RAVER Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 makria apo street...opoioC trakarei diskola swnetai O pateraC mou trakare me 140 km/h me gsxr 1000cc k efige mazi me to ntepozito ston aera me apotelesma na mpei to ntepozito thC benzinhC mesa sth lekanh tou kai na einai 6 mhneC sto nosokomeio me kati sidera pou tou balane gia na isiwsei h lekanh toy... Makria apo street:this: Φιλε περαστικα για τον πατερα σου,αλλα αυτο που λες δεν ειναι αντικειμενικο :wacko: To τροχαιο..ειναι να μην σου "κατσει",οτι μηχανη και να εχεις. επισης το gsxr του πατερα σου..δεν ειναι street.:cold: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer_raiden Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Βρηκα αυτο το CR μεταχειρισμενο στα 900Ε αλλα ενας φιλος μου λεει να μην το παρω γιατι θα εχει πολλα εξοδα ως διχρονο που ειναι! Αλλα εμενα μου αρεσει πολυ και δεν ξερω τι να κανω! Τι προτεινετε? Α!Ξερει κανεις τα τεχνικα χαρακτηριστικα του? http://www.imageshack.gr/files/33wfcif2tcm8seyd9222_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/z82sjvar91ofs81fq19g_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/6vbotbue1xqd02afk2uc_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 φιλε μου αμα σου αρεσει εσενα παρ' το. αλλα μηχανη 10ετιας και βαλε,θα εχει πολλα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer_raiden Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ειναι ενος ξαδερφου ενος φιλου μου και το μονο που ειπε ειναι οτι αν συνεχισω να το πηγαινω οπως αυτος θα βγαλει προβλημα πιστονια αλλα μονο αυτο μου ειπε! Αλλα δεν ξερω τι εξοδα θα εχει γι'αυτο το σκεφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ειναι ενος ξαδερφου ενος φιλου μου και το μονο που ειπε ειναι οτι αν συνεχισω να το πηγαινω οπως αυτος θα βγαλει προβλημα πιστονια αλλα μονο αυτο μου ειπε! Αλλα δεν ξερω τι εξοδα θα εχει γι'αυτο το σκεφτομαι... ειναι αρκετα παλιο ;) οποτε θα εχεις προβληματα σιγουρα!!! εχεις κανενα μηχανικο που να τον ξερεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ειναι ενος ξαδερφου ενος φιλου μου και το μονο που ειπε ειναι οτι αν συνεχισω να το πηγαινω οπως αυτος θα βγαλει προβλημα πιστονια αλλα μονο αυτο μου ειπε! Αλλα δεν ξερω τι εξοδα θα εχει γι'αυτο το σκεφτομαι... καταρχας το μηχανακι αυτο δεν ειναι CR :wacko: ειναι CRM (μερα με την νυχτα) Τωρα εγω στην θεση σου δεν θα επαιρνα αυτο το μηχανακι,αυτα τα μηχανακια πεθανανε..οταν ειχε η βενζινα 70 λεπτα το λιτρο..ητανε μια χαρα! τωρα δεν σε συμφερει και μην ξεχνας οτι το μηχανακι ειναι 10ετιας με οτι συνεπαγεται :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 καταρχας το μηχανακι αυτο δεν ειναι CR :wacko: ειναι CRM (μερα με την νυχτα) Τωρα εγω στην θεση σου δεν θα επαιρνα αυτο το μηχανακι,αυτα τα μηχανακια πεθανανε..οταν ειχε η βενζινα 70 λεπτα το λιτρο..ητανε μια χαρα! τωρα δεν σε συμφερει και μην ξεχνας οτι το μηχανακι ειναι 10ετιας με οτι συνεπαγεται :whistle: πρεπει να καιει πολυ βενζινη γιατι ειναι και 2t και 250cc ειναι και παλιο ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 πρεπει να καιει πολυ βενζινη γιατι ειναι και 2t και 250cc ειναι και παλιο ετσι??? Ακριβώς ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ποσους hp ειναι το ktm (enduro)250cc 4t???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 geia sas paides! lew na parw megaliteri mixani! eimai anamesa se Honda vtr 250 (32hp) to protimo perissotero auto! Honda Hornet 250 (40hp kia 4kilindro) kai honda xr250(28hp) kserw to trito dn kollaei poli meta alla...mipws kserete times apo to kathena kai genika proswpikes empiries??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 geia sas paides! lew na parw megaliteri mixani! eimai anamesa se Honda vtr 250 (32hp) to protimo perissotero auto! Honda Hornet 250 (40hp kia 4kilindro) kai honda xr250(28hp) kserw to trito dn kollaei poli meta alla...mipws kserete times apo to kathena kai genika proswpikes empiries??!! Μπες στο Μοτοτριτη να δεις ακριβως τις τιμες των παρακατω Μοτοσυκλετων! Προσωπικα ποτε δεν ειχα τετοιο στυλ μοτοσυκλετας.απαλ το Honda Xr 250 ειναι αρχαιο μηχανακι και το στησιμο ειναι "Σπαρτιατικο",ασε που ειναι και ακριβο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 geia sas edw kai ligo kairo mou exei kolhsei na parw thn vespa ,,, apo times ti kseretai gia dietias?kai genika ti gnwmh exetai gia to mhxanaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 geia sas edw kai ligo kairo mou exei kolhsei na parw thn vespa ,,, apo times ti kseretai gia dietias?kai genika ti gnwmh exetai gia to mhxanaki Θελεις Vespa! τωρα θελεις 2χρονη η 4χρονη?? Γνωμη εχω την Καλυτερη.ειδικα για τις παλιες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 geia sas edw kai ligo kairo mou exei kolhsei na parw thn vespa ,,, apo times ti kseretai gia dietias?kai genika ti gnwmh exetai gia to mhxanaki Elpizo na ennoeis tis kainourgies tis Vespa oxi autes tis dekaetias tou 60 kai feuga...Skilia mporei na itan alla einai panarxaia. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Μα 2χρονες Βεσπες βγαινουν ακομη. επισης παλιες Βεσπες ανω των 20 ετων ειναι πολυ δυσκολα να βρεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Μα 2χρονες Βεσπες βγαινουν ακομη. επισης παλιες Βεσπες ανω των 20 ετων ειναι πολυ δυσκολα να βρεις! Ennoeis tis epeteiakes etsi?Ego ennoo tis palies.Exei o papous mou mia 50ara athanato ergaleio. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παραγωγη κανονικη! οι επετειακες πλεον ειναι 4χρονες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παραγωγη κανονικη! οι επετειακες πλεον ειναι 4χρονες! Vasika prepei na leme tis idies.Katalava poies ennoeis.Exo dei merikes alla dn mou gemisan kai poli to mati. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 οι 2χρονες οι παλιες ηταν παντα με ταχυτητες.πλεον οι Vespa εβγαλε Μηχανες 4χρονες και scooter.μαλιστα καποια απο αυτα ειναι επετειακα.οπως μοντέλα Vintage, σχεδιάστηκαν με την ευκαιρία του εορτασμού των 60 χρόνων από την εμφάνιση του θρυλικού δίτροχου με το μοναδικό στυλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γεια σας, μόλις χθες έγινα 18 ετών και θέλοντας να ασχοληθώ με το σπορ (μηχανές) ψάχνομαι για το τι να αγοράσω.. Δε μπορώ να πω πως έχω μεγάλη οδηγική εμπειρία είχα ενα glx 100αρι το οποίο οδήγησα ελάχιστα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να τα καταφέρω με το εν λόγω μοντέλο.. Έπειτα θα ήθελα να μου πείτε σε τι τιμή παίζει η μηχανή, επιδόσεις και τα σχετικά.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γεια σας, μόλις χθες έγινα 18 ετών και θέλοντας να ασχοληθώ με το σπορ (μηχανές) ψάχνομαι για το τι να αγοράσω.. Δε μπορώ να πω πως έχω μεγάλη οδηγική εμπειρία είχα ενα glx 100αρι το οποίο οδήγησα ελάχιστα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να τα καταφέρω στο εν λόγω μοντέλο.. Έπειτα θα ήθελα να μου πείτε σε τι τιμή παίζει η μηχανή, επιδόσεις και τα σχετικά.. Ευχαριστώ! μια χαρα μηχανακι ειναι και καλο για να αρχισεις να οδηγας σπορ μηχανες δεν πιστευω να εχεις προβλημα στην οδηγιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cleonfox Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Γεια σας, μόλις χθες έγινα 18 ετών και θέλοντας να ασχοληθώ με το σπορ (μηχανές) ψάχνομαι για το τι να αγοράσω.. Δε μπορώ να πω πως έχω μεγάλη οδηγική εμπειρία είχα ενα glx 100αρι το οποίο οδήγησα ελάχιστα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να τα καταφέρω με το εν λόγω μοντέλο.. Έπειτα θα ήθελα να μου πείτε σε τι τιμή παίζει η μηχανή, επιδόσεις και τα σχετικά.. Ευχαριστώ! loipon... sxetika me ton kinitira einai : 2 kilindros , 8 valvidos , psekasmou kai apodidei peripou 24 ippous(troxo) , einai poli eukoli mixani gia odigish ,kai an eisai arxarios einai oti prepei gia sena kai as min ksereis ka8olou na odeigas :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ετσι κι αλλιως δεν εχει τις τρελες εκκινησεις σε συγκριση με ενα δυχρονο για να φοβηθεις. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ποιοτικά είναι καλό; παλιά που το είχα δει κάτι καλώδια ήταν πέρα δώθε.. η τιμή του ποιά είναι; και κάτι τελευταίο για τα λεφτά του καλό είναι; γιατί σκέφτομαι να το πάρω καινούριο και όχι μεταχείρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Kαλο ειναι αξιζει τα λεφτα του.Μην το παρεις μεταχειρισμενο.Γνωμη μου. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts