eSATA Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ΖΤΕ V5 MAX. Υπάρχει μόνο το V5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VanGroid Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Γειά σας Παρακαλώ όπως προσθέστε και το COOLPAD DAZEN F2. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα. Ενημερώθηκαν όλα μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου. :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Nίκο, για τον άλλο μήνα, το Zopo ZP999 Pro παρακαλώ :) (μια και θα κάνεις τον κόπο, βάλε και το Zopo 3X, thanks) http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Nίκο, για τον άλλο μήνα, το Zopo ZP999 Pro παρακαλώ :) (μια και θα κάνεις τον κόπο, βάλε και το Zopo 3X, thanks) Your wish is my command :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissdegrece Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Xiaomi Mi3 παρακαλώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Υπάρχει ήδη στην τελευταία σελίδα από τα διάφορα avatar. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissdegrece Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Υπάρχει ήδη στην τελευταία σελίδα από τα διάφορα avatar. Ευχαριστώ , το βρήκα. Λαθος μου, περίμενα ότι θα υπήρχε στην λίστα σαν ξεχωριστή μάρκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Άνοιξα αρκετά καθυστερημένα το νήμα και καταθέτω και εγώ το παράπονό μου. Έχω, εδώ και 1 χρόνο, το Wiko Darkmoon που αγόρασα από το Amazon.de και έγραψα τα στοιχεία του και τις εντυπώσεις μου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384276&highlight=wiko Αν και δεν φαίνεται να έχει άλλο μέλος του forum το ίδιο κινητό (δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι "μοναδικός" ή όχι), θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα αν μπορούσε να αναρτηθεί avatar και για το δικό μου κινητό, μιας και μέχρι σήμερα δανείστηκα το avatar συγγενικού μου προσώπου. :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα, είναι εύκολο να μπουν τα galaxy A3/A5 στην επόμενη ''φουρνιά''; Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παρακαλώ, μπορεί να προστεθεί ως avatar το Lenovo vibe X2; Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilodriver Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Lenovo s920. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Coolpad F2! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 umi zerooooo Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν υπάρχει avatar για samsung galaxy A3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Προσθέστε και τα LG L Fino & Bello Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Και το LG G3 s (mini) με τη πρώτη ευκαιρία... :) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Και το LG G3 s (mini) με τη πρώτη ευκαιρία... :) Yπαρχει εδω και μηνες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 xiaomi redmi 2 ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αρχίζω και προβληματίζομαι αν τα αιτήματα ικανοποιούνται και, αν ναι, σε πόσο χρόνο; Το δικό μου (#1288) έγινε 8/2/15 αλλά δεν βρίσκω το avatar στη λίστα ακόμη :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αν διάβαζες μερικά μηνύματα πιο πίσω ίσως έβλεπες ότι η λίστα ανανεώνεται κάθε μήνα. http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ευχαριστώ για την υπόδειξη, αλλά ήταν κάποιες μέρες (27/1) πριν ανακαλύψω το νήμα (8/2) και καταγράψω το δικό μου αίτημα. Επομένως, γύρω στις 20/2 φαντάζομαι ότι θα γίνει επικαιροποίηση της λίστας. :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount02072015 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Προς τον ιθύνων της σελίδας Πρώτα πρώτα συγχαρητήρια για το χρήσιμο αυτό forum. Μπορεί να μην κατάφερα πλήρως να βρω αυτό που ήθελα, αλλά είναι βοηθητικό να μιλάς με Έλληνες γνώστες απ'το να τρέχεις στα XDA και να τραβάς τα μαλλιά σου :up: Λοιπόν, όσον αφορά τώρα το κινητό μου. Έχω ένα Turbo X G310 dual sim άσπρο με android 4.0.4. Από ο,τι είδα μέσα στο forum υπάρχει και με android 4.2.2. Προσωπικά χωρίς να ξέρω ποιες οι μεταξύ διαφορές τους, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα (με χρώμα κλπ) να ανεβάσετε οποιοδήποτε. Στην ουσία ζητάω να το προσθέσετε και να το θέσω ως avatar στη συνέχεια :) Ευχαριστώ για τον χρόνο εκ των προτέρων. Καλή συνέχεια με το forum! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Coolpad F2! +1 !!!!!!!!!!!!!!!! Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπέρα δεν βρίσκω στα avatar το samsung tab s 8.4 Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts