Jump to content

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

Κοινοποίηση

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;  

239 members have voted

1. 1. Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

• Ναι
      55
    • Όχι
      121
    • Δεν ξέρω, ίσως και να το σκεφτόμουν...
      63

Recommended Posts

• Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

vevaia sigoura mporei na tuxei kapoio na exei provlima alla pisteuo oti an to elenxeis kala prin to pareis kai an exei egguhsh oste na eisai exasfalismenos mporeis na glitoseis polla lefta!!

vevaia sigoura mporei na tuxei kapoio na exei provlima alla pisteuo oti an to elenxeis kala prin to pareis kai an exei egguhsh oste na eisai exasfalismenos mporeis na glitoseis polla lefta!!

Συμφωνω;) ;) !!!!! αλλα ποτε δεν εχω παρει μεταχειρησμενο......

καποιοι περνουν απο επιδοτησεις κ τα πουλανε αμεσως,ισα που τα ανοιγουν να τα δουν κ μετα τα πουλανε, κερδιζοντας κ ο πωλητης κ ο αγοραστης.
Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

Ή κάποιος αγόρασε ένα κινητό, δεν του άρεσε, ή δεν ήταν αυτό που περίμενε και το πουλά αμέσως σε τιμή χαμηλή για να πάρει αμέσως κάτι άλλο. Αν το πουλήσει λίγο φτηνότερα από ότι το πήρε θα του μήνει αμανάτι γιατί ο άλλος θα πάει να το παρει καινούργιο :!:

καποιοι περνουν απο επιδοτησεις κ τα πουλανε αμεσως,ισα που τα ανοιγουν να τα δουν κ μετα τα πουλανε, κερδιζοντας κ ο πωλητης κ ο αγοραστης.

akrivos !! etsi eixa parei ena 6170 prin 1 xrono sthn kopela mou !! to kinito htan olokainourio kai kostize 320 euro sta magazia ki ego to phra 210 !! to eixe agorasei to proi me epidothsh kai to poulhse amesos !!kai ego poulao sxedon ola ta kinita pou perno me epidothsh amesos molis ta paro !! oute pou ta fortizo !!:)

akrivos !! etsi eixa parei ena 6170 prin 1 xrono sthn kopela mou !! to kinito htan olokainourio kai kostize 320 euro sta magazia ki ego to phra 210 !! to eixe agorasei to proi me epidothsh kai to poulhse amesos !!kai ego poulao sxedon ola ta kinita pou perno me epidothsh amesos molis ta paro !! oute pou ta fortizo !!:)

Αν τα λετε ετσι..γιατι να μην ειναι ενας που εχει παρει ολοκαινουργιο κινητο κια του χαλαει ας πουμε...το πηγαινει για service αλλα το κινητο δεν κραταερι πολυ πηγαινει και το δινει σε ενα καταστημα για μεταχειρισμενο....Ετσι το καταστημα βλεποντας το και κανοντας το τυπικο τσεκαρισμα δεν μπορουν να δουν το προβλημα...Επισης μπορει να ειναι κλεμμενη παρτιδα το κινητο(σαν το ασπρο w900i) και να βρεις τον μπελα σου ενω το εχεις πληρωσει σαν μεταχειρισμενο!!!!!!!!!!

Σκεφτειτε και αυτο......

• 2 weeks later...
pantos ego dn poluempisteuomai ta magazia me metaxirismena protimo tous idiotes meso tou buy and sell h tou flea pou exoun kales axiologhseis!!mono an xero tous idioktites agorazo apo magazi !! exo paei ki ego kinita mou se tetoia magazia kai vlepo oti apo ton elegxo pou tous kanoun palu duskola tha vroun an exei kapoio provlima !!

Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ποτέ μου κλεμμένο κινητό.Εκτός του ότι υπάρχει περίπτωση εξαπάτησης σε θέμα λειτουργίας,κάτι που οδηγεί στο να πετάξω τα λεφτά μου και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο,έχω δεί ανθρώπους που τους εκλάπει το κινητό σε τι άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόντουσαν χώρια που έχω βοηθήσει δύο φορές στο να παρθεί το κινητό απο τον κλέφτη.Μισώ τη κλεψιά και δε πρόκειται ποτέ να υποπέσω σε αγορά κλεμμένου κινητού ή άλλου αντικειμένου ακόμα και αν μου δίνουν κάτι πραγματικά καλό σε εξευτελιστική τιμή.

Ρε παιδιά, εγώ που έχασα το κινητό μου μπορω να το εντοπίσω μέσω ΙΜΕΙ? Δεν μου το έκλεψαν, αλλά όλο και κάποιος τυχερός θα το χαίρεται τώρα... Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω (ή έχει προσωπική εμπειρία) για την διαδικασία με το ΙΜΕΙ που έχει προαναφερθεί?

• 1 month later...
Εγώ για να είμαι ειλικρινής αν δεν ήξερα ότι είναι κλεμμένο, θα το αγόραζα (ως μεταχειρισμένο σε καλή τιμή). Αν ήξερα ότι ήταν κλεμμένο θα το αγόραζα και θα προσπαθούσα να βρω τον πραγματικό ιδιοκτήτη. Αν τον έβρισκα θα ζητούσα τα χρήματα που έδωσα για να το πάρω και θα του έλεγα από που το πήρα για να απαιτήσει και αυτός αποζημίωση από παρακάτω. Αν δεν έβρισκα τον ιδιοκτήτη θα το κρατούσα. Άλλωστε αν δεν το έπαιρνα εγώ θα το έπαιρνε άλλος που πιθανό να μην έψαχνε καν να βρει τον ιδιοκτήτη. Μέχρι τώρα δεν πήρα κλεμμένο όμως αλλά μεταχειρισμένο.

Τώρα να την πω την αμαρτία μου... ναι, θα το έπαιρνα δίχως δεύτερη σκέψη αλλά με την προϋπόθεση πως θα το έβρισκα κάπου (πχ στο δρόμο - έχει τύχει σε ένα φίλο μου). Τώρα στην περίπτωση της κλεπταποδοχής εξαρτάται: αν ήταν σκέτο το κινητό (πρεζόνια που τα βουτάνε και τα δίνουν για να πάρουν τη δόση τους) σαφώς και όχι. Αν ήταν κομπλέ με κουτί και όλο το συνοδευτικό πακέτο (κλάπηκε από κατάστημα ή ήρθε παράνομα από εξωτερικό) θα εξαρτηθεί από το μοντέλο και την προτεινόμενη τιμή.
:shifty:

Τώρα να την πω την αμαρτία μου... ναι, θα το έπαιρνα δίχως δεύτερη σκέψη αλλά με την προϋπόθεση πως θα το έβρισκα κάπου (πχ στο δρόμο - έχει τύχει σε ένα φίλο μου). Τώρα στην περίπτωση της κλεπταποδοχής εξαρτάται: αν ήταν σκέτο το κινητό (πρεζόνια που τα βουτάνε και τα δίνουν για να πάρουν τη δόση τους) σαφώς και όχι. Αν ήταν κομπλέ με κουτί και όλο το συνοδευτικό πακέτο (κλάπηκε από κατάστημα ή ήρθε παράνομα από εξωτερικό) θα εξαρτηθεί από το μοντέλο και την προτεινόμενη τιμή.
Μια απο τα ιδια κι εγω κι ας ειμαι αμαρτωλος...:O
Μπράβο! Εύγε! :rolleyes: :fool: Συγνώμη, kotetsi, το ενδεχόμενο αν έβρισκες κάπου ένα κινητό (εσύ και ο φίλος σου), το ενδεχόμενο να πάρεις κάποιο από τα νούμερα στο κατάλογο ή να το αφήσεις ανοικτό μέχρι να σε πάρει ο ιδιοκτήτης το αποκλείεις φαντάζομαι έτσι; Τι να πω...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Οπως με πηραν και μενα τηλεφωνο οταν εχασα το 4 ημερων Qtek 9000 μου...:rolleyes:

ΥΓ)Δεν ειμαστε φιλοι.:)

ΜΑΧ.

Οπως με πηραν και μενα τηλεφωνο οταν εχασα το 4 ημερων Qtek 9000 μου...:rolleyes:
Και επειδή έκανε και ο άλλος την μ___κία, πρέπει να την κάνουμε και εμείς έτσι; :rolleyes: Και να πω ότι δεν έχεις περάσει την δυστυχία του να σε κλέψουν (γιατί ωμή ληστεία είναι να βρείς χαμένο κινητό και να κάνεις την πάπια μετά)... :worry:

ΥΓ)Δεν ειμαστε φιλοι.:)
Στον kotetsi αναφερόμουν, που έγραψε «έχει τύχει σε ένα φίλο μου»...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

προσωπικα εγω ποτε μα ποτε δεν θα αγοραζα βουτηγμενο κινητο,εγω θελω καθαρες δουλειες κι ας πληρωνω καμποσα ευρω παραπανω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 weeks later...
Κ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ???

σωστος, ακομη και αν γραφεις με κεφαλαια που ειναι απαγορευμενο απο τους κανονες χρησης!

αληθεια, πως μπορεις να καταλαβεις κατι τετοιο???

Στα μαγαζιά με μεταχειρισμένα δίνουν και το κουτί μαζί, ή μόνο κινητό και φορτιστή? Δεν έχω πάρει ποτέ κινητό από μαγαζί, γι'αυτό ρωτάω, μόνο από ιδιώτες. Βέβαια αν πάρεις μόνο κινητό και φορτιστή, μπορεί να είναι κλεμμένο, δεν μπορείς ούτε να το ξέρεις, ούτε και να το διαπιστώσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

• 3 weeks later...

γινετε να αλλαχθει το ιμει του κινητου?

αν ενα κλεμενο κινητο χρειαζεταια αναβαθμιση η εχει καποιο προβλημα που μπορει να παει αυτος που το εχει για να το φτιαξει χωρις να καταλαβουν οτι ειναι κλεμενο?

Μπράβο! Εύγε! :rolleyes: :fool: Συγνώμη, kotetsi, το ενδεχόμενο αν έβρισκες κάπου ένα κινητό (εσύ και ο φίλος σου), το ενδεχόμενο να πάρεις κάποιο από τα νούμερα στο κατάλογο ή να το αφήσεις ανοικτό μέχρι να σε πάρει ο ιδιοκτήτης το αποκλείεις φαντάζομαι έτσι; Τι να πω...

'Οχι, δε θα το άφηνα ανοιχτό... οι τρεις πρώτες κινήσεις θα ήταν να το απενεργοποιήσω, να αντικαταστήσω την κάρτα sim με μία από τις δικές μου και να το ενεργοποιήσω ξανά για να δω κατά πόσον προστατεύεται από κωδικό ή όχι.

Μπράβο μου. Εύγε. Δε χρειάζεται να πεις κάτι άλλο. Λυπάμαι, δε θα καθήσω να ασχοληθώ ποιος έχασε το κινητό του. Σε αυτό συμφωνούν πολλοί μαζί μου, χρήστες του myPhone και μη.

ΥΓ: Και πορτοφόλι να έβρισκα, θα τα κρατούσα τα χρήματα. Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί για καλές πράξεις.

:shifty:

γινετε να αλλαχθει το ιμει του κινητου?

αν ενα κλεμενο κινητο χρειαζεταια αναβαθμιση η εχει καποιο προβλημα που μπορει να παει αυτος που το εχει για να το φτιαξει χωρις να καταλαβουν οτι ειναι κλεμενο?

Ναι, το ιμει αλλάζει

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!