Jump to content

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ,κλήσεις αστυνομίας)


MIB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ καλο παντως αυτο για τα εισαγωμενα αυτοκινητα αν εφαρμοστει

 

Απαγορευτικές αναμένεται να γίνουν οι εισαγωγές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σύμφωνα με τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του ΥΜΕ και ειδικότερα το άρθρο 46.

 

Ειδικότερα αν κάποιος ιδιώτης καταναλωτής ή έμπορος αυτοκινήτων θέλει να εισάγει κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από άλλο κράτος-μέλος θα πρέπει να έχει συλλέξει τα εξής έγγραφα:

 

Βεβαίωση Τεχνικής Επικαιροποίησης από τους Εθνικούς Εισαγωγείς που θα πιστοποιούν: Τον Αριθμό Πλαισίου, το έτος κατασκευής και πρώτης κυκλοφορίας, τον Εξοπλισμό, τις εκπομπές CO2, τις Ανακλήσεις, τα Χιλιόμετρα.

 

Βεβαίωση ΚΤΕΟ από την άλλη χώρα που εισάγεται το όχημα με τα αποτελέσματα και τα χιλιόμετρα όλων των ελέγχων. Μάλιστα οι βεβαιώσεις των ΚΤΕΟ θα πρέπει να είναι μεταφρασμένες στα ελληνικά!

 

Οι βεβαιώσεις από τους Εθνικούς Εισαγωγείς θα πρέπει να έχουν παραδοθεί εντός 15 ημερών από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης αλλιώς επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ!

 

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/198010/pote-tha-afairoyntai-pinakides-kai-diploma-me-ton-neo-kok?m=1

 

Αν εφαρμοστει και αν εφαρμοστει σωστα !Μη ξεχναμε εδω ειναι Ελλας!!!

GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!:
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 851
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιας και δεν υπάρχει οδηγικη παιδεία στην Ελλάδα,ελάχιστοι σέβονται τους αλλους οδηγούς,ότι μέτρο και να ψηφίσουν ειναι μάταιος κόπος. Εδώ θέλει «ακραία» μέτρα. Πιάστηκες να οδηγείς μεθυσμένος; Αφαίρεση διπλώματος για παντα. Δεν ανάβεις φλας; Αφαίρεση για 6 μήνες. Και φυσικά αστυνόμευση. Γιατί να βλέπω τη ΔΙΑΣ να πίνει τον καφε της κάτω απο ενα παχύ ίσκιο στη μέση του πουθενά; Ας τον πίνουν σε ενα φανάρι κοντά.

Μπας και αρχίσουμε να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας έστω κ με το φόβο.

Στη χωρα αυτη χαθηκε ο σεβασμος των συνανθρωπων σε ολα τα θεματα εδω και σαραντα χρονια. Για να δουμε λιγο την προσωπικη μας συμπεριφορα απεναντι στην κοινωνια σε θεματα οπως οδηγηση, κοινη ησυχια, καταπατηση γης-αυθαιρετα, φοροαποφυγη-φοροδιαφυγη, κλπ Ο καθενας κοιταει μονο το μικροσυμφερον του, λειτουργει μεσα στον μικροκοσμο του και θεωρει οτι, "οτι γουσταρω κανω". Να δουμε επισης την παραβατικοτητα των ελληνων του εξωτερικου που ειναι απο μηδενικη εως ελαχιστη γιατι εκει που ζουνε εφαρμοζωνται οι νομοι. Θεραπεια λοιπον, μακροπροθεσμα η παιδεια και βραχυ-μεσοπροθεσμα, συμφωνω μαζι σου, εντατικη αστυνομευση εφ ολης της υλης και αυστηροτατες ποινες , γιατι τελικα ο Ελληνας μονο απο φοβο συμμορφωνεται.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...