nikkosnet Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Oπου και οποτε γινει δεν εχω προβλημα. Θα ειμαι εκει, επιτελους μετα απο πολυυυυ καιρο. Οχι τιποτα αλλο, μου εχουν λειψει και μερικες φατσες..... :p :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Επίσης ελέυθερες λογικά εκείνες οι μέρες.. τώρα κ για το που.. Επίσης λέω προς Νότια.. μιας κ ο χειμώνας προτίνεται για βοριότερα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 25/6 να γίνει είμαι μέσα.Ρεπάρο κιόλας και θα επιλέξω και'γω φυσικά τα ΝΠ. Παμε παρεα?? «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Πολύ πιθανά ναι μαι αθήνα στις 25 !WooowW Posei live @ m.p. meeting :P Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Παμε παρεα?? Αμιιι.Κανένα πρόβλημα.:happy: http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Ισως (θεου θελοντος) να ειμαι και εγω... θα δειξει :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Oπου και οποτε γινει δεν εχω προβλημα. Θα ειμαι εκει, επιτελους μετα απο πολυυυυ καιρο. Οχι τιποτα αλλο, μου εχουν λειψει και μερικες φατσες..... :p :cool: μονο μην ερθεις μεσω Ρεντη ε;;;;;; :lol: :rolleyes: Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 To kakiasmeno και τον dogas να δω στο meeting και τι στο κόσμο! :D :up: Εντάξει ο Hunter είναι σίγουρος οπότε καλά πάμε! ;) ΝΠ και από εμένα... :whistle: :ninja: ψήλη γαλανομάτα λεβεντιά και να με δεις τι θα καταλάβεις;;;; :p kakiasmeno έλα εσύ και στα ώπα ώπα....:X παρακαλώ όπως αναφερθεί ότι ενδιαφέρεται και ο luke αλλά δε το λέει το τρελλό αγόρι... '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 μονο μην ερθεις μεσω Ρεντη ε;;;;;; :lol: :rolleyes: Eλα κακιες! :( :confused: :mad: :O :D :p :lol: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 :ninja: Βάλτε και μένα μέσα συνάδελφοι, και όποιος είναι απο βόρεια προάστεια κατεβαίνουμε παρέα προς τα κάτω ;) doga τρελόπαιδο ακους?:lol: pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Βλέπω ότι δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις για καταστήματα που μπορούν να μας φιλοξενήσουν ακόμη. Χμμμ... κανένας από εδώ που να έχει «κολλητιλίκια» στο Ναυτικό Όμιλο στο Μικρολίμανο να το κάνουμε εκεί το meeting υπάρχει; :shifty: Α, θα είμαι κι εγώ εκεί. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 ego pantos opou apofasisete tha eimai ekei programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Βλέπω ότι δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις για καταστήματα που μπορούν να μας φιλοξενήσουν ακόμη. Χμμμ... κανένας από εδώ που να έχει «κολλητιλίκια» στο Ναυτικό Όμιλο στο Μικρολίμανο να το κάνουμε εκεί το meeting υπάρχει; :shifty: Α, θα είμαι κι εγώ εκεί. Πολύ καλή ιδέα κι εγώ μαζί σου είμαι αλλά λίγο δύσκολο το μέρος... :( :rolleyes: Όσοι πηγαίνουν συχνά Ιστιοπλοϊκό ξέρουν την κατάσταση. Ιδιαίτερα ΣΚ μεσημέρι προς απόγευμα που γίνεται ο σχετικός χαμός. :ninja: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Πολύ καλή ιδέα κι εγώ μαζί σου είμαι αλλά λίγο δύσκολο το μέρος... :( :rolleyes: Όσοι πηγαίνουν συχνά Ιστιοπλοϊκό ξέρουν την κατάσταση. Ιδιαίτερα ΣΚ μεσημέρι προς απόγευμα που γίνεται ο σχετικός χαμός. :ninja: Μα ακριβώς επειδή είναι δύσκολο το μέρος λέω μήπως υπάρχει κανείς με γνωριμίες ώστε να μας κλείσει το κομμάτι που είναι για τα μέλη (πολύ δύσκολο) ή ένα κομμάτι από τα υπόλοιπα (πιο εύκολο). Ελάτε παιδιά, οι Θεσσαλονικείς μέχρι ανοιχτή γραμμή 693 MYPHONE έβγαλαν για τις ανάγκες του meeting τους, εμείς πάλι στον κουβά; :p :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Και εγώ μέσα είμαι. Μάλλον θα μπορώ και τις 3 ημερομηνίες (αν και προτιμώ αυτή του Ιουνίου) Επίσης θα προτιμούσα να γίνει στο ΣΕΦ:) Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Έχω την εντύπωση ότι φαβορί αποτελεί το "ΝΑΙ" το οποίο βρίσκεται στο χώρο του ΣΕΦ. Πέρισυ εκεί είχε γίνει και αν και δεν ήμουν παρών, άκουσα από όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Οπότε προφανώς δε θα μας χαλάσει να ξαναγίνει εκεί. Αν βέβαια υπάρχει κάποιος με γνωριμίες σε παρόμοιο μαγαζί, είναι ευπρόσδεκτος να μας το πει. :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Έχω την εντύπωση ότι φαβορί αποτελεί το "ΝΑΙ" το οποίο βρίσκεται στο χώρο του ΣΕΦ. Πέρισυ εκεί είχε γίνει και αν και δεν ήμουν παρών, άκουσα από όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Οπότε προφανώς δε θα μας χαλάσει να ξαναγίνει εκεί. Αν βέβαια υπάρχει κάποιος με γνωριμίες σε παρόμοιο μαγαζί, είναι ευπρόσδεκτος να μας το πει. :) Εμένα δεν μου άρεσε και πολύ ο χώρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Εμένα δεν μου άρεσε και πολύ ο χώρος... Τώρα, εντάξει να λέμε και 5 σοβαρά πράγματα εντάξει; Ένα meeting πάμε να κάνουμε για 2-3 ώρες. Δεν πάμε ν' αγοράσουμε το οικόπεδο!:wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 μονο μην ερθεις μεσω Ρεντη ε;;;;;; :lol: :rolleyes:αυτή τη φορά μέσω Ρέντη βολεύει, ο Κηφισός βγάζει κατευθείαν στο ΣΕΦ :lol: Κατά γενική ομολογία όσων είχαν έρθει πέρυσι, ο χώρος ήταν πολύ καλός. Να δίναμε λίγο περισσότερο προσοχή στις ημερομηνίες για να το κλείσουμε; :) (ή να το ακυρώσωμε να τελειώνουμε γιατί δε σας βλέπω πολύ ζωηρούς και αν ήταν δυνατό όλοι θα θέλατε να γίνει δίπλα σας το meeting το λεπτό που σας βολεύει :worry: ) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 πάντως πολύ λίγη κίνηση το thread σε σχέση με τα αντίστοιχα για προηγούμενα meeting... Εγώ μάλλον θα περάσω καμία βόλτα. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Εγώ είμαι μεσα σιγουρότατα για τις 9 Ιουλίου...για τα αλλα παιζετε.Εγω προτείνω στο ΣΕΦ γιατί ήταν πολύ καλο.Ουσιαστικά όμως δεν παμε για το μερος αλλά για την παρέα και το χαβαλέ.... Φιλούμπες:) ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Εγώ δεν ξέρω, αλλά δε νοιώθω και πολύ καλά; Με θέλετε στη παρέα σας;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Ελάτε παιδιά, οι Θεσσαλονικείς μέχρι ανοιχτή γραμμή 693 MYPHONE έβγαλαν για τις ανάγκες του meeting τους, εμείς πάλι στον κουβά; :p Αν θέλετε μπορείτε να αναθέσετε τη διοργάνωση και του δικού σας meeting σε μένα και τον billakosss :p :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Bρε παιδια ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε μέρα και φυσικά ούτε και στο μέρος. Πάντως σαν μέρος το "ΝΑΙ" στο ΣΕΦ είναι και ευρύχωρο και μεγάλο. Ορίστε τι άλλο θέλετε;; Να καταλήγουμε όμως σιγα-σιγά γιατί δεν το κόβω να το κάνουμε..:( http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Εγώ δεν ξέρω, αλλά δε νοιώθω και πολύ καλά; Με θέλετε στη παρέα σας;:worry: Φυσικά και σε θέλουμε! Γιατί δε νιώθεις και πολύ καλά; [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts