Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι ειναι τα tag?

οι πληροφοριες των τραγουδιων, οπως καλλιτεχνης, τιτλος κομματιου, αλμπουμ, χρονολογια που βγηκε, ειδος μουσικης κλπ κλπ.

μπορει να εχει ενα ονομα το μπ3 αλλα στα tags να γραφει κατι τελειως διαφορετικο.

αν δεν εχει τιποτα σε αυτα, τα βαζει αναλογα το ονομα που εχει το μπ3 :)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω καταλαβει οτι τα joystick δειχνουν απο την αρχη τι κουμασια ειναι, το συγκεκριμενο λοιπον δειχνει αψογο. ουτε μια φορα δεν εκανα λαθος επιλογη ή δεν υπακουσε :D

nai ..sfentona paei to joystick tou ..kanena problhma! na rwthsw kati allo re paidia .. mporei kaneis na anevasei se kana rapidshare kamia efarmogh gia to N91 ? ?

N91,7710,A701

http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464

nai ..sfentona paei to joystick tou ..kanena problhma! na rwthsw kati allo re paidia .. mporei kaneis na anevasei se kana rapidshare kamia efarmogh gia to N91 ? ?

4αρα γραμμη και δεν εχεις κατεβασει εφαρμογες; :p

xxxxxxxxxxx

θα πας και εχει οτι θες για Ν91, το 80-90% ειναι πληρως συμβατα :)

θα κοιταξεις στο section symbian 9.1 apps ;)

Επισης να ρωτησω ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για το Ν91 music edition 8GB ??????

3.00.060

P.S.= Κανένας θαραλέος και με παλαιότερη έκδοση απ' αυτήν, προσπάθησε να μετατρέψει το απλό σε ΜΕ ??

Το product code είναι 0539386

Και ποιές είναι οι ουσιαστικές διαφορές του νέου απο το δικό σας; Εκτός της χωρητικότητας βέβαια. :)

Εντάξει, και εκτός του χρώματος... :D Με ποιά απλή αναβάθμιση όμως πιστεύεις πως θα λυθούν τα προβλήματα αυτά; Το έχει κάνει κανένας; Ίσως δεν είναι πρόβλημα στο software της συσκευής αλλά του σκληρού που φοράει.

τι να σου πω φιλε mirror :( ισως να εχεις δικιο σε αυτο που λες ,παντος ολα τα προβληματα εχουν ακουστει με σκληρους δισκους 4 GB και οχι με 8GB ισως να ειχανε βγει προβληματικοι. εγω παντος δεν εχω προβλημα (εχω τον 8 GB , χτυπα ξυλο:X )

εγω δεν εχω προβλημα με τα 4 gb εδω και 2 μηνες περιπου, ουτε φορματ εχω κανει, ουτε ανασυγκροτηση, ουτε τιποτα, μια χαρα :)

εγω δεν εχω προβλημα με τα 4 gb εδω και 2 μηνες περιπου, ουτε φορματ εχω κανει, ουτε ανασυγκροτηση, ουτε τιποτα, μια χαρα :)

nai k egw pou to exw 40 meres mia xara einai dn exei kollhsei oute mia fora .. mono ena pothri absolut lemoni efage sta moutra, kai xalase h o8onh :P! me 60 euro ola ginontai!

N91,7710,A701

Εγώ είχα το 4άρι το καλοκαίρι για 2 ήνες και απίσης δεν αντιμετίποσα κανένα πρόβλημα. Μια φορά μόνο μου έβγαλε το μήνυμα οτι τα αρχεία του σκληρού δίσκου είναι κατεστραμένα, αλλά μόλις του έκανα επανεκκίνηση, ήταν όλα μια χαρά.

Και σε εμένα απολύτως κανένα πρόβλημα !

Καλό είναι βέβαια να κάνουμε και σάρωση αλλά και ανασυγκρότηση κάπου - κάπου, ειδικά μετά απο πολλά σβήσε - γράψε (άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για fat 32 διαμόρφωση με ότι δυστυχώς συνεπάγεται απ' αυτό) !

Τώρα, στο τι αλλάζει στην ΜΕ έκδοση ειλικρινά δεν γνωρίζω γιατί δεν είχα την απλή έκδοση ώστε να τα συγκρίνω

Εγω "έριξα" τη ιδέα, το product code και "ο τολμών νικά" :)

P.S.= Αλήθεια, επειδή δεν γνωρίζω, μπορούν στην απλή έκδοση να προστεθούν εικόνες στα άλμπουμ ???

Στο απλό Ν73, όχι !!!Ενω στην ΜΕ, ναι !!!

Και μόνο για αυτό, εαν ισχύει κι εδω, πιστεύω πως αξίζει τον κόπο η μετaτροπή μέσω του nemesis.

Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, ναι, στο απλό Ν91 μπορείς να επιλέξεις ποιά εικόν αθές να φαίνεται όταν ακούς ένα άλμπουμ. Αυτη την δυνατότητα δεν μπόρεσα να την ξαναβρώ σε άλλο symbian 9. Εννοείται οτι δεν έχω/είπα το N73ME.

Ναι αυτό εννοώ.

Ο.Κ. thanks !

Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, ναι, στο απλό Ν91 μπορείς να επιλέξεις ποιά εικόν αθές να φαίνεται όταν ακούς ένα άλμπουμ. Αυτη την δυνατότητα δεν μπόρεσα να την ξαναβρώ σε άλλο symbian 9. Εννοείται οτι δεν έχω/είπα το N73ME.

πραγματι μπορεις :)

εκανα αναβαθμιση στην 2.10.13, αν θυμαμαι (τωρα μεταφερω μουσικη και δε μπορω να δω). ειχα τη 2.00.xxx.

μια διαφορα που ειδα, εκτος αν ηταν κουσουρι στο δικο μου, οτι χτυπαει κανονικα η δονηση αν ερθει μηνυμα και εχουμε βαλει να αποθηκευονται στον σκληρο τα μηνυματα. πριν δε χτυπαγε η δονηση...:worry:

α, εκανα και φορματ το σκληρο :p

Με όλη αυτή τη συζήτηση, νοστάλγησα το Ν91 και τον σκληρό. Άντε, μόλις βγεί, προς τα μέσα του χρόνου, κάνα Ν95 με σκληρό, θα το τιμήσω. ;) :D

ΧΑΙΡΕΤΕ!!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΤΟ PPC KAI TO IPOD KAI ΠΗΡΑ ΤΟ W950i.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΧΑ ΧΑ!)..

Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΗ, ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ Ν91 .. ΑΚΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΩΡΙΣΤΑ SHURE E4C ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!! ΤΟ IPOD ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ, ΤΑ SHURE E4C ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Ν91.. (ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ IPOD..)

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ .. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ Ν91 8GB..

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ, Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ;

2. ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟ AD2P; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JOGGING KAI TA STEREO BT ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

3.ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;

4. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ PC ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ USB DRIVER Η ΟΠΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ?

5. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ Ν91 8GB ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Η ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ 48GB; ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ..

6. FLIGHT MODE EXEI; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟ BLUETOOTH ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΆΥΤΗ;

ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΑΡΚΕΤΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ.. Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ.. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΙPHONE ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΟΥ!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙ ΙΔΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙPOD ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ Ν91 ΜΕΧΡΙ Η ΝΟΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ!!

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

1. οχι, δεν πηδαει.

2. νομιζω οτι δεν υποστηριζει στερεο ΒΤ. δεν ξερω αν αλλαξε αυτο στο 8gb.

3. οχι.

4. οχι, το βλεπει σαν σκληρο.

5. εχει βαση.

6. εχει και δουλευει με ΒΤ και wifi.

αν θες μη γραφεις με κεφαλαια γιατι μοιαζει σαν να φωναζεις :)

καλως ηρθες :)

@nikoskat

ευχαριστω, καλως σας βρηκα :)

ναι υποστηριζει stereo bluetooth to 8GB, σιχαθηκα τα καλωδια τοσα χρονια και ηταν ευλογια που τωρα υποστηριζει.. ετσι την πατησα με το W950i, νομιζα πως ηταν το μοναδικο σοβαρο με A2DP.. τελος παντων..

ξεχασα το σημαντικοτερο πριν στη λιστα..

συγχρονίζει με Outllook και αν ναι πόσο εύκολα;

συγχρονίζει με Outllook μέσω wifi και πόσο εύκολο είναι να το στήσεις στο δίκτυο ασύρματα;

Thanx again..

"How can I know so many,

γενικα εγω δεν θα τσιμπουσα με το προθεμα i.Το 6270 μου ηταν πολυ καλυτερο απο το nano.
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ Ν91 .. ΑΚΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΩΡΙΣΤΑ SHURE E4C ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!! ΤΟ IPOD ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ, ΤΑ SHURE E4C ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Ν91..

H otenet pou kolaei ? vrikes kamia prosfora s autous i apla prosdiorizeis to meros?

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Έψαχνα γενικά για να το βρω κάπου λειτουργικό μπας και μπορέσω να το ακούσω και στο οτεσοπ στην Στουρνάρη το είχαν έτοιμο στημένο με τα σενχάιζερ κουμπωμένα..αυτό είναι όλο..

Δεν μου απάντησε κανείς ρε παιδιά αν συγχρονίζει με outlook to N91..

Υπάρχρι τίποτα νεότερο για Skype και Series60?

"How can I know so many,

Δεν μου απάντησε κανείς ρε παιδιά αν συγχρονίζει με outlook to N91..

nai sygxronizei .. alla mou spaei ta neyra ... 1 xrono me wm5 den mou exei kanei pote problhma... twra mou kanei diafora kolpa me to N91 kai to 7710 mou .. den 3erw .. mia fora mou esvhse 32 epafes ..^o) as einai kala to mio kai tis perasa apo ekei . .

N91,7710,A701

παιδια πηρα το Ν91 με 8γκιγκα...καλο!!!

αν εχει καποιος καμια εφαρμογη καλη και κυριως για επεξεργασια εικονας και βιντεο?

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

ΤΑ SHURE E4C ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Ν91.. (ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ IPOD..)

Εδω εδωσες τοσα λεφτα για τα ακουστικα(250ευρα μου φαινεται:X :X ) μην

τσιγουνευτεις για τον player!!

Με γεια σου φιλε.. παντος το βαρος του κινητου ειναι σημαντικο αμα ειναι να το παιρνεις για τρεξιμο!:!:

παιδια πηρα το Ν91 με 8γκιγκα...καλο!!!

αν εχει καποιος καμια εφαρμογη καλη και κυριως για επεξεργασια εικονας και βιντεο?

μεγεια σου αρχικα :)

εχουμε πει απειρες φορες...:rolleyes:

κανεις μια βολτα στα παρακατω και κοιτας για symbian 9.1

xxxxxxxxxxxxxxxx

και αλλου φυσικα αλλα ειναι τα συνηθεστερα.