Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πακέτο με όλα όσα χρειάζονται για να κάνετε αναβαθμίσεις απο το σπίτι ανεβαίνει στο rapidshare. Επειδή είναι κάπως μεγαλούτσικο (200mb), αύριο θα έχετε την διεύθυνση.
:ninja:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πακέτο με όλα όσα χρειάζονται για να κάνετε αναβαθμίσεις απο το σπίτι ανεβαίνει στο rapidshare. Επειδή είναι κάπως μεγαλούτσικο (200mb), αύριο θα έχετε την διεύθυνση.

καλο αυτο,το firmware που θα το βρουμε?

Epitelous anaba8misi apo to spiti!Ego pantos den tous to afino se kamia periptosi sta xergia tous gia anaba8misi!

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

παιδια καλησπερα σε ολους.μολις μεταπηδησα απο το qtek s100 σε nokia n80 και ειμαι χαρουμενος που επιστρεφω στη νοκια και σε αυτη τη συσκευη.ελπιζω να μη με διαψευσει!:) ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη δυνατοτητα αναβαθμισης απο το σπιτι περα απο το software kai to firmware που σε λιγο θα εχουμε απο τον φιλο μας;) χρειαζεται και κανενα αλλο καλωδιο ή griffin box κτλ ή η νοκια απεκτησε τα καλα των windows mobile?ευχαριστω.αυριο που θα ειναι φορτισμενο θα αναφερω εντυπωσεις.
To Know the Cause Of Things!

παιδια καλησπερα σε ολους.μολις μεταπηδησα απο το qtek s100 σε nokia n80 και ειμαι χαρουμενος που επιστρεφω στη νοκια και σε αυτη τη συσκευη.ελπιζω να μη με διαψευσει!:) ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη δυνατοτητα αναβαθμισης απο το σπιτι περα απο το software kai to firmware που σε λιγο θα εχουμε απο τον φιλο μας;) χρειαζεται και κανενα αλλο καλωδιο ή griffin box κτλ ή η νοκια απεκτησε τα καλα των windows mobile?ευχαριστω.αυριο που θα ειναι φορτισμενο θα αναφερω εντυπωσεις.

Γίνετε και μέσω USB... Αλλά άμα σου κολλήσει την ώρα της αναβάθμισης τότε μόνο το FPS-10 (ειδική πανάκριβη συσκευή) στο ζωντανεύει η οποία βρίσκεται μόνο σε Professional Center Nokia και στα κεντρικά...

ευχαριστω για την απαντηση.μαλλον θα το εχουν προβλεψει.και στο s100 υπηρχαν προβληματα κατα την αναβαθμιση για καποιους αλλα λυνονταν με 2η η και 3η προσπαθεια.θα δειξει...

file xsiv74

ego nomizo oti i nokia afti tin stigmi den exei provlepsi tipota giati to selfupdate den einai "official"

einai opos itan panta ta selfupdates tis nokia ;)

an xalasi xalase

i kano lathos ego kai alakse tipota to telefteo 24oro?

file xsiv74

ego nomizo oti i nokia afti tin stigmi den exei provlepsi tipota giati to selfupdate den einai "official"

einai opos itan panta ta selfupdates tis nokia ;)

an xalasi xalase

i kano lathos ego kai alakse tipota to telefteo 24oro?

ειχα την εντυπωση οτι ηταν official.αν δεν ειναι σιγουρα ο καθενας παιρνει το ρισκο μονος του.απο οτι διαβασα ομως για το self update του νοκια ν70 ολα βαινουν καλως για τους χρηστες που το δοκιμασαν.ισως εαν διαπιστωσουν οτι οι περισσοτεροι χρηστες το αναβαθμιζουν μονοι τους να βγαλουν και καμια official εκδοση.νομιζω παντως οτι η χρησιμοτητα του self update ειναι μεγαλη(δεν δινεις το τηλ σου πουθενα, το κανεις σπιτι οποτε θες και δεν εξαρτασαι απο κανεναν).σε ευχαριστω για την διευκρινηση και ηθελα να ρωτησω αν ξερεις κανεις αν γινεται και firmware downgrade;

ειχα την εντυπωση οτι ηταν official.αν δεν ειναι σιγουρα ο καθενας παιρνει το ρισκο μονος του.απο οτι διαβασα ομως για το self update του νοκια ν70 ολα βαινουν καλως για τους χρηστες που το δοκιμασαν.ισως εαν διαπιστωσουν οτι οι περισσοτεροι χρηστες το αναβαθμιζουν μονοι τους να βγαλουν και καμια official εκδοση.νομιζω παντως οτι η χρησιμοτητα του self update ειναι μεγαλη(δεν δινεις το τηλ σου πουθενα, το κανεις σπιτι οποτε θες και δεν εξαρτασαι απο κανεναν).σε ευχαριστω για την διευκρινηση και ηθελα να ρωτησω αν ξερεις κανεις αν γινεται και firmware downgrade;

apo oti mou ipe ena filaraki pou doulevi stin nokia ta self-update tha erthoune se ligo kairo. tha ginete omos mono me N-series kai meta.

gia na doume omos pote tha gini afto:rolleyes:

@giouli_n91

apoti akousa periexei support gia kapies glosses (thai ktl.)

me to n70 doulevi kala ala an exeis to 6.80.20 oso ksero den xreiazete to update;)

apo oti mou ipe ena filaraki pou doulevi stin nokia ta self-update tha erthoune se ligo kairo. tha ginete omos mono me N-series kai meta.

gia na doume omos pote tha gini afto:rolleyes:

Την ιδια πληροφορηση εχω και εγω .

Απο οτι μου ειπαν,δεν το ενσωματωσε αρχικα η νοκια διοτι ηθελε

να αποφυγει τυχον προβληματα με κοληματα συσκευων απο χρηστες

http://img516.imageshack.us/img516/7751/nokian8010394pk9ig.th.jpg :rolleyes:

Ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα του symbian 9.1- (S60 3rd Edition Feature Pack 1 )

http://img265.imageshack.us/img265/738/post211309683454rt3hy.th.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

λοιπον σημερα το πρωι πηγα για εξηγησεις,και μιλησα με αυτον που του εκανε αναβαθμιση,ρωτησα γιατι ανοιχτηκε και μου ειπε να μην ανησυχω γιατι το κανουν ετσι για να δουν εαν εχει περασει μεσα υγρασια!(?),και τα σημαδια απο τα εργαλεια για την εξαγωγη των κομματιων,ξερω γω τι να πω εγω για αναβαθμιση πηγα οχι για rebuild.Τα συμπερασματα δικα σας...:confused: και κατι αλλο οταν τραβατε φωτογραφια ακουγεται ηχος κλειστρου??εμενα οποιο και να διαλεξω δεν κανει τιποτα βουβο!νομιζω στην προηγουμενη εκδοση ακουγοταν κανονικα.

Ούτε εμένα ακούγεται ο ήχος του κλείστρου , αν και ακόμα έχω το αρχικό firmware.

paidia anoigw to pc suite ola ok.otan phgainw apothikeush eikonwn h epilogh /apothikeuseu twra/den anoigei kanw tis ruthiseis alla tipota kai anagkazomai kai epilegw metafora dedomenwn.kamia lush??thanks!!:X
[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσοχη ομως, δεν θα ειναι σαν της SE με καλωδιο απο το PC, αλλα over-the-air δηλαδη πληρωμη σε GPRS και με τα ΜΒ που θα ειναι οι εκδοσεις μαλλον ακριβη θα βγαινει. Αν μας αφηνει με wifi καλως, αλλοιως... Υποψιαζομαι οτι δωρακι στις εταιρειες κινητης θα κανει η Νοκια.

Προσοχη ομως, δεν θα ειναι σαν της SE με καλωδιο απο το PC, αλλα over-the-air δηλαδη πληρωμη σε GPRS και με τα ΜΒ που θα ειναι οι εκδοσεις μαλλον ακριβη θα βγαινει. Αν μας αφηνει με wifi καλως, αλλοιως... Υποψιαζομαι οτι δωρακι στις εταιρειες κινητης θα κανει η Νοκια.

συγνωμη και τοτε τι νοημα θα εχει?????Απαραδεκτο αν γινει ετσι :mad:

ΑΑ και μια χαζη ερωτηση!!! Εχω συνδεμενο στο pc το Ν80 με to USB καλωδιο και θελω να το βγαλω. Απλα το αφαιρω ή κανω κατι πρωτα για να αφαιρεθει με ασφαλεια ?? thanks..

Paidia pia einai h teleutaia ekdosh logismikou sto n80? Exw th 3.0614.03 kai parathrw kapoia problhmata.sto shma,polles fores xanei,sthn poiothta fwtografias(gia 3mp kamera,den mou fainete kales.san na nai 2mp.)elpizw na diorthwthoun me kamia anabathmish.na mhn eixe kai thn athlia mpataria....ma kala epithdes ebale h nokia tetoia mpataria?Gia na agorasoume allh? Megaliterhs xwrhtikothtas?Otan bgei
technoholic maniac reviewer

συγνωμη και τοτε τι νοημα θα εχει?????Απαραδεκτο αν γινει ετσι :mad:

ΑΑ και μια χαζη ερωτηση!!! Εχω συνδεμενο στο pc το Ν80 με to USB καλωδιο και θελω να το βγαλω. Απλα το αφαιρω ή κανω κατι πρωτα για να αφαιρεθει με ασφαλεια ?? thanks..

Εάν είναι συνδεδεμένο με το PC Suite απλά το αποσυνδέεις... Εάν είναι σε λειτρουργία εξωτερικού δίσκου πρέπει να κάνει διπλό κλικ στο tray εικονίδιο με ένα πράσινο βελάκι και από να επιλέξεις αποσύνδεση.

Τι έγινε ζήλεψε την Vodafone!http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lipssealed.gif

Μπα... Η Vodafone δεν θα το βγάλει από την αρχή με σηματάκι...

Εάν είναι συνδεδεμένο με το PC Suite απλά το αποσυνδέεις... Εάν είναι σε λειτρουργία εξωτερικού δίσκου πρέπει να κάνει διπλό κλικ στο tray εικονίδιο με ένα πράσινο βελάκι και από να επιλέξεις αποσύνδεση.

Μπα... Η Vodafone δεν θα το βγάλει από την αρχή με σηματάκι...

ok thanks...

http://img516.imageshack.us/img516/7751/nokian8010394pk9ig.th.jpg :rolleyes:

Ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα του symbian 9.1- (S60 3rd Edition Feature Pack 1 )

http://img265.imageshack.us/img265/738/post211309683454rt3hy.th.jpg

Τωρα που το ξανασκεφτομαι ομως μιλαει για firmware upgrade over the air για S60 3rd Edition Feature Pack 1

To N80 (N91 ,κλπ) δεν εχουν Feature Pack 1 - δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο.

(τα ιδια για Ν92,Ν93)

Πολυ φοβαμαι λοιπον οτι δεν θα το δουμε σε αυτες τις συσκευες αλλα σε νεοτερες

με Feature Pack 1 :(

Αυτο καταλαβα και απο αυτο :

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/3885_Firmware_upgrades_over_the_air.php

Current devices can not be upgraded to 3.1

Μπερδευτηκα :dizzy:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Τωρα που το ξανασκεφτομαι ομως μιλαει για firmware upgrade over the air για S60 3rd Edition Feature Pack 1

To N80 (N91 ,κλπ) δεν εχουν Feature Pack 1 - δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο.

(τα ιδια για Ν92,Ν93)

Πολυ φοβαμαι λοιπον οτι δεν θα το δουμε σε αυτες τις συσκευες αλλα σε νεοτερες

με Feature Pack 1 :(

Αυτο καταλαβα και απο αυτο :

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/3885_Firmware_upgrades_over_the_air.php

Current devices can not be upgraded to 3.1

Μπερδευτηκα :dizzy:

Ναι αλλά η οθόνη του N80 τι δείχνει παραπάνω; :confused:

Τελικά μήπως βρήκες τίποτα photos από το Nokia N80 Vodafone?

Ναι αλλά η οθόνη του N80 τι δείχνει παραπάνω; :confused:

http://img356.imageshack.us/img356/4835/image6so.th.jpg

http://www.s60.com/business/productinfo/softwareversions

Eλα ντε ,γι αυτο μπερδευτηκα :fool:

Θα μου πεις ,prototype συσκευη ειναι ,οτι θελουν την κανουν.:what:

Παντως εφαγα τον κοσμο να βρω αν το Ν80 εχει feature pack 1

αλλα δεν βρηκα κατι :help:

Τελικά μήπως βρήκες τίποτα photos από το Nokia N80 Vodafone?

Οχι ,δεν βρηκα ακομα κατι .

Παραθετω και ενα txt αρχειο με τα feature packs & symbian με τα μεχρι τωρα δεδομενα

σε σχεση με το παραπανω σχημα.

iPhone 5S Space Grey

Ρε παιδια αν μπορει καποιος ας μου πει τι να κανω για να ενεργοποιηθει η φωνητικη κληση στις επαφες.

Εχω προσπαθησει να περασω με αρκετους τροπους τισ επαφες (outlook,pcsuite)

αλλα με κανενα δε μου βγαζει φωνητικη κληση..:wacko: :confused: