gregorisvas Δημοσιεύτηκε April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2006 Παιδια τα φωτα σας!Τους πολυελαιους σας!!!Δοκιμασα να βαλω ενα kit υδροψυξης για το οποιο επρεπε να βγαλω τελειως τη μητρικη..Τα καλωδια ολα τα ξαναεβαλα αλλα καποια δεν ξερω που πανε.Αυτα ειναι του panel μπροστα.Το power on button Κλπ.Τα προβληματα ειναι 2.1)Ενω βλεπω ποια καλωδια φευγουν απο το κουμπι ενω βαζω το καλωδιο στα αντιστοιχα Pins δεν γινεται τπτ.Το pc δεν αναβει.Εκτος αυτου θα μπορουσα να το αναψω απο το πληκτρολογιο αλλα πλεον ενω η mobo παιρνει κανονικα ρευμα δε δινει στο πληκτρολογιο :cry: Πριν το αναψα με βραχυκυκλωμα στα pins αλλα δεν το δοκιμαζω αυτο αλλο. Πριν αυτοκτονησω βρειτε μου λυση please :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδια τα φωτα σας!Τους πολυελαιους σας!!!Δοκιμασα να βαλω ενα kit υδροψυξης για το οποιο επρεπε να βγαλω τελειως τη μητρικη..Τα καλωδια ολα τα ξαναεβαλα αλλα καποια δεν ξερω που πανε.Αυτα ειναι του panel μπροστα.Το power on button Κλπ.Τα προβληματα ειναι 2.1)Ενω βλεπω ποια καλωδια φευγουν απο το κουμπι ενω βαζω το καλωδιο στα αντιστοιχα Pins δεν γινεται τπτ.Το pc δεν αναβει.Εκτος αυτου θα μπορουσα να το αναψω απο το πληκτρολογιο αλλα πλεον ενω η mobo παιρνει κανονικα ρευμα δε δινει στο πληκτρολογιο :cry: Πριν το αναψα με βραχυκυκλωμα στα pins αλλα δεν το δοκιμαζω αυτο αλλο. Πριν αυτοκτονησω βρειτε μου λυση please :'( Καποιο λαθος κανεις στα καλωδια του πανελ. Δες τα ξανα και δες και τι λεει το manual Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Το ειδα το manual..Ακομα αυτο βλεπω..αλλα τιποτα..δεν βγαζω ακρη..ειμαι σιγουρος ομως οτι ειναι κατι απλο και μολις το φτιαξω θα πω..Ααααααααα αυτο ηταν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Το ειδα το manual..Ακομα αυτο βλεπω..αλλα τιποτα..δεν βγαζω ακρη..ειμαι σιγουρος ομως οτι ειναι κατι απλο και μολις το φτιαξω θα πω..Ααααααααα αυτο ηταν?? Αφου οταν γεφυρωνεις τα πινς ανοιγει. Καποιο λαθος κανεις με τα καλωδια. Προς το παρων μεχρι να βγαλεις ακρη δουλεβε το ετσι(γεφυρωνε τα πιν ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ). Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Να ρωτησω..Η υδροψυξη(2 ψυγεια) παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο το οποιο ειναι 400w.Υπαρχει περιπτωση να μην αντεχει το φορτιο ή να μην μπορει να τα τροφοδοτησει και γι αυτο δεν ανοιγει?Ειναι βραδυ και μπορει να λεω μλκιες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 πες λιγο τη συνθεση του συστιματος σου..........;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Pentium4 640 3.2GHz (cpu),Asus P5GD2-X (mobo),Asus N6600 256MB (vga),Ram 512MB ddr2.Ε αυτα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το εφτιαξα..Αλλα θελει τροφοδοτικο..Οταν λειτουργει η υδροψυξη σταματαει να λειτουργει ο σκληρος... :S Οποτε θα παρω ενα 500+W.Τα Fortron ειναι καλα?650w με 112 euria..Τι μαρκα προτεινετε?Επισης ειναι ευκολο να το τοποθετησω μονος μου το τροφοδοτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Μαρκα τροφοδοτικου? Μοντελο? Ελπιζω οχι κανενα qtek... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Χειροτερα..Premier :lol: Ελεος ειναι..Ηταν μαζι με το κουτι και δεν το αλλαξα..Ευκαιρια τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Έχε υπόψη σου ότι μόνο τα επώνυμα τροφοδοτικά παρέχουν την ισχύ που αναφέρουν. Τα υπόλοιπα μπορεί να λένε ότι είναι 400W και να είναι πολύ λιγότερα στην πραγματικότητα. Επομένως αν δεν έχεις καμιά θηριώδη κάρτα γραφικών ή πολλούς δίσκους δεν χρειάζεσαι κάτι πάνω από 400W. Απλά να είναι επώνυμο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Οχι δεν εχω πολλους δισκους η την τρομερη καρτα γραφικων.Αλλα αφου θα παρω κατι,θα παρω κατι μεγαλυτερο ωστε να με καλυπτει και σε καποια μελλοντικη αναβαθμιση.Μου ειπαν να κοιταξω τα Heroichi.Ειναι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ego file moy tha soy protina TAGAN & OCZ ;) THE BEST OF THE BEST Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Heroichi - Enermax - Tagan καλα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Καλημέρα και από εμένα. Χαίρομαι που το έλυσες το πρόβλημα (είχα ξενύχτι και πρίν λίγο ξύπνισα :) ). Τα τροφοδοτικά όπως πολύ σωστα είπε ένας φίλος παραπάνω είναι κύριος νόμος στους η/υ. Έχω ένα μίνι πίσί με 180άρι τροφοδοτικό και επάνω έχει 3.4 επεξεργαστή 1 γίγα ράμ και 7800 gtx υπερχρονισμένα τα πάντα...κια στριμωγμένους 2 250άριδες.. Παρόλα αυτά ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα... απλά το τροφοδοτικό σου όπως πΟΛΥ απλά το ανακάλυψες είναι για τα μπάζα. Ένα καλό και επώνυμο τροφοδοτικό λύνει το π΄ροβλημα. Μην πάρεις 1 κιλοβάτ τροφοδοτικό...πάρε επώνυμο και σταθερό τροφοδοτικό... τα παραπάλω του viper `είναι μια χαρά τροφοδοτικά,, ακόμη ποιο όμορφα πήγενε σε ένα συγριτικό τέστ `(google `o καλύτερός μας φίλος) και διάβασε από μόνος σου.) Ένα που έχω δοκιμάσει το τελευταίο μήνα είναι του πλαισίου φοβερή τιμή και xtreme τροφοδοτικάκι... Hiper 114 euro http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=916&Product_Id=316562 ...καλή τύχη Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Γεία χαρά και απο εμένα...:happy: Συμφωνώ απόλυτα... Πάρε ένα TAGAN TG580 :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 το hiper του πλαισίου είναι καλύτερο. με συγκρυτικό τέστ έχει βγεί πάνω από ΠΟΛΛΑ τροφοδοτικά...πολύ ποιο σταθερό απο ταγκάν... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Εκλεισα τα ματια και παρηγγειλα αυτο http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700141 Θελω να πιστευω οτι ειναι καλο.Ειναι το μονο σε αυτη την τιμη και με 550W.Εσεις τι λετε?Ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Εκλεισα τα ματια και παρηγγειλα αυτο http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700141 Θελω να πιστευω οτι ειναι καλο.Ειναι το μονο σε αυτη την τιμη και με 550W.Εσεις τι λετε?Ειναι οκ? Πολυ καλο και απο οτι εχω ακουσει, αρκετα αθορυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Μακαρι παναζια μ..Απλα αυτο ηταν το πιο "φτηνο" ας πουμε με 550w σε σχεση με τα αλλα...Σε σχεση με τα tagan και τα enermax ειναι καλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Παιδια εχω ενα προβλημα..Πηρα το τροφοδοτικο αλλα ενω η μητρικη μου εχει "θηρες" 24pin και 4pin ενω το τροφοδοτικο εχει 24Pin δεν εχει 4..Βλεπω στο manual και φαινεται οτι εχει.Αλλα δεν εχει.Εχει μονο 8pin και 6pin.Τι κανω? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Παιδια εχω ενα προβλημα..Πηρα το τροφοδοτικο αλλα ενω η μητρικη μου εχει "θηρες" 24pin και 4pin ενω το τροφοδοτικο εχει 24Pin δεν εχει 4..Βλεπω στο manual και φαινεται οτι εχει.Αλλα δεν εχει.Εχει μονο 8pin και 6pin.Τι κανω? :( Δεν μπορει να μην εχει. Μεσα στο κουτι δεν υπαρχει κανενα αλλο καλωδιο? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Ενταξει ηταν μπροστα στα ματια μου...Το 8pin χωριζονταν στα 2 :confused: Τεσπα το εφτιαξα και τωρα δουλευουν ολα τελεια. :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Εγώ πέρσι λόγω μικρού τροφοδοτικού (ή 250 ή 350 W ) είχα πρόβλημα με την κάρτα ήχου. Μόλις άνοιγα το pc η κάρτα ήχου δεν λειτουργούσε και έπρεπε να φορτώσουν τα windows, να κάνω restart μετά το φόρτωμα και τότε λειτουργούσε. Μόλις άλλαξα τροφοδοτικό και έβαλα 550 W δούλεψαν όλα ρολόι. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 οπως ειπαν τα παιδιά, καλό ειναι να εχεις καλή εταιρία τροφοδοτικό, και ας μην ειναι 1000W. Όπως με πολλά ηλεκτρονικά συστήματα (και ήχου) ισχύει οτι το βαρύτερο, ειναι και καλύτερο ;-) Εγώ πάντως ειχα ενα Tagan 480W, το οποίο κάπνισε μια μέρα, πριν κανα εξάμηνο, και πήρε μαζί του στο θάνατο τη μητρική μου :cry: δόξα τω θεώ, έχω γίνει συνετό παιδί, και κρατάω τις αποδείξεις, και έτσι και τα δυο αντικαταστάθηκαν. Ευτυχώς γλίτωσε ο επεξεργαστής. Και φυσικά ειχα πανω δυο Kingston και μια ValueRAM, ε, η ValueRAM ΚΑΗΚΕ!! πρέπει να επαναλάβω, πως οτι πληρώνεις παίρνεις... Δηλαδή γίνεται μπλακ αουτ, σβήνουν τα πάντα για ενα δεύτερο και το pc μένει ανοιχτό... ή το κλείνω, και βγάζω το καλώδιο ρεύματος το οποίο και πιάνω, και με βαράει ρεύμα που έχει μαζεμένο το τροφοδοτικό!! Η αφου το κλείσω, το λαμπάκι της μητρικής κάθεται ανοιχτό για πολή ώρα... Στιβαρή κατασκευή... κάπνισε τότε, διότι ειμαι σε μέρος με πάρα πολλές αυξομοιώσεις στο ρεύμα και μολις κάποιος καλεί το ασανσέρ, πέφτει η τάση... απο τοτε... ΠΑΝΤΑ UPS! δώσε 150 ευρώ, αλλά αν ειναι να χαθεί ολος σου ο εξοπλισμός, χαλάλι!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts