ενα συγκεκριμενο set up να βγαζει 35 αλογα και με το αλλο 25 αλογα παραπανω oσο και ακραια να ειναι..το 640 το smc βγαζει στροφαλο 54-55 αλογα,τωρα το αλλο π ειναι ιδιο να βγαζει λιγοτερα?! και λιγοτερα να ειναι θα ειναι 25 αλογα κατω?! και δεν ειναι ανομοια,και τα 2 ειναι "τσιτωμενα" μοτερ. δες το λινκ που δινει εδω το παιδι http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_660_smc_2004.php 32 ιππους...εχει κοφτες το μηχανακι..για να εχει τοσους ιππους..αλλα δεν ειναι οτι εχει μονο τοσο λιγους ιππους αλλα και στα χαρτια φαινεται σα να ειναι μονο 32 ιππους,,οποτε βγαζεις τους κοφτες και εχεις παρα πολλα αλογα και νομιμος...το lc4 δεν εχει κοφτες και στα χαρτια γραφει την πραγματικη ιπποδυναμη..μονο τα 660 και 625 εχουν 33 ιππους στα χαρτια ενω στην πραγματικοτητα εχεις παραπανω χωρις τους κοφτες,,δεν ξερω γιατι το εκαναν ετσι αλλα το μοντελο που εχει ο φιλος μου εχει αυτα που λεω στα χαρτια,,αλλα γι αυτα τα μηχανακια επειδη ειναι πιεσμενος αρκετα ο κινητηρας για να βγαλει αυτα τα αλογα μου εχουν πει οτι εχει προβληματακια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 δες το λινκ που δινει εδω το παιδι http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_660_smc_2004.php 32 ιππους...εχει κοφτες το μηχανακι..για να εχει τοσους ιππους..αλλα δεν ειναι οτι εχει μονο τοσο λιγους ιππους αλλα και στα χαρτια φαινεται σα να ειναι μονο 32 ιππους,,οποτε βγαζεις τους κοφτες και εχεις παρα πολλα αλογα και νομιμος...το lc4 δεν εχει κοφτες και στα χαρτια γραφει την πραγματικη ιπποδυναμη..μονο τα 660 και 625 εχουν 33 ιππους στα χαρτια ενω στην πραγματικοτητα εχεις παραπανω χωρις τους κοφτες,,δεν ξερω γιατι το εκαναν ετσι αλλα το μοντελο που εχει ο φιλος μου εχει αυτα που λεω στα χαρτια,,αλλα γι αυτα τα μηχανακια επειδη ειναι πιεσμενος αρκετα ο κινητηρας για να βγαλει αυτα τα αλογα μου εχουν πει οτι εχει προβληματακια... εμενα μου εχουν πει για το 625 οτι η κτμ το δηλωνει 32hp ενω στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα παραπανω (τωρα τι και πως δεν ξερω :wacko::wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 εμενα μου εχουν πει για το 625 οτι η κτμ το δηλωνει 32hp ενω στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα παραπανω (τωρα τι και πως δεν ξερω :wacko::wacko:)ετσι, πες τα ακριβως αυτο εξηγω τοσα μηνυματα..το 625 και το 660 (ειναι παρομοια) homologated αναφερουν αν θυμαμαι καλα στα ξενα sites...κοφτες δηλαδη:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 παιδια το kawasaki klx 250 ποσο κανει και ποσα hp ειναι??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 παιδια το kawasaki klx 250 ποσο κανει και ποσα hp ειναι??:) 22 ΑΛΟΓΑ εχει,αλλα με αλλη εξατμιση φιλτρο,ζιγκλερ θα ανεβασεις την αποδοση. η τιμη του καινουργιο ειναι 4.900 ευρο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 22 ΑΛΟΓΑ εχει,αλλα με αλλη εξατμιση φιλτρο,ζιγκλερ θα ανεβασεις την αποδοση. η τιμη του καινουργιο ειναι 4.900 ευρο :) λιγα αλογα ειναι (το ειχα δει και ειχε μικρο μοτερακι οποτε πρεπει να ειναι λιγα κιλα το μηχανακι)...αλλα καλη τιμη;)... το μοτερ του klx εχει σχεση με του kxf?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 22 ΑΛΟΓΑ εχει,αλλα με αλλη εξατμιση φιλτρο,ζιγκλερ θα ανεβασεις την αποδοση. η τιμη του καινουργιο ειναι 4.900 ευρο :) νομιζω πως το καινουριο klx ειναι με injection... Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosGr Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 παιδια σαν πρωτη μηχανη τη λετε για την kawasaki ninja 250r?θα την παρω μολις παω 18 θελω να παρω τον αερα απο το μηχανακι πρωτα.Τι λετε για αλλη μηχανη αν οχι αυτη?(μιλαμε για 250αρα παντα!) Παράθεση Suzuki Power!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 παιδια σαν πρωτη μηχανη τη λετε για την kawasaki ninja 250r?θα την παρω μολις παω 18 θελω να παρω τον αερα απο το μηχανακι πρωτα.Τι λετε για αλλη μηχανη αν οχι αυτη?(μιλαμε για 250αρα παντα!) σε ss δν ξερω καμια αλλη...θες κανα εντουρο? Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukifan_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ΤΟ καβασακι 250 r ειναι πολυ καλο...........33 αλογακια 170+ τελικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosGr Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Μπα δεν θελω enduro αν και δεν με χαλανε :P θελω ενα στρεετ να κανω το χαβαλε μου,μεσα στην πολη καμια βολτα(επαρχια μενω)και καμια κοντινη διαδρομή.Μου αρεσουν περισσοτερο Παράθεση Suzuki Power!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ΤΟ καβασακι 250 r ειναι πολυ καλο...........33 αλογακια 170+ τελικη σε κανα γκρεμο ισως τα πιασεις αυτα τα χιλιομετρα :lol: :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukifan_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 σε κανα γκρεμο ισως τα πιασεις αυτα τα χιλιομετρα :lol: :ninja: Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ...............ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 180ΚΜ.....ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10ΚΜ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ...............ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 180ΚΜ.....ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10ΚΜ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.. Δεν χρειαζεται να φωναζεις. κατα 2τερον αυτα τα χιλιομετρα φυσιολογικα δεν προκειτε να τα :blink: ενας μεσος οδηγος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukifan_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δεν χρειαζεται να φωναζεις. κατα 2τερον αυτα τα χιλιομετρα φυσιολογικα δεν προκειτε να τα :blink: ενας μεσος οδηγος. ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 suzukifan_ μη γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες εννοεί ο RAVER γιατί είναι σα να φωνάζεις, χώρια του ότι είναι κουραστικό στην ανάγνωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukifan_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 suzukifan_ μη γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες εννοεί ο RAVER γιατί είναι σα να φωνάζεις, χώρια του ότι είναι κουραστικό στην ανάγνωση! ok...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frances Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 η τιμη μιας καινουριας ninja ξερουμε τα ποσα € εχει φτασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 η τιμη μιας καινουριας ninja ξερουμε τα ποσα € εχει φτασει; 4800κατι η απλη...και η sport 4900κατι 5000 πεσ και ειμαστε οκ Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frances Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 υπαρχει καλυτερη προταση σε 250 η κατι αλλο που να καλυπτεται απο το διπλωμα; εχω μπολικα km στην πλατη μου με ενα innova οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα στα διπλασια κυβικα ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 υπαρχει καλυτερη προταση σε 250 η κατι αλλο που να καλυπτεται απο το διπλωμα; εχω μπολικα km στην πλατη μου με ενα innova οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα στα διπλασια κυβικα ετσι; υπαρχουν αρκετεσ...και απο kawasaki κ απο Υamaha κ γενικα απο japan,απο ss μονο η ninja ειναι 250...οι αλλες εταιριες π.χ η Υamaha βγαζει το ΥΒR 250 που ειναι ενα συμπα8ητικο γημνο...και βγαζει κ enduro k motard 250.κατι παρομοιο εχει η kawasaki το ninja250 και το kx250(που βγαινει σε μοταρντ κ σε εντουρο) εγω πιστευω πως θα εχει γτ πολυ απλα το παπι δν εχει καμια σχεση με την μηχανη αλλα 1-2 θα το μαθεις Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts